|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
16.4.2009 13:14:29   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

so bili pa hitri! in do kdaj boš zdaj uživala doma?

Moram jutri nesti še eno izjavo od delodajalca in bom vse točno izvedela. Ponavadi podaljšajo za tri mesece, kar bi pomenilo, da greva v vrtec (oba skupajuser posted image ) z novim šolskim letom, ker imam še star dopust za koristit in se tako lepo izteče vse skupaj.

Sem ti pisala včeraj, da soseda tudi dela v šolstvu in so ju podaljšali porodniško in gre septembra v službo.
Fouš sem vama samo zaradi varstva.

user posted image user posted image Ja saj meni se je šlo najbolj zaradi varstva pa tudi zaradi moje službe - ni fajn uletet v skupino ob koncu šol. leta ne zame, ne za tisto ki mene nadomešča, ne za otroke, starše.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
16.4.2009 13:15:44   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

barbaw, kako kaj Maja in spanje? 

Boljše. Malo ima ritem spanja čez dan zmešan od kar je bila bolana in je ponoči tulila, ker je bila lačna. Čez dan je premalo spala, zvečer je bila preutrujena in ponoči seveda lakota in tuljenje. AM noče jest, drugega mi pa ni niti na misel prišlo, da bi ji pripravljala ob 3h.
Včeraj pa sem jo dala spat zadnjo rundo še ob 17.30 potem pa je bilo ok. Spat je šla malo kasneje, ampak je bila ob 20.30 tako utrujena, da niti stat ni mogla.

Pa da bi bilo še bolje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

To želim tudi jaz tebi. Jaz sem tudi hb spala v kosu cca 4 ure in sem bila zjutraj prav polomljena user posted image  Nisem vajena toliko spat.

Meni se je pa spanje tako prileglo, da sem čisto v user posted image

Je pa moja mala zverinica šele zdajle omagala... Tako je bil divji celo dopoldne, kar naprej bi me grizel, vlekel za lase, se smejal in prave nagajive iskrice so mu letele iz oči user posted image

user posted image , le kako jim uspe ob vsem tem nespanju

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
16.4.2009 13:15:45   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Hijenca kak je bilo?

mene tud firbec matra

čakam na sms user posted image

Upam, da je dobro zrihtala in ga kje lumpauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
16.4.2009 13:16:32   
Anitka
Barbaw še malo pa bo 13000user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
16.4.2009 13:19:14   
nia5
Jaz pa sem imela zdaj speed v riti user posted image , Nia je spala dobro urco, jaz pa bila pridna user posted image , pobrisala sem prah, spucala kuhno in dnevno vsaj malo spravila v red, zdaj ko se je zbudila pa sem še posesala, je kar za mano lazla, tak ji je fajn user posted image , dela pa še je toliko, sploh ni konca. Sem si vzela malo premora, če se to lahko ob Nii sploh reče user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
16.4.2009 13:20:20   
suzy85

me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. user posted image  zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli.

Ti kar pojdi na obisk, otroci pa po mojem menju in zdr. osebja kolikor je meni znano naj ne bi hodili noter. Jaz vem, da svojim ne bi pustila. Odvisno od stanja in sorodstvenega razmerja. user posted image
user posted image user posted image user posted image

obiski so samo od 15. do 16. ure, otroke sem pa mislila njegove. če gre vsak s partnerjem za 15 min je že to cela ura!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
16.4.2009 13:21:42   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali.
Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na
svetu."
Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu."
Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu."
Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se
prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in
zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu."
Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za
vraga je Damjan Murko?!"
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
16.4.2009 13:21:53   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jaz pa sem imela zdaj speed v riti user posted image , Nia je spala dobro urco, jaz pa bila pridna user posted image , pobrisala sem prah, spucala kuhno in dnevno vsaj malo spravila v red, zdaj ko se je zbudila pa sem še posesala, je kar za mano lazla, tak ji je fajn user posted image , dela pa še je toliko, sploh ni konca. Sem si vzela malo premora, če se to lahko ob Nii sploh reče user posted image

jst ko sesam, se je sploh ne znebim! skoz je za mano in se napravlja po sesalcu. jo moram včasih že stran dat, da sploh lahko sesalec prestavim user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
16.4.2009 13:27:21   
nia5

me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. user posted image  zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli.

Pojdi, da ti ne bo pol žal.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
16.4.2009 13:27:36   
barbaw

Barbaw še malo pa bo 13000user posted image user posted image

Čakam še Estrello. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
16.4.2009 13:27:40   
barbaw

Ti kar pojdi na obisk, otroci pa po mojem menju in zdr. osebja kolikor je meni znano naj ne bi hodili noter. Jaz vem, da svojim ne bi pustila. Odvisno od stanja in sorodstvenega razmerja. user posted image
user posted image user posted image user posted image

obiski so samo od 15. do 16. ure, otroke sem pa mislila njegove. če gre vsak s partnerjem za 15 min je že to cela ura!

aja
Pa vseeno pojdi na obisk.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
16.4.2009 13:29:57   
nia5

jst ko sesam, se je sploh ne znebim! skoz je za mano in se napravlja po sesalcu. jo moram včasih že stran dat, da sploh lahko sesalec prestavim user posted image

Pri nas je popolnoma enako user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
16.4.2009 13:46:40   
kasso

eno user posted image

tiste ki ste mazale otroke s fenistilom, zakaj točno ste jih mazale.

naša ima neke "lišaje". pediater je takrat rekel da je to suha koža. sedaj je to preraslo v mal hujšo obliko in jo srbi. v lekarni mi je da la fenistil, pa ne vem če bi jo s tem mazala.

izpuščaji, ki srbijo
vodene koze, alergija na sonce....

