|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
17.4.2009 7:33:09   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
17.4.2009 7:37:44   
arabela*
nša gospodična je bila spet zgodnja...user posted image ,nevem po kom se je vrgla..je čist kontra...
ma neke čudne navade ima zadnje dni....user posted image  zdaj je začela si slinček dol jemaj,ko ga ima oblečenega..pa kapo in klobuk...pa zokne dol,pa copatke..pa ko jo oblačim se zraven slači in vse dol potegne.....pa ponoči se začne dret,če v minutu mleka ne dobi.....prava je.....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 17.4.2009 7:38:05 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
17.4.2009 7:40:07   
arabela*
danes pa jeko čudno vreme....zgleda bo dež.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
17.4.2009 7:44:11   
arabela*
virtualna..kuku..user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
17.4.2009 7:53:27   
Virtualna
Dobro jutro Saraya user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
17.4.2009 7:54:16   
Virtualna
Jaz sem se malo cez sedmo logirala on line...in evo...sele zdaj sem vse za nazaj prebrala...user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
17.4.2009 7:55:13   
Virtualna
....in evo...se ti si mi pobegnila....user posted image user posted image user posted image user posted image

ah nic, grem nazaj k Leyli user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.4.2009 8:20:22   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Moj user posted image je dvakrat prebolel rdečke.

Ni bil cepljen?

Saj res, kako pa je s tem... Jaz sem bla tudi cepljena pa sem vseeno prebolela norice in mumpsuser posted image

norice so vodene koze, proti temu se ne cepi.

proti rdečkam so nas cepili v OŠ, preboleli pa smo jih lahko prej.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.4.2009 8:21:26   
arabela*
sem tu...nekaj me je ven metalo.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
17.4.2009 8:21:56   
*bubi*
bubika je danes zjutraj v avtu pogruntala, kako se jeziček vrti. Njeno prvo čebljanje: ba ba ba ba user posted image  Mi je s tem vse povedala - moj naslednji user posted image  ne bo ne fantek ne punčka, ampak bom babica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.4.2009 8:22:36   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

babnce.... a katera ve..... vabljena sem kot priča na sodišče......in sem zdaj ugoovila, da imam tisti dan z user posted image  tud posvetovalnico.....    A se lahko opravičim in kaj naj napišem, da me ne bodo ponovno klicali? ...pa še nekaj me zanima... kdaj se obravnava prestavi...če ene od prič ni al kak..... nas je ja cca 80user posted image

Saj verjetno nimate vsi na en dan. Pojdi tja in se pošteno zmeni, ker si že ful dostikrat bila tam in ne vem čemu bi več hodila, če si že podala svojo izjavo. Povej, da imaš otročka in si brez varstva. Drugače pa je tak, da te imajo pravico stalno vabit na zaslišanje. Žal. Kljub temu, da si verjetno že petkrat povedala kaj si pač imela za povedati.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.4.2009 8:23:46   
*bubi*
Bubika si zaenkrat še ne vleče dol... edino sončna očala sem ji včeraj probavala, si je veččino takoj dol potegnila (so ji itak bila prevelika), enih mičkenih pa ne user posted image  Ampak so bila neka zelena z rožicami, niso mi bila lepa, tak da sva prišparali tistih par € user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.4.2009 8:25:23   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

enkrat se lahko opravičiš,če imaš opravičljiv vzrok....

...saj to me zanima, če je to opravičljiv razlog, da ne pridem.....da me kje ne pridejo z marico iskatuser posted image

Posvetovalnica ob približno isti uri je definitivno opravičilo, ampak moraš pa neko dokazilo zraven opravičila poslati, ker drugače ga itak lahko sodnik oz. sodnica naknadno zahteva. Ko greš v posvetovalnico zaprosi zanj in pošlji naknadno. Na opravičilo pa napiši, da ga boš poslala. Ampak to ti ne reši situacije, zgleda da boš mogla še iti tja. Boljše prej, ker samo s prelaganjem tega ne bo konec.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.4.2009 8:26:34   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čer.....user posted image

čer tud od mene ...

No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da boste hitro zdrave. Od prijateljice hčera jo je imela in je bilo v parih dneh dobro. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.4.2009 8:28:25   
pf

enkrat se lahko opravičiš,če imaš opravičljiv vzrok....

...saj to me zanima, če je to opravičljiv razlog, da ne pridem.....da me kje ne pridejo z marico iskatuser posted image

ja,saj če imaš dokaz,da sta imela posvetovalnico..ni frke....vprašajo te....pa po mojem itak ne boš rabla nosit dokaza...ti samo pokliči in povej št.obravnave in se opraviči...rešeno...

