|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
15.4.2009 13:15:00   
kaminek
tašča: jst moram kar potrkat, da mam super taščo, ker mi ne teži. sicer ne živimo skupaj v isti hiši, ampak tolk narazen, da lahko v copatih prideuser posted image . sej mi je enkrat rekla, da se ne vtika v nikogar, ker ima sama taščo, k pa hoče vse vedt, in ve, kako je to. zato mal poklepetamo na vsake toliko časa, ne vsak dan, in to je to. vem pa, da so ene tašče kr zoprne, ampak tako to je.user posted image

porod: mislim, da vsaka pomisli kako bo vse potekalo, sploh če se pripravljaš na prvorojenca. sej mene tud včasih kaj prime in začnem razmišljat, kako bo. ampak je res naboljš, da se prepustiš toku, brez bolečin absolutno ne bo šlo. je pa nagrada najlepša, po prestanih bolečinah. če si pa šivana, pa itak čas celi rani, hitreje ali malo počasneje. jst sm bla kr parkrat šivana, pa ne zarad poroda user posted image , ampak zarad slepiča, nesreč itd. in sčasoma se vse postavi tko kot mora bituser posted image

imena: mi2 oz. jstuser posted image sm dala predlog, da če bo fantek bo Patrik, če pa punčka pa Patricija. možek se je s tem strinjal in pri tem smo ostali. sam zdej čakam, da bomo vsaj zvedli, kaj bo, preden gremo rodit! sm pa danes sanjala, da mi na pregledu G ni mogla povedat kaj pričakujemo in sm bla kr mal jezna nanjo. pa te sanjeuser posted image

priprave na user posted image : mi2 sva tud naročila posteljico, vzmetnico, banjico in posteljnino preko recinkota. dobila sva naslednji dan, ko so sporočil, da so poslali po pošti. seveda, je moj posteljico takoj sestavil, jst oblekla posteljnino-neoprano, sam tolk da ni vidt tisto nepoštimano. itak mam že pripravljeno, oprano posteljnino, k jo bo moj obleku, preden pridemo iz P. previjalno sva naročila v pikapolonici za dobrih 120€ in sva zadovoljna. všeč mi je, ker nima samo predalov, ampak ima prvo polico prosto, tko da lahko nanjo naložiš stvari za vsakdanjo nego.

čiščenje: jst sm tudi tak tip človeka, da ko me prime, zmečem stran vse, kar nism že dolgo rabla. pri naju je pa tko, da moj včasih reče, kaj pa če boš rabilauser posted image hmmm, če bi vse to šparala, ne bi več čez okno vidla. tko, da kar pride pod moje prste neprimeren čas, leti in to s tako hitrostjouser posted image

sladoled: res, tud men ful paše, sam ne več v velikih količinah, malo manjših, da se ohladim in posladkam. na tromostovju so pa itak cene ful zasoljene. po večjih mestih tud, sam sej včasih če si privoščih svoj najljubši okus in zato daš malo več, ni to tolk grozn. ne pa, seveda, da bo skoz to delal. te kr nekaj košta. jst mam zlo rada okus melone, pistacije itd. oz. taki okusi, k jih glih ne dobiš v štacuni. zato pa, kdaj pa kdaj si privoščim moj najljubši okususer posted image . sam, letos to še nisem doživelauser posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
15.4.2009 13:16:22   
Lsica
Malagala, jaz šele nameravam kupiti maxi cosi. Ampak, vse te,  kar si jih ti naštela se meni zdijo dovolj kvalitetne. Tako da,  če ti PP gre na voziček, se ne sekiraj zaradi nekih 2 točk več, ki jih je morda dosegla na testu maxi cosi .... Morda malo poglej še v živo - oblika, material, težo...pa se boš lažje odločila.  Predvsem pa , čim manj si kompliciraj življenje...

< Sporočilo je popravil Lsica -- 15.4.2009 13:17:24 >

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
15.4.2009 13:28:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja
Mala princeska ma nisem naredila izpita, grem na drugi rok, me je strah k sam vrag,  ravn zarad tega k mi je vedn tk slabo!

