|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
17.4.2009 12:58:29   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek user posted image user posted image user posted image , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , naša bi samo meso jedla user posted image

naša je vse, samo da se lahko da v usta! user posted image  pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam user posted image user posted image user posted image  

Ej pri nas je enako, ampak vse kaj je mesnega je čist nora, pa krompir še je na top listi. No da ti povem kaj je zdaj pojedla v roku ene ure: eno hruško, 4 jagode, malo žemljice in zdaj še pri meni malo mesa. Vsakič ko vidi koga jest, mora malo dobit, pa če je lačna ali ne user posted image , tako da se s kakim čipsom ali kaj takega moram prav skrivat user posted image

Aja s tem da še nima 9 kg, kam da user posted image , pa vse sproti pokuri očitno, ker je manekenske postave user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
17.4.2009 13:11:59   
hijenca
Dober dan!

Včeraj me ni bilo doma cel dan, sem prišla komaj ob 22.30 domov.

Razgovor: tak tak, jaz sem povedala vse, kaj so hoteli vedet, pa še kaj zraven. Bodo poklicali, občutek imam pa danes bolj slab. Pa tudi tam se nisem dobro počutla, vse tak zaprto, zaklenjeno, kot zapor, na prvi pogled me ni prepričal. Bomo vidli.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
17.4.2009 13:12:36   
suzy85

aja, pa pozabila sem vam povedat, da smo prejšnji vikend dobili 7. zobek user posted image user posted image user posted image , tako, da zdej jemo še samo klobase in zrezke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image , naša bi samo meso jedla user posted image

naša je vse, samo da se lahko da v usta! user posted image  pri varuški ne jedo vsi skupaj, ker otroci in mož različno prihajajo domov in eva mora zraven vsakega jest! včeraj je jedla še kosilo pri moji mami, pa še kosilo z nama doma! ona bi kar nam, nam user posted image user posted image user posted image  

Ej pri nas je enako, ampak vse kaj je mesnega je čist nora, pa krompir še je na top listi. No da ti povem kaj je zdaj pojedla v roku ene ure: eno hruško, 4 jagode, malo žemljice in zdaj še pri meni malo mesa. Vsakič ko vidi koga jest, mora malo dobit, pa če je lačna ali ne user posted image , tako da se s kakim čipsom ali kaj takega moram prav skrivat user posted image

Aja s tem da še nima 9 kg, kam da user posted image , pa vse sproti pokuri očitno, ker je manekenske postave user posted image

user posted image user posted image user posted image  naša sicer ma nekaj čez 9 kg, sam glede na to koliko poje, bi človek pričakoval, da jih bo imela več! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
17.4.2009 13:14:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

Razgovor: tak tak, jaz sem povedala vse, kaj so hoteli vedet, pa še kaj zraven. Bodo poklicali, občutek imam pa danes bolj slab. Pa tudi tam se nisem dobro počutla, vse tak zaprto, zaklenjeno, kot zapor, na prvi pogled me ni prepričal. Bomo vidli.

zmagovalec si, če najdeš službo za svojo izobrazbo, ki te še veseli. je pa res težko delat, če se v delovnem okolju ne počutiš dobro. če te bodo izbrali, le dobro premisli!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
17.4.2009 13:20:22   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
17.4.2009 13:21:08   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober dan!

zmagovalec si, če najdeš službo za svojo izobrazbo, ki te še veseli. je pa res težko delat, če se v delovnem okolju ne počutiš dobro. če te bodo izbrali, le dobro premisli!

To je pa res, če jo najdeš je skoraj primerljivo s 7 mico na lotuuser posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
17.4.2009 13:42:41   
barbaw
Dan dan!

