|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
16.4.2009 17:24:24   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: copka

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

copka: jz sem šla pa prej dopoldne dvakrat mim tvoje hiše, a si bla domauser posted image k niblo nobenega duha ne sluha sam delavci se je slišal kako en doktorat delajo iz une cesteuser posted image , aja pa Geps je okol neki hoduuser posted image

ja, sem bila doma, sam delam na rac. Pa bi se oglasila, a ne?
Ja una cesta bo pa edinstvena, bi mogla ze bit asfaltirana, pa ne vem kaj čakajo.user posted image

mah sem si misenla da spet delaš za rač pa nisem pol nč klicarlauser posted image

a res zgleda kot da tok delam? user posted image  No, sej v bistvu sem res sele sedaj nekaj oddalauser posted image

Ti pa se kar oglasi naslednjic, ker vecinoma samo lenarimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
16.4.2009 17:31:11   
copka
tistih debelinkotov (jih ne bom spet popala gor) pa ne morem videt user posted image  ok, mal trebuscka, samo taki vampi so pa cist prevec

mam pa ze rajs kake radiatorckeuser posted image

odlocbe za porodnisko- jaz nimam pojma pri cem semuser posted image . Sem cakala na 1.4., da sem lahko poslala vlogo, kjer se mi bodo upostevali tudi marcevski prispevki, s porodnisko sem pa zacela 4.4. Uno gospo na CSD sem sprasevala ce ne bo nic narobe, pa je rekla da ne. danes jo je moj klical za ocetovskega in se zame, pa je bila na enem sestanku in mu je rekla naj poklice v ponedeljek. Dobila pa verjetno nisem se nic (imam stalno preb. drugje), denar pa nakazejo v naslednjem mesecu od zacetka porodniske, tako da pri meni sele v maju.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
16.4.2009 17:55:59   
Tanja_
copka pol si ti še bl pozna kot bom jst. Sej boš dobila odločbo sigurn. Sam sej veš kok majo uradniki delauser posted image  Pa še 3x na teden ur.ure- res jst se čudim, da jim sploh kej znese nardit! Vse bo okej boš vidla.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
16.4.2009 18:01:21   
lake
Ne sekirej se, ko sm bla jst na CSD je bla zraven  mene ena Kitajka, ki bi mogla bit že dva tedna na porodniški, in je šele takrat papirje prnesla, pa ji ni nč komplicirala.

Kam si se pa prjavla na specializacijo?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
16.4.2009 18:18:00   
Blueeyes
kokr smo dopoldne lepo čvekale, se je pa stanje zdej umirilo... a nismo rekle da gremo naproti 5.delu???

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
16.4.2009 18:25:54   
lake
Očitno vse počivajo po kosilu in se stiskajo na kavču. 

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
16.4.2009 18:27:25   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Očitno vse počivajo po kosilu in se stiskajo na kavču. 

sej bi se jz tud če bi koga mela ... mojga še s službe ni, mačka sm pa vn vrgla da se malo prelufta pred spanjem user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
16.4.2009 18:40:44   
taškica
user posted image Ojla čvekice,

še vedno se premikam po svetu in še vedno sem 3v 1nem. Skrtaka počasi imam dovolj mojih +26 pridelanih kg in velikanskega trebuščka, ki mi malček visi kar čez. Ampak glavno da bodo deca zdrava in dovolj velika. Z Šmarnogorko imam kar kontaktov, punca in njena dva fantolina sta super, Vid je že pri njej v sobi, se cartajo in čakajo, še Bora. Res jim gre super. Drugi dve majčici pa sta popolnoma v materinstvu in nimamo veliko stika. Upam, da se tudi sami oglasita.

Trenutno končujem 36 teden in sem si kar določila, da bi drug teden rodila. Ne vem zakaj, ampak zunaj je že lepo vreme, jaz pa bi mesec maj rada pričakala z njima v naročju user posted image . V ponedeljek imam UZ, izvedela bom težo malih dveh in nato si določila trening sprehajanja, teka, plavanja, slončkanja in vse kar paše zravenuser posted image .