Ne se sekirat (ne zaradi izpita, ne zaradi tašče,...), saj bo pa v drugo šlo.
Ja, boš videla - potem bo tvoj čist raznežen, ko bo videl user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
15.4.2009 13:31:19   
kaminek
sladoled gor, sladoled dol: grem si ga mal nadevat, da si potešim željouser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
15.4.2009 13:33:43   
Lsica
jaz pa v trgovino...

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
15.4.2009 13:35:45   
mojjaka
Lino ful lepo si napisala in se strinjam s tabo, čeprav še nisem rodila.

Jaz sem bila pa danes na CSD in je gospa fuuul prijazna bla, zdaj pa še sam v službo nesem te papirje, pa bo.
Seveda si nisem mogla kaj da nisem spet zapravljala za user posted image , mislim da bom mogla počasi nehat!!!!
Ja tudi jaz srčno upam da se našuser posted image čimprej obrne, ker je ravno včeraj rodila moja sestrična s CR, ker se mali ni obrniluser posted image
Ja pa tudi za epiduralno me je čisto minilo, ker je prejšnji teden rodila sestrina prijateljica z EA in ima zdaj ful sranje- so ji nekaj poškodovali tam zadaj ko so ji kateter vstavljali, ji je po porodu začela iztekat tekočina iz hrbtenice, ima že zdaj 5dni močne bolečine glave in vratu, tako da sploh ne more bit pokonci, antibiotike ji dajejo... tamalo srotiko pa tk šravfa, ona je pa nosit ne more, tk da je čisto iz sebe. Saj vem da je to lahko 1primer na 1000žensk da se ji to zgodi, samo vseeno mi je malo dalo mislit!

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
15.4.2009 13:36:39   
lenika
Sladoled mi zelo paše, seveda čokoladni, pa čokolada tudi, potem se pa čudim od kod kilogrami in od kod pekoča zgaga. user posted image

Malaga mi imamo lupinico maxi cosi priori.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
15.4.2009 13:41:20   
lenika
Mojjaka ja pri epiduralni so lahko stranski učinki glavobol, ki naj bi v kakšnem tednu minil. Jaz bom pa po moje kar vzela epiduralno, glede na prvi porod. Tudi pri naravnem porodu gre lahko kaj narobe. Lahko si tako izmučen, da ne moreš potiskat in ti potem naredijo carski rez, po katerem tudi kar nekaj časa okrevaš in ne moreš nosit svojega dojenčka...
Sicer pa jaz tudi upam, da se moje detece obrne na glavo.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
15.4.2009 13:43:08   
bačko
No jaz bom kar v petek nesla papirje.Samo zase.Mož bo potem nesu!
Danes sem sama je Žana pri babici in dediju in malo poležavam na sončku na balkonu.Prav paše!Čeprav vam moram povedati da danes zelooooooo pogrešam Žano.Ona je moj srček čeprav ona pravi da je lubica od očija.user posted image
Jaz bi tudi saldoled.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
15.4.2009 14:04:10   
mojjaka
Mojjaka ja pri epiduralni so lahko stranski učinki glavobol, ki naj bi v kakšnem tednu minil. Jaz bom pa po moje kar vzela epiduralno, glede na prvi porod. Tudi pri naravnem porodu gre lahko kaj narobe. Lahko si tako izmučen, da ne moreš potiskat in ti potem naredijo carski rez, po katerem tudi kar nekaj časa okrevaš in ne moreš nosit svojega dojenčka...

Ja saj vem...pa  tk veš kako smo prštimani eni - ko slišimo kaj takega,pač prvo pomislimo, kaj pa če se tudi meni kaj takega zgodi?
Pa bolj kot glavobol njo skrbi njena hrbtenica, ker jutri je že 7dni od poroda, pa ji še kr iteka tekočina tam ko je imela kateter.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
15.4.2009 14:04:54   
bamoocham
Js sem tut iz trgovine. Se mi je zluštalo paradižnikove solato, pa mal bučk, pa melancan popečen, pa piščančje meso. To bom pol kuhala, ko pride moj iz službe. Evo, poštar me je iskal s paketom od Recinkota, mene pa ni bilo, tak da je listek pustil.

