Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:59:44
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo... Uh lepo. No HB bo letos to pri nas prevzela tašča, jih bo sama kupla in posadila...ampak, pol bomo pač morali meti take kot jih bo zbrala ona men jih je pa do sedaj vedno mami posadila jaz sem jih samo kupla in zemljo letos bomo pa videli
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 20:59:50
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..evo mene še vedno 2v1 Hvala enako mnda bomo ja pred majem to si tud jst želim.. no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč Jaz sem si pa zračunala, da če bo tko kt prvič, pol jaz rodim 6.5 - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Men se zmeša!! kolk si pa bila čez PDP? 10 dni To je blo grozno, ful zatečena, utrujena...ah nikomur tega ne privoščim.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:00:12
|
|
|
|
mlavla
|
štorkljica...no mi gremo pa jutri po voziček mura3..in sicer rabljenega v blueberry barvi..taka borovničeva modra... a imaš ti tud košaro?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:01:12
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla čer..evo mene še vedno 2v1 Hvala enako mnda bomo ja pred majem to si tud jst želim.. no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč Jaz sem si pa zračunala, da če bo tko kt prvič, pol jaz rodim 6.5 - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! Men se zmeša!! kolk si pa bila čez PDP? 10 dni To je blo grozno, ful zatečena, utrujena...ah nikomur tega ne privoščim. ja mi je znano sem bila 13 dni čez...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:01:33
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Punce imate kr prav.. bom vzela 56ko... junonca-ja težko bo tole naše dete , tak ko mami , ko je prava bajsika. sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorila ..No fajn zrihtaj Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko. Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila???? Ne saj ne, da si brezveze kupla, samo veš številke pri proizvajalcih so zlo različne. Eni majo 56 velko kot 62 eni pa 62 kot 56, tko da res nikoli ne veš. Recimo večje št. majo H&M, KIK... Ampak boš ščasoma videla, da je res boljše, če bebija in kasneje otroka oblačiš eno št. večje. Recimo jaz mojo tavelko oblačim v št 104 (kar je št. za 4-letnika), medtem ko bo ona oktobra komaj stara 3 leta (za kar je predvidena št 98), ampak so ji 98 oblačila prav samo hlače v H&M, majice več nikjer. Glede na to, da pa se pri vas pričakuje malo večji bebi, pa nevem....samo predlagam ja, ja sej razumem kaj misliš ... bom vzela še pa 62
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:01:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnile Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljiva No, in zdaj sem dobila dokaz....ko sem šla, ste se vse usule na forum in zapolnile že 2 strani
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:01:34
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 POZIV!!!!!! Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate. Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo..... Javite se....please to si pa super napisala, hvala pomočnica THX Saj veš, da se zdaj lahko vsega spomnem, samo da bo čimveč postov....pa tudi koristno jih je podrocati malo, kajne vse je za nekaj koristno Kako pa kaj tvoja mala žabica? Je pridna. Sedaj čakam, da bo vključila signal alarma.. ... Lahko rečem, kot da je ni in da niti nisem rodila .
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:02:04
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo... Uh lepo. No HB bo letos to pri nas prevzela tašča, jih bo sama kupla in posadila...ampak, pol bomo pač morali meti take kot jih bo zbrala ona men jih je pa do sedaj vedno mami posadila jaz sem jih samo kupla in zemljo letos bomo pa videli pridna mamica no men bo pa Nežo popazila, da jih bom lahko posadila..še praj moram pa korita oprat..
