Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 20:43:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll tudi od naju pa še od naju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:03:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** ojla punce, spet ne bom utegnila brat kaj in kako bi pa rekla samo hvala vam vsem da se me kaj spomnete in pa : ss: jaz tud mislim nate in ti zelim da cim prej posije sonce tudi za vaso druzino. barbaw:nikakor ne znam spacat tiste skice, ker je neki narobe z skanerjem cakam na moza da bo zrihtal. Pa se obljubljenih nekaj fotk : pa da ne bo krivice, se samia na svojem prevoznem sredstvu Pri nas drugace zelo vroce in pa doooooolgcajt. Nic novega za povedat, ker klasika je itak ze stokrat premleta - nespanje, zobje , sitnoba.... Ma ne bi rekla, da sta med njima celi 2 leti razlike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:08:07
|
|
|
|
špelin@
|
Ti pa res misliš, koliko je razlik Ampak ti dam prav samo pod tretjo in delno zadnjo alinejo IZVIRNO SPOROČILO: **** Aja pa se to ne mi zamerit ampak tezko se vklopim v debato saj imate zdaj ve cisto druge probleme: - jaz varstva ne potrebujem - v sluzbo nimam namena it Hja, tudi meni zaenkrat ne kaže dobro glede službe... Sem imela nekaj v paci, ampak nismo prišli skupaj -vreme in podnebje je pri nas cisto drugacno Evo, tu ti dam prav Je pa ravno zato zanimivo primerjat vse skupaj -za dopust ne bo denarja pa tudi, saj imam skoz dopust proti tistim ki hodite v sluzbo Kako bo z dopustom pri nas, sploh še ne vem, odkar v moževi službi prodajajo apartmaje Ena ugodna varianta se mi je za las izmuznila, druge niso tako ugodne, torej velja trezen razmislek - bolezni imamo cist druge... Ampak še vedno so to bolezni in se je fajn pomenit -tudi cepljenja in zdravstvo je cist drugace Še ena zanimiva debata Itak je tudi po regijah Slo. veliko razlik Še celo od P do P so velika odstopanja. ... Tako da rada vas imam vse in veliko mislim na vas...sam res nimam kaj pisat potem pa vcasih samo berem no sedaj ta 18 del pa itak zaradi bolezni se brat nisem mogla... Kaj te je pravzaprav mučilo??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:09:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer Mi smo se danes potepali, smo šli mal na obalo, vreme sicer ni bilo najlepše sam smo se imeli super. Emilija ni popoldne nič spala tako, da je zdej že v horizontali. Fotke kuhinje, fotke kuhinje!!!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.4.2009 21:10:43 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:15:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer Mi smo se danes potepali, smo šli mal na obalo, vreme sicer ni bilo najlepše sam smo se imeli super. Emilija ni popoldne nič spala tako, da je zdej že v horizontali. Fotke kuhinje, fotke kuhinje!!! Lepa je, sem jo vidla "live"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:19:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako, jaz sem bila do 14h brez neta, TV in telefona Baje je bil pretrgan knek kabel in so ga popravljali skoraj 20h Za nazaj nisem utegnila brat zato: Evi vse naj naj za 11 mesecev! ****: luškano imate uštimano za otročka. Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusa Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:19:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer Mi smo se danes potepali, smo šli mal na obalo, vreme sicer ni bilo najlepše sam smo se imeli super. Emilija ni popoldne nič spala tako, da je zdej že v horizontali. Fotke kuhinje, fotke kuhinje!!! Lepa je, sem jo vidla "live" Ti pa poročaj!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:20:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusa Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč! BRAVOOOOOOOOOOOOOO Ti boš tam vse rekorde potolkla!!! Dobro opravita z Aljo jutri Kdaj pa mala štarta z vrtcem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:21:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusa Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč! BRAVOOOOOOOOOOOOOO Ti boš tam vse rekorde potolkla!!! Dobro opravita z Aljo jutri Kdaj pa mala štarta z vrtcem? Hvala. Vse naredim, samo, da bom spet normalna za pogledat in da mi ne bo treba s povečevalnim iskat obleke za mojo rit Štarta s ponedeljkom 20.4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:24:53
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusa Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč! BRAVOOOOOOOOOOOOOO Ti boš tam vse rekorde potolkla!!! Dobro opravita z Aljo jutri Kdaj pa mala štarta z vrtcem? Hvala. Vse naredim, samo, da bom spet normalna za pogledat in da mi ne bo treba s povečevalnim iskat obleke za mojo rit Štarta s ponedeljkom 20.4 a še tako histerično joka ko te ni v bližini? sprašujem zaradi vrtca, da ne bo preveč težav
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:28:14
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem s 1h teka. ker sem bila malo bolj pozna kot ponavadi, me je že dobil mrak in že skoraj tema, pa sem mal cvikala, da ne pride kak divji prašič z grmovja. tu pri nas jih je ogromno. si ne predstavljam tega šprinta. sem pa videla bele ritke - srnice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:29:28
|
|
|
|
nia5
|
Tudi jaz grem, najprej jest, pol pa spat, pa upam, da ne bo toliko jamranja ponoči. Danes pa nisma bile nič zunaj, ker nas je mislilo odpihnit , zdaj se pa je umirilo Lepo in mirno nočko vsem Aja pa Estrella
