|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
15.4.2009 12:05:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Crocsi (al kako se že napiše?) - jaz sem jih videla zadnjič v Jello,seveda niso original, samo ne vem koliko je bila številka, izgledali so majhni, ravno za naše škratke. Samo jih nisem kupila...ne vem, a jim nič nogica noter ne švica?

FUL švica.....sem mu jaz lani kupila crockse, te ponaredek v Jello, pa je kar teklo od nogice.  Od tistih v B pa nič, popolnoma suha noga

evo, sem šla takoj kupit crockse v Hervisa.....So 29,99€ in sem dobila tamale in za sinkota, zame bi pa bile 39,99€

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.4.2009 14:30:56   
ursulina
če ne bomo enkrat en skupinski nakup s popustom udarle, nč nočem :) user posted image  user posted image

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.4.2009 14:59:15   
Anči2
Dan.

Bavci še aja jaz pa se malo oglasim po dolgem času.

Triš super za novega kužijauser posted image in pa da bi se slabosti hitro končaleuser posted image

Golobček, super za Ninino hojouser posted image

Sunny in Vaney upam da bota vajina moška hitro prišla k pameti in videla da je družina na prvem mestu.user posted image user posted image

Alfabeta ja email me nekaj zeza,sem si mogla če sem se hotela spet prijavit na gmailu odpret račun,ker mi na starega ni šlo nič,ne pošiljat,prejemat,vglavnem nič.Tako da za vse velja,je moj nov e-naslov anchikaa1@gmail.com.

Jaz bom Daši krokse kupla ko bo malo večja in pa predvsem ko bo sama hodla.Ja še vedno se ne spusti,ker si ne zaupa.Stoji lepo,ampak sama prit do koga je pa misija nemogoče.Ob opori pride,pa po tleh.V soboto,če bo vse po sreči gremo v Lj k mojemu bratu in svakinji na obisk pogledat malo Aliyo in že vidim da se ne bom mogla nacartat.

Začela se je sezomna košnje,je moj že včeraj kosil pa ga je dež zmotil,danes pa nadaljuje.Je moral dat tamalo na kosilnico (mamo parkovno kosilnico za sedet gor) pa je skoraj nisem dol dobila.To še bojo pogajanja.user posted image user posted image

Že dolgo nisem slike kake pokazala pa naj bo to danes ker nimam kaj pametnega več za napisat:

Ati in Daša ajatauser posted image
user posted image

Daša in  pišček
user posted image

Tako ona pospravlja in potem zbeži s kraja zločina
user posted image

Lady Ga-Ga
user posted image

Najbolj srečna s flašo v roki
user posted image

In še mi2 pri velikem hrastuuser posted image
user posted image

Lepo se imejte,uživajte dan,
Ančiuser posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
15.4.2009 15:06:33   
mml
Jaz sem pa ravno malo prej izvedela, da je umrla še moja zadnja babica...sicer nisva imeli kaj dosti stikov, ampak vseeno je en tak čuden občutek, ko nimaš več babic in dedkov...je bila stara 90 let in je padla po stopnicah, si polomila rebra, danes je pa v bolnici samo zaspala..."Počivaj v miru Oma!"user posted image

< Sporočilo je popravil mml -- 15.4.2009 15:07:01 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anči2)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
15.4.2009 15:11:24   
lutiropan
mml sožaljeuser posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
15.4.2009 15:13:51   
Lunca1
Mml moje sožalje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.4.2009 19:01:15   
katee
mml: moje sožalje!

Sem se pa tudi jaz ob videu zjokala.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.4.2009 19:12:00   
vaney
mml, moje sožalje za babicouser posted image user posted image
ob tem videu sem pa jokala kot dežuser posted image

triš, super, grem glih jutri v novo mesto, pa mu bom šla še za crocske pogledat

alfabeta, uspela sem se zmenit v vrtcu brez potrdila od P, ker mi ga ni hotela napisat, tako da Anže začne z dieto v vrtcu že jutri, doma pa sva danes že probaa riževo mleko za večerjo, pa je kar šlo....upam, da ne bo imel prevelikih problemov s hrano.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.4.2009 20:47:05   
sani1
Dober večer...

