|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
16.4.2009 21:09:25   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

zanima me če je še katera odprta 3cm ali več?

jst nimam pojmauser posted image user posted image user posted image ...me ni gledala že od januarjauser posted image  a to kaj čutiš če si odprt?

nee

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
16.4.2009 21:09:42   
štorkljica
mlavla ja uspelo nama je na srečo prodat tisti "traktor"...kako pa so zadovoljni pa nevem.
Joj ti si bla celo 13 dni čez rok...groza ne dauser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
16.4.2009 21:09:57   
Miška2006
PROSIM ZA POMOČ: Imam eno kolegico, ki so uvedli eno akcijo zbiranja papirja, ker ima otroka s posebnimi potrebami. Zanima me, če ji lahko pomagate že s tem, da pošljete mail čimvečjim ljudim. Akcija je resnična. Pa a lahko tle prilepim obvestilo in vi ga skopirate in pošljete dalje?

Prosim.
Hvala

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2278
16.4.2009 21:10:58   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljivauser posted image user posted image user posted image

No, in zdaj sem dobila dokaz....ko sem šla, ste se vse usule na forum in zapolnile že 2 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak veš da gremo večinoma zdaj dol iz kompičev...bežimo pa pod tuše ali pa pred TVjeuser posted image

Ja saj vem...se samo hecam

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
16.4.2009 21:11:10   
Cveta28
Lupča dobila, koder in koderček sta se zmenila za jutri in sedaj je šel koder na večerjo, jaz pa zviz nazaj na RR user posted image
Jaz tudi špegam k aprilskim mamicam in komaj čakam, da se tam pridružim čveku. Sem prepričana, da mi boste pomagale 'skupaj vzgajati' našega koderčka. A veste, da bolj zaupam vašim izkušnjam kot pa svoji lastni mamici. Mogoče zato, ker ste ve bolj up to date user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
16.4.2009 21:11:38   
štorkljica

CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG??user posted image

Zgornja črta je črta srčnega utripa bebija, spodnja pa črta popadkov.
Utrip bebija bi naj bil nekje med 120 in 150, popadki pa so prikatzani v %. Ko so nad 40% sledi poroduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2281
16.4.2009 21:13:01   
štorkljica
No jaz bežim pod tuš...lepo in lahko noč vsem skupajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2282
16.4.2009 21:14:11   
Cveta28
CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG??user posted image

Utrip bebija bi naj bil nekje med 120 in 150, popadki pa so prikatzani v %. Ko so nad 40% sledi poroduser posted image

Bom jaz tole jutri podrobno in strokovno opazovala, če bom do svojega prvega CTG-ja sploh prišla user posted image
Aja, a srčnega utripa mamice pa nič ne merijo????

Neposredna povezava do sporočila: 2283
16.4.2009 21:14:28   
brigita23
A še mal strani s pomočniki nafilam....detelja evo sem jih nabrala nekajuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2284
16.4.2009 21:14:33   
Miška2006

PROSIM ZA POMOČ: Imam eno kolegico, ki so uvedli eno akcijo zbiranja papirja, ker ima otroka s posebnimi potrebami. Zanima me, če ji lahko pomagate že s tem, da pošljete mail čimvečjim ljudim. Akcija je resnična. Pa a lahko tle prilepim obvestilo in vi ga skopirate in pošljete dalje?

Prosim.
Hvala

Evo, tukaj je ta prošnja......hvala vam za vašo pomoč

Družino osebno poznam, zato zagotavljam, da je akcija resnična in tudi sredstva bodo šla izključno za omenjenega otroka

Gaja

Poteka humanitarna akcija Star papir za otroški nasmeh

Humanitarno društvo Sova iz Maribora je 15. marca pričelo s humanitarno akcijo Star papir za otroški nasmeh. V akciji, ki jo izvajajo po celotni Sloveniji, zbirajo star papir, revije, časopise, skratka vse, kar spominja na papir. Izkupiček denarja bo šel za družino z invalidnim otrokom v okolici Mozirja. Papir ki ga boste oddali na podjetju Surovina moraste reči da gre papir za humanitarno društvo SOVA

Akcija bo trajala do 15. maja, papir pa lahko oddate tudi v regijah kjer ima sedež podjetje Surovina d.o.o.

POŠLJI NAPREJ PRIJATELJEM KI JIM NI MAR !

Najlepša hvala

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
16.4.2009 21:15:56   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
evo, jaz sem prvic uspavala 2 otroka naenkrat.. zacetniska sreca - je ratal... ker je treba bit pri ta veliki zraven, da zaspi, je to  vseeno mal vecji podvih, dita pa se je zizala zraven in omagala..

