|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
16.4.2009 14:39:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

hm...am...zdajle sem še prišla do računalnika pogledat, če katera pride v Tivoli, potem bi se pa počasi odpravila...ampak sem pogledala še na 24ur in spremenila plane:
http://24ur.com/novice/slovenija/po-ljubljani-lomasti-medved.html

torej - naju v Tivoli ne bo. Tudi ostale ostanite raje doma, ali pa jo mahnite kam drugam :)

Sem že zjutraj slišala po radiu. Malo sem prebrala komentarje in se čudim kaj vse ima folk za povedat. user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
16.4.2009 14:41:21   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ne grem v Ljubljano user posted image . Pa drugič....

Saj bo Petra. Pa drugič, itak je pa medo v Ljubljani, tak da raje z Galom pojdita na sprehod. user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
16.4.2009 14:42:22   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Živjo!
Sem ravno brala priporočila od P, ki sem jih dobila, kaj naj bi otročki jedli in koliko, pa piše, da bi morali dnevno spiti 400 ml tekočine. A vaši spijejo toliko? Naš spije nekje 250 - 300 ml.

In koliko bi morali pojesti? Naša ne spije toliko vode, je pa res da se dva do trikrat še doji.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
16.4.2009 14:44:55   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

... nekaj slikic....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

...ta mi je pa ful hecna....

user posted image

..no, pa še ta....

user posted image

..zdaj pa mislim, da je dovolj...user posted image

Pravi frajer je Jaka že. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
16.4.2009 14:47:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Živjo!
Sem ravno brala priporočila od P, ki sem jih dobila, kaj naj bi otročki jedli in koliko, pa piše, da bi morali dnevno spiti 400 ml tekočine. A vaši spijejo toliko? Naš spije nekje 250 - 300 ml.

Ma niti pod razno. Spije ene 10 ml vode, ene 5 ml mleka, ostalo pa kašice, zelenjava, sadje. No, pa ponoči spije še 180 ml mleka. Tako da sem že rekla, da ji bom čaj začela kuhat, da vidim, če bo to bolje kot voda. user posted image user posted image user posted image

Ampak ne zgleda da bi se ta 'primankljaj' tekočine kje prav posebno poznal...

mislim, da je to vsa tekočina. Tudi tista v hrani. Za porcijo mlečne kašice se da recimo 150 ml vode.

Jaz tudi mislim, da je to vsa tekočina. To bi bile pol skoraj dve flaški čaja, vode ali sokca za spiti. To ima naša za teden dni. Sva pa na vodi zadnje čase, včasih ji dam malo frutka, pa drugi dan še malo, ker ji ga hranim v hladilnik, drugače pa je voda zakon. Prekuhana seveda.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
16.4.2009 15:32:10   
gold fish
....pri nas tak piha, da ni zunaj za bituser posted image ...sma samo malo bla zunaj..zdaj pa spet tla, tla, tlauser posted image

..jutri grema v RA, pa mi še ni čisto jasno kak nama bo ratalo ob 8h bit tamuser posted image ...danes sma ob taki uri še spalauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
16.4.2009 15:43:03   
Jazzy1

mislim, da je to vsa tekočina. Tudi tista v hrani. Za porcijo mlečne kašice se da recimo 150 ml vode.

Aja - ja pol pa dobi čez 400 tekočine! No, sem mal pomirjena user posted image !

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
16.4.2009 15:46:29   
Jazzy1

....pri nas tak piha, da ni zunaj za bituser posted image ...sma samo malo bla zunaj..zdaj pa spet tla, tla, tlauser posted image

..jutri grema v RA, pa mi še ni čisto jasno kak nama bo ratalo ob 8h bit tamuser posted image ...danes sma ob taki uri še spalauser posted image

Uf, te čisto razumem! No, mogoče se pa jutri prej zbudi user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3383
16.4.2009 16:23:36   
Olivija*
naša punca pa popije približno 300-400 ml vode dnevno, poleg jutranje in večerne flaške mleka po 160ml in poleg vseh kašic...
čaje, kompote in podobno sva skenslali, zdaj pije le še vodo. če se le da prekuhano, včasih tudi ustekleničeno.

in če mislite, da se vam nikjer ne pozna, če user posted image ne popijejo toliko, vam lahko povem, da nam se vsekakor pozna - v plenicah user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
16.4.2009 16:24:51   
Olivija*

Uf, te čisto razumem! No, mogoče se pa jutri prej zbudi user posted image user posted image user posted image

meni je tudi tako težko našega knedlčka zbudit...in potem dela takšne face in tako jamra, da mi je še bolj težko... ampak P imava pa vedno ob 8:00!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
16.4.2009 16:29:44   
Olivija*

user posted image

lubek mali!

se mi zdi, da bo imel pedagoško žilico user posted image user posted image
že zdaj rad z otroki dela user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
16.4.2009 16:30:48   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ne grem v Ljubljano user posted image . Pa drugič....

Saj bo Petra. Pa drugič, itak je pa medo v Ljubljani, tak da raje z Galom pojdita na sprehod. user posted image

točno tako!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
16.4.2009 19:08:03   
*bubi*

Sta za kavico jutri?