No sem si vzela malo časa za računalnik...

mml- moje sožalje.user posted image  
Je pa tudi mene ta video kar malo pretresel. Sploh zato, ker jaz pa delam z ljudmi, ki nikoli več ne bodo hodili ali...  No sej veš...  in je težko...

dašabina- user posted image user posted image user posted image   pohvaljena!  Pridna. jaz pa sem se ravno včeraj najedla čokolade za nazaj in za naprej... Sem poredna. Boš zdej mogla ti mene malo v roke prijet...user posted image

alfabeta- ista si kot jaz. Ampak jaz imam te crockse samo za po kampu, ko grem pod tuš. user posted image   Pa ne okol govort...user posted image

crockske- ma ne vem kako se napiše, pa sej ni važno, a ne?  user posted image user posted image   Vam bi rada samo povedala, da jih strokovnjaki zelo zelo odsvetujejo. Tako za otroke kot za odrasle, ker se ti v njih noga razširi in nima oblike. In skratka potem sledi še kup stvari, ki so s tem povezane. Sem gledala oddajo na Discaveriju in sem si od takrat premislila in jih ne nosim v službi. Tako, da je kar malo za razmislit ali so primerne za naše malčke ali ne? Mi jih ne bomo imeli. Nočem biti karkoli pametna ampak samo povem vi pa se odločite kako in kaj...user posted image

ursulina- ja bo treba zopet kakšen pameten skupinski nakup opravit...  Kaj bomo zdej zopet najbolj potrebovale?

sunny- sej bo boljše...user posted image   Glede vsega ostalega pa ti user posted image kar povej, da sem jaz rekla da tako fajn babe kot si ti si niti zasluži ne če ga bo take sračkal še naprej...  ( zdej bi rabla unega smeškota z kladivomuser posted image )

vaney- tudi tebi en velik user posted image   Pa fajn opravita z Anžetom!

Zrezki so že pripravljeni za jutri zdej grem pa pod tuš in potem gledat Hitri in drzni 4... user posted image   mojmu user posted image , ker mi je to omogočil....

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.4.2009 20:50:26   
majra
Čer!

Evo mene, sem prišla malo pogledat kaj je novega. Pri nas vse po starem, Katja je pridna, navihana, živa, klepetava, skratka tako kot mora bit. Mami je malo manj živa user posted image  ampak bo.

Katarinas, čestitke za službo user posted image user posted image user posted image

Sunny in Vaney user posted image user posted image ne bom nič komentirala, ve že veste. Paše se pa malo potožit, je takoj malo boljše, vsaj meni. Zato pa smo tukaj.

Vaney, dobro, da so ugotovili na kaj je Anže alergičen. Držim pesti, da se stanje čimprej izboljša.

Triš, super za kužota. Boljšega doma ni mogel dobiti user posted image  Si me pa spomnila, da moram poklicati v zavetišče, če bodo imeli kaj  pasjih mladičkov, pa muco moram nekje nabavit, ker je Katja čisto nora na živali. Imajo sosedi pri moji mami konje zunaj in morajo vsak dan parkrat hranit ihaha-je user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Sunny, veš kako pravijo, s suhimi bi hodili, na debelih bi pa ležal deciuser posted image user posted image user posted image  saj bo boljš...

user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za hojo ob opori

Crocksi.....meni so grdi za umret, ampak si jih bom kupila za v porodnišnico. tiste, ultra rozeuser posted image  Za Katjo se mi pa ne zdijo primerni, kaj pa vem, že itak hodi ful navznoter in meče nogice kot da niso njene, pa ne vem kako bi se to obneslo

A se že o morju pogovarjate, nam je ena sindikalna zadeva padla v vodo, tako da moramo poiskat novo varianto. Pa se mi ne da. Ve katera za kakšen apartma s klimo, s teraso,  blizu obale, z veliko sence, plaža primerna za lopatkat, z dosti pličaka, z laškim pivom v kafiču na plaži- a ja, to letos ne pride v poštev, pozabte user posted image , dosti potkah za sprehajat,  pa ne preveč južno, če me slučajno popadki zagrabijouser posted image  
Sploh nisem zahtevna, ne?

Karatina, upam da se je punca obrnila

Nana hodi likat okoli user posted image  Daj pridi še malo v naš konec

Triš, upam da slabosti kmalu minejo user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da ste vse jokale ob mailu, ga definitivno ne grem brat. Itak jokam ob vsakem sranju na Teveju. Ti user posted image  hormoni

Lunca, to bo pa lepa hiška. Vsaka čast tvojemu

Mml, moje sožalje user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.4.2009 21:02:37   
Sunny Morning
mml moje sožalje.  user posted image

Anči Daša je prav posrečena.

vaney super, da si zrihtala za dieto tudi brez potrdila.

