nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz vedno bolj razmišljam o varstvu za Majo in ..... Ful mi je bad, ker bom rabila načeloma varstvo samo za 3 ure pa še to je v bistvu v času kosila oz. takoj po njem. Tašča ni najbolj pripravljena pomagat in me je strah, da bom mogla potem ko bom v službi iskat neko varianto. Zdaj sem malo gledala po netu in bom, če se bo le moj strinjal oz. tudi če se ne bo, ga nameravam prepričat, da bi Majo dala v privat varstvo, da se navadi nekega ritma. Zdaj je tako, da ko bom mogla v službo, bi ona morala počivat in nimam pojma kje bo počivala in ..... En kup dejavnikov je vprašljivih. Tako pa bi jo zjutraj peljala v privat varstvo in bi potem od tam šla direkt v vrtec. Bo že malo navajena drugih otrok. Cena je 200 evrov, denarja glih nimamo za odmet, pa še delali bomo in ...... Sem čisto na psu zaradi tega. Bomo mogli nekako pregurat, ker se mi ni še ene živčne vojne dat skozi, pa kregat se mi tudi ne da. Ojej, upam, da najdete najbolj ugodno rešitev. Da pa tašča ni pripravljena - tu sem pa brez komentarja. A nima srca ta ženska?!?!? To, da nima srca, je dokazala že malo nazaj, ko je bil Jaka "kao" kriv za njeno bolezen Ja in sedaj to vedno bolj dokazuje Bom tudi jaz enkrat pokazala svoje roge. Samo še čakam ta čas, pa se mi nikamor še ne mudi. Tam čez ene 20 let bo ziher ta čas in bomo potem videli kako bo tudi nekdo mene rabil, tako kot jaz zdaj njega. Ampak imam občutek, da ti nisi oseba, ki bi se na ta nivo spustila, si predobra, pa čeprav te sploh ne poznam, ampak feeling pač. Tuda jaz sem si večkrat mislila kako bi komu kontra dala, pol pa nimam srca, meni se vsi smilijo, pa naj so še tako hudobni