Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:09:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zanima me če je še katera odprta 3cm ali več? jst nimam pojma ...me ni gledala že od januarja a to kaj čutiš če si odprt? nee
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:09:42
|
|
|
|
štorkljica
|
mlavla ja uspelo nama je na srečo prodat tisti "traktor"...kako pa so zadovoljni pa nevem. Joj ti si bla celo 13 dni čez rok...groza ne da
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:09:57
|
|
|
|
Miška2006
|
PROSIM ZA POMOČ: Imam eno kolegico, ki so uvedli eno akcijo zbiranja papirja, ker ima otroka s posebnimi potrebami. Zanima me, če ji lahko pomagate že s tem, da pošljete mail čimvečjim ljudim. Akcija je resnična. Pa a lahko tle prilepim obvestilo in vi ga skopirate in pošljete dalje? Prosim. Hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:10:58
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnile Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljiva No, in zdaj sem dobila dokaz....ko sem šla, ste se vse usule na forum in zapolnile že 2 strani Ampak veš da gremo večinoma zdaj dol iz kompičev...bežimo pa pod tuše ali pa pred TVje Ja saj vem...se samo hecam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:11:10
|
|
|
|
Cveta28
|
Lupča dobila, koder in koderček sta se zmenila za jutri in sedaj je šel koder na večerjo, jaz pa zviz nazaj na RR Jaz tudi špegam k aprilskim mamicam in komaj čakam, da se tam pridružim čveku. Sem prepričana, da mi boste pomagale 'skupaj vzgajati' našega koderčka. A veste, da bolj zaupam vašim izkušnjam kot pa svoji lastni mamici. Mogoče zato, ker ste ve bolj up to date
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:11:38
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG?? Zgornja črta je črta srčnega utripa bebija, spodnja pa črta popadkov. Utrip bebija bi naj bil nekje med 120 in 150, popadki pa so prikatzani v %. Ko so nad 40% sledi porod
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:13:01
|
|
|
|
štorkljica
|
No jaz bežim pod tuš...lepo in lahko noč vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:14:11
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG?? Zgornja črta je črta srčnega utripa bebija, spodnja pa črta popadkov. Utrip bebija bi naj bil nekje med 120 in 150, popadki pa so prikatzani v %. Ko so nad 40% sledi porod Bom jaz tole jutri podrobno in strokovno opazovala, če bom do svojega prvega CTG-ja sploh prišla Aja, a srčnega utripa mamice pa nič ne merijo????
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:14:28
|
|
|
|
brigita23
|
A še mal strani s pomočniki nafilam....detelja evo sem jih nabrala nekaj
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:14:33
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 PROSIM ZA POMOČ: Imam eno kolegico, ki so uvedli eno akcijo zbiranja papirja, ker ima otroka s posebnimi potrebami. Zanima me, če ji lahko pomagate že s tem, da pošljete mail čimvečjim ljudim. Akcija je resnična. Pa a lahko tle prilepim obvestilo in vi ga skopirate in pošljete dalje? Prosim. Hvala Evo, tukaj je ta prošnja......hvala vam za vašo pomoč Družino osebno poznam, zato zagotavljam, da je akcija resnična in tudi sredstva bodo šla izključno za omenjenega otroka Gaja Poteka humanitarna akcija Star papir za otroški nasmeh Humanitarno društvo Sova iz Maribora je 15. marca pričelo s humanitarno akcijo Star papir za otroški nasmeh. V akciji, ki jo izvajajo po celotni Sloveniji, zbirajo star papir, revije, časopise, skratka vse, kar spominja na papir. Izkupiček denarja bo šel za družino z invalidnim otrokom v okolici Mozirja. Papir ki ga boste oddali na podjetju Surovina moraste reči da gre papir za humanitarno društvo SOVA Akcija bo trajala do 15. maja, papir pa lahko oddate tudi v regijah kjer ima sedež podjetje Surovina d.o.o. POŠLJI NAPREJ PRIJATELJEM KI JIM NI MAR ! Najlepša hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:15:56
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja evo, jaz sem prvic uspavala 2 otroka naenkrat.. zacetniska sreca - je ratal... ker je treba bit pri ta veliki zraven, da zaspi, je to vseeno mal vecji podvih, dita pa se je zizala zraven in omagala.. BRAVO mami še več takšnih uspešnih podvigov ti želim.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:15:57
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG?? Zgornja črta je črta srčnega utripa bebija, spodnja pa črta popadkov. Utrip bebija bi naj bil nekje med 120 in 150, popadki pa so prikatzani v %. Ko so nad 40% sledi porod hvala štorkljica... nočko tudi vam
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:16:59
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG?? Zgornja črta je črta srčnega utripa bebija, spodnja pa črta popadkov. Utrip bebija bi naj bil nekje med 120 in 150, popadki pa so prikatzani v %. Ko so nad 40% sledi porod tole nevem če čisto drži..ker mam skor vedno čez..pa sem še zmeri tukaj.. mislim, da so bolj pomembne krivulje..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:17:24
|
|
|
|
brigita23
|
kje pa je Pat se tudi ni nič javila danes
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:20:07
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A še mal strani s pomočniki nafilam....detelja evo sem jih nabrala nekaj Zakaj pa si z njimi čakala zadnjo minutko, preden vse pobegnemo So pa super Še posebno taprvi
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:21:08