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:02:54
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla štorkljica..a imaš ti voziček MC muro3? MC Mura 4 - tango red. Glih danes sem ga šla spet na podstrešje gledat, men je zakon, pa ful odštekana barva se mi zdi....črno - rdeča Komaj čakam na vozičkanje! kakšen voziček si imela pa pri prvi ? Prvi pa je bil HAUCK - Jaguar 4...nama je kmalu postalo žal, sicer je bil super za vsak teren, vendar preogromen. Ko si ga stlaču v prtljažnik ni blo placas za skoraj nič več, pa mava Volvota karavana. No zdaj sva ga že takoj sprobala in tale ni tko prevelik za v avto, čeprav je med večjimi. Ja je pa barva res super A ti si ga že nabavla?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:03:01
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo.... Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih.... uuuuuuu Miška ti si pa obtimist....to pomeni, da boš prevzela vse funkcije ...ker danes je blo tako zatišje tule gor, da sem sam jst mnda pisala .... Ma zgleda da res....bom imela monologe, molo tragikomedije, pa debeluhe bom lepla gor, postavljala vprašanja in odgovarjala sama sebi Se vidi, da manjka detelja..... No babe....dajmo...vsaka 10 postov na dan, ker če ne vas bom . Kdor ne izpolni norme bo dobival debeluhe Ti si pa res faca ....jst sem danes krepko presegla normo Bravo za tvojo normo . Ma tudi jst sem z mojimi bedastimi inserti izpolnila šele zdaj zvečer.....hahah.....sama postavljam norme in se je celo držim
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:03:29
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 Punce imate kr prav.. bom vzela 56ko... junonca-ja težko bo tole naše dete , tak ko mami , ko je prava bajsika. sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorila ..No fajn zrihtaj Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko. Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila???? nasa nosi 50, ima 3700g.. rojena s 51 cm... kaksen bodi ima 56.. pocasi bomo saltal na 56. sam kok je to res različno ...nekaj ga/jo bomo že oblekli a ne
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:03:33
|
|
|
|
mlavla
|
jst se bom pa mogla počasi odlimat od računalnika..ga mož rabi...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:03:59
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Grem jaz počas pod tuš,pa še cote obest ,potem pa vas pridem še malo pokukat ,da vidim kaj boste načvekale,zdaj k smo se razčvekale ž tko je prav ,ne pa da pademo na zadnjo stran ali pa čisto spodaj seznama Jaz bi se tud mogla it tušat pa glavo prat, pa ne uspet pobegnit izpred kompiča
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:04:23
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo... uuuuuuuu mene še tudi to čaka ..pridna
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:05:06
|
|
|
|
Cveta28
|
Jest pa sem pohamsala svojo večerjo....jagode in dve mehko kuhani jajčki....in še vedno čakam kodra, da se primaje s faksa Aha je že tu
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:06:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: mlavla štorkljica..a imaš ti voziček MC muro3? MC Mura 4 - tango red. Glih danes sem ga šla spet na podstrešje gledat, men je zakon, pa ful odštekana barva se mi zdi....črno - rdeča Komaj čakam na vozičkanje! kakšen voziček si imela pa pri prvi ? Prvi pa je bil HAUCK - Jaguar 4...nama je kmalu postalo žal, sicer je bil super za vsak teren, vendar preogromen. Ko si ga stlaču v prtljažnik ni blo placas za skoraj nič več, pa mava Volvota karavana. No zdaj sva ga že takoj sprobala in tale ni tko prevelik za v avto, čeprav je med večjimi. Ja je pa barva res super A ti si ga že nabavla? sem ti že odgovorila... pa ti je prvega uspelo prodati? no mi smo imeli prvega Hartana skaterja X..in ga sedaj prodajamo...sva sicer zadovoljna..sam sem si zdej umislila še košaro, pa vrtljivo kolo..pa Cliota imava..tko,da je prostor kar pomemben... upam,da bomo prodali tega..ker je drugače res vredu voziček...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:06:38
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 No, da vas malo potolažim...tudi na starši švekamo ni žive duše Pa res miška...kok daleč ste pa že tam??? Ste še na 1. delu .... Čuj tam ne bodo prišli v upoštev več pomočniki ali pač? Tam smo celo na 6 strani . Pa ne vem, če bojo tam pomočniki.. Glih na začetku mogoče res ne, pol pa ...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:06:42
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 No, da vas malo potolažim...tudi na starši švekamo ni žive duše ja pa kje pa so potem vse, samo stalnica je tu,no pa važno je da se me menmo in imamo fajn ,pa da malol pomočnike pogledamo in kako rečemo Kje pa je kaj urnebes???? Se tudi nič več ne javi Glih danes sem ji pisala ZS...pa ne vem še nič
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:06:46
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 POZIV!!!!!! Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate. Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo..... Javite se....please se podpišem Tudi jst
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:06:52
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnile Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljiva No, in zdaj sem dobila dokaz....ko sem šla, ste se vse usule na forum in zapolnile že 2 strani Ampak veš da gremo večinoma zdaj dol iz kompičev...bežimo pa pod tuše ali pa pred TVje
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:06:59
|
|
|
|
mlavla
|
zanima me če je še katera odprta 3cm ali več?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:07:35
|
|
|
|
brigita23
|
CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG??
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:08:08
|
|
|
|
mlavla
|
nič se grem prestavit na prenosnika..se vam še javim...
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:08:51
|
|
|
|
brigita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla zanima me če je še katera odprta 3cm ali več? jst nimam pojma ...me ni gledala že od januarja a to kaj čutiš če si odprt?
|
|
RE: Aprilčice 2009 - V. del 16.4.2009 21:09:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG?? to tud mene zanima.. sem celo med.sestro spraševala..pa mi ni znala kej pametnega povetat..me je kar ignorirala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Katero ime izbrati za punčko?mmmvKaj vam je lepšeMaša (
63%)
Tjaša (
37%)
Število vseh glasov: 257Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!