Krysia
|
Aaaaaaaa, čveke. Zjutraj lepo ena stran, pridem s sprehoda, porihtam Roka, se usedem za računalnik, pa 5 strani! Sprehod je bil katastrofa - sva prišla do dm-ja, nakupla vse, pol je začel pa tko pihat, da sploh nisem vedla, kako bova prišla domov ... Rok je bil utrujen, zaspan, siten pa še veter mu je nagajal. No, ampak sva s parimi postanki le prišla do doma, pol je blo pa takoj v redu. Ko sem pa še piščančka in zelenjavco skuhala, je blo pa itak super ... pa še jogurt je bil za desert ... jst ne vem, a je to normalno, da lahko po celem kosilu še jogurt zmaže? No, mi imamo po novem enako število zob in rok - ja, smo dobil še drugi zobek ... Vilika, dobr filmček. Bravo za tvojega fanta! Ryssa, sam da sta doma, pa da je lan boljše. Upam, da se ti rata naspat! Sandra123, a vi boste pa ziobke kr po tekočem traku dobival al kaj?. Pri nas je od prvega do drugega minilo točno 14 dni ... Hm, jst bi tud mal podaljšala porodniško, ampak res nimam pogojev ... no, ampak se ne smem pritoževat, itak grem šele septembra v službo ... če bo tko kot so mi nazadnje obljubil .. ne verjamem več, dokler ne podpišem pogodbe ... Sayuri, upam, da bo Filip letos speljal svoj nastop. Se tud jst spomnim lanske zgodbe ... buhtlčk, Gašper bo vsestranski športnik, kako ti ni jasn? Vaterpolist, hribolazec, smučar, plavalec, ... vse! Erin, zdej je pa že čas, da se stvari začnejo na boljš obračat, a ne? Pa bravo za optimizem! matejchi, še dobr, da je tvoj danes doma. Ti pa res kakšnega jegra rukni! Sam Maruši ga pa ne dat ... upam, da bo tud Maruša kmalu ok. Nč, objavim tole, preden mi napiše "sorry ..."
|