|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
16.4.2009 20:59:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo...

Uh lepo.
No HB bo letos to pri nas prevzela tašča, jih bo sama kupla in posadila...ampak, pol bomo pač morali meti take kot jih bo zbrala onauser posted image
men jih je pa do sedaj vedno mami posadila jaz sem jih samo kupla in zemljouser posted image user posted image user posted image letos bomo pa videli user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
16.4.2009 20:59:50   
štorkljica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

čer..evo mene še vedno 2v1

Hvala enakouser posted image user posted image
mnda bomo ja pred majem user posted image user posted image user posted image user posted image

to si tud jst želim..

no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč

Jaz sem si pa zračunala, da če bo tko kt prvič, pol jaz rodim 6.5 - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image   Men se zmeša!!

kolk si pa bila čez PDP?

10 dniuser posted image user posted image user posted image   To je blo grozno, ful zatečena, utrujena...ah nikomur tega ne privoščim.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
16.4.2009 21:00:12   
mlavla
štorkljica...no mi gremo pa jutri po voziček mura3..in sicer rabljenega v blueberry barvi..taka borovničeva modra...

a imaš ti tud košaro?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 2253
16.4.2009 21:01:12   
mlavla

čer..evo mene še vedno 2v1

Hvala enakouser posted image user posted image
mnda bomo ja pred majem user posted image user posted image user posted image user posted image

to si tud jst želim..

no če bo tako kot prvič pol bo šele 5.5....kar pa si vsekakor ne želim..se mi zdi še tako dalečččččč

Jaz sem si pa zračunala, da če bo tko kt prvič, pol jaz rodim 6.5 - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!user posted image   Men se zmeša!!

kolk si pa bila čez PDP?

10 dniuser posted image user posted image user posted image   To je blo grozno, ful zatečena, utrujena...ah nikomur tega ne privoščim.

ja mi je znano sem bila 13 dni čez...

Neposredna povezava do sporočila: 2254
16.4.2009 21:01:33   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Punce imate kr prav..user posted image  bom vzela 56ko...

junonca-ja težko bo tole naše deteuser posted image user posted image user posted image , tak ko mamiuser posted image user posted image , ko je prava bajsika.

sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorilauser posted image user posted image user posted image ..No fajn zrihtajuser posted image

Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko.

Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila????user posted image

Ne saj ne, da si brezveze kupla, samo veš številke pri proizvajalcih so zlo različne. Eni majo 56 velko kot 62 eni pa 62 kot 56, tko da res nikoli ne veš. Recimo večje št. majo H&M, KIK... Ampak boš ščasoma videla, da je res boljše, če bebija in kasneje otroka oblačiš eno št. večje. Recimo jaz mojo tavelko oblačim v št 104 (kar je št. za 4-letnika), medtem ko bo ona oktobra komaj stara 3 leta (za kar je predvidena št 98), ampak so ji 98 oblačila prav samo hlače v H&M, majice več nikjer.

Glede na to, da pa se pri vas pričakuje malo večji bebi, pa nevem....samo predlagamuser posted image

ja, ja sej razumem kaj mislišuser posted image user posted image user posted image user posted image ... bom vzela še pa 62user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

Neposredna povezava do sporočila: 2255
16.4.2009 21:01:34   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljivauser posted image user posted image user posted image

No, in zdaj sem dobila dokaz....ko sem šla, ste se vse usule na forum in zapolnile že 2 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 2256
16.4.2009 21:01:34   
Miška2006

POZIV!!!!!!

Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate.

Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo.....

Javite se....pleaseuser posted image

to si pa super napisala,user posted image user posted image user posted image user posted image hvala pomočnica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image THX

Saj veš, da se zdaj lahko vsega spomnem, samo da bo čimveč postov....pa tudi koristno jih je podrocati malo, kajneuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse je za nekaj koristno

Kako pa kaj tvoja mala žabica?

Je pridna. Sedaj čakam, da bo vključila signal alarma..user posted image ...

Lahko rečem, kot da je ni in da niti nisem rodilauser posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
16.4.2009 21:02:04   
mlavla

midva z možem sva pa danes nabavila rožice za na okna in za na balkon..upam,da mi jih bo v prihajajočih dneh še uspelo posadit..ker drugače nevem kako bo...

