pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you matr sva se spičla zdle......najraje bi ..............mislm, rit mu odnašam sto na uro, vse naredim doma, niti s prstom ne migne (ok, previje, nahrani, se igra z ln........ampak, je tok njegova kot moja), vsak dan ima kosilo na mizi, ko pride iz službe, vse spucan, speglan, pol me pa zaj.e.ba.va za vsako malenkost. mislm.....tok je komot, da če mu ne naredim večerje, gre raje lačen spat.... ............jaz ne vem kaj mu je......ko sva začela je bil itak mamin sinko, pa sem ga nekak "naglihala", sedaj se pa zgodba ponavlja.....in pol se štrajtava......ln ni nič kriva in mi je hudo, ker včasih sliši.... ..........pa kaj je tem decom?? Me to you tudi pri nas je včasih tak, da gre raje lačen spat kot, da bi si naredil večerjo. Včasih me gnjavi z večerjo že vmes, ko Lano hranim. To so mamini sinkoti. Če bi mu jaz naredila, potem je lačen, če ne, pa ni lačen. To je slaba vzgoja, če mene vprašaš. Namesto, da bi še tebi pomagal, čaka kdaj bo krožnik na mizi. Moj včasih zdaj že naredi večerjo, ker sem mu tudi povedala, da sem na porodniškem in ne gospodinjskem krožku.
|