|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
17.4.2009 19:33:46   
Alfabeta
Čer!

Da vas malo pozdravim.....,

koala, držim pesti, da se najboljše izide user posted image user posted image user posted image user posted image

nana, user posted image  user posted image user posted image  je pa res koza tale tvoja šefica. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
   Sončki januarčic 08 - 6.del
17.4.2009 20:05:45   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
Nana, dogovorjeno. Imata še cca dva tedna, če bo tudi to dete hotelo prej na svet user posted image .

Daj ji ključe pa lahko pride likat tudi, ko boš ti v P. user posted image  user posted image  user posted image

Sunny m.,ne bom rabila,mi bo kar njen user posted image  odprl vrata in pomagal likat.

To me je pa zdaj do solz user posted image user posted image user posted image  Moj user posted image  z likalnikom user posted image

Koala, tudi jaz bom mislila nate

Nana, glede tvoje šefice sem ti že enkrat napisala, ko si bila tudi jezna nanjo...denar in položaj ljudi slej kot prej naredi nečloveške do svojih najbližjih, kaj šele do nekoga, ki mu je podrejen.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
17.4.2009 20:08:05   
koala
nana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne morem  vrjet da je lahko nekdo tako nesočuten, še posebaj ženska ki iam otroka. Jaz bi iz inata šla na bolniško, saj do izteka pogodbe več nimaš daleč, pol bi ji pa pogodbo v glavo vrgla. Službo boš pa itak dobila. Še boljšo!!!!!!!!
Pa upam da seKlemen hitro pozdravi. Pikepoke za vaju.
Kaj pa pravi P? Kaj je bogemu revčku.

< Sporočilo je popravil koala -- 17.4.2009 20:09:32 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
17.4.2009 20:18:02   
Anči2
Čer.

Joj Nana pomiri se,saj vemo kakšni so privatniki,pri katerih se v večini pri denarju vse zaključi.Ja samo res,kaj pa pravi P za Klemna?Službo boš pa itak dobila drugo.

Koala bom mislila na tebe,pa boš videla da bo vse ok.

Naša pikica je dobila dva dni nazaj prvo štirko,je bila malo tečkana eno noč prej in nismo spali nič,pol pa le vidim to čudo od zoba v ustih.Sem pa vedela da bo počasi en zob zunaj,ker ima napete dlesni in pa rdečo rito.Standard pri zobkih pri nas.

Klaja ja slika je v Konjišču slikana,pa ona ko ma flašo v rokah tut.Meni je tako lepo doli,pa večkrat gremo tudi ribit dol.

Ju3 gremo v LJ cartat nečakinjo.Upam da se ne zgubimouser posted image user posted image

Lepo se imejte in izkoristite dan,
Anči

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
17.4.2009 20:59:56   
klepetkaa
Čer punce,

sem si vzela 5 min cajta za vasuser posted image .

Lana že spi, pa namesto da bi šla po tleh pomit sem tle.
SMo veliko zunaj tako da blaženo zdaj ko ni dežja in snega. Lana ful uživa v pesku, skoz ga premetavauser posted image

Včeraj smo bili tukaj pri nas na enem dobrodelnem koncertu, na katerem so zbirali sredstva za nov vrtec. Tako da nov vrtec v Ribnci BOOOOuser posted image .
JE pa tud D. nastopal oz. cela skupina.

Grem predelat snov.user posted image

sani, zadnjič si me spraševala če bom prišla kaj v petek v Lj?!(čeprav je tisti petek že mimouser posted image ). Načeloma sem po tanovem dopoldneve precej zasedena, ampka za kakšen izreden dogodek(beri kofetkanje z ljibljančankamiuser posted image )sem si pa pripravljena fraj dopoldne vzet. Za kofe vseuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: limma

... tako, da se danes izogibajte temu področju... da ne srečate rjave zverine (ta prave, ne takšne kot klepetka user posted image ..  saj nisi huda, klepetka, a ne user posted image )

user posted image user posted image  seveda ne, le zakajuser posted image    Saj po moje se menda tudi medveda ne bi  tako ustrašila kot pa  psauser posted image

ursulina, ja res je, leseno konstrukcijo za hiško je treba res večkrat obnavljat pa barvat,.. tako da imaš prav, ja. MI nismo samo 1x vmes prebarvali, pa je bilo že načetouser posted image

klaja, tole z jamranjem moških... potolaži se, da jih je mnogo na tem svetuuser posted image . Z mojim vred.user posted image Malokrta jamra, ampak ko pa ja, takrta je pa za zbežatuser posted image .

karatina, potem si pa res že v nizkem štartuuser posted image . Super, bo čimprej vse za tabo. Pa da nam ne boš pozabila sporočiti prelepe novičkeuser posted image

majra, naša bo tud zgleda vetrinarka kot Katja. jao, to niti mal ni po meni. KEr vsako žival ko vidi, čist ponori, jaz pa kar kurjo kožo dobim  od strahauser posted image .