A vam tut internet nagaja? Men nič ne odpre-niti googla, nobenih tujih strani. Samo ringarajo, najdi.si  in 24 ur. user posted image Že celo dopoldne ga sračka nekaj.

Tamala mi v rebra tišči nekaj, ne vem kajuser posted image . Je vztrajna, da je jojuser posted image

Ma sem jezna, kličem na KD (sem prekinila-sem varčevala 3 leta), pa dobim 2x različen odgovor na isto vprašanje).
Spraševala sem, kdaj dobim na dom informativni izračun, koliko denarja dobim ven. Pa mi ena zadnjič pravi-ja če pošljete do konca meseca, boste dobili izračun domov do 15. v mesecu. In res, pošljem malo pred koncem meseca. Pa čakam in čakam na odgovor.
Danes pa kličem, ker še ni bilo nič na pošti, pa pravi, da tiste zahteve za odkup, ki so bile poslane do 15. v mesecu, bodo šele naslednji mesec šle naprej. Tak, da šele 1.5. user posted image ma ni mi več nč jasno.
Se katera spozna na to??

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
15.4.2009 14:05:02   
kaminek
sladoled sem pojedla, od Lj. mlekarn-bourbonska vanilija. pa ne celo banjico, tko, mal - orenk par velikih žlicuser posted image
zdej sm pa žejna. grem pit!

lenika: ja, kg pa sam gor, nč dol tud pr men. sej sploh več ne gledam, kam to gre, sam da se jst dobr počutm!

epiduralna: nikakor ne, da bi si jo želela. če pa bo porod težak oz. bojo v P predlagal glede na razmere, potem pa.

papirji za CSD: čakam samo še iz našega rač., da mi pošljejo izpolnjeno, potem odnesem na CSD! možek si bo naknadno urejal za dopust!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
15.4.2009 14:31:56   
majana79
lupinica - imam PP voziček, pa sem vzela maxi cosi cabriofix, ker je bolj prijazen dojenčku kot Römer (ima pa PP nastavke za obe, da gresta na voziček). Dolgo sem študirala teste in ima Römer res malo boljše ocene, ampak ne na račun varnosti, ampak kako se pere blago ipd. user posted image Aja, slabost Römerja... Lupinica ima premajhen kot oziroma otroček leži preveč skrčen, tako da mu glavica lahko bolj dol niha, maxi cosi pa je bolj 'zaobljen' in je bolj prijazen. No to so najine ugotovitve. PP lupinic pa sploh nisem gledala, ravno zato, ker se dobijo nastavki, pa ker imajo manjše ocene. Ampak vse te ugotovitve so precej subjektivne, ker lupinice so si po kvaliteti in varnosti čedalje bolj podobne, samo tiste res najslabše pa res ni treba vzet. To nam je rekla tudi včeraj v MŠ.

bamoocham, če imaš T2, imajo težave z vodi v tujino, nekje okoli Dunaja. Sem brala na žurnalu, ampak se napaka že odpravlja.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
15.4.2009 14:44:56   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

bamoocham, če imaš T2, imajo težave z vodi v tujino, nekje okoli Dunaja. Sem brala na žurnalu, ampak se napaka že odpravlja.

Hvala za info. Ja imama T2. Sej zdj je začel delat.

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 15.4.2009 14:49:34 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
15.4.2009 15:00:53   
jabolka
uuu njami sladoled , tudi jaz ga imam rada. In ga vsak dan enga pojemuser posted image . Komaj čakam ,da končam delat pa grem na sladoled. A ve kakšna če laho tudi ko rodimo pojemo sladoled ? če kaj škodi za dojenčka ko dojimo,... 

