|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
16.4.2009 9:04:48   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

lunca to pa je projekt mojega dragega user posted image Glede na to, da mu je do sedaj uspelo vse, česar se je lotil, sem prepričana, da bo Gašper kmalu užival user posted image

user posted image

Temelji (beri peskovnik) so že user posted image

user posted image  luštna hiškauser posted image

Klepetka hvala user posted image
Najbolj všeč mi je tale user posted image    user posted image

Crocsov za letos za Luka še ne bom kupovala, ker se mi zdi še premalo stabilen v hoji. Pina jih je pa dobila lani in jih bomo verjetno spet letos kupili. samo ne originalov.

Limma naša bo lesena. ima moj kar izkušnje v mizarstvu. Nama je že kuhinjo in vrata naredil, tako da izkušenj je dovolj. Samo malo zagnanosti manjka. Samo kakor Pina zdaj vsak dan navija, jo bo definitivno moral naredit. Sem včeraj nekaj na računalniku delala in je takoj vprašala, če delam načrt za hiško. user posted image

Kar se poklica naših najmlajših tiče, pa se je naš tudi izgleda odločil, da bo čistilec. Skoz s pininim sesalcem okrog leta, posesa vse kote in stene. Pa na tavelik sesalec tudi navali, že ven vleče kabel in ga vtika v vtičnico.

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 16.4.2009 9:05:32 >

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.4.2009 9:30:57   
ursulina
Pozdravljene!!

Ooo, ful lepe hiške, če bo domača izdelava, pa še toliko bolj vredne :) Mi hiške po mojem še ne bomo delali oz kupili...

Gledam pa igrala-gugalnice, baje pohvalijo proizvajalca Kettler, da je
kvaliteten, na igrarija.com jih imajo ugodno, kovinske, ki se s sidrom vkopljejo v tla. Mislim, da lesena konstrukcija ni fajn, ker jo je treba skoraj vsako leto obnavljat.

Majra, ja take počitnice bi vse rade imele, če katera kaj takega najde, naj se javi!!! No, mi imamo letos rezervirano Zambratijo, bom povedala, kako je. Saj lahko uletite, je blizu user posted image

Crockse za malega tudi mi ne bomo imeli letos, itak še ne hodi user posted image  user posted image  

No, pri nas je pa malček tečkan, bled, salbe volje... ga peljem danes k P, da vidimo, ali so samo zobki ali je res kaj drugega. Me sestra skoraj ni hotela naročit user posted image ... A jaz nej pa gruntam, kaj mu je in če bo čez vikend spet kaj slabše, bom pa klela... pa še v Belo smo namenjeni, če bo vse v redu....

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.4.2009 9:33:44   
klaja
Jutro!

Sem vam mislila prilepit nekaj slikic, pa mi ne gre, ker moram neko nastavitev spremenit (ko bom seveda ugotovila kje sploh je to).

Sunny Morning in Vaney user posted image , upam da bosta vajina moška prišla k pameti in postavila družino na prvo mesto!!! Bi mu jaz že dala 80 procentovuser posted image

Sunny lepe slikice tvoje Neje, kako ste zadovoljni z vrečo? Naše bodo počasi za menjat, so že tako uničene, ker je moj non stop na njih; ded ko ded!

Mala pikica pri nas pa je obratno in jaz ne zdržim dolgo v cerkviuser posted image , potem pa se izgovarjam na otroke, samo da lahko gremo ven. Še nekaj te moram vprašat, ker si pisala, da imaš težave s koleni, me zanima če te stalno bolijo ali samo občasno? Ker moj dragi nekaj jamra, da ga eno koleno boli, ampak samo takrat, ko kleči, pravi da kot da bi imel iglico noter. Verjetno je kako vnetje, ampak paničari pa kot da mu pol noge manjka.

Še to me zanima kaj so vaši moški tudi tako občutljivi, ko jim kaj manjka (recimo ko so prehlajeni, ko jih kaj boli, glavobol), moj je takrat tak, kot da bi mislil umret. Jaz ga več ne morem poslušat, no sedaj ga boli koleno (kot sem že napisala) in je na netu nekje zasledil, da ima ne vem kako bolezen neki miniskus (saj ne vem če sem prav napisala in če je to to), v glavnem groza. Ma ni dneva, ko mu ne bi kaj manjkalo, enkrat glavobol in že ima izjave, da bo slabo vreme in ne vem kaj še vse, potem ga muči prebava, za to so krivi živci (no to bi mu še verjela, ker je itak na tabletah za živce), potem so razno razne bolečine kaj jaz vem kje že. V glavnem če ga kje kaj malo boli, jamra kot da bi bil 100 let star. Je res to tako hudo ali imajo moški tako nizek prag bolečin ali kaj!? Kaj šele bo, ko bo star 50 let?user posted image Me je že sedaj strah! A mene pa nikoli nič ne boli ali kako in tudi ne jamram tako kot on, pač potrpim in to je to, kaj naj za vsako malenkost grem k zdravniku, se bi me ja naveličali (saj ni čudno, da je toliko starejših pri zdravniku in to brez veze). Evo tokrat sem vam pa jaz zatežila.