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:31:11
|
|
|
|
sesil
|
****, lepe slikce. omar je pa že pravi dedc
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:31:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusa Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč! BRAVOOOOOOOOOOOOOO Ti boš tam vse rekorde potolkla!!! Dobro opravita z Aljo jutri Kdaj pa mala štarta z vrtcem? Hvala. Vse naredim, samo, da bom spet normalna za pogledat in da mi ne bo treba s povečevalnim iskat obleke za mojo rit Štarta s ponedeljkom 20.4 a še tako histerično joka ko te ni v bližini? sprašujem zaradi vrtca, da ne bo preveč težav Se je malo unesla, samo pričakujem "trouble"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:32:17
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem s 1h teka. ker sem bila malo bolj pozna kot ponavadi, me je že dobil mrak in že skoraj tema, pa sem mal cvikala, da ne pride kak divji prašič z grmovja. tu pri nas jih je ogromno. si ne predstavljam tega šprinta. sem pa videla bele ritke - srnice Uf, en moj bivši sodelavec (iz moje prve službe) je že bežal pred merjasci On se ima res za mačota, ampak takrat je priznal, da mu je skoraj v hlače ušlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:33:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tudi jaz grem, najprej jest, pol pa spat, pa upam, da ne bo toliko jamranja ponoči. Danes pa nisma bile nič zunaj, ker nas je mislilo odpihnit , zdaj se pa je umirilo Lepo in mirno nočko vsem NOČKO Aja pa Estrella hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:33:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tudi jaz grem, najprej jest, pol pa spat, pa upam, da ne bo toliko jamranja ponoči. Danes pa nisma bile nič zunaj, ker nas je mislilo odpihnit , zdaj se pa je umirilo Lepo in mirno nočko vsem Aja pa Estrella Mi smo šli ven ob 19h, ko se je veter končno polegel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:34:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem s 1h teka. ker sem bila malo bolj pozna kot ponavadi, me je že dobil mrak in že skoraj tema, pa sem mal cvikala, da ne pride kak divji prašič z grmovja. tu pri nas jih je ogromno. si ne predstavljam tega šprinta. sem pa videla bele ritke - srnice Tudi jaz ne bi rada imela srečanja s kakim prašičem, sploh s kako mamico(krmačo)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:38:46
|
|
|
|
suzy85
|
hvala vsem za čestitke za evino obmesečnico! **** sam med samio in omarjem pa res ni velike razlike! pravega malega moža imaš doma! tally za uživanje na plaži! jst upam, da bom uspela prepričat, da bi šli 2.5. mal sol vohat estrella ti boš na -150cm mimogrede! barbaw glede na tako "zmešan" ritem, kot si ga opisala, bi tudi jst razmišljala o privat varstvu. otrok dobi nek ritem, pa še ziher si, da boš imela varstvo za majo za naslednji dan špelin@ saj se bo našla ugodna rešitev za morje tudi za vas! še neki sem hotla, pa sem pozabla... sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:40:49
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem s 1h teka. ker sem bila malo bolj pozna kot ponavadi, me je že dobil mrak in že skoraj tema, pa sem mal cvikala, da ne pride kak divji prašič z grmovja. tu pri nas jih je ogromno. si ne predstavljam tega šprinta. sem pa videla bele ritke - srnice za športanje! pri vas divji prašiči, v LJ pa kar medved...
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:41:11
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tudi jaz grem, najprej jest, pol pa spat, pa upam, da ne bo toliko jamranja ponoči. Danes pa nisma bile nič zunaj, ker nas je mislilo odpihnit , zdaj se pa je umirilo Lepo in mirno nočko vsem Aja pa Estrella držim pesti, da bo noč boljša!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:41:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 sem šla popoldne k staremu ateku na obisk, pa sem bila sama je v komi in zgleda tako bogi, da sem samo . na žalost sem zamudila priložnost, da bi še govorila z njim, sem ga pa vsaj za roko držala in upam, da je čutil. upam, da bo hitro rešen, ker ga samo še aparati držijo pri življenju Je čutil, verjemi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:49:04
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally Večer Mi smo se danes potepali, smo šli mal na obalo, vreme sicer ni bilo najlepše sam smo se imeli super. Emilija ni popoldne nič spala tako, da je zdej že v horizontali. Fotke kuhinje, fotke kuhinje!!! a bi rada še enkrat vidla tisto grdo marelično barvo. ko dam tisto ploščo gor jo bom prilimala. Lepa je, sem jo vidla "live" aha če ne gledaš ploščice
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:50:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Včeraj sem bila z rezultatom v LS zelo zadovoljna; sem uspela prilezti na -114cm obsega in 16,2kg minusa Ju3 ima Alja pregled za vrtec, že zjutraj in grem kar v horizontalo. Lepo čvekajte in vsem mirno in dolgo noč!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 21:56:38
|
|
|
|
špelin@
|
No, jaz se za danes poslavljam. Seveda srčno upam na podobno noč, kot je bila pretekla Mirno nočko vsem
|
|
|
ti je dogčas?muškada (
37%)
ne (
63%)
Število vseh glasov: 228Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!