Ti pa pazi naseuser posted image

katee, suepr avatar, prav poletni žeuser posted image . Blagor se vam ker boste že tako kmalu šli na morjeuser posted image . kako sta Suzana in Aljaž? Pozdravi juuser posted image

koala, user posted image user posted image user posted image  za Aleksa . Zate pa  vešda bomo močno močno stiskale pesti. SAj bo vse ok, ekr mora bit, boš vidla.user posted image user posted image

nana za Klemna kup user posted image user posted image user posted image  , zate kup  user posted image user posted image user posted image user posted image . Za šefico pa user posted image

golobček, user posted image  za Nino. ZAres prav hitro bo vse ujela. Super.

Zdajle pa moram malo predelat snov, namreč jutri imam spet  predavanje, pa da ne bo kakeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 17.4.2009 21:05:35 >

(odgovor članu Anči2)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
17.4.2009 21:00:29   
urssyy
Koala bom držala pesti zate v sredo, saj bo vse vredu ne skrbi, verjamem pa da te je strah...preden dobiš narkozo, misli na svojga Alexa......pa bo vse vreduuser posted image
Hvala na vprašanju kako sva, no moram povedati, da je Vivi zopet bolana, ima vnetje ušeseka in najverjetneje alergijo na cvetni prah...saj ne vemo točno. Tudi jaz sem bolana, sem na antibiotikih-imam hud bronhitis. Je menda malo za mano prišlo.

Še vedno iščem stanovanje, in še vedno nisva z mojim bivšim uredila pravne zadeve glede Vivien, zato moram na sodišče...zopet bodo šli evrčki...joj kako žalostno, da se ne morva nič zmenit normalno. Ne boste verjele, kadar me kliče kaj v zvezi z Vivien ali kadar pride po njo in je sam z mano je zelo priojazen, kot bi mu bilo žal???? Ampak ko je pa satan v bližini (beri tašča) ali kdo od njegovih zaposlenih, prijateljev, pa je odrezav, nesramen  in z mano zelo malo komunicira.....halo??Kdo bi ga razumel?

No dosti o meni:

Mml moje sožalje ob izgubi ome.
Nana tale tvoja delodajalka je pa res kruta, res poišči raje drugo službo in prav si naredila, da si šla prej iz službe, tvoj otrok je najpomembnejši user posted image

Vsi malčki, ki ste bolani in mamice želim vam da se čimprej pozdravite-z nama vred. Golobček bravo za tvojo Nino, še malo pa boš že jamrala, da nimaš nič miru, ker samo tekaš za njo user posted image user posted image

Vse ostale lepo pozdravljam, žal sem malo v zaostanki in moram malo prebrati za nazaj, da lahko malo pokomentiram. Sem pa opazila, da bomo imeli kmalu dve mamici slavljenki user posted image user posted image user posted image ..............a ne da?

Poljubčka od naju za vse vas

(odgovor članu Anči2)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
17.4.2009 21:34:19   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, user posted image  user posted image user posted image  je pa res koza tale tvoja šefica. user posted image

Pa še kaka...Če kupuješ revijo Lea,je v eni od prejšnjih številk,kaka dva tedna nazaj,ko je imela K.otvoritev.

Nana, glede tvoje šefice sem ti že enkrat napisala, ko si bila tudi jezna nanjo...denar in položaj ljudi slej kot prej naredi nečloveške do svojih najbližjih, kaj šele do nekoga, ki mu je podrejen.