LINO : jaz pričakujem svojega prvegauser posted image . In  po pravici povedano sploh ne vem če me je strahuser posted image (čudno) , ker sploh si ne predstavljam kako bo to vse potekalo ( tudi ne sprašujem nič o tem ).
user posted image user posted image TEBI pa vse pohvale  , si zelo lepo napisala.

TAŠČE :  Lahko povem samo to da hvala bogu imam svojo mamo - starše . Ene so vredu ene pa za pouser posted image ( to je moje mišljenje- ne mi zamerit ).  Moja me kakšen krat prav razjezi user posted image user posted image   ... jaz pa sem takšna da  ne povem nič sem tiho in težim svojemu - on pa ni temu nič kriv , potem  pa mi je  žau za njega . Komaj čakam it na svoje - upam čim  prejuser posted image

EN LEP POZDRAVČEK...user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
15.4.2009 15:09:20   
Tira
Joj sladoledarke user posted image

Jz sem bila danes pri svoj zdravnici in mi je podalšala bolniško user posted image , tko, da ne grem nič več delat user posted image .

Lupinico sva midva dobila rabljeno od Maxi Cosi, mislim, da je City al neki tacga. Pa je čist lepo ohranjena in tud na voziček mi paše. Tko, da sploh ne bom komplicirala, ker sem prej hotela uno z nastavkom Easyfix (al kaj je). Več kompliciramo slabše je. Itak sem pa hotela jo vzeti kar iz paketka, sedaj bom pa pač kar denar izbrala.

Danes me pa že prav bolijo rebra, sploh ne vem kuko user posted image to rata. No pa tud modrc imam zanič, morem si iti kupit novega... pa bom vzela kar tistega za dojit.

Lino tolk lepo si to napisala od poroda, da sem se kar mal zamislila user posted image

Sedaj grem pa mal počit in tale modrc dol vržt user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
15.4.2009 19:26:52   
malagala

majana79 - Ful hvala za informacije o lupinicah. Si me prepričala za maxi cosy, mislim da so v Sončkovi spletni trgovini najugodneje. A sem te prav razumela, da gre z nastavki na PP? Kje pa se nastavke nabavi?

bamoocham - Mi smo tudi na T2 in enako sem celo popoldan imela težave s pošto in googlom...

Tudi jaz moram obvezno pojest en kornet na danuser posted image , danes sem celo 2user posted image , četudi bi se morala mirkat zaradi prebaveuser posted image

Glede poroda - tudi mojuser posted image ni še obrnjen, teče pa že 34.teden, tako da se mi slabo piše,,,Vseeno si grem uredit papirje za EA, če bo kaj drugače...

Danes sem oddala vse papirje na CSD, uredila sva tudi očetovstvouser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
15.4.2009 19:36:24   
majana79
malagala, z nastavki gre na PP Skate (jih imajo v PP trgovini oziroma v BC, po naročilu), za ostale modele nisem prepričana, najboljše da preveriš kar pri uvozniku - link

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
15.4.2009 21:44:49   
10ka
malagala - lupinice:  rabljena lupinica, ki ni bila nikoli v prometni nesreči, je ok. če si jo dobila od sorodnikov ali prijateljev, ti bodo že povedali ali je bila lupinica udeležena v kakem karambolu ali ne. če pa tega podatka ne moreš dobiti, potem ti pa čisto verjamem glede (ne)zaupanja v njeno varnost. PP lupinice niso tako udobne kot od MC, user posted image je bolj stisnjena notri, samo to posledično pomeni tudi večjo varnost, ker je pri otročička pri zaletavanju ne more tako zrukat. drugače se ta pa nabavit posebej izofix nastavek za PP lupinico - to pa mene mika, da bi nabavila.