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
16.4.2009 14:09:47   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna si ni kaj. Lahko prideš še k meniuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
16.4.2009 14:19:06   
nia5

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna si ni kaj. Lahko prideš še k meniuser posted image user posted image user posted image

Oh, še doma se vrtim v začaranem krogu user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
16.4.2009 14:34:14   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

tudi od najuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
16.4.2009 14:42:02   
mafi
danuser posted image

hijenca: držim pesti da dobite vrtecuser posted image user posted image user posted image

špelin@:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

anitka: superca da so ti podaljšaljuser posted image user posted image user posted image user posted image

nia5: a danes imaš pa ti napad pospravljanjauser posted image user posted image

drugače pa Filip spi 1rundo, ponoči sem spala samo 2uri, tako da še zdej ne vem kje se me glava držiuser posted image .
te dni je bila kar hajka z tamalim je mel mal unete učke, pol je teč z noska, včeraj zvečer je fasal še vročino 39 in začel je kašlat k zmešanuser posted image .
tako da sva bila od 00.00 do 4.00 pokonci, ob 6.00 se je pa že zbudiluser posted image , zdej čez dan je bil pa čist o.k mal kašelj in nosek, učki pa o.k,
tako da ga sploh nisem peljala k P

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
16.4.2009 14:56:22   
sesil
hvala za odgovore glede fenistila.
sem klicala pediatra, pa mi je predlagal eno drugo kremo - diprogent. če ne bo bolje, pa se moramo pri njem narisat.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
16.4.2009 14:58:38   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

drugače pa Filip spi 1rundo, ponoči sem spala samo 2uri, tako da še zdej ne vem kje se me glava držiuser posted image .
te dni je bila kar hajka z tamalim je mel mal unete učke, pol je teč z noska, včeraj zvečer je fasal še vročino 39 in začel je kašlat k zmešanuser posted image .
tako da sva bila od 00.00 do 4.00 pokonci, ob 6.00 se je pa že zbudiluser posted image , zdej čez dan je bil pa čist o.k mal kašelj in nosek, učki pa o.k,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
16.4.2009 15:02:44   
špelin@

Ojej user posted image Daj, pojdi vseeno k njemu. user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
16.4.2009 15:03:19   
špelin@

Aha, poznano, imam enega takega "serviserja" doma, nonstop beza sesalec user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
16.4.2009 15:03:47   
špelin@

Pridna user posted image Jaz moram tudi posesat in pobrisat... user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
16.4.2009 15:04:35   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

O kriza user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
16.4.2009 15:05:14   
špelin@

eno user posted image

tiste ki ste mazale otroke s fenistilom, zakaj točno ste jih mazale.

naša ima neke "lišaje". pediater je takrat rekel da je to suha koža. sedaj je to preraslo v mal hujšo obliko in jo srbi. v lekarni mi je da la fenistil, pa ne vem če bi jo s tem mazala.

Aha, sem potem prebrala, da si dobila eno drugo kremo oz. mazilo. Upam, da se stanje hitro uredi user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
16.4.2009 15:06:37   
barbaw
Jaz vedno bolj razmišljam o varstvu za Majo in ..... Ful mi je bad, ker bom rabila načeloma varstvo samo za 3 ure pa še to je v bistvu v času kosila oz. takoj po njem. Tašča ni najbolj pripravljena pomagat in me je strah, da bom mogla potem ko bom v službi iskat neko varianto.
Zdaj sem malo gledala po netu in bom, če se bo le moj strinjal oz. tudi če se ne bo, ga nameravam prepričat, da bi Majo dala v privat varstvo, da se navadi nekega ritma. Zdaj je tako, da ko bom mogla v službo, bi ona morala počivat in nimam pojma kje bo počivala in ..... En kup dejavnikov je vprašljivih. Tako pa bi jo zjutraj peljala v privat varstvo in bi potem od tam šla direkt v vrtec. Bo že malo navajena drugih otrok. Cena je 200 evrov, denarja glih nimamo za odmet, pa še delali bomo in ...... Sem čisto na psu zaradi tega. user posted image  Bomo mogli nekako pregurat, ker se mi ni še ene živčne vojne dat skozi, pa kregat se mi tudi ne da.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dostava hrane na dom
ksenija12

Ali kdaj naročite dostavo hrane na dom?

da, enkrat tedensko (8%)

da, enkrat mesečno (7%)

da, ampak zelo redko (33%)

ne, ni mi všeč (10%)

ne, je predraga (7%)

ne (drugo) (35%)

Število vseh glasov: 239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!