|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
16.4.2009 8:50:55   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Nisva uspela iti. Jutri bo prvič akcija!!!! user posted image user posted image

A vidva tudi ne? No, sporoči kako ti je bilo všeč, prav? A danes prideta v Tivoli? Jaz še zmeraj čakam, da mi obiski potrdijo al pa skenslajo user posted image .

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.4.2009 8:53:29   
AinB
Jazzy - jaz že nekaj časa ne morem odpreti spletne strani od DIF-a, pa niti točno ne vem kaj vse je treba imeti s seboj. Pomagaj user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.4.2009 8:54:41   
AinB
Kdo pa pride v Tivoli? Nisem nič opazila, da bi katera potrdila. Midva bi načeloma lahko prišla. Sam napakirat bi se mogla takoj, ker kmalu šibava na glasbene ...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.4.2009 9:05:42   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

petra...iz česa izpit je to??

Kemija in fizika

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
16.4.2009 9:07:45   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

matr sva se spičla zdle......najraje bi user posted image user posted image user posted image user posted image ..............mislm, rit mu odnašam sto na uro, vse naredim doma, niti s prstom ne migne (ok, previje, nahrani, se igra z ln........ampak, je tok njegova kot moja), vsak dan ima kosilo na mizi, ko pride iz službe, vse spucan, speglan, pol me pa zaj.e.ba.va za vsako malenkost. mislm.....tok je komot, da če mu ne naredim večerje, gre raje lačen spat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............jaz ne vem kaj mu je......ko sva začela je bil itak mamin sinko, pa sem ga nekak "naglihala", sedaj se pa zgodba ponavlja.....in pol se štrajtava......ln ni nič kriva in mi je hudo, ker včasih sliši....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa kaj je tem decom??user posted image user posted image user posted image

Me to you tudi pri nas je včasih tak, da gre raje lačen spat kot, da bi si naredil večerjo. Včasih me gnjavi z večerjo že vmes, ko Lano hranim. To so mamini sinkoti. Če bi mu jaz naredila, potem je lačen, če ne, pa ni lačen. To je slaba vzgoja, če mene vprašaš. Namesto, da bi še tebi pomagal, čaka kdaj bo krožnik na mizi. Moj včasih zdaj že naredi večerjo, ker sem mu tudi povedala, da sem na porodniškem in ne gospodinjskem krožku.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
16.4.2009 9:09:45   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: pf

gospodinjskem krožku.

Dobra user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
16.4.2009 9:09:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Kemija in fizika

fajn predmeta...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.4.2009 9:10:36   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Jazzy - jaz že nekaj časa ne morem odpreti spletne strani od DIF-a, pa niti točno ne vem kaj vse je treba imeti s seboj. Pomagaj user posted image

Plavalne kopalke ALI neoprenske hlače, fredov obroč in brisača za oba. PA $$$$$ seveda user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.4.2009 9:10:50   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

matr sva se spičla zdle......najraje bi user posted image user posted image user posted image user posted image ..............mislm, rit mu odnašam sto na uro, vse naredim doma, niti s prstom ne migne (ok, previje, nahrani, se igra z ln........ampak, je tok njegova kot moja), vsak dan ima kosilo na mizi, ko pride iz službe, vse spucan, speglan, pol me pa zaj.e.ba.va za vsako malenkost. mislm.....tok je komot, da če mu ne naredim večerje, gre raje lačen spat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............jaz ne vem kaj mu je......ko sva začela je bil itak mamin sinko, pa sem ga nekak "naglihala", sedaj se pa zgodba ponavlja.....in pol se štrajtava......ln ni nič kriva in mi je hudo, ker včasih sliši....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........pa kaj je tem decom??user posted image user posted image user posted image

ojoj...saj bo...
si pa pohvale vredna....moj nima nič od naštetega,ne kosila na mizi,ne speglano,ne pospravljeno....user posted image ,no tu in tam že....danes mi je celo rekel prosim,bi mi oprala to,pa to majčko.....user posted image

Kak to misliš? Saj pa kuhaš in pereš.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.4.2009 9:15:56   
arabela*
To je slaba vzgoja, če mene vprašaš.

jih je treba prevzgojit....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.4.2009 9:16:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jah...minimumi in maksimumi....zmečkana srajca pa tut ni za nikamor, kaj šele za v službo, grrr

Pa saj to. Kak naj grem zmučkana v službo v srajci, krilu, ali pa moj v majici in kaubojkah v mesto. Bi me bilo sram. Jaz takoj poberem perilo, sušilec uporabljam redko in si ne predstavljam, da bi to kar oblekla nase. Srajco sploh. Ne vem, verjetno se moraš navaditi. Jaz še za Lano vse zlikam, tudi bodije in majčke.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.4.2009 9:16:42   
petra1978

Kemija in fizika

fajn predmeta...