Uh lepo.
No HB bo letos to pri nas prevzela tašča, jih bo sama kupla in posadila...ampak, pol bomo pač morali meti take kot jih bo zbrala onauser posted image
men jih je pa do sedaj vedno mami posadila jaz sem jih samo kupla in zemljouser posted image user posted image user posted image letos bomo pa videli user posted image

pridna mamicauser posted image user posted image user posted image
no men bo pa Nežo popazila, da jih bom lahko posadila..še praj moram pa korita oprat..

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
16.4.2009 21:02:54   
štorkljica

štorkljica..a imaš ti voziček MC muro3?

MC Mura 4 - tango red. Glih danes sem ga šla spet na podstrešje gledat, men je zakon, pa ful odštekana barva se mi zdi....črno - rdečauser posted image   Komaj čakam na vozičkanje!

kakšen voziček si imela pa pri prviuser posted image ?

Prvi pa je bil HAUCK - Jaguar 4...nama je kmalu postalo žal, sicer je bil super za vsak teren, vendar preogromen. Ko si ga stlaču v prtljažnik ni blo placas za skoraj nič več, pa mava Volvota karavana.
No zdaj sva ga že takoj sprobala in tale ni tko prevelik za v avto, čeprav je med večjimi. Ja je pa barva res superuser posted image
A ti si ga že nabavla?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
16.4.2009 21:03:01   
Miška2006

Dajmo, dajmo babuške.....da dopolnimo še V. del in potem preidete na starši čvekamo....

Ja bomo izpolnili še 113 strani v 14 dnevih....user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuu  Miška ti si pa obtimist....to pomeni, da boš prevzela vse funkcijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ker danes je blo tako zatišje tule gor, da sem sam jst mnda pisalauser posted image ....

Ma zgleda da res....bom imela monologe, molo tragikomedije, pa debeluhe bom lepla gor, postavljala vprašanja in odgovarjala sama sebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vidi, da manjka detelja.....

No babe....dajmo...vsaka 10 postov na dan, ker če ne vas bomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdor ne izpolni norme bo dobival debeluheuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa res facauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....jst sem danes krepko presegla normouser posted image

Bravo za tvojo normouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ma tudi jst sem z mojimi bedastimi inserti izpolnila šele zdaj zvečer.....hahah.....sama postavljam norme in se je celo držimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.4.2009 21:03:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Punce imate kr prav..user posted image  bom vzela 56ko...

junonca-ja težko bo tole naše deteuser posted image user posted image user posted image , tak ko mamiuser posted image user posted image , ko je prava bajsika.

sonček-a ti boš pa kr generalno delala??? Pridna punca...jst sem tudi med tednom že večino postorilauser posted image user posted image user posted image ..No fajn zrihtajuser posted image

Za vsak slučaj vemi še 62, boš videla, da ne bo preveliko.

Miiiisssssliiiiššššš....ojoj, pol sem pa 56 čist brezveze kupila????user posted image

nasa nosi 50, ima 3700g.. rojena s  51 cm... kaksen bodi ima 56.. pocasi bomo saltal na 56.

sam kok je to res različnouser posted image ...nekaj ga/jo bomo že oblekli a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.4.2009 21:03:33   
mlavla
jst se bom pa mogla počasi odlimat od računalnika..ga mož rabi...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.4.2009 21:03:59   
štorkljica

Grem jaz počas pod tuš,pa še cote obest ,potem pa vas pridem še malo pokukat ,da vidim kaj boste načvekale,zdaj k smo se razčvekaleuser posted image user posted image
ž tko je prav ,ne pa da pademo na zadnjo stran ali pa čisto spodaj seznama

Jaz bi se tud mogla it tušat pa glavo prat, pa ne uspet pobegnit izpred kompičauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.4.2009 21:04:23   
brigita23

uuuuuuuu mene še tudi to čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..pridna user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.4.2009 21:05:06   
Cveta28
Jest pa sem pohamsala svojo večerjo....jagode in dve mehko kuhani jajčki....in še vedno čakam kodra, da se primaje s faksa user posted image Aha je že tu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.4.2009 21:06:09   
mlavla

štorkljica..a imaš ti voziček MC muro3?

