|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
16.4.2009 20:20:59   
donna22
Ravno zdaj sem zvedla za eno punco, ki je imela rok 3.6. in je danes rodila! Ne vem pa, če je na tem forumu ali ni, sicer je pa s Ptuja ... Me je kar začelo skrbet user posted image Naši user posted image sem razložila, da naj ne poskuša česa podobnega user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.4.2009 20:28:35   
Goldy
donna22 - se je pa otročku mudilo. Upam, da je vse ok z njima!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.4.2009 20:41:08   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Baje se je cel dan čudno počutla in potem ji je v torek zvečer voda odtekla, pa je bla do poroda cel cajt v porodnišnici ... Z obema je vse okej, je pa pač punčka bolj mala (42 cm) in bo malo dlje v porodnišnici ...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.4.2009 20:45:20   
Goldy
donna22 - sam, da je ok z njima. Ampak kar naj še malo počakajo na varnem, te naše štručke. Jaz imam zase sicer občutek, da bo konec maja oz. v začetku junija (sploh, če bo po svojem očiju, ki se mu je tudi mudilo - 6 tednov prej). Ampak je to čist ok. Zdaj pa naj bo še kar tam, kjer ji je mesto - v mojem bušiju. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.4.2009 20:55:41   
donna22
Goldy, se strinjam user posted image user posted image Za naše user posted image pa je definitivno bolje, da vsaj do 37. tedna počakajo! Trdno upam, da bo za vse nas tako user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.4.2009 20:57:24   
princ_princeska
čer

Danes dobila papirje za urejat, pregled je bil vredu, spet videla našegauser posted image ...

za seznam +9 kg....pa sem mislila, da bo več, ker so bili prazniki vmes, tak da sem se pozitivno presenetila, saj sem se od zadnjega pregleda zredila samo kguser posted image

ooohhhh...ti papirji in CSD, je še kar zakomplicirano...user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.4.2009 21:07:03   
tadejluka
Čer!
Sicer nimam kaj novega za povedat,... papirji so že na CSD- čakamo nakazilo denarčkov, stvari za mulčka so prištimane, manjka samo še previjalna m.- ko bo denarček,...
vsi že komaj čakamo!!!

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.4.2009 21:17:54   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Baje se je cel dan čudno počutla in potem ji je v torek zvečer voda odtekla, pa je bla do poroda cel cajt v porodnišnici ... Z obema je vse okej, je pa pač punčka bolj mala (42 cm) in bo malo dlje v porodnišnici ...

Ta user posted image je pa res pohitela na svet. Samo, da je vse ok z njima.
Naš user posted image user posted image ali user posted image pa naj tud še počaka, vsaj do 36. tedna (tako so nam v MŠ) rekli, ker še nimam vse pripravljeno, pa prej imamo žure - praznovanje dedijeve 60.letnice, pa prvo obhajilo hčerine sestrične, rojstni dan nečakinje,.....Tko da naj user posted image še uživa na toplem. user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.4.2009 21:20:50   
donna22
No, tudi jaz sem moji user posted image razložila, naj se ji ne mudi, ker ni ne časa ne prostora prej user posted image Pa še za njo je boljše ...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.4.2009 21:22:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777
imam pa še 46dni do konca, pa me je kar malo začela panika grabit, ko še nič ne urejamo- no cotke imam oprane to je pa tudi vseuser posted image

Jaz tudi tega še nimam, pa se še ne sekiram user posted image , ugotavljam da bo treba še voziček spucat, pa lupinco, pa k sosedi po banjico in stojalo (pa po cunjce, če se izkaže na UZ da bo slučajno user posted image user posted image ).
Do konca še manj kot 60 dni....Jupiiiiii.....

Moja prvorojenka prav čuti, da bodo spremembe ali pa je obdobje pri 5.letih tisto, ko je name fulllll navezana. Precej časa hoče biti z mano in prav neusmiljeno joka, ko greva z mojim v trgovino, k zdravniku. user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.4.2009 21:23:34   
princ_princeska
imam pa vprašanje oziroma me zanima, če ima katera podatke iz zadnjih pregledov, koliko so že user posted image težki in v katerem tednu........

Mala_princeska, tudi mi še prej praznujemo dedijevo 60 letnicouser posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.4.2009 21:28:39   
majana79
Mala_princeska, mogoče res čuti, da se kaj dogaja... A se mogoče počuti premalo vključena v vse dogajanje okoli user posted image pa bi mogoče sama imela kako 'zadolžitev' ali kaj podobnega in bi ji bilo na ta način lažje?

Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.4.2009 21:59:55   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: princ_princeska

imam pa vprašanje oziroma me zanima, če ima katera podatke iz zadnjih pregledov, koliko so že user posted image težki in v katerem tednu........