Vse lepo pozdravljam in da ste mi zdrave in polne in cele do 1. maja!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
16.4.2009 18:42:11   
lake
Midva sva pa glih pojedla, zdej bo pa moj glih kar zaspal kle na kavču, tko da ubistvu tud nimam nč od njega. Pa še dalinca ma v oblasti, tko da komej čakam da zaspi da mu ga lahko vzamem user posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
16.4.2009 18:44:35   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

user posted image Ojla čvekice,

še vedno se premikam po svetu in še vedno sem 3v 1nem. Skrtaka počasi imam dovolj mojih +26 pridelanih kg in velikanskega trebuščka, ki mi malček visi kar čez. Ampak glavno da bodo deca zdrava in dovolj velika. Z Šmarnogorko imam kar kontaktov, punca in njena dva fantolina sta super, Vid je že pri njej v sobi, se cartajo in čakajo, še Bora. Res jim gre super. Drugi dve majčici pa sta popolnoma v materinstvu in nimamo veliko stika. Upam, da se tudi sami oglasita.

Trenutno končujem 36 teden in sem si kar določila, da bi drug teden rodila. Ne vem zakaj, ampak zunaj je že lepo vreme, jaz pa bi mesec maj rada pričakala z njima v naročju user posted image . V ponedeljek imam UZ, izvedela bom težo malih dveh in nato si določila trening sprehajanja, teka, plavanja, slončkanja in vse kar paše zravenuser posted image .

Vse lepo pozdravljam in da ste mi zdrave in polne in cele do 1. maja!

juhej, to pa je bla brzina... očitno morm res se vsake tok javit na dvojne nosečke... pol se pa vse oglasite user posted image  user posted image  hvala za poročanje še o ostalih naših dvojnih nosečkah... lepo pozdravi Šmarnogorko.. želim ji čim več cartanja in lepih trenutkov z Vidom in Borom... user posted image  user posted image  

to do 1. maja bomo pa vidl... mamo kle že skor stave kdaj bo katera rodila... imamo vsevidko KatMat user posted image  user posted image .. men je napovedala da bom danes rodila... zaenkrat se še kr dobr držim, ni nekih popadkov, sicer pa do polnoči je še dobrih 5 ur.. user posted image  user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
16.4.2009 18:45:31   
Blueeyes

Midva sva pa glih pojedla, zdej bo pa moj glih kar zaspal kle na kavču, tko da ubistvu tud nimam nč od njega. Pa še dalinca ma v oblasti, tko da komej čakam da zaspi da mu ga lahko vzamem user posted image .

ah spul mu ga z roke... če se pa zbudi, boš mela pa vsaj kej koristi  user posted image   user posted image   pol vsaj spal ne bo več user posted image  user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
16.4.2009 18:50:36   
lake
Taškica: Lepo da si se nam oglasla, da vemo kaj se dogaja. Verjamem da maš dost nosečnosti, še sploh pr dveh. Že me se premikamo kot sloni pa mamo samo enga.

Blueeyes: Sej bi ga zbudla, pa je pol tečen tko k otrok k ga zbudiš user posted image . Sej zdej bojo poročila, pa bo mogu premaknt.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
16.4.2009 19:17:12   
majuška10
čer!
na zdej ste pa vse odsotne! A je sploh katera še gor?user posted image user posted image

Midva s pikolinkotam sva v redu, ful sem vesela da sem to noč končno imela kvaliteten spanec. Tko da imam danes vsaj mal več energije in sva z mojim šla mal avte gledat, sam me je vseeno kar hitro zmatralo.

Moj lubi bo bankrotiral in veste na čem??!!! Na sladoledu! Madonca, skoraj vsak dan zmažem banijco sladoleda! a je to normalno, da  dobim apetit šele na koncu nosečnosti. pa sam sladkarije mi pašejo!user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
16.4.2009 20:07:13   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

pokica:zdej pa nerazumem ti si bla prejšn tedn 33ted. kokr jst in maš rok poroda kokr sm vidla napisan 23.5 jst pa kr 29.5,pa v soboto bom točno 35ted....
malinov čaj bom jst kupla ta vikend...mam kr spisek kva morem vse kupt...k greva z mojmu nabavljat u soboto...komi čakam....user posted image moj bo kr znoru...k nemara tok teh nakupov je kr živčen**sam je reku,da se bo zadržu!!

blue:ker okus maš....user posted image ,kva a ti pa padaš na bajske....k majo še hrano u roki,,,da se še zraven naješuser posted image user posted image (joke)....uni so boljši,k daš gor uni tamladi z radjatorčki!!