jabolka - dejansko je sladoled lahko problematičen pri tistih user posted image , ki so občutljivi na kravje mleko. več prijateljic je moglo v prvih 6 mesecih dojenja iz jedilnika črtat vse izdelke, ki so vsebovali kravje mleko (tudi tisto v prahu), saj so imeli v nasprotnem primeru user posted image hude krče, ena je imela tudi alergijsko reakcijo na koži. in tega niti ni malo. samo jaz sem v času dojenja pojedla OGROMNO sladoleda in je bilo vse ok, še kalcij sem dobila user posted image . odisno je od user posted image , tako da kle nobena nima pojma, kaj jo čaka...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
15.4.2009 21:55:54   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: mojjaka

Ja pa tudi za epiduralno me je čisto minilo, ker je prejšnji teden rodila sestrina prijateljica z EA in ima zdaj ful sranje- so ji nekaj poškodovali tam zadaj ko so ji kateter vstavljali, ji je po porodu začela iztekat tekočina iz hrbtenice, ima že zdaj 5dni močne bolečine glave in vratu, tako da sploh ne more bit pokonci, antibiotike ji dajejo... tamalo srotiko pa tk šravfa, ona je pa nosit ne more, tk da je čisto iz sebe. Saj vem da je to lahko 1primer na 1000žensk da se ji to zgodi, samo vseeno mi je malo dalo mislit!

mojjaka, to je pa tud men dal mislit...Pa glih danes sem po MŠ rekla mojemu, da kar se tiče mojega porodnega načrta so vanj vključene vse možne droge...

Tira super za podaljšanje,a neuser posted image user posted image user posted image

malagala, preden naročiš lupinico pri sončku, daj preveri še pri recinku. Nisem sigurna (bom tud jaz še 1x pogledala), ampak se mi zdi, da so jih tam imeli najugodneje.

majana, moram se pohvalit, strah se mi je malce polegel. Tale MŠ danes (prva porodna doba) je bla kar spodbudnauser posted image .

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
15.4.2009 21:58:41   
majana79
Lsica, no vidiš, strah ima velike oči pravijo. user posted image Sigurno si pa pred MŠ pojedla kaj sladoleda in ti je to pomagalo proti strahu. user posted image

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
15.4.2009 22:24:14   
Lsica
Pojedla ne, ker nisem mela časa. Sem si pa malo zalogo naredila, sem v Tušu kupila tri banjice Pirana (vanilija+ gozdni sadeži). Za nekaj časa bouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
15.4.2009 23:07:30   
mery15031981
Mala princeska-hvala za poslan mail,knjigo sem tudi ja požirala,res je zanimiva samo me pa zanima kaj od tega je res in kaj neuser posted image
tinca84-hvala na navodilo za uporabo animacij,mi je uspelo

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.4.2009 7:06:56   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg                          
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.04. user posted image
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 10.4. user posted image (1. Žana 1,5 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image                                                    

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 04.05 user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 21.04.  user posted image   +6 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg
+8kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +8 kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 14.04.  user posted image     
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 21.04. user posted image   1. Nina (5 let)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 24.03. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +8,5 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 20.04.(1. Tjaša 2 leti) +9 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 21.04.   3D: 9.4.  user posted image (1. Mare 10 let) +12 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 30.04.
user posted image      +9 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 07.04.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 05.05. user posted image   +9 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 28.04.  user posted image  

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.04. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO) user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                       

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 109

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.4.2009 7:55:08   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                                            
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                                                           
user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                                                      
user posted image bambinca                                                                                                                                 
user posted image  Liam                                     
user posted image  Mamica12 user posted image                    

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ) P:06.05  user posted image (1.Anej Ian 5.5.07) +15 kg               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina* (27 let, por. LJ)  P: 09.04.  user posted image +9 kg                          
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)  P: 24.02.   user posted image
user posted image  Tinca84  (24 let, por. CE)  P: 04.05.   18.05. user posted image +15 kg
user posted image Malagala (30 let) P: 21.04. user posted image   +6kg
user posted image Španka   user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) P: 20.04.   user posted image          +11 kg  
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:     user posted image   (1. Matic 12.5.2006) +15 kg       
user posted image Meridaub   
user posted image Cipollina (por. PO)                 