Moj user posted image  je bil v 28.tednu težak 980g...tako da ima verjetno sedaj, ko bom ju3 polnih 31t kake pol kg več ( upam vsaj, ko buši nič velik ne rasteuser posted image  )...sedaj do konca user posted image  nimam nobenega UZ več, tako da niti teže do rojstva ne bom vedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.4.2009 22:22:15   
majana79
Naš bajsek je imel nazadnje 1300g, ampak sam bog ve, v katerem tednu je to bilo, ker se jaz ne spomnim...

EDIT: Po pregledu MK sem ugotovila, da je bilo to 1. aprila, kar je bilo 28t6d. Kera skleroza mene daje, sploh ne morem verjet... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
17.4.2009 7:00:21   
fragola
Dobro jutro!!!!!!!!!

Pošiljam vam en slasten zajtrk!!!!

user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
17.4.2009 7:05:28   
fragola
mala princeska hvala za kjnigo, sem prebrala, kar v enem kosu nisem mogla nehat, vendar veš, da sem pričakovla več, že zaradi tega, ker je toliko pompa!

Kar se tiče kg naših bebic, je naša bebica mela zdaj prejšnji teden k sem bla v bolnico 1480g (30tednov).

majana ti veliko, veliko pij, ker ni dobro da že zdaj otekaš in pij predvsem vodo, tako so mi meni rekli v bolnici, če bom slučajno otekala, jaz že zdaj pijem full, ker vem, da je zdarv pijem pa okoli 3-4 l vode na dan.
Hodim skozi okoli z pol litersko flaškico vode, sem kot pijančki!user posted image

Vsem pa, ki ste te dneve raznovale pa vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alina za seznam naslednji pregled imam 12.05.

< Sporočilo je popravil fragola -- 17.4.2009 7:12:14 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
17.4.2009 7:23:33   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava, čaj, kakav, kapučino in ledena kava!user posted image
Donna samo da je vse uredu z njima!user posted image user posted image user posted image user posted image
Moja user posted image je bila točno v 32 tednu težka 1820 g.No zdajle pijem malo kavice potem pa se grem stuširati in končno nesem te papirje na CSD.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
17.4.2009 7:32:49   
maycha
Goldy - tudi moj user posted image  je s.p. , ampak nisem vedela, da lahko tudi on koristi dopust za nego in vzgojo...pa tudi očetovski dopust verjetno ne pride v poštev, oz. ali ima kot s.p. kake pravice/ugodnosti kot drugi zaposleni očki?:)
nisem še nič na to temo gledala, ker se mi je zdelo samoumevno, da to odpade pri s.p.....user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
17.4.2009 8:10:18   
bamoocham
Jutro.

Ma ste pridne že na vsezgodaj.

Poskrbele ste za zajtrk in za kavouser posted image je pasalouser posted image

No, mene je pa začela nespečnost dajat. Sem ob 3h šla na wc, ker me je Neža brcala v mehur in sem mogla it lulat, potem pa nisem mogla več nazaj zaspat. Premetavala sem se, noben avto se ni peljal mimo, vse je bilo tiho, še ptiči niso čivkali. No ob pol 6h sem imela pa vsega dost, pa sem vstala in skuhala kavo. Moj je še spal, potem pa je ob 6h tk vstal, ker je moral it na šiht.

Glede teže je pa tak, da je bila user posted image na točno 29t težka 1250g.

Včeraj sem zaključila z materinsko, je bilo fuul zanimivo. Imeli smo nego otroka.
Pa po paket od Recinkota sem šla iskat na pošto-saj veste, ko sem pravila, da sem naročila posteljico in še par stvari. No stvari so ful lepe, res lepe. Le jogi me je malo razočaral, ker je na sliki, ki so mi jo poslali na mail, zgledal rumen, v resnici je pa tak oranžen z medvedki.  Itak se pa da rjuha čez, pa jeuser posted image

Sestavljala nisma včeraj, sem bila jezna na mojega. Tak sem se veselila, ko sma šla po paket, da boma sestavljala in prestavljala pohištvo. Pa pravi, da se mu ne ljubi in da bo počakalo do nedeljeuser posted image No sej če sem čist iskrena, je ful dela s tem in ne bi bila hitr konc. Tak, da se men tut ni ljubilo potem več o tem težit, pa sem se sprijaznila z nedeljo.

Čakam, da me  pokličejo iz šihta, če so dobili že liste (plače) za porodniško, da jih nesem na CSD. Že en teden čakam, pa nič ni. Jih bom potem poklicala, kaj je na tem.

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.4.2009 8:17:49   
lenika
Donna sem se kar zamislila, ker imam tudi sama rok 3.6.

