|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
17.4.2009 9:48:02   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

user posted image

a se vidi plus?

A temu ti praviš komaj opazen plususer posted image , pa saj se ga iz aviona vid.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil bbpikica -- 17.4.2009 9:49:31 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
17.4.2009 10:05:37   
METULJ1
mismis - iskrene čestike. + SE DOBRO VIDI.
Pozdravčki

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
17.4.2009 10:16:21   
mojsonček
Iiiiiiiiiiiiiiiiii MIŠMIŠETA, valda, da se vidi plus user posted image user posted image user posted image !

Držimo pesti, da bo tudi naprej vse OK!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
17.4.2009 10:18:53   
sonček33
Mismis - kaj pa bodoči očka pravi? aje srečen kajne...jupi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
17.4.2009 10:24:20   
miklarom

Petek, 17.04.
  BarbiG - sestra Milica
navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mišmiš - jeeeeeeeeeeee, kak lepš plusek bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , želim ti lepo in mirnouser posted image  pa zdraveuser posted image user posted image
joj, tok sem vesela zate, res to mi delajuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
17.4.2009 10:34:22   
sayuri
Mismis čestitke tudi od mene.user posted image user posted image user posted image Plusek je, plusek in to prav lep. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
17.4.2009 10:37:24   
MBT1979

user posted image

a se vidi plus?

KRASNO SE VIDI!!!! JUHUHU!!!!! BRAVO MISMIS!!! ODLIČNO!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
17.4.2009 10:49:56   
BarbiG
Hojla punce. Sem opravla na GK, dobila celo paleto igel, dve steklenički Suprefacta. Prva špika je že padla. UZ imam 04.05.09 - za evidenco. Sicer bom na Suprefactu 16 dni, ampak mi prov pride, ker bomo lohk za prvega maja kam šli. Zdele me na trebuhu okoli vboda ful srbi - upam da ne bo kdo mislu da se praskam iz kakšnga druzga razloga. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
17.4.2009 10:51:00   
BarbiG
Mismis tale tvoj plusek se čist ornk vid. Ne vem če ne bi rabila ti kakšnih očal. user posted image  Tko da se lohk začneš res veselit bitjecu, ki raste pod tvojim srcem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
17.4.2009 10:51:56   
BarbiG
Bit dobrodošla med nami. Držim pesti, da bo belina nadaljnih 8,5 mesecev. Le tako naprej punca. Pa lohk bi se že kej prej tuki gor pofočkala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
17.4.2009 10:52:23   
miklarom
BarbiG - bravo za prve špikeuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa pogumno naprejuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
17.4.2009 11:09:20   
aqua77
Mismis iskrene čestitke!!!!! Zdaj pa mirno in zdravo naprej!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
17.4.2009 11:22:15   
Rakica_80
BarbiG, super za špikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
17.4.2009 11:22:26   
bit
BarbiG čestitam za prve špike...nič hudega če malo srbi  user posted image   sploh če veš zakaj ....

ja hvala ..bom zdej bolj pridna user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
17.4.2009 11:25:04   
Rakica_80
Bit, dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
17.4.2009 11:36:39   
lučka 25
mismis, pa saj to je suuuupeeer novica !!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj je pa res potrjeno. Plus na CB je zelo lepo viden in kaj naj rečem, ja super mami in oči. Naj se uživanje v user posted image  začne! Kako sem vesela za tebe. Zdaj pa ma, da se plaz starih starih bork usuje s takimi novicami. Ma, da so sedaj tu gori samo še vesele novice.

n74, kaj jaz to berem. Pa ne no. user posted image  Punca, pa jaz sem bila tako vesela, da greš po mojih stopinjah. Zdaj pa naj te pingvinček razveseli in ti n poletje polepša dan z veselo novico, da bo ostal pri tebi v bušiju.

stella in bozza, tudi za vaju mi je žal. user posted image  Naj bo kmalu tuudi z vaju vesel dan.