Zjutraj peljeva midve bubija v vrtec, potem pa sva fraj. Se lahko pri nas oglasita ali pa se v EP dobimo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 3388
16.4.2009 19:20:07   
leda
n si ne predstavljam, da bi to kar oblekla nase.

viš, kot bi rekla moja pokojna babica jaz nisem zlo aklih user posted image to bi sicer rekla z neodobravanjem, jaz pa sem zlo vesela, da mi je uspelo ubežat družinskemu prekletstvu pretiranega pucanja. kamor spada tudi likanje čisto malo zmečkanih stvari user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
16.4.2009 19:21:10   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
16.4.2009 19:22:18   
leda
No kako dolgo pa čisti skupaj v urah, če pride na 14 dni recimo?

ene 6 ur porabi. mamo pa majhno, a razgibano hiško. pa posebi mi pride tavelika dela opravit; okna spucat, pa kuhno,...je glih to opravla ko smo bli na dopustu in morm rečt, da mi je bil prow užitek se vrnit v čisto hišico.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
16.4.2009 19:47:29   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

No kako dolgo pa čisti skupaj v urah, če pride na 14 dni recimo?

ene 6 ur porabi. mamo pa majhno, a razgibano hiško. pa posebi mi pride tavelika dela opravit; okna spucat, pa kuhno,...je glih to opravla ko smo bli na dopustu in morm rečt, da mi je bil prow užitek se vrnit v čisto hišico.

Ti povem, da razmišljam o tem. Mogoče ne zdaj, ko sem doma, ampak ko bo pa treba v službo pa mogoče.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
16.4.2009 19:53:54   
leda
Ti povem, da razmišljam o tem. Mogoče ne zdaj, ko sem doma, ampak ko bo pa treba v službo pa mogoče.

pf toplo priporočam. že zdaj lahko kako kniggo vzameš v roke namesto cunje. s službo pa lajf itak postane še bolj hektičen.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
16.4.2009 20:07:14   
leda
sicer pa moram pohvalt larino kuho. moj otročaj namreč dobi strašno naveličan izraz na obrazu, ko se predenj usede "navdušena" mama z žlico. usta se spremenijo v črto in uspe ji tist natakarski pogled; sej veste, pogled, ki kao gleda in ne vidi. torej ela gleda zdolgočaseno levo, premakne glavo proti desni, da še tam prečekira, če je kaj zanimivega. in vmes natakarski pogled čez mojo malenkost...no, larino kosilo sem strgala po posodici...

pa tudi drugače en super dan. smo štiri punce (brez medveda) kar pohajale po naravi in družbi in se mele sploh zlo fajn.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
16.4.2009 20:22:39   
gloria

naša punca pa popije približno 300-400 ml vode dnevno, poleg jutranje in večerne flaške mleka po 160ml in poleg vseh kašic...
čaje, kompote in podobno sva skenslali, zdaj pije le še vodo. če se le da prekuhano, včasih tudi ustekleničeno.

in če mislite, da se vam nikjer ne pozna, če user posted image ne popijejo toliko, vam lahko povem, da nam se vsekakor pozna - v plenicah user posted image user posted image

..nam tudi user posted image ...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
16.4.2009 20:23:22   
Čarli08

Živjo!

Ma niti pod razno. Spije ene 10 ml vode, ene 5 ml mleka, ostalo pa kašice, zelenjava, sadje. No, pa ponoči spije še 180 ml mleka. Tako da sem že rekla, da ji bom čaj začela kuhat, da vidim, če bo to bolje kot voda. user posted image user posted image user posted image

Ampak ne zgleda da bi se ta 'primankljaj' tekočine kje prav posebno poznal...

Jaz tudi mislim, da je to vsa tekočina. To bi bile pol skoraj dve flaški čaja, vode ali sokca za spiti. To ima naša za teden dni. Sva pa na vodi zadnje čase, včasih ji dam malo frutka, pa drugi dan še malo, ker ji ga hranim v hladilnik, drugače pa je voda zakon. Prekuhana seveda.

Naš spije 240 ml vsak dan, včasih pa tudi 300ml.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
16.4.2009 20:34:33   
gloria
...jaz sem pa do zdej rožice sadila...umes mal kosila....Nik je tko z navdušenjem gledal kok rinem kosilnico....si je verjeten mislil da je voziček ki brenčiuser posted image user posted image user posted image ...no ju3 spet nadaljujemuser posted image ..
...sem vam povedala da smo od nedelje do petka samiuser posted image ....tašča in tast grejo v toplice...no mi smo im plačal za tastovih 60 letuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
16.4.2009 20:40:39   
gloria
...imam 3000 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
16.4.2009 20:41:17   
Čarli08

ko že ravno izkoriščamo nasvete bubi, bi še jaz pristavila svoj piskrček... zaščita pred soncem za dojenčke user posted image

Men je dermatolog svetoval Mustello za tok male.

Midve imava tudi Mustelo.

Midva tudi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
16.4.2009 20:43:53   
arabela*
eto,babnce sem porihtala,M še mi ravnokar pije mleko.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?