Kar se tiče teže otroka, je meni pri 32. tednih namerila 1660g, predvidevam, da je sedaj že blizu 2kg, glede na to, da se naj bi sedaj redili okoli 30g na dan.

Drugače pa upam, da bom sama kaj kmalu nehala pridobivat na teži, ker imam že 69kg, kar je +17 user posted image user posted image user posted image .

Sem pa začela jaz tudi te dni prat in likat cunjice.

Mala princeska tudi naš skoraj triletnik se je začel bistveno bolj cartat pri mamici in spraševat stvari kot so: Kaj mi bo sestrica vzela? Kaj mi bo odnesla?... Ne vem od kod mu takšne ideje.

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.4.2009 8:18:53   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg                          
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.04. user posted image   +6kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 1,5 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image                                                    

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 04.05 user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 21.04.  user posted image   +6 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg
+8kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +9kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 21.04. user posted image   1. Nina (5 let)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 21.04. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +8,5 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 20.04.(1. Tjaša 2 leti) +9 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 21.04.     user posted image (1. Mare 10 let) +12 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 30.04.
user posted image      +9 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 12.05.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 05.05. user posted image   +9 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 28.04.  user posted image  

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.04. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO) user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                       

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 109

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.4.2009 8:20:09   
bamoocham
Upam, da *alina* ne bo jezna, ker namest nje popravljam seznameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.4.2009 8:25:03   
malagala
Dobro jutro vsem!!!

bamoocham - Jaz sem tudi danes med zgodnjimi...Dogaja se mi, da postanem okoli 6ih zjutraj ful lačna in moram jest...Pol gre moj v službo, pa probam zaspati pa ne gre...Tudi midva bova čez vikend urejala spalnico - včeraj sva omare razdrla, da sva naredila plac za košek, čez vikend pa vse ostalo...Jaz bi rada takoj in zdaj, a mojemu se tudi ne da čez teden, povsem razumljivouser posted image

CSD - Klicala sem - oče lahko odda vso dokumentacijo PO rojstvu otroka, prej ne potrebujejo nič. Takšna naj bi bila običajna praksa na našem CSD. Verjetno pa je res odvisno od delodajalca - če komplicira z dopustom je fajn vse imeti prej pošlihtano.

Teža user posted image - Točno na 32. teden je bila teža 1940g. Mi je pa ravno kolegica razlagala, ki je rodila v 35. tednu, da so ji na dan poroda 3 krat delali UZ na isti dan in so ji dali 3 različne meritve teže od 2500g do 2000g in ko se je mali rodil, je imel malo manj kot 2kg. Toliko o ocenjevanju teže na UZuser posted image baje je lahko do 20% ali večje odstopanje, odvisno od merilca in natančnosti UZ.

No, se strinjam z vsemi - vsaj do 37. tedna naj bodo user posted image v user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.4.2009 8:36:54   
July08
Dobro jutro souser posted image !
Prav presenečena sem, kakšne čvekice ste, saj vas le težko prebiram za nazaj, ker je fuuuuul vsega user posted image user posted image
Sama se skoraj vsak dan sprašujem, kam in kako čas leti!!!user posted image Zjutraj zrihtam fanta za v vrtec, pospravim po hiši, grem malo na vrt in je že ura skoraj dve, ko šibam v vrtec po fanta, pa kuhat kosilo, in podobna opravila. Za kaj več mi čisto primanjkuje časa - kako je to mogoče???? Ta teden sem imela full planov, kaj vse bom naredila v vrtu, pa nič. Da bom pripravila cunjice za našo user posted image - pa tudi nič user posted image Prav žalostna sem.

Danes ima starejši sin rojstni dan. Star je že 5 let (res čas beži). In zjutraj se mi je prav fajn zdelo, ko mu je možek čestital, potem pa še meni: Draga mami, čestitam, ker si nama rodila sina user posted image Jaz sem samo dodala, da upam, da bom sedaj lažje rodila in se ne tako matrala - upam, da se želja uresniči.
Sedaj rem pečt torto. Ne mislim preveč komplicirat - naredila bom nutelino torto. Naša dva fanta itak nočeta nobene druge jesti kot čokoladne brez vseh dodatkov (npr. sadje al kaj podobnega).
Popoldne dobimo kup obiskov, tako da bo pestro, in bom zvečer spet vsa zmatrana.

LEP DAN VSEM!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.4.2009 8:40:07   
bačko
Meni je glede teže samo važno da bo otrok lažji kot je bila Žana!Naprimer sladkega zelooo malo pojem.Skoraj nič!Po nasvetu G.Pijem pa samo vodo, edino ko mi resnično zapaše cockta jo spijem ali pa kozarec piva.
Bamoocham tudi mene daje nespečnost.Sploh ne morem zaspati.Lepo da si zadovoljna z pojsteljico in ostalim!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?