KO me ni napišete celo marijo, ko pa sem online pa vse pobegnete. user posted image     user posted image user posted image user posted image

Mi smo fino, veliko sva zunaj, zdaj sem zaposlena še s kuhanjem, ker Maji bolj odgovarja vrtčevski sistem kosila kot naš ( ob 14.30). Pa mala frajerka že obvlada obrate na nogah tako, da vedno boljše hodi. Le zunaj si ne zaupa in me drži za prst, ko pa hoče nosit žogo in pobirat rožice pa gre tudi brez prsta. user posted image
Danes smo šli naročit torte in nekaj peciva, nekaj ga bom sama naredila, pa predčasno vpisat Majo v naš vrtec, ker tako dobimo plus točk (ko bi to vsaj kdo povedal user posted image ). Potem pa moram še na redni vpis.
Jaz se počutim super, mojemu sem včeraj dopovedovala, da naj me neha s hrano silit, ampak je to misija nemogoče. Lahko se pohvalim, da so mi zdaj 38 hlače komot. user posted image  Bom probala drug teden 36 gor nategnit, če bo mogoče že šlo, ampak nisem preveč optimistična.

Probala bom kasneje kaj prebrat ampak nič ne obljubim. Jutri zjutraj bom imela mogoče kaj več časa.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
17.4.2009 14:04:01   
barbaw

Ampak imam občutek, da ti nisi oseba, ki bi se na ta nivo spustila, si predobra, pa čeprav te sploh ne poznam, ampak feeling pač. Tuda jaz sem si večkrat mislila kako bi komu kontra dala, pol pa nimam srca, meni se vsi smilijo, pa naj so še tako hudobni user posted image

Saj verjetno bo tako kot si napisala, ker ne maram da kdo grdo govori o meni in ....... Včasih sem predobra in moram marsikateri drek požret. Šiba bo že božja ali pač kakšna,  da ne bom jaz imela slabe vesti. user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
17.4.2009 14:04:05   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: ****

Aja pa se to ne mi zamerit  ampak tezko se vklopim v debato saj imate zdaj ve cisto druge probleme:
- jaz varstva ne potrebujem
- v sluzbo nimam namena it
-vreme in podnebje je pri nas cisto drugacno
-za dopust ne bo denarja pa tudi, saj imam skoz dopust proti tistim ki hodite v sluzbo
- bolezni imamo cist druge...
-tudi cepljenja in zdravstvo je cist drugace

...

Tako da rada vas imam vse in veliko mislim na vas...sam res nimam kaj pisat potem pa vcasih samo berem no sedaj ta 18 del pa itak zaradi bolezni se brat nisem mogla...

Če ti po pravici povem, bi takoj zamenjala s tabo glede službe, meni je fajn doma, pa čeprav rada grem med ljudi, zato mi nikoli ni bil problem delat v gostinstvu. Jaz bi oboje, hodila v službo za kake 4 urce, ostalo pa bi bila doma, če bi finance to dopuščale.

Vem da bi...ampak v Slo. je drugacen sistem in drugacna miselnost.

Samia je pa tocno 2 leti starejsa od Omarja.

Barbaw: A vi tud ne boste mogli na dopust... user posted image user posted image  no jaz upam da sfehtam vsaj kak vikend tam v El Fayedu na unmu jezeru...user posted image

Mi bomo šli v Legoland za kake 2-3 dni, na morje pa ne gremo. Bom spet mami fehtala pozimi za toplice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
17.4.2009 14:04:09   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem s 1h teka. ker sem bila malo bolj pozna kot ponavadi, me je že dobil mrak in že skoraj tema, pa sem mal cvikala, da ne pride kak divji prašič z grmovja. tu pri nas jih je ogromno. si ne predstavljam tega šprinta.
sem pa videla bele ritke - srniceuser posted image

bi pa prej shujšala, če bi ene parkrat tekla tako user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
17.4.2009 14:04:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Tako, jaz sem bila do 14h brez neta, TV in telefonauser posted image Baje je bil pretrgan knek kabel in so ga popravljali skoraj 20huser posted image user posted image
Za nazaj nisem utegnila brat zato:

Evi vse naj naj za 11 mesecev!

****: user posted image user posted image user posted image  luškano imate uštimano za otročka.

Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusauser posted image

Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč!

user posted image user posted image user posted image user posted image  za hujšanje
Kabel so pretrgali v Avstriji. user posted image  Ampak je pol Evrope padlo. user posted image
Pa na slikah si čisto drugačna. Bolj vesela se mi zdiš kot na slikah od čveka pri Žanu (mislim, da je bilo tam).