končno sm dobila vse paperje od uprave in grem končno jutr zjutri z mojmu na scd,da bova zrihtala(očetovski dopust,paketek-denar,porodniško)kolk časa pa čakaš na odločbo,da dobiš domov...
in kolk pol da ti nakažejo??mislm sej se mi nemudi za denar sam me zanima,sej bi lohka tud prej odala paperje za paketek,preden sm dobila od uprave za porodniško,sam sm hotla vse naenkrat zrihtat,pa ne skos težit na scd!! user posted image

Pol pr tvojmu izračunu elyy nekaj ne štima. Po tem izračunu, če imaš določen PDP 29.maja, boš ti dopolnila jutri 34. teden in ne v nedeljo 35. tedenuser posted image  Sem šla zdaj računat, pol si imela ZM 22.avgusta. user posted image
Jst sem imela pa ZM 17.avg, tako da mi izračun PDPja pride na 24.maj, ampak nevem zakaj mi je G napisala da je 23.
Jaz bom po tem izračunu v soboto dopolnila polnih 35. tednov, in pol še 5t do PDPja.
Poglej raje v MK, tam ti sigurno pri pregledih pišejo keri teden in dan si. Tale RR koledar je pa vedno vnaprej...če si npr. 32t/3d ti piše da si v 33. tednu, itd.

Hotla sem te še vprašat glede očetovskega dopusta,...glede na to da vidim da ga urejata že pred rojstvom otroka. Negativna stran tega je, da pol tisti datum ko tam napiše tvoj, ga mora tudi obvezno takrat koristit, ne glede na to, če ti še nisi rodila ali boš. Tako se je lansko leto moja prijateljica spravila v zanko. Pol je njen že teden dni preden je rodila bil z njo doma, pa pol mu je z novorojenčkom ostal le še teden dni doma.
Moj bo to urejal šele po porodu. Sigurno pa veš najbolje ti, kakor želita. user posted image

AKP držim pesti, da se vse uredi,...če je res tako velik otrok, kot kaže trebuh, pol je res mogoče dobro če nardijo CR. A ti si ga želiš ali bi raje po naravni poti?

Bluee, tale Matthew je tudi meni njamsi....sam drugih slik pa ni videt. Dj še kako no....user posted image

Lake, si dobla daljinca v roke?user posted image

Taškica, dobro se držiš da si še 3v1, očitno se tvojim lumpom še ne mudi tolk vn na sprehode in vozičkanje kot tebi. user posted image

majuška 10, jaz sem še tuki. user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
16.4.2009 20:21:48   
majuška10
ja glede očetovskega dopusta vsaj na našem csd oče lahko že prej da vlogo (jaz sem jo že oddala), ko se on odloči pa  naknadno sporoči kdaj bo koristil dopust in ali v celoti ali po dnevih (je pa treba pazit, zaradi prvomajskih praznikov, ker potem, če ga koristi skupaj 15 dni, zaradi praznika zgubi 1 dan - v primeru da je vmes praznik)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
16.4.2009 20:32:06   
majuška10
aja pa po netu iščem kakršnekoli info glede porodnišnice LJ  pa nič pametnega ne najdem razen uradne strani, kjer pa so samo skopi podatki, pa par kritik glede osebja,... ene porodnišnice npr. KR ali PO so ful dobro opisane, od Lj pa nikjer nič ne pišeuser posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
16.4.2009 20:42:25   
zmajama
halo,

da še jaz malo nekaj napišem da bomo bližje 5.  delu user posted image .
čaj za dojenje, verjetno ga bom jaz kar pila, pa samo zato da mi ne bo treba samo vode pit.
na CSD so pa me zelo lepo zaj....user posted image (banda), so mojo vlogo založli oziroma dali na nek drug kup in dobim denar nakazan komaj 13.5., ker grejo baje vsa nakazila preko ministrstva in ni izrednih nakazil.

tile pubeci s trebuhi pa so meni tudi bljek...ne limajte več tega user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
16.4.2009 20:47:12   
Blueeyes
Blueeyes: Sej bi ga zbudla, pa je pol tečen tko k otrok k ga zbudiš user posted image . Sej zdej bojo poročila, pa bo mogu premaknt.

včasih so res še hujš k otroci user posted image  user posted image

majuška10 uuu, to pa je apetit banjica sladoleda na dan... jz rečmo eno zmažem na teden... to še nekak gre user posted image

pokica_  ja ne vem zakaj se ostale slike niso vidle.. pa tko dobre so ble... pa k sem objavla se je še vidlo... k sem pa naslednjič čekirala pa nič več user posted image

csd tm sm oddala samo te nujne papirje, ostalo bom po porodu urejala...

zmajama kaaaaaaaj, niso ti bli všeč uni pobeci s (trojnimi) povštri user posted image  user posted image  user posted image  kako pa to??

