|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
16.4.2009 22:24:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz tudi mislim, da je to vsa tekočina. To bi bile pol skoraj dve flaški čaja, vode ali sokca za spiti. To ima naša za teden dni. Sva pa na vodi zadnje čase, včasih ji dam malo frutka, pa drugi dan še malo, ker ji ga hranim v hladilnik, drugače pa je voda zakon. Prekuhana seveda.

Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano. Za aptamil in kašice jo še prekuham in pripravim za v termovko, za pit pa ne več. Mislim, da je ob vsem lizanju igrač, dek, pleničk, vozička in pač vsega kar mu pride pod roke že pošteno odporen. Voda pa tud menda ni čisto okužena, ker jo jaz tudi pijem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
16.4.2009 22:25:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

jao. natančno branje, leda, natančno branje user posted image

..tud jaz sem prešvicala...user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
16.4.2009 22:26:35   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Fiši, vi boste pa mogli še enega met, da bo Jaki skrbel za njega!user posted image

...bo kar za tavelikega skrbel....mama je končala.....   user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
16.4.2009 22:27:04   
leda
Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano.

jaz pa kar iz pipe.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
16.4.2009 22:27:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

babnce.... a katera ve..... vabljena sem kot priča na sodišče......in sem zdaj ugoovila, da imam tisti dan z user posted image  tud posvetovalnico.....    A se lahko opravičim in kaj naj napišem, da me ne bodo ponovno klicali? ...pa še nekaj me zanima... kdaj se obravnava prestavi...če ene od prič ni al kak..... nas je ja cca 80user posted image

Če bi morala pričat proti družinskemu članu se lahko sklicuješ na ustavno pravico, da ne pričaš ampak moraš to pisno opravičit vnaprej ali osebno na licu mesta. Če ne gre za glavno obravnavo je itak vsaka priča vabljena ob svoji uri na sodišče in si lahko uro prestaviš ali pa datum.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
16.4.2009 22:28:16   
gold fish

Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano. Za aptamil in kašice jo še prekuham in pripravim za v termovko, za pit pa ne več. Mislim, da je ob vsem lizanju igrač, dek, pleničk, vozička in pač vsega kar mu pride pod roke že pošteno odporen. Voda pa tud menda ni čisto okužena, ker jo jaz tudi pijem.

...jaz tud več ne prekuhavam...samo skozi filter spustim...... No, včasih, če ni panike, da se ma čas vmiru shladit....drugače pa ne več......

< Sporočilo je popravil gold fish -- 16.4.2009 22:29:34 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
16.4.2009 22:30:34   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Jaz mu pa dam kar vodo iz brite za pit, neprekuhano.

jaz pa kar iz pipe.

jaz tud,ko sokec mešam...bom pa začela samo vodo uvajat...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
16.4.2009 22:30:38   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Jaz ne bi bila tako prepričana.... ravno pri novembrkah 05 je ena mamica pisala, da ima njen že drugič 6. bolezen user posted image  Meni sicer ni čisto jasno.... ampak P tako pravi user posted image

Moj user posted image  je dvakrat prebolel rdečke.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
16.4.2009 22:33:30   
gold fish

No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ne bi bila tako prepričana.... ravno pri novembrkah 05 je ena mamica pisala, da ima njen že drugič 6. bolezen user posted image  Meni sicer ni čisto jasno.... ampak P tako pravi user posted image

a to tud greuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
16.4.2009 22:34:46   
gold fish
....moram še torbo za jutri pripravit.... ob 8 moram bit v mestuuser posted image user posted image user posted image ......   kar pomeni ob 7.30 štart...da še ta veliki pride do šole

Neposredna povezava do sporočila: 3535
16.4.2009 22:36:07   
gold fish
...babike lahko noč...pa kaj lepega sanjajte....

...aja...ene avgustovke so že spet user posted image ......  a se že katera tu javi?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
16.4.2009 22:37:21   
gold fish
....user posted image user posted image user posted image ....bedarije kvasim...

...že dolgo ga ni blo gor....mojga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka....