Hvala,pa še kako res je...upam,da ti nikoli ne boš taka...user posted image

koala,hvala za sočutje.Veš moja šefica je to že pozabila,ker ima odrasla otroka,pa še to,da je zaradi tega ker je bila s.p.ko je rodila šla delat še po dveh mesecih se mi zdi.No,namesto,da bi koga zaposlila,pa se ne bi tako grebla in bi bila s svojim otrokom,bi oba imela več od tega.Eh,nekateri ljudje so pač taki...

ančika,koala,P pravi-pa nisem vedela da nisem napisala,šlamparija,tak sem bila jeznauser posted image , me je kar malo sram..ima vneto grlo,dobil je Hiconcil,vneta ušesa,prehlad,v glavnem vnetje dihal...dajem mu svečke in AB,to je to.
Za službo se ne sekiram,bom pač fušalauser posted image .

ančika,lepo cartajte jutri in lepo se imejte!

IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

klaja, tole z jamranjem moških... potolaži se, da jih je mnogo na tem svetuuser posted image . Z mojim vred.user posted image Malokrta jamra, ampak ko pa ja, takrta je pa za zbežatuser posted image .

Klepetka,mislim,kakšen stavek,sem ga morala 3x prebrati,da sem skapirala...user posted image
urssyy,upam,da bodo težave kmalu z vama z Vivien in da bo svet kmalu lepši tudi za vaju.Pozabi everčke,enkrat bo spet lepo.user posted image

Zdaj pa grem,lahko noč.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
17.4.2009 22:04:31   
karatina
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Ne boste verjele, kadar me kliče kaj v zvezi z Vivien ali kadar pride po njo in je sam z mano je zelo priojazen, kot bi mu bilo žal???? Ampak ko je pa satan v bližini (beri tašča) ali kdo od njegovih zaposlenih, prijateljev, pa je odrezav, nesramen  in z mano zelo malo komunicira.....halo??Kdo bi ga razumel?

Cepec, si dviguje ego na tvoj račun. Zakaj pa ga ne vprašaš čemu takšna sprememba, ko sta na samem?

Nana in urssyy pa tudi ostale, ki ste ali imaste bolančke user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image , da čim prej mine user posted image

Pa lahko noč vsem

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
17.4.2009 22:29:07   
Intruder24
Sem prišla malo prebrat...sem v takem zaostanku, da je joj...tako lepo vreme, pa smo non stop zunaj in Vid je res pravi hiper..ni na miru skoraj nič...

Draga moja nana upam, da se mali Klemen hitro pozdravi in da bo to vnetje dihal, čimprej za vami..ne razumem pa zakaj si šlampasta ?  ker ti je otrok zbolel al kako???? 
Kar se pa šefice tiče, pa bom rekla samo to...da se moremo spirjaznit, da živimo v svetu, kjer ni sočutja (v kakšni državni službi al pa nekje, ker vse lepo laufa, mogoče že) , to je posel in nič osebnega...ni več sistema, kjer bi v službi sočustvovali s tabo, če te rabijo za delat te bodo izkoristili, predvsem pa privatniki...si pa vzami bolniško, če je Klemen bolan...zakaj pa ne? Jaz že nebi šla delat...Vidim, da si se postirgla user posted image jaz se bom tudi, ko bom bolj suha... user posted image  Meni pa nikoli ni problem striženje, ker vem, da mi vse paše..no mi je, ko sem bila med suhimi user posted image  
Ah ja, pridejo takšni dnevi, ko gre vse narobe, zato pa bo kmalu šlo vse na bolje...

koala jaz bom mislila nate v sredo! Pozitvno razmišljaj!

mml moje sožalje ob izgubi ome! Upam, tudi da je Matic že zdrav. Ali si ti 1x pisala glede klopnega minigitisa in da se še tako majhni ne rabijo cepit?

urssy kaj pa brezplačna pravna pomoč za vaju? če nimata dinarčkov!

alfabeta jaz hujšam tako tako malo ja malo ne...v glavnem ne jem zvečer, ne jem sladkarij, kruha in pa postim se vsake toliko...hitro sem shujšala, se a zdaj med prazniki nisem pazla, ker je bilo preveč vsega in se bojim stopit na vago user posted image ...so pa mi hlače še vedno prevelike in za opombo nosim stare (pred nosečnostjo), ki me fajn tiščijo, da me opominjajo koliko še morem zgubit....Bom pa zdaj šla eno tako dieto, samo zelenjava in sadje, pa da vidimo..

golobček za user posted image  Nino !