Katarinas super za menjavo službe!

Triš lepega kužka imate sedaj!

Golobček super za Ninino hojo ob opori, vidiš, da bo vse nadoknadila!!

Mml moje sožalje ob izgubi babice!

Anchikaa lepe slike, ta zadnja je iz Konjišča (ali kako že tam pravijo?).

Drugače pa smo vredu, uživamo na sončku!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.4.2009 9:35:38   
ursulina
poklic: naš bo def. gladbinec ali pa gasilec :) zanima ga samo mašinerija, bagri, kamioni, prekucniki, buldožerji... in sosedje gasilci :)

zadnjič sva ša do sosedov, ki imajo kmetijo in je sosed nakladal gnoj z nekim strojem, sedela sva 20 minut in gledala... čisto pri miru - kar je rekord mirnega stanja, saj veste user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.4.2009 10:20:07   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

poklic: naš bo def. gladbinec ali pa gasilec :) zanima ga samo mašinerija, bagri, kamioni, prekucniki, buldožerji... in sosedje gasilci :)

zadnjič sva ša do sosedov, ki imajo kmetijo in je sosed nakladal gnoj z nekim strojem, sedela sva 20 minut in gledala... čisto pri miru - kar je rekord mirnega stanja, saj veste user posted image
 sta že dva, sem gledala, da bi mu že mešalc kupila v Mullerju, ga ima sodelavka, pohvali, samo bo to za drugo leto, je še mal premajhenuser posted image user posted image user posted image  pri nas blizu vrtca gradijo in je tam polno bagrov in kriči: baga, baga pa roke uluft...oči pa na peclje...user posted image user posted image  

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.4.2009 10:53:40   
Lunca1
Klaja meniskus je en del kolena, kar nekaj ljudi pa ima zaradi obrabe probleme.
http://www.filipides.com/forum/viewtopic.php?p=8114&sid=81070301bb757a997123b01837baaa12
Je čisto možno, da ima tvoj obrabljena kolena, dejstvo pa je , da moški večinoma zadevo še spotencirajo. No moj oče je pa ravno kontra, ful redko jamra. Moj user posted image  pa tud rad mal pojamra.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.4.2009 11:45:54   
TRIŠ
Klaja upam da se koleno možičku hitro pozdravi,drugače pa saj poznaš pregovor:ženske držijo 3 vogale hišeuser posted image

Sunny in Anchika krasne slikice obeh sončic in seveda mamiceuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.4.2009 12:21:13   
katee
Tudi jaz moram mojega user posted image pohvaliti glede jamranja. Nikoli nič ne jamra. Pa če bi mu manjkalo pol noge, se ne bi pritoževal. Še tableto redkokdaj vzame.
Je pa dejstvo, da imamo ženske višji prag bolečine.

Hiške so vse lepe. Tudi jaz bi imela kakšno, pa je nimam kam dati. Mogoče v dnevno sobo user posted image . Za na morje smo pa kupili gugalnico in jo bo oče kar na brin namontiral. Še peskovnik kupimo in gremo lahko kar do konca poletja dol user posted image .

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
   Sončki januarčic 08 - 6.del
16.4.2009 17:26:53   
karatina
Sem nas našla na drugi strani. To pa ja ne user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.4.2009 17:43:35   
karatina
Pozdravček

Nana, seveda velja, ker sem pa malo pozna, bom pripravila za jutri. Jasno, da ne moreš kar zdaj takoj priletet user posted image  Če boš hitra, boš za nagrado lahko zlikala še srajce od mojega user posted image , ravno slišim, da stroj zaključuje s pranjem user posted image
Malo heca mora bit. Lahko pa res kaj priletiš okoli na kavo, se bosta Klemen in Karin malo skupaj poigrala.

mml, iskreno sožalje tudi z moje strani.

Projekti igral, upam, da se moj user posted image  kaj takega ne bo spomnil. Že samo ko slišim, da odpira omaro, kjer je orodje in podobna mašinerija sem čisto user posted image , gre vedno kaj narobe, pa vsega je material kriv user posted image .