Ni tak preprosto. Informacija iz prve roke. Brez opravičila ni nič, pa ne samo ustnega, mora biti kar pisno in dokazljivo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.4.2009 8:29:21   
pf

tkole pa mi čofa čofa.....user posted image

user posted image

Frajlica.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.4.2009 8:34:34   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

......ker če ne bo šlo drugače, bom šla z user posted image  tja, pa še lačnega bom pustilauser posted image ...me bodo hitro poslali ven, ker se bo mali drl...

user posted image user posted image user posted image  jaz bi kaj podobnega naredila user posted image user posted image user posted image

Saj če boš prišla na zaslišanje in povedala da imaš otročka boš lahko prednostno na vrsti, ko bo pač vaša zadeva na vrsti. Je pa res, da bo samo Jaka na slabem, če bo zraven, ker zadeva zna tudi trajati. Smo imeli že mamico z dojenčkom in ji ni nič pomagalo, ker če se zaslišanje malo potegne, se zna narediti, da se načakata. Ne raje z njim hoditi tja. Je bilo kar precej joka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.4.2009 8:41:33   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

"Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

user posted image

ma sej pri njemu res ne vem, a nej se mi že smili. no, tudi on je mel prav gotovo težko otroštvo.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.4.2009 8:45:02   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

tiste, ki ob našem morju kaj pohajate, tole se trenutno gradi v ankaranu.
http://www.swimmingcities.org/category/blog/

no sej ameriški alternativci so za nas evropske znalce vedno mal naivni, ampak zna bit prav odbito za uč vržt user posted image

Zanimivo. Seveda bo za pogledati.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.4.2009 8:51:09   
pf
Drugače pa dobro jutro in lep dan. Pri nas je trenutno solidno vreme in upam, da bo zdržalo vsaj za dopoldanski sprehod. Spali smo od 19.15 do 6.30 in sedaj že spet spimo dobre pol ure. Ja nimaš kaj, če si zmatran pač spiš. user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.4.2009 8:51:51   
pf
Nič grem hitro krompir olupit za kosilo in solato otrebiti, pol pa v mesto na šprancir.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.4.2009 9:06:11   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

čer.....user posted image

čer tud od mene ...

No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da boste hitro zdrave. Od prijateljice hčera jo je imela in je bilo v parih dneh dobro. user posted image

dobro jutro user posted image

tudi od naju veliko dobrih želja za kar najboljše prenašanje bolezni in seveda za čimprejšnje okrevanje!

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.4.2009 9:11:52   
Olivija*
dobro jutro!

mi smo imeli pa danes piknik v planu. zjutraj sem že mislila, da ne bo nič, ker je deževalo, ampak zdaj še kar dobro kaže z vremenom. upam, da bo lepo.

šibam zdaj malo stanovanje spucat.
tudi naša že spi drugo rundo. zmatrana tako kot od pf user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.4.2009 9:19:36   
Alenka_
spet sem po nekaj dneh ne-udejstvovanja-na-forumu  nazaj. sem imela rojstni dan in gruče obiskov user posted image  pa sem dobila spet po dolgem času veliko rožic user posted image  imamo sedaj prav botanično stanovanje user posted image

drugače pa sem danes zjutraj po tem, ko sem prebrala težavice Jazzy1, kar mal panična ratala... in sem malo takoj k pediatru vlekla, ker ima ona tudi flekce po rokicah, vratu in nogicah, ampak brez vročine in slabega počutja... pa sem mal zašvicala, da ni to tudi začetek kake bolezni in sem jo raje peljala na pregled (na srečo smo sosedje z zdravstvenim domom).  ampak sevda so bile skrbi odveč, ker mi je rekla P, da je to le zaradi suhega zraka in je to le suha koža in pa da se pri otročkih to izraža na tak način, da so le posamezni "otočki" suhe kože. in mi je rekla, da naj jo samo kopam v vodi z nekaj kapljicami olivnega olja in jo nato fajn namažem z bepanthenom.

Sara je pa do sedaj že kar fajn čebljala ampak včeraj je očitno poštudirala kako pa še več čebljat... dopoldne je samo odpirala in zapirala ustka in cmokala zraven, popoldne pa je ugotovila, kako je fino da če zraven spusti še kak zvokec... in je celo popoldne cmokala in govorila bua bua bua, aaaaaaaaaa, goj goj goj, mua mua... user posted image  sva se z možekom kr ornk presmejala... še po trgovini se je drla buaaaa, buaaaa user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.4.2009 9:20:26   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: pf

tkole pa mi čofa čofa.....user posted image

user posted image

Frajlica.

user posted image  cukerček user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?