Anči lepe slikice, pa upam da bodo ostali zobki zunaj brez težav...

katte Vid tudi rad gleda risanke...mene je kr strah, ker mu je tak fajn, mi sploh ne paše da jih gleda...najraje gleda Nodija, telebajske mu še nisem dala...upam, ga mine user posted image . gleda samo zjutraj in to čist not pade user posted image

crockse ne bomo imeli, ker mi niso všeč..če bo pa kdaj izrazil željo pa jih dobi...user posted image

sunny lepe slikice user posted image  Kar se pa tvojega deda tiče, pa jaz ti povem, da bi mi letel kot je dolgi pa široki...glede na to kaj poznam iz tvojih pisanj, ker kaj takega pa si nebi dovolila, kakšen vzgled bi pa bila, svojemu otroku, če bi vztrajala z nekom, ki me ponižuje?... če mu z otrokom nisem na prvem mestu, potem na drugem nočem bit...raje sem sama..nekak bi že! .. pa ne mi zamerit!
vaney 80% pravi tvoj?, a user posted image  enako velja kot sem že zgoraj napisala...če se nič ne spremeni ni nič! Pa ne mi zamerit!!! super, da ste ugotovili na kaj je Anže alergičen, ker moj Vid je tudi pa testi nič ne pokažejo....je bil v sredu na odvzemu krvi in je tako jokal, da je joj...še danes ga vprašaš, kje je bil pik pik..in pokaže na rokico! Upam, da zdaj ne boste imeli težav s kožo in prebavo...predvsem pa da bo lepo odporen in čim manj bolan!

martinca super za nakup user posted image ... a tak, a mene pa nebi vzeli zraven v A al kaj ? user posted image
Kako se kaj počutiš, upam, da ne štihaš preveč!

klaja eni res jamrajo...kaj češ! Zato pa me rojevamo user posted image . Če bi moški bi imeli 3 leta polno plačano porodniško + varuško in gospodinjo user posted image . Kako kaj nosečnost? Spol že veste?

klepetka super, da bo vrtec user posted image . Pa, da te Lana čimbolj odvbadi straha pred živalmi user posted image

karatina tudi tebi želim mirne zadnje tedne nosečnosti user posted image

Tako mislim, da sem dovolj napisala za danes...lepo in mirno noč vsem!

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 17.4.2009 22:32:58 >

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
17.4.2009 22:40:30   
dašabina
>Helo, mi imamo še treto 4 , ubošček mali moj........
Katarinas, smo še skupaj v vrtcu v jeseni ali ne?
Nana, no comment....Za klemenauser posted image user posted image
Urssy, no commentuser posted image
Maša je imela fešto in smo se imeli super, zda pa grem....lp.......POZDRAVČEK VSEM IN LEPO NOČKO....UPAM DA SE KAJ NASPIM....user posted image
Koala držim pesti!!!

< Sporočilo je popravil dašabina -- 17.4.2009 22:41:28 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
18.4.2009 7:59:28   
martinca
dobro jutro!

a veste da je ena naša januarčica ponovno noseča in pričakuje v decembru tako kot jaz? saj ne vem če lahko povem, ker se sama bolj poredko javlja. no nova nosečka je Tinča1.user posted image user posted image tinča jaz upam, da nisi jezna, ker sem povedala.user posted image

koala, jaz bom tudi v sredo mislila nate in da bo operacija potekala v redu. imam v sredo pregled pri G. kdaj pa moraš ti bit v bolnici?

nana, ojoj, ti pa si si res boga v tej službi. je res bolje da greš od te stare babe stran.user posted image user posted image user posted image sem si premislila in v nedeljo ne bom šla na kramarja. sem si hotla it rože kupit, pa sem jih že včeraj v Lenartu na tržnici. sem si jih potem že včeraj nasadila, čez kakšen teden pa jih bom dala na balkon. se bova pa za drugič zmenle za kavo, če ne drugače pa po 9.5.user posted image
Klemen hitro se pozdravi user posted image user posted image user posted image

intruder, počutje je še kar. tu in tam mi je slabo in bruham, ampak ne od štihanja, tega zdaj ne počnem več. user posted image vveš da bi te vzele sabo v Avstrijo. samo te bi bilo res boljše če bi same šle, falote pa pustile doma pri user posted image bi tako še bolj uživale. pa enkrat se bomo oglasili po tiste nastavke za košaro. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
18.4.2009 11:49:32   
katarinas
Daaan!

