lana70
|
ah punce, kaj to jaz berem!!!! Dva dni nisem mogla na net.....nekaj sem zvedela po ptičkah, nekaj po lisičkah.....dosti slabih in tudi eno zelo zeloooo dobro novičko. mismis- jutri nam boš morala demonstrirati lulanje na palčko, pa da mi ocenimo, kakšen je ta plus!!! VSekakor pa ČESTITKE...mater pol neta je blo u luftu......... stella, kaj to pomeni, dej javi se pa nam kaj več povej....ne poznam stvari in ne vem kaj to pomeni, da imaš tak nizek nivo hormonov.... julija1, to je pa res grozno, nekatere pa res daste enih križev na hrbet, drži se in čimprej v nove boje! kaj je s špelko, nisem zasledila v celoti kar je bilo napisanega .... KIWI, kako je bilo na punkciji? Zdaj vsako sprašujem, ker kot kaže, bom konec meseca tudi jaz na tem...pa slabo mi rata, samo da pomislim!!!! A si kej prej vzela? Diana79, dej nehi, mal potrpi, da ne boš razočarana, ker bo prezgodaj, da bi sploh kaj pokazalo!!!!! bozza, dokler se res ne ulije, ni še nič izgubljenega. WP, kako si bejba, otroci vidim, da te že zdej nič ne ubogajo!!! BEBIII, kako ti gre špikanje? Mene ta Menopur kar peče, moram rečt, bi raje Suprafact 1,2 še naprej jemala, kot pa to, pa še vsa črna in v hematomih sem...jah, tako ti je to ...a prideš jutri? lahko bi prišla do Postojne, pa od tam naprej z menoj... upam, da mi ne bo vsega pobrisalo, kot pred dvema dnevoma in sem potem zgubila vso voljo, da bi še enkrat pisala in prepričevala net, da zalaufa...
|