Neposredna povezava do sporočila: 3536
17.4.2009 14:04:18   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama user posted image je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo user posted image . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju user posted image

user posted image user posted image user posted image
Je čutil, verjemi user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
17.4.2009 14:04:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

sončka mala simpatična

se mi pa zdi, da ima Alja ful svetlejše lase odkar sem jo nazadnje videla????

Estrella: tebe punca pa kar vidno skup pobira user posted image

aja, pa nič ne bo huda, saj vse tri super izgledajo user posted image

Alji so precej posvetlili laski, imaš kar pravuser posted image . Glede kil se stanje vidno izboljšuje, ampak jih ostaja preveč med 14 in 19 kguser posted image Dologa pote me še čaka.

ki jo boš komot zmogla
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
17.4.2009 14:04:25   
barbaw

TIA & LIA (Skye) VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
17.4.2009 14:04:30   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Dobro jutro zaspankeuser posted image user posted image
user posted image

Kako ste spali? Naša noč je bila tako takouser posted image Ga je nekaj matralo okrog dveh in je po eni uri pristal v velki postelji. Je pa bil vsaj potem dokaj mir.

Je pa danes en tak čuden dan - oblačen, vetroven... upam, da bo kaj sončka in brez vetra za kakšen sprehodek.
Sicer pa moram danes nesti na CSD še potrdilo delodajalca, pa na kofetkanje je treba it, pa v nabavo....

TIA IN LIA

vse najboljše user posted image   user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
17.4.2009 14:04:39   
barbaw

Dobro jutro user posted image

Tokrat je bilo spanje bolj za en user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
17.4.2009 14:04:43   
barbaw

jutro

spanje: tako tako user posted image
Saj bo user posted image user posted image
vreme: dsež, sonce, dež, veter, .... user posted image
Joj, ko bi ti videla, kako sem tekla z vozičkom iz vrtca user posted image Brez dežnika in dežne prevleke, dež se je pa vsul brez opozorila user posted image
Zdaj je že popolnoma jasno in sonce

počutje: vedno bolje po ornk dozi kave

mi bi ga pa res potrebovali pa ga ni

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
17.4.2009 14:05:46   
barbaw

še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
17.4.2009 14:06:57   
barbaw
Ostale so mi še dobre 3 strani. Upam, da jih bom vseeno uspela še danes prebrat.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
17.4.2009 14:29:35   
sesil

še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

iskreno sožaljeuser posted image

jaz sem pravkar pokropila brata in očeta od prijateljice - je blo res žalostno.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
17.4.2009 14:32:16   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbilauser posted image

ej, sem kupla uno za klope - advantex al neki takega. ne je urila cenauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
17.4.2009 15:48:41   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

a grema primerjat? user posted image  sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! user posted image  jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate?

ni problema, ker ne verjamem, da ima katera večjega...s tem, da na kupu ni brisač, posteljnine, spodnjega perila, kuhinjskih krp, plenic, ker tega ne likam
user posted image
meri pa 90 cmuser posted image

in me katera prekaša? katera si upauser posted image

naj povem, da sem prejšnji teden zlikala v nulouser posted image

Večine iz tega kupa nimaš kaj likat - ko pobereš, samo fajn na trdo zložiš, ob vsakem "prepogibu" temeljito pogladiš in je user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
17.4.2009 15:49:15   
špelin@

zdej grem pa južno kuhat. bojo donc kar makaroni in bolonska omaka zraven, da bo še Manca lahko jedla, ker jih ima ful rada.

drgač je pa dan tko tečna kot še ni bila nikoli, tako da sumim, da bo spet kakšen zob ven prikukal ali bo pa zbolela

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
17.4.2009 15:49:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

da se tud jst pohvalim. hujšam že celih 5dni. to je neki novga zame. in sme izgubila že 2kg. še enih 8, bi jih dala vsaj dol..  user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.4.2009 15:58:43   
špelin@
Mi bomo šli pa na mooooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Ah, po lanskoletnem fiasku si res zaslužimo en dooolg dopust
user posted image
user posted image

Grem zdaj ponovno nastavit ticker user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.4.2009 15:59:46 >

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?