Se javljam iz službe, delam še zadnji vikend, potem pa samo še dopoldneuser posted image user posted image

Mml moje sožalje ob izgubi omeuser posted image
Klepetka super za nov vrtecuser posted image

Urssy in Vivi čimprej se pozdravita, pa čimmanj izgubljenih živcev v zvezi s sodiščem in vsem user posted image

Dašabina jaz sem kar dala vlogo za vrtec Rdeča kapica  tako, da jeseni ne bomo več skupaj. Saj še sedaj ne vem kaj je bolje in kaj ni....ampak itak bodo morali enkrat it drugam, se mi nekako zdi, da bo lažje letos. user posted image  V glavnem, vloga je oddana, zdaj pa bo kar bouser posted image  Drugač pa je men tud ta vrtec res v redu, všeč so mi vzgojiteljice in mi je res žal, da je samo začasni.user posted image

Včeraj pa je moja kolegica rodila, imajo punčko Niko user posted image user posted image

Sem pa že imela obisk v službi, sta me obiskala Lara in oči...je Lara prišla tako nališpana, jo je oči ful zrihtal, kot da gresta na ohcetuser posted image user posted image  Sta hotla it še na Loko na sprehod pa je mala že  tukaj zganjala vragolije in bila malo tečna tako, da sta šla kar domovuser posted image  Jah moški pa res niso potrpežljiviuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
18.4.2009 12:00:20   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

kako sta Suzana in Aljaž? Pozdravi juuser posted image

Suzana se zahvaljuje za pozdrave. Z Aljažem sta super. Aljaž je včeraj naredil prve 3 korake. Sicer trdi, da to še ni hoja, ampak napredek je pa le. Drugače se pa raje še plazi po tleh.  Ima pa že 8 zobkov!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
18.4.2009 14:03:39   
nana35
intruder,nisem mislila,da sem šlampasta zato,ker je Klemen bolan,ampak ker sem napisala ,da sem bila pri pediatrinji,nisem pa povedala kaj mu je .
Ej,meni tudi ni problem striženje,mislim,da mi kratko paše,vsaj nekoč,pred kakimi dobrimi 10.leti mi je,pa upam,da mi zdaj še bolj.Vedno sem govorila,da ko bom stara,da bom imela kratke laseuser posted image .No,moj čas je zgleda prišel...user posted image
V Avstrijo pa te seveda vzameva zraven.Pa seveda gremo same.

martinca,jaz grem ta teden tudi po rožeuser posted image .

L.P.

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
18.4.2009 14:40:57   
TRIŠ
nanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zapomni si nekaj šefi so dobri ko delaš potem pa jih ne briga več,zato si storila prav da si šla k svojemu sončku.Upam da je že boljši

mml moje sožalje za babicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
18.4.2009 19:26:23   
karatina
Uh, se pozna lepo vreme user posted image  je kar mirno tu gor

Moj dan je bil kar pester. Sem tako na hitro spakirala torbo za v P, da je joj. Me je že celo jutro črvičilo, da je joj, kasneje pa se je (verjetno beli tok) iz mene zlival, da sem dnevni vložek zamenjala za normalnega user posted image  Sem se odločila še malo počakat, ker se gibi niso ravno umirili - celo obratno. Proti popoldnevu se je izcedek umiril, križ me sicer še kar zbada, mislim pa, da mi ni treba kam hitet, ker user posted image  brca kot za stavo... Bomo videli

Drugače pri nas tudi nič novega.

Lep večer vsem in lahko noč...

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
18.4.2009 19:54:20   
barbas
Živjo punce da se vam javim po enem letu! Skoraj vas nebi našla. Vidim da še vedno pridno čvekate. Imam bolj malo časa za čvekanje, vendar vas še nisem pozabila, kako smo januarja 2008 skupaj odštevale dneveuser posted image
Z malim Klemnom vas vse skupaj lepo pozdravljava. Je že pravi korenjak in se lepo razume s starejšo sestrico, ki mi zelo rada pomaga "vzgajat" tamalgauser posted image
Se še kaj beremouser posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
18.4.2009 19:59:54   
barbas
Hoj Karatina
Na tak način se je meni dogajalo prvič in izkazalo se je da mi je voda odteklauser posted image   aja popadkov pa sploh nisem imela

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
18.4.2009 20:08:20   
katee

Moj dan je bil kar pester. Sem tako na hitro spakirala torbo za v P, da je joj. Me je že celo jutro črvičilo, da je joj, kasneje pa se je (verjetno beli tok) iz mene zlival, da sem dnevni vložek zamenjala za normalnega user posted image  Sem se odločila še malo počakat, ker se gibi niso ravno umirili - celo obratno. Proti popoldnevu se je izcedek umiril, križ me sicer še kar zbada, mislim pa, da mi ni treba kam hitet, ker user posted image  brca kot za stavo... Bomo videli