Neposredna povezava do sporočila: 3537
16.4.2009 22:39:06   
meta21

...najbolj butasto mi je to, ker sem lani povedala, da tipa ne poznam, da ne vem kdo mi je vlomil....zdaj bom pa proti njemu pričalauser posted image .....  ...nekak mi je mimo to.....ker bom zdaj isto povedala....pa, da se več ne spomnim, kaj ke bilo takrat

Saj moraš met zapisnik od lani nekje...

Neposredna povezava do sporočila: 3538
16.4.2009 22:40:17   
gold fish

...najbolj butasto mi je to, ker sem lani povedala, da tipa ne poznam, da ne vem kdo mi je vlomil....zdaj bom pa proti njemu pričalauser posted image .....  ...nekak mi je mimo to.....ker bom zdaj isto povedala....pa, da se več ne spomnim, kaj ke bilo takrat

nisem ga dobilauser posted image ...a bi ga mogla.....   Imam samo vabilouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
16.4.2009 22:40:47   
gold fish
..zdaj pa res..

nočka...

...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
16.4.2009 22:42:48   
Lara Croft
Moj user posted image je dvakrat prebolel rdečke.

Ni bil cepljen?

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 3541
16.4.2009 22:43:52   
meta21

Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali.
>  Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na
> svetu."
>  Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na
> svetu."
>  Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu."
>  Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se
> prijavili.
>  Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala
> od veselja:
>  "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
>  Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala:
> "Uradno sem najmanjša na
>  svetu."
>  Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je
> rekel:
>  "Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

Ampak res!user posted image user posted image user posted image  Srečen sem ker sem moški...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
16.4.2009 22:48:09   
arabela*
grem pred tv..

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
16.4.2009 22:53:55   
meta21

nisem ga dobilauser posted image ...a bi ga mogla.....   Imam samo vabilouser posted image

Jaz sem ga dobila takoj po obravnavi se mi zdi al pa kmal pol po pošti. V glavnem imam ga!

Neposredna povezava do sporočila: 3544
16.4.2009 22:55:34   
meta21

a to tud greuser posted image

Zgleda. Je njegova mam napisala vsakemu od otrok v zdravstveno, kaj je kateri prebolel in ima tle zraven ene 3 klicaje. Se je menda tudi zdravniku zdelo malo čudno... No ja, to je pa čisto v stilu mojega najdražjega

Neposredna povezava do sporočila: 3545
16.4.2009 22:57:32   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ni bil cepljen?

Saj res, kako pa je s tem... Jaz sem bla tudi cepljena pa sem vseeno prebolela norice in mumpsuser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
16.4.2009 22:58:29   
meta21
Danes sem bla pa čisto v stilu gold fish, samo da sem jaz odgovarjala vsako stran posebej user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
16.4.2009 23:05:05   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ni bil cepljen?

Saj res, kako pa je s tem... Jaz sem bla tudi cepljena pa sem vseeno prebolela norice in mumpsuser posted image

hehe

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
16.4.2009 23:12:23   
meta21
Mi smo meli pa danes priprave na krst in se opravičujem tisti ali tistim, ki sem se jim čudila, ko so spraševali, če je treba imet 1 ali 2 botra. Jaz sem si pač predstavljala, da je boter en oz. ena, njen oz njegov partner pa je itak pol v paketu (podobno kot priženjen stric, teta). No in danes naju kaplan vpraša, a vi boste meli pa samo eno botro? In midva, ja kolk pa? Sicer je dodal, da mora bit eden ampak, da sta ponavadi 2, ni pa nujno. Drugače pa ful faca tale naš kaplan. Smo se mu narežali. In ko smo že šli, je zavpil za nama, Ejga, a vidva se mislta kej poročit? (beri z gorenjskim naglasom)user posted image . Sva rekla, da mislva že ... enkrat, hihi.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
17.4.2009 7:14:52   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

mislim, da sta vidve že mimo tega ...se že vseda samauser posted image

Ne, to se ne. Sedi, če jo jaz dam sedet. Ko se naveliča, se nekako zvrne preko boka na trebuh. Da bi pa se sama vsedla, to pa je še daleč.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?