Obutev - jaz jo najraje obujem v SuperFitove copatke ali čeveljčke, ravno prejšnji teden sem dokupila še ene Cicibanove letne teniske.

Moja pupa (še enkrat potrjeno user posted image ) je že v nizkem štartu, obrnjena na glavico in kot se mi je zadnjih par dni zdelo, je res vse že čisto nekam dol zlezlo.

Sunny in Anchika lepe slikice user posted image

< Sporočilo je popravil karatina -- 16.4.2009 17:44:56 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.4.2009 20:30:44   
katee
Kje pa ste vse??? Se skrivate pred medvedom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.4.2009 20:39:16   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Kje pa ste vse??? Se skrivate pred medvedom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

user posted image user posted image user posted image  samo Ljubljančanke, ostale se verjetno stiskajo k svojim "medvedom"

Sem prišla pozdravit, grem past v posteljo. Popoldne smo bile s Katjo 2 uri zunaj in me je laufanje za njo uničlouser posted image  pa Katjo tudiuser posted image

Vidim, da se že kazejo bodoči profesionalci, naša bo pa veterinarka (nekoč moje sanje) ali pa vrtnarka, znala bi bit tudi profesionalna šoferkauser posted image

Jamranje moških..... kako znanouser posted image  to je pogojeno z jajčki

Lepe sanje

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.4.2009 20:51:57   
nana35
martinca,super za avstrijske nakupe,ti je le uspelo!Vem,da se zelo veseliš vsakega takega izletauser posted image .Lahko bi šle spet kdaj midve v Avstrijo.Si za to??Potem boš sigurno še več prinesla domov...

Gugalnico pa bomo tudi mi letos naredili,za hiško nimamo preveč prostora okoli hiše,razen če bi tašča malo skrčila vrt,potem bi pa bilo...

limma,saj take gugalnice s kovinsko konstrukcijo se dobijo v Baumaxu pa po moje tudi v vseh večjih trgovskih hišah,stanejo okoli 150€ in manj tudi,pa so popolnoma varne.Sem jih že lani gledala pri Baumaxu in imam takole namen kupiti za Klemna,imamo pa še enojno doma,ki je bila že lani v uporabi.

Klemen ima danes malo vročine,zdaj je sicer ni imel,ker je dobil svečko,saj je imel 38,5 popoldan.Potem mu je seveda padla in se ni dvignila do zdaj,bomo pa videli,kako bo ponoči.Če ne bo bolje gre jutri k zdravniku.

Jaz pridno hodim v solarij in sem kar rjava,pa še postrigla sem se na kratko,zdaj dela konkurenco Alfabeti,pa mogoče še kateri...Mi kar paše,zgledam 10 let mlajša tako da,če me slučajno ne boste spoznale...user posted image

katee,imaš lep avatar,sem ga seveda opazila.

Poklic našega Klemna:mislim da bo kar avtomehanik.Babica mu bo v kratkem zašila ibercug(če veste kaj to je,štajerke vem,da veste)ker samo pospravlja in pomaga v garaži kadar ima priložnost.
Včasih rečem da bo cvetličar,slikar,plesalec,pevec,muzikant,šofer,frizer,klepetalec...karkoli ima pač v roki,ker ga trenutno vse zanima...
Drugače pa sem mu kupila malo kosilnico,da pridobi delovne navade...user posted image

klaja,tudi moj redko kdaj kaj jamra,da ga kaj boli,še ko je bolan je to ponavadi za vikend in odkar sva skupaj,še ni bil nikoli v bolniški,niti ni šel iz službe prej domov,ker bi mu kaj manjkalo,pa ti povem,da mu včasih že kaj manjka,samo takšen pač je.

karatina,zmenjeno,ko bo lepi sonček in popoldan čas,prideva s Klemnom na kavico,še prej te pokličem,da mi daš napotke,kje ste zdaj doma.Prej ni bil problem najti,zdaj pa bo malo težje predvidevam.Samo glej da mi prej ne pobegneš rodit!!

Pa lep pozdrav in mirno noč.

:))

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.4.2009 21:01:08   
karatina
Nana, dogovorjeno. Imata še cca dva tedna, če bo tudi to dete hotelo prej na svet user posted image . Pa super za novo frizuro. Kaj pa kaka slikica, da še me ocenimo?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
17.4.2009 6:30:11   
Sunny Morning
Klemen user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
17.4.2009 6:31:04   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Nana, dogovorjeno. Imata še cca dva tedna, če bo tudi to dete hotelo prej na svet user posted image .

Daj ji ključe pa lahko pride likat tudi, ko boš ti v P. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
17.4.2009 8:00:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Nana, dogovorjeno. Imata še cca dva tedna, če bo tudi to dete hotelo prej na svet user posted image .