Ojoj, tole zna biti pa še pestro ponoči! Mogoče bo pa že danes dojenček v tvojih rokah! user posted image user posted image user posted image   Bom mislila nate!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
18.4.2009 20:13:22   
koala
Punce hvala za pestke, mi veliiiiiiko pomeni. Saj veste da ste najboljše, ne? Res vas imam rada, vse skupaj in vsako posebaj.

katarinas, a že brziš v P? Neboš nane počakala z peglajzlom?user posted image user posted image user posted image

nana upam da se Klemen že bolje počuti, bogi revček kaj vse se ga je lotilo. Pikapoke za vaju.

urssyy tebi pa res življenje ne prizanaša, upam da se z Vivi hitro porihtata. Aja malo pokukaj na ZS.

martinca jaz grem ž ve torek na sprejem sicer upam da bom lahko kao sprejeta in bom še v torek doma, pa pol v sredo zjutraj nazaj ne vem pa kdaj bom na programu. Se slišiva, prav? Kdaj pa imaš ti pregled?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
18.4.2009 22:17:31   
nana35
karatina,upam,da bo noč mirna,če ne pa ti želim dojenčico kmalu pri tebi.Likali bova že kasneje.

koala,kje boš ležala?Če boš na ginekološkem odd.mi povej.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
18.4.2009 22:52:07   
klaja
Večer!

Imam malo časa, da se javim, ker kuham regratov sok (če sploh bo kaj iz tega) in še moram malo počakat, preden ga bom dokončala.

Poklic: Hana je en čas kazala zanimanje za zobe, tako da se lahko o kaki zobozdravnici pogovarjamouser posted image , mi jih je vsak dan pregledala.

Hiško in gugalnico že tako imamo, sedaj ima moj nalogo, da naredi peskovnik, pa plezalno steno, pa še kak vrtiljak bo prišel v poštev (pač imam preveč časa za razmišljanje in si hitro kaj namislim).

Nana super za novo frizuro, jaz bi pa rada imela spet dolge lase, vsaj do ramen, da bi lahko nosila normalen čop. Sicer imam čop že sedaj, samo mi tile sprednji lasje nekaj nagajajo, ker so še prekratki. Pa k frizerju bi se tudi morala spravit, tako da če sprejemaš stranke na domu, bi se tam v začetku maja lahko kaj dogovorili (če seveda nisi predragauser posted image ).
Drugače pa glede šefice, pošlji jo nekam, ker če se ti v službi ne počutiš dobro, je res boljše da zamenjaš.

Katee upam da vseeno uživata sama z Žan Luko!

Koala veš da bomo mislile na tebe! Ti pa ne razmišljaj slabih stvari in se ne obremenjuj preveč, saj vem da ti ni lahko, ampak vseeno bodi močna!

Anči meni je tudi ful lepo v Konjišču, nasploh tisti otoček, idealen kraj za kako poroko. Upam da si se nacartala nečakinje in da bo tvoj dragi dobil še kakšno željo po dojenčku!

Klepetka super da boste imeli novi vrtec!

Urssyy zdaj pa bi že bil čas, da se pri vas začne obračat na boljše! Pa pozdravita se obe!

Intruder nosečnost super napreduje, čeprav bi se morali že kaki gibi čutit, pa še ne čutim ničesar in me kar malo skrbi. Se pa dobro počutim in sploh ne vem, da sem noseča, če seveda odštejem ogromen trebuh. Spola pa še ne vemo, čeprav vsi trdijo da bo tokrat fantek, ampak jaz bi raje imela še eno punčko. Boste še že dobile kak namig, seveda ko bo čas za to.

Tinča1 nam je Martinca izdala tvojo skrivnost, čestitam, upam da se vse lepo izteče in lepo nosečnost!

Karatina očitno se nekaj dogaja pri tebi! Še malo pa boš cartala, jupi! Čim lažji porod ti želim in zdravo dete!

Barbas lepo da si se oglasila!