Jaz jih ravno ne obužujem preveč....

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.4.2009 9:17:12   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

saj drugače se ne smem pritoževat. Zlika, pa spuca (tisto pošteno pucanje) tudi ponavadi on. Ampak sprotiuser posted image  user posted image

Srečnica. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.4.2009 9:18:08   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

saj drugače se ne smem pritoževat. Zlika, pa spuca (tisto pošteno pucanje) tudi ponavadi on. Ampak sprotiuser posted image  user posted image

saj moj je tud priden...mora bit..drugače....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.4.2009 9:24:44   
arabela*

Kak to misliš? Saj pa kuhaš in pereš.

ja skuham že,samo ne pocam vsak dan,včasih si me z otroci kaj naredimo.....če ga slučajno kosilo na mizi čaka,me že vpraša,če imam vročino....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.4.2009 9:25:47 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.4.2009 9:25:02   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

ko že ravno izkoriščamo nasvete bubi, bi še jaz pristavila svoj piskrček... zaščita pred soncem za dojenčke user posted image

Men je dermatolog svetoval Mustello za tok male.

Midve imava tudi Mustelo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.4.2009 9:25:49   
*bubi*

bubi,kja pa je za kopanje,oz umivanje najbolj primerno za naše malčke?? Pa s čem laske?

Če user posted image  nima občutljive kože, je v bistvu vseeno, katero kozmetiko (namenjeno dojenčkom in otrokom seveda) uporabljaš. Laske pa s šamponom za user posted image . Jaz ne šamponiram preveč pogosto, ji z vodo splahnem.

Jaz imam od Johnsona Soothing naturals za vlaženje. Najprej sem kremico kupila, potem pa še kopel. Samo ta kopel se ful speni, če vodo nalivam, moram dat čisto na koncu not user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.4.2009 9:27:51   
*bubi*

ko že ravno izkoriščamo nasvete bubi, bi še jaz pristavila svoj piskrček... zaščita pred soncem za dojenčke user posted image

Men je dermatolog svetoval Mustello za tok male.

Midve imava tudi Mustelo.

Ja, Mustela je fajn. Samo za moje pojme pretiravajo s cenami. Tak se hvalijo, kak "ni nič not", pa taka cena user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.4.2009 9:30:42   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

majo po 10-15€ na uro..

hudo. evropa. moja ma 6 na uro. pa pride z vso opremo.

pa velik najde za spucat user posted image

Pol imaš pa vredu to poštimano. To je ugodno s čistili vred, pa če še lepo očisti in je zaupanja vredna. No kako dolgo pa čisti skupaj v urah, če pride na 14 dni recimo?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.4.2009 9:33:24   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

bubi,obstaja kako zdravilo proti smrčanju..(resno sprešujem).... jaz nič ne spim ponoči....user posted image

s kladivom po glavi....

Saraya jaz ti priporočam, da jo pelješ k zdravniku, ker če taka punčka smrči lahko, da kaj ni vredu. Meni je patronažna rekla, da moram biti pozorna na smrčanje pri Lani in takoj povedati P v primeru, če bi smrčala. Tvoja A je sicer starejša, vredu pa po moje to ni.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.4.2009 9:35:50   
Jazzy1

Kemija in fizika

fajn predmeta...

Jaz jih ravno ne obužujem preveč....

Grrrrrr. še sedaj me srh obleti če pomislim, da bi mogla se spet to dvoje učit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav sovražila sem ta dva predmeta. Sem izrazit družboslovc user posted image !

ZDaj pa grem tečt! Mi mami tamalo čuva.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
16.4.2009 9:37:10   
pf

To je slaba vzgoja, če mene vprašaš.

jih je treba prevzgojit....

Ne moreš starega hrasta več sločit Saraya. Kak je zrasto, taki je. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.4.2009 9:37:45   
arabela*

Grrrrrr. še sedaj me srh obleti če pomislim, da bi mogla se spet to dvoje učit! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Prav sovražila sem ta dva predmeta. Sem izrazit družboslovc user posted image !

ZDaj pa grem tečt! Mi mami tamalo čuva.

meni pa je to vredu....jaz samo matematike ne maram...aja zgodovina mi je bila bljak...user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.4.2009 9:38:36   
arabela*

Ne moreš starega hrasta več sločit Saraya. Kak je zrasto, taki je. user posted image

ma gre...kaj misliš da se je moj rodil taki??user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.4.2009 9:39:32   
arabela*
jaz pa sem si umetne nohte nalepla.....zdaj pa tipkam....poččččaaaaaaaaaaasssssiiiiiiiiii...user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?