|
|
|
|
Cveta28
|
????? Spanje ponoči - kako boste prakticirale spanje z otročičkom, ko bo ponoči bolj narave? Predvsem me zanima ali ste se s partnerji pogovorili ali bi v takih trenutkih nekdo pač odšel pančkat v drugo sobo? jaz sem namreč dobra duša pa bi se s kodrčkom umaknila v dnevno sobo oziroma bi kakšno noč koder šel spat tja.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:22:08
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..evo mene še vedno 2v1 Hvala enako mnda bomo ja pred majem to si tud jst želim.. no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč Jaz sem si pa zračunala, da če bo tko kt prvič, pol jaz rodim 6.5 - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Men se zmeša!! kolk si pa bila čez PDP? 10 dni To je blo grozno, ful zatečena, utrujena...ah nikomur tega ne privoščim. upam,da pri meni ne bo tako,k sem že zdaj tko zatečena
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:24:28
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 ????? Spanje ponoči - kako boste prakticirale spanje z otročičkom, ko bo ponoči bolj narave? Predvsem me zanima ali ste se s partnerji pogovorili ali bi v takih trenutkih nekdo pač odšel pančkat v drugo sobo? jaz sem namreč dobra duša pa bi se s kodrčkom umaknila v dnevno sobo oziroma bi kakšno noč koder šel spat tja. Že zdaj, ko tamala začne jokati, da je lačna, se umaknem v dnevno, da moja moška spita lepo dalje. Na srečo imamo še eno malo sobico z eno posteljo, da se lahko kdo tja umakne. Če sem že jst in tamala budne, vsaj da drugi spijo. Jst se lahko še čez dan (dopoldan) kaj naspim.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:26:22
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 PROSIM ZA POMOČ: Imam eno kolegico, ki so uvedli eno akcijo zbiranja papirja, ker ima otroka s posebnimi potrebami. Zanima me, če ji lahko pomagate že s tem, da pošljete mail čimvečjim ljudim. Akcija je resnična. Pa a lahko tle prilepim obvestilo in vi ga skopirate in pošljete dalje? Prosim. Hvala Jst sem že pomailala
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:28:21
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 ????? Spanje ponoči - kako boste prakticirale spanje z otročičkom, ko bo ponoči bolj narave? Predvsem me zanima ali ste se s partnerji pogovorili ali bi v takih trenutkih nekdo pač odšel pančkat v drugo sobo? jaz sem namreč dobra duša pa bi se s kodrčkom umaknila v dnevno sobo oziroma bi kakšno noč koder šel spat tja. za zacetek upaj, da ne bo prevec joka ponoci drugace pa se sprot dogovarjas. naceloma bos ti, ce bos dojila, najlazje potolazila otrocka. in tudi materinski cut ti "veleva", da tolazis otroka. pridejo pa situacije, ko si prevec utrujena ali imas pa enostavno dost vsega, in takrat je moj prevzel vlogo tolazitelja. Nasa je imela obdobja, ko se je veliko zbujala, ni pa nekaj veliko jokala. Ni pa ne eden ne drug se umaknil. Bi bila pa cist za, da bi sel moj drugam spat, ce bi imel naslednji dan kaj tazga, da bi rabil spocit.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:28:42
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 PROSIM ZA POMOČ: Imam eno kolegico, ki so uvedli eno akcijo zbiranja papirja, ker ima otroka s posebnimi potrebami. Zanima me, če ji lahko pomagate že s tem, da pošljete mail čimvečjim ljudim. Akcija je resnična. Pa a lahko tle prilepim obvestilo in vi ga skopirate in pošljete dalje? Prosim. Hvala Jst sem že pomailala THX. Zlata si. Tamali je res bogi in rabijo en kup sredstev (€), da mu lahko kaj pomagajo.
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:29:19
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 A še mal strani s pomočniki nafilam....detelja evo sem jih nabrala nekaj Zakaj pa si z njimi čakala zadnjo minutko, preden vse pobegnemo So pa super Še posebno taprvi jah zdej bi jih že kr 2x na dan rade al kaj ....tuki v Ce jih je teže najt kot v MS , DETELJA je rekla da moram prvo še vse sprobat...to pa ni mačji kašelj za mene v 39t ..me lahko še srce izda
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:30:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 POZIV!!!!!! Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate. Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo..... Javite se....please to si pa super napisala, hvala pomočnica THX Saj veš, da se zdaj lahko vsega spomnem, samo da bo čimveč postov....pa tudi koristno jih je podrocati malo, kajne vse je za nekaj koristno Kako pa kaj tvoja mala žabica? Je pridna. Sedaj čakam, da bo vključila signal alarma.. ... Lahko rečem, kot da je ni in da niti nisem rodila . u pridna ,res .Samo tu pa tam pa mora mamico malo zmotit
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:30:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo... Uh lepo. No HB bo letos to pri nas prevzela tašča, jih bo sama kupla in posadila...ampak, pol bomo pač morali meti take kot jih bo zbrala ona men jih je pa do sedaj vedno mami posadila jaz sem jih samo kupla in zemljo letos bomo pa videli pridna mamica no men bo pa Nežo popazila, da jih bom lahko posadila..še praj moram pa korita oprat.. no vidiš kako pridne in dobre mamice imamo
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 16.4.2009 21:32:27 >
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:30:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG?? jaz ne ,bom pa vprašala k bom hodla na CTG v P
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?