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 05.05.   19.05.  user posted image         +8kg           
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                              
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image  
user posted image Dany82   (por. PTUJ)   user posted image   +4,5 kg     

05.06.

user posted image jabolka (27 let, por. IZOLA ) P: 04.05. user posted image   + 8 kg
user posted image Mony25 (25 let, por. LJ)  P: 02.04. user posted image
user posted image Sončki  (33 let)  P:17.04.  user posted image  

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (30 let,por. LJ) P: 08.05. user posted image (1. Žana 1,5 l) +4 kg                     
user posted image emelly      user posted image

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 24.04.   user posted image                                                    

08.06

user posted image cesarica13 (31 let, por. MB )P: 6.02, M: 11.02. user posted image   
user posted image manna    (          )   P: 23.02.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image P: 30.4. (1.Tadej 5,5 l 2. Luka 4l) +5 kg                                                     
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image bibi                                                                                
user posted image Hanuši    P: 04.05 user posted image +3,6 kg
user posted image Tecka  user posted image  
user posted image Kalanteja (25 let, por. SG) P: 21.04.  user posted image   +6 kg                                                

11.06.

user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image Meggy
user posted image Tira (27 let, por.   )  +15kg

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  P: 17.04.  user posted image    1. Rubi 2 leti  +8kg
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  P: 02.04user posted image                  
user posted image Tincaminca user posted image
user posted image MK8       P: 01.04. user posted image
user posted image Mojsonček user posted image + 9 kg
+8kg

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 04.05. user posted image 1. Jurij 2004, Jošt 2006     +8 kg                                            
user posted image princ_princeska   P: 16.04.  user posted image      +8 kg
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           P: 27.03
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 05.05  user posted image     +5,5kg
user posted image Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 21.04. user posted image   1. Nina (5 let)

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy   (por. CE)   P: 21.04. user posted image                     
user posted image amaya (31 let, na koruzi) P: 31.3.    1.Etienne (1 leto)

user posted image ronja1a

18.06.

user posted image fejči                 +9 kg
user posted image Harley    P: 19.03.

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   P: 06.05.  user posted image +8,5 kg                   
user posted image   Skuštrana              P: 17.04.
user posted image   Mitmor                                                    

user posted image Tej_a (31 let, por. LJ ali SG)  P:    user posted image (1 otrok, 1 leto) +10 kg

20.06.  

user posted image loveforever  (23 let, por. CE)  P: 20.04.(1. Tjaša 2 leti) +9 kg
user posted image  
Dodi (34 let, por. LJ ali KR) P: 04.03.                           
user posted image  nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 04.05.
user posted image Mery15031981 (27 let, por. LJ) P: 09.04. user posted image +3 kg

21.06.  

user posted image Lino  (31 let)    P: 21.04.     user posted image (1. Mare 10 let) +12 kg
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let,por.SG) P: 30.04.
user posted image      +9 kg                          
user posted image Pomaranči

user posted image Anikabanika

22.06.

user posted image Ninta

23.06.  

user posted image fragola (27 let, por. PO)  P: 07.04.                    
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   P: 23.04. user posted image      

24.06.

user posted image 22zlatolaska19           

user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image Majana79    P: 05.05. user posted image   +9 kg

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image
user posted image Donna22  (22 let, por. PTUJ) P: 08.05. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 05.05. user posted image (1. Karin 8,5 l) +8 kg       
user posted image Knutek      P: 28.04.  user posted image  

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam    user posted image   
user posted image   Inca   (por. LJ)   user posted image                           

29.06                      

user posted image Lsica        P: 20.04. user posted image   
user posted image Zoga08   (27 let)  user posted image  

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO) user posted image + 9 kg
user posted image   Luši  (20 let, por. KR)   P: 24.04.  user posted image   +5,3 kg                       

SKUPAJ JUNIJSKIH user posted image    = 109

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojen

user posted image  Junijski angelček, ki gleda na vas: user posted image
16.2.2009 - Gašper (Gantar) user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?