majra
|
Čer! Evo mene, sem prišla malo pogledat kaj je novega. Pri nas vse po starem, Katja je pridna, navihana, živa, klepetava, skratka tako kot mora bit. Mami je malo manj živa ampak bo. Katarinas, čestitke za službo Sunny in Vaney ne bom nič komentirala, ve že veste. Paše se pa malo potožit, je takoj malo boljše, vsaj meni. Zato pa smo tukaj. Vaney, dobro, da so ugotovili na kaj je Anže alergičen. Držim pesti, da se stanje čimprej izboljša. Triš, super za kužota. Boljšega doma ni mogel dobiti Si me pa spomnila, da moram poklicati v zavetišče, če bodo imeli kaj pasjih mladičkov, pa muco moram nekje nabavit, ker je Katja čisto nora na živali. Imajo sosedi pri moji mami konje zunaj in morajo vsak dan parkrat hranit ihaha-je IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Sunny, veš kako pravijo, s suhimi bi hodili, na debelih bi pa ležal deci saj bo boljš... Nina za hojo ob opori Crocksi.....meni so grdi za umret, ampak si jih bom kupila za v porodnišnico. tiste, ultra roze Za Katjo se mi pa ne zdijo primerni, kaj pa vem, že itak hodi ful navznoter in meče nogice kot da niso njene, pa ne vem kako bi se to obneslo A se že o morju pogovarjate, nam je ena sindikalna zadeva padla v vodo, tako da moramo poiskat novo varianto. Pa se mi ne da. Ve katera za kakšen apartma s klimo, s teraso, blizu obale, z veliko sence, plaža primerna za lopatkat, z dosti pličaka, z laškim pivom v kafiču na plaži- a ja, to letos ne pride v poštev, pozabte , dosti potkah za sprehajat, pa ne preveč južno, če me slučajno popadki zagrabijo Sploh nisem zahtevna, ne? Karatina, upam da se je punca obrnila Nana hodi likat okoli Daj pridi še malo v naš konec Triš, upam da slabosti kmalu minejo Glede na to, da ste vse jokale ob mailu, ga definitivno ne grem brat. Itak jokam ob vsakem sranju na Teveju. Ti hormoni Lunca, to bo pa lepa hiška. Vsaka čast tvojemu Mml, moje sožalje
|