špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju Lepo, da si šla in verjemi, da je stari ata čutil toploto tvoje roke. Tudi jaz sem sigurna, da je čutil tvojo bližino. Ti lahko povem, da ko je moja mami bila 45 dni v komi, sem tudi sedela zraven nje in jo držala za roke. Ko se je zbudila iz nje, sem jo vprašala, če vedela, da sem zraven, mi je rekla, da se ne spomni nikogar, samo da je imela tak prijeten občutek spokoja in topline, da bi lahko še kar spala in spala. Skratka punca, naredila si zelo veliko in dobro delo jutri gremo evi copate iskat, pa bom verjetno spet šla malo na obisk. so pa sestre in zdravniki RES prijazni na tem oddelku. kolikor imam izkušnje z drugimi oddelki, se lahko ostali skrijejo proti oddelku za intenzivno nego! S tem, da je ravno oddelek za intenzivno za zaposlene predvsem psihično (pa tudi fizično) največji zalogaj in kapo dol pred ljudmi, ki tam delajo
|