BRAVO mami user posted image user posted image user posted image še več takšnih uspešnih podvigov ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 2286
16.4.2009 21:15:57   
brigita23

hvala štorkljica...

nočko tudi vamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2287
16.4.2009 21:16:59   
mlavla

tole nevem če čisto drži..ker mam skor vedno čez..pa sem še zmeri tukaj..user posted image
mislim, da so bolj pomembne krivulje..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2288
16.4.2009 21:17:24   
brigita23
kje pa je Pat se tudi ni nič javila danesuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2289
16.4.2009 21:20:07   
Miška2006

A še mal strani s pomočniki nafilam....detelja evo sem jih nabrala nekajuser posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zakaj pa si z njimi čakala zadnjo minutko, preden vse pobegnemouser posted image

So pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še posebno taprviuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2290
16.4.2009 21:21:08   
Cveta28
????? Spanje ponoči - kako boste prakticirale spanje z otročičkom, ko bo ponoči bolj user posted image narave? Predvsem me zanima ali ste se s partnerji pogovorili ali bi v takih trenutkih nekdo pač odšel pančkat v drugo sobo? jaz sem namreč dobra duša pa bi se s kodrčkom umaknila v dnevno sobo oziroma bi kakšno noč koder šel spat tja.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
16.4.2009 21:22:08   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

čer..evo mene še vedno 2v1

Hvala enakouser posted image user posted image
mnda bomo ja pred majem user posted image user posted image user posted image user posted image

to si tud jst želim..

no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč

Jaz sem si pa zračunala, da če bo tko kt prvič, pol jaz rodim 6.5 - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image   Men se zmeša!!

kolk si pa bila čez PDP?

10 dniuser posted image user posted image user posted image   To je blo grozno, ful zatečena, utrujena...ah nikomur tega ne privoščim.
upam,da pri meni ne bo tako,k sem že zdaj tko zatečena user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2292
16.4.2009 21:24:28   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

????? Spanje ponoči - kako boste prakticirale spanje z otročičkom, ko bo ponoči bolj user posted image narave? Predvsem me zanima ali ste se s partnerji pogovorili ali bi v takih trenutkih nekdo pač odšel pančkat v drugo sobo? jaz sem namreč dobra duša pa bi se s kodrčkom umaknila v dnevno sobo oziroma bi kakšno noč koder šel spat tja.

Že zdaj, ko tamala začne jokati, da je lačna, se umaknem v dnevno, da moja moška spita lepo dalje. Na srečo imamo še eno malo sobico z eno posteljo, da se lahko kdo tja umakne. Če sem že jst in tamala budne, vsaj da drugi spijo. Jst se lahko še čez dan (dopoldan) kaj naspim.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
16.4.2009 21:26:22   
brigita23

Prosim.
Hvala

Jst sem že pomailalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
16.4.2009 21:28:21   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

za zacetek upaj, da ne bo prevec joka ponoci user posted image drugace pa se sprot dogovarjas. naceloma bos ti, ce bos dojila, najlazje potolazila otrocka. in tudi materinski cut ti "veleva", da tolazis otroka. pridejo pa situacije, ko si prevec utrujena ali imas pa enostavno dost vsega, in takrat je moj prevzel vlogo tolazitelja. Nasa je imela obdobja, ko se je veliko zbujala, ni pa nekaj veliko jokala. Ni pa ne eden ne drug se umaknil. Bi bila pa cist za, da bi sel moj drugam spat, ce bi imel naslednji dan kaj tazga, da bi rabil spocit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
16.4.2009 21:28:42   
Miška2006

Prosim.
Hvala

Jst sem že pomailalauser posted image

THX. Zlata si.

Tamali je res bogi in rabijo en kup sredstev (€), da mu lahko kaj pomagajo.

Neposredna povezava do sporočila: 2296
16.4.2009 21:29:19   
brigita23

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zakaj pa si z njimi čakala zadnjo minutko, preden vse pobegnemouser posted image

So pa superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še posebno taprviuser posted image user posted image user posted image

jah zdej bi jih že kr 2x na dan rade al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image ....tuki v Ce jih je teže najt kot v MSuser posted image user posted image user posted image , DETELJA je rekla da moram prvo še vse sprobat...to pa ni mačji kašelj za mene v 39tuser posted image user posted image ..me lahko še srce izdauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2297
16.4.2009 21:30:04   
sonček85

POZIV!!!!!!

Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate.

Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo.....

Javite se....pleaseuser posted image

to si pa super napisala,user posted image user posted image user posted image user posted image hvala pomočnica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image THX

Saj veš, da se zdaj lahko vsega spomnem, samo da bo čimveč postov....pa tudi koristno jih je podrocati malo, kajneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse je za nekaj koristno

Kako pa kaj tvoja mala žabica?

Je pridna. Sedaj čakam, da bo vključila signal alarma..user posted image ...

Lahko rečem, kot da je ni in da niti nisem rodilauser posted image .

u pridna ,res .Samo tu pa tam pa mora mamico malo zmotituser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2298
16.4.2009 21:30:06   
sonček85

midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo...

Uh lepo.
No HB bo letos to pri nas prevzela tašča, jih bo sama kupla in posadila...ampak, pol bomo pač morali meti take kot jih bo zbrala onauser posted image
men jih je pa do sedaj vedno mami posadila jaz sem jih samo kupla in zemljouser posted image user posted image user posted image letos bomo pa videli user posted image

pridna mamicauser posted image user posted image user posted image
no men bo pa Nežo popazila, da jih bom lahko posadila..še praj moram pa korita oprat..

no vidiš kako pridne in dobre mamice imamouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.4.2009 21:32:27 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
16.4.2009 21:30:10   
sonček85

jaz ne ,bom pa vprašala k bom hodla na CTG v P

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?