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
16.4.2009 20:48:46   
Blueeyes
drgač pa jz še kr samevam doma... zdej je vsaj maček notr pršu (da me ne bo strah) user posted image  user posted image  

grem pogledat če mam kakšen pameten film za pogledat.. se beremo jutri dopoldne...

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
16.4.2009 20:51:02   
Blueeyes
evo men se pa teli dopadejo user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
16.4.2009 20:58:00   
Tanja_
Dejte mi povedat lepo prosim- s katerimi papirji moram jutri na CSD? Jst mam zdej Podatke o zaposlitvi in plači...(Priloga S1) in pa Vlogo matere za uveljavitev pravic... (Obrazec S1/1). A še kej druzga rabim? Mislim od unih k jih sprintaš tam iz CSD Šiška? In predvsem me zanima, če bom rabla še kej hodt v kadrovsko, k sm že sita.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
16.4.2009 21:31:33   
elyy
dober večer!

Kva sm jezna zdej......kr kadi se iz mene.....mogoče mau neumesno ampak,dejte mi ve povedat kaj bi ve nardile na mojmu mestuuser posted image ....
moj ma enga skutrja in mi mamo klet na koncu hodnika pač je tko narjen....in po hodniku pele skuterja(kar pomen,da drugi tud vozičke vozjo mem,skiroje,kolesa.....)in hišnik,ki je najin sosed je pa začeu težit,zard motorja...zakaj ga voz po hodniku??
on je pa res grozen pred svojimi vrati ima grozno omaro in kr ene ****rije pred vratimi(klešče...)....in se neki začeu prtožvat....tok me je prej razkuru,da sm doma tok jokala.....moj je čist znoru...in nevem kaj nej motor parkiravam pod oken al kaj??

pokica:jst se res zmeri zgledujem na ta koledar k je na rr in nisem vedla,da je za 1 teden prej...drgač sm mela pregled 9.4 in mam v materinski knjižici napisano 33 ted,da je biu prejšen teden...tko da nebi vedla,sej je čist uizi zračunat sam na kolendarju pogledaš..pa sam zračunaš!
k moja zadnji dan menstr. je bi res 22.8!
zakaj je pa teb,dala en dan prejuser posted image

tanja:za scd rabš drgač sam prilogo s1+s2 izpounjenjo,kokr jst vem....pa za vsak slučaj bom sabo uzela MK..

kar se tiče očetovskega dopusta pa neki mi je zadnjič povedala,da more on bit zraven,da bo očetovstvo priznau in nato komi obrazec dobi za očetovski dopust...drgač pa nevem,ker prvič urejam te paperje...bom vidla jutr..
bova itak uzela sam obrazec in pol k rodim bova nadoknadno oddala datum poroda,da se nebova zafrknla,valda da bo čim dlj doma teh 14 dni!
nočko

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
16.4.2009 21:43:06   
pokica_
elyy ne se razburjat, ko vama obema samo škodi, zarad enga hišnika se ne splača sekirat. Jst bi mu pa na licu mesta  tam povedla, kaj se gre, da naj raje sebe pogleda, kako kam stvari postavlja,...ne pa da ga tuje stvari tolk motijo, njegove pa ne. Da tud vi vidite kam on daje stvari, pa mu nihče od vas zarad tega ne teži. user posted image  Ma ljudje so včasih čudni...lahk pa da ga je žena nadrla, pa se mora nad nekom znest, pa je na vaju danes naletel. user posted image

Glede tvojega PDPja, je pa tako ja...sem uganla tvojo ZM, kaj? user posted image  No, čist enostaven izračun je. Da ti čisto na kratko napišem kako izračunaš v kerem tednu si....Če si imela tj. 22.avg. 1.dan ZM, pol si 29.avg bila noseča točno en teden...itd,. itd. Tj boš jutri dopolnila 34. teden...v soboto boš pa že 34t/1d,...
Po tem RR koledarju pa js raje ne gledam, ker ti itak nič ne pomaga,...ti dneve ne izračuna samo pove ti vedno v kerem tednu si in še to vedno vnaprej kaže. user posted image

