Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:56:19
|
|
|
|
suzy85
|
še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:57:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 jst sem Nejčku včeri kupila dvojne nove čeveljčke, take bolj odprte za zdej ko je toplo... so pa eni bili 42 € , eno pa samo 20 €, in sem kr obojne kupila, ene bež in ene modre. kje pa? v cicbanu v mestu v Celju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:57:14
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine. dan ! povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:57:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! moje sožalje
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:58:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine. dan ! povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor v Obiju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:59:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! Iz vsega srca iskreno sožalje Ampak vedi, da si ga pred smrtjo obiskala in je čutil tvojo toplino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 10:59:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! moje sožalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:01:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 še dobro, da sem šla včeraj k staremu ateku na obisk. danes bi bilo prepozno! me je pravkar klicala mami, da je umrl. pa je le rešen! iskreno sožalje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:02:17
|
|
|
|
kodrana
|
Suzy moje sožalje! zelo mi je žal. vem, kako boli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:03:06
|
|
|
|
kodrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine. dan ! povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor v Obiju mi2 sva jih tud tam kupila in še vedno super držijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:05:04
|
|
|
|
kodrana
|
Tia in Lia še od nas vse najboljše za 11m!!! tilči za dober spanec. mi še zmeraj spimo boj tako tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:11:50
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine. dan ! povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor v Obiju mi2 sva jih tud tam kupila in še vedno super držijo. mi jih tudi moramo nabavit, ker sem drugače ful popikana. sem pa opazla, da če imam raid prižgan, jih tudi ni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:13:01
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: kodrana IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Tia in Lia vse naj naj ob vajinem današnjem prazniku! Spali smo super.Ponoči je samo enkrat malo vode popil in je ob ob 6.revež že prav sestradan.Po novem sedaj spimo do 7. trkam!!!.da ne bo takoj jutri kakšna sprememba Smo bili pa že pridni danes,saj smo naredili generalno po hiši,rože so že na oknih,zlikala sem že,mreže proti komarjem na oknih zamenjala,sedaj je pa čas za še eno Tilen spi prvo kitico,tako da bo sedaj eno urco tišine. dan ! povej mi kje kupiš te mreže za komarje, midva sva lani imela ene , pa so se kmal odlepile, pa je treba letos nove nardit gor v Obiju mi2 sva jih tud tam kupila in še vedno super držijo. mi jih tudi moramo nabavit, ker sem drugače ful popikana. sem pa opazla, da če imam raid prižgan, jih tudi ni! Mi smo tudi nekaj časa imeli raid,samo so pa muhe in ose noter težile.Sedaj je pa mir pred vsemi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:16:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana Tia in Lia še od nas vse najboljše za 11m!!! tilči za dober spanec. mi še zmeraj spimo boj tako tako. Saj mi tudi še nismo prespali celo noč .Zame je dober spanec,če se zbudi 2-3x,malo popije in takoj nazaj zaspi,ali pa ga samo na bok obrnem in spi. Najhuje je tisto,ko se premetava in gruli,pa ne nazaj zaspat. Pri teh mesecih bi se lahko že malo zgledoval po Nejcu in spal celo noč.Ampak očitno sem se tudi jaz že navadila na manj spanca,tako da ni panike.Bom popoldne se Tilnu pridružila,ko bo zaspal 2. rundo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:17:33
|
|
|
|
kasso
|
Špelin@, vidim, da imaš problem z iskanjem apartmaja. A si mogoče že razmišljala o prikolici? Ena kolegica je najela od ene firme prikolico...se mi zdi, da je bilo kar cenovno ugodno...lahko povprašam, če želiš. Drugače pa se mi zdi, da jaz letos ne bom dočakala dopusta , mogoče le kak dan s prikolico. najprej sem danes imela namen fraj bit, pa kaj pohajkovat...potem pa me je včeraj zagrabilo in sem kopalnico vse ploščice zaščitila, danes pa farbam strop. Sem ratala že malarka. zdaj čakam, da se prvi sloj posuši, potem pa še eno roko udarim in počistim :) Kup nezlikane robe se kar veča in veča...po mojem imam največjega daleč naokoli ... Sušilec ni več v igri, tako da so cunje zdaj ko se sušijo na zraku čisto druga pesem in nujno rabijo likalnik. Meni pa je to opravilo Sem pa danes brez , ker je šel na team building in pride šele jutri..najbrž proti večeru...mogoče bom pa zvečer likala, če bodo otroci šli lepo spat....predvsem mislim na Varjo, ki zadnje čase zelo težko trdno zaspi. kašelj jo moti, pa bruha...skoraj vsak večer...a to predvsem iz trme oz. ihtavega joka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:18:48
|
|
|
|
kasso
|
Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:19:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:20:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbila Še dobro, da te ne nosi luna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:21:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@, vidim, da imaš problem z iskanjem apartmaja. A si mogoče že razmišljala o prikolici? Ena kolegica je najela od ene firme prikolico...se mi zdi, da je bilo kar cenovno ugodno...lahko povprašam, če želiš. Drugače pa se mi zdi, da jaz letos ne bom dočakala dopusta , mogoče le kak dan s prikolico. najprej sem danes imela namen fraj bit, pa kaj pohajkovat...potem pa me je včeraj zagrabilo in sem kopalnico vse ploščice zaščitila, danes pa farbam strop. Sem ratala že malarka. zdaj čakam, da se prvi sloj posuši, potem pa še eno roko udarim in počistim :) Čisto preveč si pridna.jaz kuhinjo barvam že 3 tedne,pa jo še do danes nisem.S tem da je čisto malo,ker je večinoma v lesu Kup nezlikane robe se kar veča in veča...po mojem imam največjega daleč naokoli ... Sušilec ni več v igri, tako da so cunje zdaj ko se sušijo na zraku čisto druga pesem in nujno rabijo likalnik. Meni pa je to opravilo podpišem Sem pa danes brez , ker je šel na team building in pride šele jutri..najbrž proti večeru...mogoče bom pa zvečer likala, če bodo otroci šli lepo spat....predvsem mislim na Varjo, ki zadnje čase zelo težko trdno zaspi. kašelj jo moti, pa bruha...skoraj vsak večer...a to predvsem iz trme oz. ihtavega joka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:22:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso Danes sem imela grozne sanje..polna sem bila klopov....brrrrr...še sedaj me zmrazi...aja pa še avto sem razbila Še dobro, da te ne nosi luna Opa,Špelin@,nekaj novega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:31:46
|
|
|
|
kasso
|
špelin@ ful si dobra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:35:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@, vidim, da imaš problem z iskanjem apartmaja. A si mogoče že razmišljala o prikolici? Ena kolegica je najela od ene firme prikolico...se mi zdi, da je bilo kar cenovno ugodno...lahko povprašam, če želiš. Joj, mi smo totalni antiprikoličarji Ma ne vem, tako se mi je uprlo tisto vlačenje posode do pomivalnic in tek čez ovire do frej wc-ja s polno ritjo *kakca* Da ne govorim, kako je moj preklel kemični wc Na dopustu sem res rada na komot. In to je zame apartma Živčno čakam, da mi pošljejo predračun in ga bom kar plačala, bomo pač koristili limit - je še dodatnih 5% popusta, če takoj vse plačaš. Drugače pa se mi zdi, da jaz letos ne bom dočakala dopusta , mogoče le kak dan s prikolico. Meni bi bilo najtežje zaradi otrok, ker jim morje toliko pomeni - a bodo tvoji mogoče s kom drugim oz. kako drugače letovali? najprej sem danes imela namen fraj bit, pa kaj pohajkovat...potem pa me je včeraj zagrabilo in sem kopalnico vse ploščice zaščitila, danes pa farbam strop. Sem ratala že malarka. zdaj čakam, da se prvi sloj posuši, potem pa še eno roko udarim in počistim :) Ti si čisto divja Kup nezlikane robe se kar veča in veča...po mojem imam največjega daleč naokoli ... Sušilec ni več v igri, tako da so cunje zdaj ko se sušijo na zraku čisto druga pesem in nujno rabijo likalnik. Meni pa je to opravilo Sem pa danes brez , ker je šel na team building in pride šele jutri..najbrž proti večeru...mogoče bom pa zvečer likala, če bodo otroci šli lepo spat....predvsem mislim na Varjo, ki zadnje čase zelo težko trdno zaspi. kašelj jo moti, pa bruha...skoraj vsak večer...a to predvsem iz trme oz. ihtavega joka. Zate in za Varjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:37:02
|
|
|
|
špelin@
|
Malo se igram in sem naložila nov avatar
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:39:30
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@ ful si dobra to pa je sprememba! sem morala 2x pogledat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 17.4.2009 11:42:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Špelin@, vidim, da imaš problem z iskanjem apartmaja. A si mogoče že razmišljala o prikolici? Ena kolegica je najela od ene firme prikolico...se mi zdi, da je bilo kar cenovno ugodno...lahko povprašam, če želiš. Drugače pa se mi zdi, da jaz letos ne bom dočakala dopusta , mogoče le kak dan s prikolico. bolje vsaj kakšen dan kot pa nič! najprej sem danes imela namen fraj bit, pa kaj pohajkovat...potem pa me je včeraj zagrabilo in sem kopalnico vse ploščice zaščitila, danes pa farbam strop. Sem ratala že malarka. zdaj čakam, da se prvi sloj posuši, potem pa še eno roko udarim in počistim :) Kup nezlikane robe se kar veča in veča...po mojem imam največjega daleč naokoli ... Sušilec ni več v igri, tako da so cunje zdaj ko se sušijo na zraku čisto druga pesem in nujno rabijo likalnik. Meni pa je to opravilo a grema primerjat? sem mislila nocoj peglat, pa spet ne bo nič iz tega! jst vse sušim na zraku, razen belega perila. a plenice še likate? Sem pa danes brez , ker je šel na team building in pride šele jutri..najbrž proti večeru...mogoče bom pa zvečer likala, če bodo otroci šli lepo spat....predvsem mislim na Varjo, ki zadnje čase zelo težko trdno zaspi. kašelj jo moti, pa bruha...skoraj vsak večer...a to predvsem iz trme oz. ihtavega joka. upam, da bodo lepo zaspali, da bo imela mami malo miru!
|
morjepetra123Ali bi šli na morje s tri mesece staro punčko?da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 334Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!