Daj ji ključe pa lahko pride likat tudi, ko boš ti v P. user posted image  user posted image  user posted image

Nana nič se jezit, se samo malo hecam. user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
17.4.2009 8:06:44   
martinca
dobro jutro!

ursulina, upam, da je z Lenartom vse v redu.

klaja, Uroš ni občutljiv, če ga boli glava, pač samo reče da ga boli in je to to. on gre k zdravniku ko mu fali pol noge, prej ne. če se ga loteva kaj, si samo tablete kupi v lekarni in tiste je dokler mu ni boljše. tak da bolj jaz jamaram se mi zdi. zato pa sem full ponosna nase, da sem čez celi porod tako lepo tiho bla, ni bilo enega piska.user posted image   bomo videli kako bo v drugo, upam, da isto.

katee, ti imaš pa tako lep nov avatar. user posted image

karatina, kako lepo. še malo pa boste štirje.user posted image

nana, sem takoj za akcijo, samo Urošu še ne smem takoj povedat.user posted image ok, če maš pa ti tako kratke lase kot alfabeta imaš pa res kratke. a solarij....madonca ženska, tebe pa res ne bomo več prepoznali. v nedeljo gremo mogoče na kramarja če bo lepo vreme. jaz upam, da te bom prepoznala če se bova srečali. kako pa to da te je piknalo na tako kratko frizuro?
Klemenu pa pošiljam  user posted image user posted image za hitro ozdravitev. jaz vem kaj je ibercug. kako smešno zgleda ta beseda ko je napisana.user posted image

sunny, em prepričana, da se nanan ne bo jezila na ta račun, se bo pa verjetno še ona nazaj pohecala.

tako, danes pa ne bo dosti časa za računalnikom bit je moj možiček doma. že vidim kak me bo preganjal sem in tja.user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
17.4.2009 9:05:32   
Lunca1

user posted image

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost ob porodu in pri enem letu

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 11300 g, 77.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 9650 g, 74 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 10300 g, 78 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 8530 g, 75.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 8690 g, 76 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 10000 g, 80 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 9500 g, 78 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 9270 g, 80 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 9250 g, 78 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 11350 g, 74 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 10000 g, 76 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 8100 g
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm; 10220 g, 78 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 9600 g, 76 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 9270 g, 80.5 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm; 11000 g, 82 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 12000 kg, 81 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 9200 g, 74 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 12000 g, 78 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 9920 g, 79 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 10000 g, 74 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 77 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 9330 g, 76 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 8900 g, 75 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 10700 g, 78 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 10350 g, 74 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

user posted image  

PONOVNO V PRIČAKOVANJU

Marec
user posted image   Zasanjana - TRISTAN 10.3.2009 (3.760 g, 55 cm)

Maj
user posted image  karatina 13.5.2009
user posted image  obrigit

September
user posted image   majra 13.9.2009
user posted image nussy 21.9.2009
user posted image klaja 22.9.2009

Oktober
user posted image   Triš 31.10.2009

December

user posted image  martinca 7.12.2009

user posted image sončnica_8

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
17.4.2009 9:06:13   
Lunca1
Karatina ti si pa zdaj res že v nizkem štartu. Kako gre hitro čas.

tolk da je seznam spet na 60. strani, bo lažje iskat user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
17.4.2009 12:49:33   
katee
Skoraj smo že na drugo stran padleuser posted image

Hvala za pohvale avatarja.

Končno je vikend, ki pa ga bova z Žan Luko preživela sama, ker gre user posted image v Nemčijo na nek seminar. V sredo je šel v Srbijo in je danes ponoči prišel. Bova že preživela.

Sem mislila iti na morje za čez vikend, pa so slabe napovedi vremena. Ampak kot vidim, so me spet zafrknili, ker pri nas je sončekuser posted image . Bom pa naslednji vikend toliko bolj uživala, ker grem dol za 10 dni user posted image user posted image .

Vam moram povedat, da se je Žan Luka tako zagrel za Telebajske, da ga ne morem od televizije spravit. Tako uživa, ko jih gleda, se smeji z njimi, pleše,...Ni da ni.

Vsem želim en lep dan!!!!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
17.4.2009 14:20:43   
lutiropan
Oh, še malo pa domov.... danes se mi pa vleče ta petek..... 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
17.4.2009 19:14:16   
koala
Dan!

Da vas malo pozdravim. Pri nas se je naselil prehlad, smrkata Alex in ati, jaz sa se še zaenkrat dobro držim, upam da tako tudi ostane.