Vam moram par novih slikic pokazat.
Mogoče bom bankirka?
user posted image

Ali pa čistilka?
user posted image

Definitvino bom čistilka!
user posted image

Najnovejša pridobitev
user posted image

BUUU
user posted image

Z mami preizkušava vrečo
user posted image

Tudi malcat se da na njej
user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 15.4.2009 21:03:46 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
15.4.2009 21:41:51   
dašabina
Mml moje sožaljeuser posted image user posted image
Anči in SUnny, super slikice........user posted image user posted image user posted image
Croske - ne hvala, MIha jih ne bo imel, ker mora itak imet malo opore v obutvi, punce jih pa imajo.........
Nočko.......

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
15.4.2009 21:53:35   
klepetkaa
Čer,

se spodobi da vas vsaj pozdravim vsake tolkuser posted image

Najprej Lunca, tebi sem dolžna link
http://kofetkanje.mojforum.si/posting.php?mode=smilies

Ampak Pina ima pa super hišico v planuuser posted image

potem suny in vaney..s aj ne vem kaj naj napišem..user posted image .user posted image sicer pa so punce lepo napisale...

triš kako lep psiček( na slik is ega čist nič ne bojimuser posted image ). Pa Lana in Žan se prav navihano smejeta zraven

mml, iskreno sožalje ob izgubi babiceuser posted image .

Mail pa ... za zjokat, res.user posted image  REs se te dotakne............user posted image

anči, krasne slikeuser posted image , sploh una ko ati pa Daša spita. user posted image  Al imata placa za spat..user posted image

majra, ma glavno da še dihaš in brcaš, pa tud če nisi preveč živahnauser posted image

vaney, upam da bo zdaj šlo le še na bolje z alergijo. DRžim pesti

suny, user posted image  slike. Ampak ti se mi pa zdiš nekam ful spremenjena odkar smo se zadnjič videle. Kot roža si, kar cvetišuser posted image

crocsi, Lana jih letos še ne bo imela, M&D jih imata, jaz pa tud. Kakor sem bila na začetku proti(izgled in nenazadnje tudi  cena za to plastikouser posted image user posted image ), sem jih lani toliko raje nosila. Meni so superuser posted image . Verjamem pa, da ne zna biti nič kaj koristno nonstop nošenje. Tako za občasno pa se pa ne sekiram preveč.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.4.2009 21:53:49   
mala pikica
Punce, moram vas vsaj pozdravit... Zdaj vas pa že resno zanemarjam user posted image

triš prav luškan je tale vaš Binko user posted image

sunny in vaney user posted image user posted image user posted image

mml
so mi kar solze tekle, ko sem gledala posnetke iz ironman-a user posted image user posted image user posted image In pa moje sožalje user posted image

katarinas upam, da se dobro privajaš na novo delovno okolje user posted image

karatina še ena punčka? Nam izdate recept? user posted image

golobček user posted image user posted image user posted image za Nino!!!

lunca to pa je projekt mojega dragega user posted image Glede na to, da mu je do sedaj uspelo vse, česar se je lotil, sem prepričana, da bo Gašper kmalu užival user posted image

user posted image

Temelji (beri peskovnik) so že user posted image

Jutri pa sem doma, imam dopust user posted image user posted image user posted image Bomo vsi uživali, je tudi dragi doma user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.4.2009 21:56:45   
mala pikica
Sem pozabila...

mml bi mi prosim poslala ta mail? Hvala user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.4.2009 23:08:24   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: karatina

Za jutri pa, ti pripravim likalno mizo zunaj na terasi ali si raje notri user posted image ?

Sem prešvicala,ker sem delala popoldan,a za jutri še veljauser posted image ?

Ančika,lepe slikice.

Sunny,tudi tvoja Neja je lepotička in lepe slikice.

mml,moje sožalje za tvojo omicouser posted image .

Crocsi-mi jih sigurno ne bomo kupili letos.

Lahko noč.

:))

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
16.4.2009 7:33:26   
limma
Jutro,
mml, moje sožalje ob izgubi ome user posted image
Sem pogledala video in user posted image  ... se kar malo zamisliš ....