Glede očetovskega bomo mi tudi urejali po porodu, obrazec si je moj pa že sprintal na strani CSD Šiška.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
16.4.2009 21:48:23   
Leela
očetovski dopust:
-lahko rihtaš prej na CSD, datum pa določiš naknadno po rojstvu+odpustnico iz P. Ni treba takoj vpisati datuma, to so spremenili, včasih je pa res bilo tako.

Problem je edino priznanje o očetovstvu (če ga rabiš), ker ne more koristit dopusta brez priznanja, to je pa fajn uštimat prej in ne po rojstvu otroka - sploh če imaš CR.

tanja_ kaj rabiš se ne spomnim, poglej pa na majčice 3.del na prvi strani so pdf-jji in navodila.

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
16.4.2009 22:31:54   
Anonimen
pozdravček - sem vas uspela prebrati! ste bile danes prave klepetulje,...user posted image

KatMat in FLASK_A, čudovit spomin! FLASK_A mi je posebej všeč prva fotografija! tudi zadnja... kaj, vse so mi všeč!

Tanja_ užitek pospravljati, ne? kako bo šele, ko boš imela pospravljeno,... včasih kar pogrešam tiste dneve, ko mi je bilo pospravljanje sproščanje. zdaj, ko je čez pet minut vse isto kot pred pospravljanjem,... me pa mineva in mi jemlje energijo.user posted image

maja1488 - user posted image prava gimnastičarka! jaz se tal niti s prsti ne dotaknem tudi takrat ne, ko nisem noseča! kaj šele z dlanmi! pa da ne bo pomote... imam kratke noge!

elyy - tudi mene skrbi, da bo Urbanček prišel nenapovedano ob zame nepravem času, ko ne bo partnerja ob meni. sicer imam taščo čisto blizu, a bi mi bilo najbolj neugodno njo prositi za pomoč (da ne bo pomote... ona bi prec pomagala, še posebej, ker je bila zdravnica, a... je le moja taščauser posted image )
najbolj me je strah, da bi morala v porodišnico takrat, ko sem sama z Oskarjem. bila bi totalna panika (najrajši bi ga vzela s seboj v porodnišnico... da bi se peljal z mano v rešilcu (to bi mu bilo všečuser posted image ) ampak potem??) kar sva spet skupaj po cele dneve, se je zopet zelo navezal name,... šok. najrajši bi rodila doma in tu tudi ostala, samo ker je pri nas to neizvedljivo.
sicer pa, ko se bo začelo, verjetno malček ne bo kar padel ven... bom lepo poklicala partnerja, če pa bo predaleč pa svoje... pol ure bom pa že zdržala.
mogoče mi bodo pa sprožili porod, tako kot pri Oskarju,...

Blueeyes je fino, da imaš tako čudovito sosedo in da se dobro razumeta!

petraa - pregled mimouser posted image , z dieto pa ne bo težav... saj ni več veliko do konca. je pa res, da se smešno sliši dieta, ko pa ješ in ješ... šestkrat na dan. sama zdrava hrana! njami!user posted image

zmajama pri tebi je pa kot v pravljici...user posted image  kar uživaj v nosečnosti.

in taškica, drži se! vas kar občudujem, ko nosite v sebi kar dva!

dojenje - pomembno je, da predvsem veliko pijete! najbolje vodo! ali pa blage zeliščne čaje (kamilice, koromaček,...), sama sem se dopoldne nalivala s kneippovo belo kavo... juhe!
sem ravno prebrala, da prvorodkam teče pod večjim pritiskom in sem se spomnila, da so bile moje prsi kot vodna pištola (samo pritisnila sem in je neslo meter, dva stran od mene velik curek mlekauser posted image ). ubogemu Oskarju to niti ni odgovarjalo, ker ga je žgečkalo po grlu,... sem si zato vedno prej spumpala kakšen deci, da je lahko on normalno cuzal. (ampak itak je tisto prvo bolj vodeno, da se otrok najprej odžeja).

tako, bodite še naprej vesele nosečke in uživajte!user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?