Punce moje, v sredo pa se prosim malo spomnite name, grem namreč dat izrezat to trapasto zatrdlino iz  dojke. Še v življenju me ni bilo ničesar tako strah. Pa ni prva narkoza.

mml moje iskreno sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Posnetek pa je res za razjokat.

mala pikica si dobila moj sms?

urrsyy kako je Vivi?  Je zdrava? Pa ti, kako si?

Slikice so čudovite.

Triš lepo da ste posvojili psička, pa takoooooooooo srčkan je.

Golobček čestitke princeski za korake ob opori.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
17.4.2009 19:18:52   
nana35
karatina ,slikice ne bo tukaj na rr,boš me videla v živo,če pa seveda zamudiva s Klemnom,potem boš pač najprej rodila pa vas prideva pogledat.

Klemen je bolan,ponoči je bil vroč kot pečka,sem mu dala 2 svečki in je bilo potem ok.No,iz službe sem prišla ob 12h,da ga peljem k zdravniku,ker pač nisem hotela pustiti šefice na cedilu...ko pa sem hotela domov ob 12h,ko je prišla druga pomoč in še ena je delala danes ki je na porodniškem,ker je imela napovedano gužvo in je dejansko bila gužva,ampak potem pa mi je rekla,češ,da sem si kar sama določila,da grem domov ko pride ona druga in da bo zdaj dobila 5 strank...čeprav so bile 3,ko skoraj nikoli nismo ali pa smo v isti zasedbi ponavadi,pa sem rekla,da pa meni je moj otrok že bolj pomemben in njegovo zdravje.Pa sem ji zjutraj povedala,kako je bil ponoči vroč...v glavnem vse.Si lahko mislite,kakšen egoističen user posted image je stara????Mislim,če je ona brezbrižna do svojih otrok,jaz nisem.Briga me za njene stranke,dokler jih sama obvladuje,mene bolj zanima življenje mojega otroka.Nisem si mislila,da bo tako nerazumevajoča,pa še rekla mi je,da bi ga lahko kasneje peljala k zdravniku.Mene bi bilo sram v rit,še pred strankami je to govorila.Sem samo rekla,da nisem kriva da je zbolel in da grem...pa je rekla vsa živčna idi,idi...valjda sem šla,saj nisem njena lastnina,čeprav se velikokrat tako obnaša.Danes sem se na podlagi tega odločila,da ostanem do 9.5.,do izteka 3.mesecev poskusne dobe,potem grem ne glede ali bom imela službo ali ne. Tega ne mislim več prenašati in ji bom tudi gladko tako povedala,da si nisem mislila,da je tako brez srca in da ji je njen biznis pomembnejši kot življenje malega otroka.Eh,kaj bi razpravljala,sem se itak pomirila...
sem pa danes že itak doživela tale izpad,predvčerajšnjim me je na poti na delo ustavil policaj,sem dobila kazen 40€,ok,ni sile,lahko bi bila katastrofa glede na vse...no,potem mi je še sestra pri pediatru držala pridigo glede vročine in sem in tja...ne bom razlagala,potem sem pa šla na pokopališče in bila takooo ganjena,ne vem kako to,ko sem videla,da ima moj oči spomenik...in njegovo ime na kamnu pa vse skupaj,sem se kar razjokala.Danes je bilo res toliko tega.
V glavnem moj user posted image je rekel,naj zdržim v službi do izteka,potem pa naj iščem nekaj druga.

Tako,sem se malo izpovedala.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sunny m.,ne bom rabila,mi bo kar njen user posted image  odprl vrata in pomagal likat.Pa nič se ne jezim,brez skrbi.Se sama tudi velikokrat pohecam na račun katere od vasuser posted image .

martinca,čas je za spremembe,frizura me je pomladila pa še dolgo sem si želela kratke lase,samo sem imela včasih predolge,pa si nisem upala tako naenkrat na kratke.Pa sem šla lepo postopoma.Saj me boš videla.Me je danes pohvalila teta,pri kateri tukaj blizu kupujem svečke,da sem super!!Če bosta imela kaj časa pa pridita na kavico,ko gresta iz kramarja.
Vem,da ti veš kaj je ibercug,vse pa verjetno ne vejo.Ti si še zmeraj štajerka.

Lunca,hvala ker tako lepo skrbiš za naš seznam.Zelo si pridna.

Lep preostanek večera vsem,mogoče še pridem na kratko po deveti uri.

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
17.4.2009 19:21:14   
nana35
koala,bom držala pesti zate v sredo!!user posted image

Aa,moram tudi jaz povedat,da sem že zadnjič dobila tisti žalostni mail,pa včeraj sem ga še 1x pogledala.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?