MC Mura 4 - tango red. Glih danes sem ga šla spet na podstrešje gledat, men je zakon, pa ful odštekana barva se mi zdi....črno - rdečauser posted image   Komaj čakam na vozičkanje!

kakšen voziček si imela pa pri prviuser posted image ?

Prvi pa je bil HAUCK - Jaguar 4...nama je kmalu postalo žal, sicer je bil super za vsak teren, vendar preogromen. Ko si ga stlaču v prtljažnik ni blo placas za skoraj nič več, pa mava Volvota karavana.
No zdaj sva ga že takoj sprobala in tale ni tko prevelik za v avto, čeprav je med večjimi. Ja je pa barva res superuser posted image
A ti si ga že nabavla?

sem ti že odgovorila...
pa ti je prvega uspelo prodati?
no mi smo imeli prvega Hartana skaterja X..in ga sedaj prodajamo...sva sicer zadovoljna..sam sem si zdej umislila še košaro, pa vrtljivo kolo..pa Cliota imava..tko,da je prostor kar pomemben...
upam,da bomo prodali tega..ker je drugače res vredu voziček...

Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.4.2009 21:06:38   
Miška2006

No, da vas malo potolažim...tudi na starši švekamo ni žive dušeuser posted image

Pa res miška...kok daleč ste pa že tam??? Ste še na 1. deluuser posted image user posted image user posted image .... Čuj tam ne bodo prišli v upoštev več pomočniki ali pač?user posted image user posted image

Tam smo celo na 6 straniuser posted image user posted image . Pa ne vem, če bojo tam pomočniki..user posted image

Glih na začetku mogoče res ne, pol pa ...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.4.2009 21:06:42   
Miška2006

No, da vas malo potolažim...tudi na starši švekamo ni žive dušeuser posted image
ja pa kje pa so potem vse, samo stalnica je tu,no pa važno je da se me menmo in imamo fajn ,pa da malol pomočnike pogledamo in kako rečemo user posted image user posted image user posted image

Kje pa je kaj urnebes???? Se tudi nič več ne javiuser posted image

Glih danes sem ji pisala ZS...pa ne vem še ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.4.2009 21:06:46   
Miška2006

POZIV!!!!!!

Malo moram pokarati tiste aprilke, ki so na začetku aprila in verjamem, da so nekatere že rodile. Vsaj javite nam da ste rodile in kaj imate.

Vem, da če ste rodile imate polne roke dela....vsaj en post pa napište, da vam čestitamo.....

Javite se....pleaseuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se podpišem

Tudi jstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.4.2009 21:06:52   
štorkljica

Zgleda, da bluzim, ali da smrdim....in to močno, da ste vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi velikokrat tak občutek, da se pojavim na forumu in vse zbežijo, pol pa nevem al smrdim al pa sem tako strašljivauser posted image user posted image user posted image

No, in zdaj sem dobila dokaz....ko sem šla, ste se vse usule na forum in zapolnile že 2 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak veš da gremo večinoma zdaj dol iz kompičev...bežimo pa pod tuše ali pa pred TVjeuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.4.2009 21:06:59   
mlavla
zanima me če je še katera odprta 3cm ali več?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.4.2009 21:07:35   
brigita23
CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG??user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.4.2009 21:08:08   
mlavla
nič se grem prestavit na prenosnika..se vam še javim...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.4.2009 21:08:51   
brigita23

zanima me če je še katera odprta 3cm ali več?

jst nimam pojmauser posted image user posted image user posted image ...me ni gledala že od januarjauser posted image  a to kaj čutiš če si odprt?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.4.2009 21:09:02   
mlavla

CTG-ste zgleda spregledale moje vprašanje...a mi lahko katera razloži kaj pomenijo št. in črte pri CTG??user posted image

to tud mene zanima..
sem celo med.sestro spraševala..pa mi ni znala kej pametnega povetat..me je kar ignorirala...

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?