Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 20:52:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa tudi drugače en super dan. smo štiri punce (brez medveda) kar pohajale po naravi in družbi in se mele sploh zlo fajn. ...se sploh ne čudim....če je dobra družba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 20:53:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...imam 3000 .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 20:55:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pa tudi drugače en super dan. smo štiri punce (brez medveda) kar pohajale po naravi in družbi in se mele sploh zlo fajn.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 20:56:21
|
|
|
|
*bubi*
|
, moje vprašanje si spregledala al si ga na ignore dala?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 20:57:58
|
|
|
|
arabela*
|
jaka....lepe fotke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 20:58:25
|
|
|
|
gold fish
|
babnce.... a katera ve..... vabljena sem kot priča na sodišče......in sem zdaj ugoovila, da imam tisti dan z tud posvetovalnico..... A se lahko opravičim in kaj naj napišem, da me ne bodo ponovno klicali? ...pa še nekaj me zanima... kdaj se obravnava prestavi...če ene od prič ni al kak..... nas je ja cca 80
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:01:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish babnce.... a katera ve..... vabljena sem kot priča na sodišče......in sem zdaj ugoovila, da imam tisti dan z tud posvetovalnico..... A se lahko opravičim in kaj naj napišem, da me ne bodo ponovno klicali? ...pa še nekaj me zanima... kdaj se obravnava prestavi...če ene od prič ni al kak..... nas je ja cca 80 enkrat se lahko opravičiš,če imaš opravičljiv razlog...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.4.2009 21:12:08 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:02:44
|
|
|
|
ključek
|
čer.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:03:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ne grem v Ljubljano . Pa drugič....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:03:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... nekaj slikic.... ...ta mi je pa ful hecna.... ..no, pa še ta.... ..zdaj pa mislim, da je dovolj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:03:46
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...imam 3000 .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:03:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: leda pa tudi drugače en super dan. smo štiri punce (brez medveda) kar pohajale po naravi in družbi in se mele sploh zlo fajn.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:04:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , moje vprašanje si spregledala al si ga na ignore dala? ...... ta prvo ... ... rekla sem sicer sodelavki, da pridem z malim tja, pa hišo pogledat.....ker ma ravno dopust ta teden, pol pa imamo namenv A it, ker je možek doma....... ...ampak mi nekak nik sodelavki se za vozit...ker ni v Mb doma, pa ful cajta zgubim, če grem pol v A.... ...Te pokličem, če ne grem k njej..... Samo mi bomo hitro gotovi, po moje že okrog 8.30 .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:04:37
|
|
|
|
ključek
|
evo, pa pride MTY, pa nobene nikjer....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:05:18
|
|
|
|
leda
|
ribca, jst sem obdana s pravniki ki pravjo, da gre gotovo za več obravnav, ker 80 prič ne vabijo naenkrat. sicer pa se opraviči po telefonu ali pisno čimprej. sodnikova diskrecijska pravica je, da se odloči, v katerem primeru prestavi obravnavo. izogniti se pa pričanju ne moreš, lahko le upaš, da gre za zadnjo v vrsti obravnav in da te nima sodnik nikamor za prenaročit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:06:09
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer..... čer tud od mene ... No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:06:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enkrat se lahko opravičiš,če imaš opravičljiv vzrok.... ...saj to me zanima, če je to opravičljiv razlog, da ne pridem.....da me kje ne pridejo z marico iskat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:07:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you evo, pa pride MTY, pa nobene nikjer.... jaz sem tu, sem šla samo ta velikemu pikecu lupčka za lahko noč dat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:08:11
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... nekaj slikic.... ...ta mi je pa ful hecna.... ..no, pa še ta.... ..zdaj pa mislim, da je dovolj... srček mali....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:08:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Po moje te bodo spet vabili, če se opravičiš. Kaj napisat - to kar je res. Da imaš sistematski pregled z otrokom, da si sama in ga nimaš kam dat. Bo kar boljše, da se narišeš tam, poveš svoje in imaš mir. To ne vzame veliko časa (saj tu ne gre za kaka huda navzkrižna zaslišanja ). Edino, če je taka zadeva, da bi se ji na vsak način rada izognila Pa če je 80 prič, potem zaradi ene že ne prestavijo obravnave. Kam bi pa prišli? Že itak nikamor ne pridejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:08:53
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj super, da je mimo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:08:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you čer..... čer tud od mene ... No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:09:33
|
|
|
|
leda
|
..saj to me zanima, če je to opravičljiv razlog, da ne pridem... jah, baje ni glih najboljši razlog...ne drži pa, da lahko le enkrat. spet je vse odvisno od presoje sodnika...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:10:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya enkrat se lahko opravičiš,če imaš opravičljiv vzrok.... ...saj to me zanima, če je to opravičljiv razlog, da ne pridem.....da me kje ne pridejo z marico iskat ja,saj če imaš dokaz,da sta imela posvetovalnico..ni frke....vprašajo te....pa po mojem itak ne boš rabla nosit dokaza...ti samo pokliči in povej št.obravnave in se opraviči...rešeno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 16.4.2009 21:11:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, mi smo bili pa danes pri zdravniku, ker je L dobila rdeče flekce po hrbtu in vratu, in diagnoza je .... šesta bolezen. Najprej je mela vročina, danes je dobila to, ampak ni baje nič hudega, tudi kužna ni več. Kje je pa to staknila pa "pitaj boga" No, pa smo eno bolezen že preboleli za zmeraj Jaz ne bi bila tako prepričana.... ravno pri novembrkah 05 je ena mamica pisala, da ima njen že drugič 6. bolezen Meni sicer ni čisto jasno.... ampak P tako pravi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?