kaminek
|
tašča: jst moram kar potrkat, da mam super taščo, ker mi ne teži. sicer ne živimo skupaj v isti hiši, ampak tolk narazen, da lahko v copatih pride . sej mi je enkrat rekla, da se ne vtika v nikogar, ker ima sama taščo, k pa hoče vse vedt, in ve, kako je to. zato mal poklepetamo na vsake toliko časa, ne vsak dan, in to je to. vem pa, da so ene tašče kr zoprne, ampak tako to je. porod: mislim, da vsaka pomisli kako bo vse potekalo, sploh če se pripravljaš na prvorojenca. sej mene tud včasih kaj prime in začnem razmišljat, kako bo. ampak je res naboljš, da se prepustiš toku, brez bolečin absolutno ne bo šlo. je pa nagrada najlepša, po prestanih bolečinah. če si pa šivana, pa itak čas celi rani, hitreje ali malo počasneje. jst sm bla kr parkrat šivana, pa ne zarad poroda , ampak zarad slepiča, nesreč itd. in sčasoma se vse postavi tko kot mora bit imena: mi2 oz. jst sm dala predlog, da če bo fantek bo Patrik, če pa punčka pa Patricija. možek se je s tem strinjal in pri tem smo ostali. sam zdej čakam, da bomo vsaj zvedli, kaj bo, preden gremo rodit! sm pa danes sanjala, da mi na pregledu G ni mogla povedat kaj pričakujemo in sm bla kr mal jezna nanjo. pa te sanje priprave na : mi2 sva tud naročila posteljico, vzmetnico, banjico in posteljnino preko recinkota. dobila sva naslednji dan, ko so sporočil, da so poslali po pošti. seveda, je moj posteljico takoj sestavil, jst oblekla posteljnino-neoprano, sam tolk da ni vidt tisto nepoštimano. itak mam že pripravljeno, oprano posteljnino, k jo bo moj obleku, preden pridemo iz P. previjalno sva naročila v pikapolonici za dobrih 120€ in sva zadovoljna. všeč mi je, ker nima samo predalov, ampak ima prvo polico prosto, tko da lahko nanjo naložiš stvari za vsakdanjo nego. čiščenje: jst sm tudi tak tip človeka, da ko me prime, zmečem stran vse, kar nism že dolgo rabla. pri naju je pa tko, da moj včasih reče, kaj pa če boš rabila hmmm, če bi vse to šparala, ne bi več čez okno vidla. tko, da kar pride pod moje prste neprimeren čas, leti in to s tako hitrostjo sladoled: res, tud men ful paše, sam ne več v velikih količinah, malo manjših, da se ohladim in posladkam. na tromostovju so pa itak cene ful zasoljene. po večjih mestih tud, sam sej včasih če si privoščih svoj najljubši okus in zato daš malo več, ni to tolk grozn. ne pa, seveda, da bo skoz to delal. te kr nekaj košta. jst mam zlo rada okus melone, pistacije itd. oz. taki okusi, k jih glih ne dobiš v štacuni. zato pa, kdaj pa kdaj si privoščim moj najljubši okus . sam, letos to še nisem doživela
|