malagala
|
Mala_princeska No, jaz sem dobila rabljen jogi, ki ga nismo mi nucali, ampak malček od kolegov. Tudi, če je kar dobro ohranjen, raje vidim, da spi na novem. Kupila sem tistega antialergijskega iz BC s pralno prevleko. So mi ga najbolj priporočali, pa v BC je bil v akciji. Pravkar sem prejela po pošti tudi jogi za košek - naročila sem ga v TUŠ-KOSI in sem ful zadovoljna, pa še poceni je. Stara navadna pena iz koška je bila že ful znucana, pa še poflekana Varuška je pa pomembna zato, da se lahko zaneseš nanjo - da ne piska brez veze ali kaj podobnega. Ker bom sama z v hiši, bi rada, da grem brezskrbno na teraso, ven in delam kaj po hiši, medtem ko dete spi. Jaz sem se odločila za AC, ker cenovno ni tako blazno drag in ti res omogoča kontrolo dihanja otročka - miren spanec zame ponoči in podnevi. Sicer pa nam ga kolega prinese iz Anglije, kjer je neverjetno cenejši - 90eur, samo še adapterje nabaviš. Če ne, bi ga naročila preko ebaya UK ali AMAZONA UK, kjer je cena tudi enaka, le poštnina je zraven. Kot si že napisala, vsak se odloča po svoje... Ker so mi večino stvari podarili, pač pri teh rečeh ne bom šparala... MUCA IN PES - No, mi imamo v hiši hišno muco (ne hodi ven) in hišno labradorko (ko se ji zljubi je noter ali zunaj, spi na hodniku...). Obe sta članici družine in ne razmišljam, da bi ju izselila ven, nimam srca Ne vem, če me kdo sicer tu razume, a vedno govorim, da pričakujemo 5.člana družine. Res je, da bomo veliko bolj pazili, predvsem da mucke ni v bližini, ko detece spi, da ne bi skočila v posteljico ali košek...Zato pa bo spal v svoji sobici čez dan, z zaprtimi vrati in vključenim AC. Sicer pa sta naši živalici vzgojeni in ubogljivi, zdravi, negovani, psička je šolana, vesta kaj se sme in kaj NE No, to je moj plan glede živalic in , upam, da nam bo uspelo, ker drugače bo . Mala_princeska - Kako pa ti razmišljaš? Lisca- Tudi moj bo šel kmalu v IKEO, tudi zaradi posteljnine in kar nekaj malenkosti Se definitivno splača. CSD- Včeraj sem oddala papirje zame - to vlogo (paketek gor označiš), prilogo S1, mogla pa sem iti še na Zdr. zavarovalnico po izpisek. Mojemu so v službi rekli, da se papirji urejajo po rojstvu in ne prej. Sva pa hitro tudi uredila zadeve glede očetovstva - tudi nisva poročena, tako da sem zdaj brez skrbi.
|