Vse ostale, lep dan, vikend, kljub dežju. Nas bo danes vsaj malo zalilo.user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
17.4.2009 11:43:13   
GITA14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
miš miš čestitke za ++++++++++++++++++++
joj kak sem veselauser posted image
zdej pa lepo na izi

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
17.4.2009 11:49:57   
diana79
čestitam mismis!to je super novica!jaz sem danes slabe volje,ker sem dobila poismo iz lj.in tista dva zarodka niso dovolj razvila za zamrznit!škoda!zdaj sprašujem če sploh imam kaj šansa za dva moja pikica ki jih grejem!potemtakem tudi ta dva mogoče niso razvila!ne vem!kar zjokala bi se!upala sem da bo vsaj eden za zamrznit!res ne vem več ali mi bo uspelo!drugače se pri meni še belina,prsi imam otečene,ampak si ne upam kaj preveč!no bova videla kaj bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zate sem pa full vesela!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
17.4.2009 12:00:38   
bit
Diana79 glavo pokonci...pri tebi je pikicam lepše...
nič ni izgubljeno

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
17.4.2009 12:02:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

čestitam mismis!to je super novica!jaz sem danes slabe volje,ker sem dobila poismo iz lj.in tista dva zarodka niso dovolj razvila za zamrznit!škoda!zdaj sprašujem če sploh imam kaj šansa za dva moja pikica ki jih grejem!potemtakem tudi ta dva mogoče niso razvila!ne vem!kar zjokala bi se!upala sem da bo vsaj eden za zamrznit!res ne vem več ali mi bo uspelo!drugače se pri meni še belina,prsi imam otečene,ampak si ne upam kaj preveč!no bova videla kaj bo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kljub temu, da imam gužvo v službi te moram okarati. Takoj stran z negativnimi mislimi, samo še lepe in pozitivne misli. Tudi jaz sem tokrat dobila pošto, da nimam nič zamrznjenčkov, pa sem si rekla, da se morata potem prijeti te dva, ki sta že v meni. Ravno takrat je bila z mano tudi tašča, pa me je vrašala, če imam še kaj upanja in sem ji samo odgovorila, da vedno več.

Diana, zmrznjenčki še ne pomenijo uspeha, pomenijo samo, da ti ni treba čakati tri mesece na naslednji postopek. Prav tako obstaja tudi možnost, da ne preživijo odrznitve (tudi to se mi je zgodilo januarja).
Če tako pogledaš, je nama uspelo ravno sedaj, ko sva imela najslabše rezultate, namreč v vseh postopkih do sedaj so bile blastociste in pa še zamrznjenčki. Tokrat so mi vstavili blastocisto in morulo, pa poglej kaj je ratalo iz tega.

Nikoli in nikdar ne izgubi upanja, za slabo volje boš še vedno imela čas...

< Sporočilo je popravil mismis -- 17.4.2009 12:08:54 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
17.4.2009 12:11:33   
Vitaebella
Miš miš, legenda resuser posted image user posted image user posted image  Bravo!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
17.4.2009 12:13:04   
diana79
hvala mismis!si me potolažila!jaz imam že cel dan solzne očke!imaš pa res prav!upanje umre nazadnje!glede na to da še vse belo,mogoče pa bo!danes je 10 dan po ET!si mi dala upanje,hvala ti!sej bi me mož potolažil pa ga ni doma ker je v službi!zdaj ko sem sama mi svašta rojeva v glavi!hvala ti za podporo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
17.4.2009 12:59:31   
T1979
Barbi super za začetek in municijo user posted image   user posted image   user posted image , zdej pa samo do željenega pluska.

Bit dobrodošla in med nami ti bo lepo. user posted image  

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
17.4.2009 13:30:56   
mala81
mismis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo in mirno nosečnost in uživaj naslednjih  9 mesecev

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
17.4.2009 13:41:29   
sonček85

No zadeva je sledeča, nisva šla v Adrialab, ker je bila tako gužva, da se nama ni dala čakati.

Glede na to, da imamo plus na CB-ju, ki ga do sedaj še nismo imeli, je začel tudi moj nejeverni Tomaž (beri naš) začel verjeti. Tako, da bomo počakali do ponedeljka, ko imamo krvnega, da vidimo kakšno beto imamo.

pa še obljubljena slika CB-ja.

user posted image

a se vidi plus?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo se vidi,joj kako sem srečna ,bravooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......