Ja vidim, da so vaši moški bolj močni glede kakega jamranja, ko zbolijo, no razen izjem, ne Klepetka. Moj je le šel k zdravniku in od tam odšel z dolgim nosomuser posted image . Mu je zdravnik rekel, da če ga boli koleno, pač ne sme pokleknit na to koleno in da bo bolečina sčasoma ponehala. Potem pa mu je še rekel, da ga boli prst, ker se je ne vem kdaj že udaril in mu je tudi rekel, da bo bolečina minila. Pa je lahko šeluser posted image . In mi pride domov, pa ga je bolela glava, danes pa sinusi in glava, pa spet križ, pa ledvice, ja očitno imam upokojenca doma, ki samo jamra. Jaz ga ne morem več poslušat, no potem pa še gre hitro na telefon in pokliče svojo mamo, da ji pove, da je bil pri zdravnikuuser posted image . Kaj ste se že pogovarjale o maminih sinčkih!? Zgleda da bo treba kak pogovor udarit, pa da vidimo. Pa kolikor se spomnim je takrat tudi, ko sem bila s Hano noseča imel take finte. Ah ti moški!

Še me čaka delo, dovolj čvekanja, NOČKA!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
19.4.2009 7:54:00   
majra
Jutro!

Vas na hitro pozdravim, šibam v trgovino in potem gremo ven, dokler še ne dežuje. Sedaj odkar smo spet ful zunaj, mi tako lepo spi, samo kaj ko jaz prebedim večino noči user posted image

Jaz sem končno po treh tednih na 100% , no ja na 80%, ampak moram bit na 100user posted image   Je moj zbolel.

Mi je blo včeraj ful smešno, srečam na igrišču prijatle, jaz valda malo na gugalnico, na tobogan, skačemo po igralih in oni meni vsi prepadeni, da kaj pa delam, da sem noseča in ne bi smela male dvigovat user posted image  Ja kdo mi jo pa bo?

Vsem bolančkom želim čimhitrejše okrevanje user posted image user posted image user posted image

Nana, tvoja šefica je prava koza, ampak danes je, na žalost, tako skor povsod

igrala.... imamo pred blokom vseuser posted image , moramo pa za k stari mami kupit peskovnik in gugalnico. Se ne morem odločiti kako veliko. Moram kupit železne cevi, potem bo pa sosed sešfasal, prebarvam in bo. Drug teden bo čas za to....

Klaja, jaz tudi še ne čutim jr.jr.-ja. Sem mislila že pred dvemi tedni, da je to to, pa ni bilo, tako, da se ne sikiraj. Jaz sem Katjo šele po 20 tednu. Tako, da sedaj pričakujem isto.

Karatina, že držiš malo pikico v naročju user posted image

Koala, že sedaj mislim nate, v sredo pa še pesti držim- dvojne. Pomiri se, vse bo super.

Tinča 1, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Intruder, tvoj bo fuzbaleruser posted image

Urrssy user posted image , hja to so pa machoti, med štirimi stenami prijazni in pohlevni, zunaj pa težki frajeri user posted image . Ne daj se mu.

Klepetka, kaj se pa ti učiš? Sem očitno spregledala. Pridna. Jaz sem se sedaj 2 tedna računovodstvo, ni čudno, da sem zbolela zravenuser posted image

Anči, lepo cartaj nečakinjo. Komaj čakam, da se pri nas v družini odpre sezona rojstev (so 3 pred mano), da malo potelovadim. Se mi zdi, da ne bom vedela več primit take male štručkeuser posted image

Lep dan

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
19.4.2009 11:44:52   
Tinča1
Pozdravljene!

Martinca, ti ti ti user posted image . Nisem jezna, boš pa za kazen šla na kavo.user posted image Glede na 1. nosečnost bom ziher v staležu.

Koala držim pesti zate.

Nana, imaš pa res grozno šefico. Res pa je, da ti jaz raje svojega šefa ne omenjam. Poleg tega, da me je okradel, me je hotel še odpustit, pa je sindikat, hvala bogu posegel vmes, zdaj me pa tako ne more, ker sem user posted image

Rok sem si izračunala, po ZM, nekje 23.12.2009, 1. pregled pa imam 21.4.

Lp!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
19.4.2009 11:53:27   
martinca
dober dan!

koala, jaz bom zjutraj okrog osmih, nekaj čez osem tam. da sem potem čimprej na vrsti.

klaja, ti pa si res pridna s kuhanjem regratovega soka tako pozno zvečer. jaz moram rečt da HB nimam problemov s tem da bi bil Uroš mamin sinček.

tinča, tako kazen pa bom že preživela. user posted image

< Sporočilo je popravil martinca -- 19.4.2009 11:55:09 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?