Anči, user posted image  fotke

Lunca, super hišico boste imeli user posted image  Dober je tvoj dragi, če bo približno takšno naredil user posted image  Škoda, da nisi moja sodelavka; jaz bi pa zdaj z veseljem pojedla eno čokolado ali dve user posted image

Triš, lepega psička imate.. kako žalostno gleda iz peskovnika... ampak pri vas mu bo lepo in bodo tudi očke bolj veseleuser posted image

m. pikica, tudi vaša hiška - tobogan bo fantastična user posted image

katee in ostale Ljubljančanke, prej sem slišala po radiu, da naj bi bil v bližini živalskega vrta divji medved (ne iz živalskega vrta) in da jo je mahnil nekam v smeri Rožnika... tako, da se danes izogibajte temu področju... da ne srečate rjave zverine (ta prave, ne takšne kot klepetka user posted image ..  saj nisi huda, klepetka, a ne user posted image )

Lep dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
16.4.2009 7:33:40   
martinca
dobro jutro!

našo nakupovanje v Avstriji je včeraj uspelo. sem za PAtrika nakupila 3 bodije brez rokavov, 2 bodija z dolgimi rokavi, 1 komplet kratke hlače in kratke rokave pa še eno kratko majco, 6 parov zoknov, meni spodnje hlače, Urooš pa dvojne kavbojke....91€. pa še v Muellerju sva mu kupla takega tovornjaka da je imel ša ajmer, lopatko, grabljice in sito poleg za 10€.

mml, zelo ganljiv mail. so tudi meni solze pritekle po licu.
moje sožalje user posted image user posted image user posted image

anči, zelo lepe slike. nov mail pa sem si že shranla, da ti bom pošiljala maile.

sunny, tudi Neja je zelo simpatična. lasje pa se mi ne zdijo nič prekratki, ko si zadnjič pravla da ti jo je mami preveč postrigla.

lunca in mala pikica, zelo lepe hiške bodo imeli vajini otroci. mi bomo letos samo gugalnico naredli. 

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
16.4.2009 7:36:03   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

lunca in mala pikica, zelo lepe hiške bodo imeli vajini otroci. mi bomo letos samo gugalnico naredli. 

Kako jo boste naredili? Jaz sem gledala te plastične in jim ne zaupam preveč... bi rada neko železno konstrukcijo in da se zabetonira v tla .. vsaj mislim, da je tako boljšeuser posted image  user posted image  

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
16.4.2009 7:39:35   
dašabina
Dobro jutro...
lutiropan, pričakuj pošiljko prtičkovuser posted image

Drugač pa nič novega - BODITE V CVETJU....user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
16.4.2009 7:47:02   
martinca
limma, mi bomo naredili iz tistih drogv ko jih ima Telekom za telefonijo. so zelo debeli, pa v zemljo jih bomo zakopali, vsaj zdi se mi da bo tako. user posted image  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
16.4.2009 8:03:34   
TRIŠ
mml moje sožaljeuser posted image

lunca,mala pikica
pridni so vajini možički.

majra
si me pa nasmejala z lokacijo za plažo.No če boš kaj takega našla kar sporoči,samo jaz imam še en predlog mora biti ugodnouser posted image user posted image user posted image

Alfabeta pa ja nisi kupila Ajdi teh grdih croskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja,ja zarečenega kruha se poje,ampak boš videla da boš zadovoljna.Meni je to najboljša varjanta za v mivko,kjer so cele dneveuser posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
16.4.2009 8:15:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa
suny, user posted image  slike. Ampak ti se mi pa zdiš nekam ful spremenjena odkar smo se zadnjič videle. Kot roža si, kar cvetišuser posted image

user posted image  Hvala. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
16.4.2009 8:48:11   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

katee in ostale Ljubljančanke, prej sem slišala po radiu, da naj bi bil v bližini živalskega vrta divji medved (ne iz živalskega vrta) in da jo je mahnil nekam v smeri Rožnika... tako, da se danes izogibajte temu področju... da ne srečate rjave zverine (ta prave, ne takšne kot klepetka user posted image ..  saj nisi huda, klepetka, a ne user posted image )

Hvala za opozorilo. Bom sedaj pripravljena, če ga srečam, da ne bom od strahu dol padla user posted image user posted image user posted image . Upam, da ne zaide kam v kako naselje in upam, da ga bodo kmalu ujeli.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
16.4.2009 8:59:16   
lutiropan
lutiropan, pričakuj pošiljko prtičkovuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?