Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:19:29
|
|
|
|
Goldy
|
Grethy - oj! Midve razgrajava - no mala razgraja, mami je bolj pridna, ker ji v nasprotnem primeru obljubljajo bolnico, mož in bodoči očka pa delaaaaa! Pospravlja, kuha, sestavil je posteljico, pomil okna.... No, pa mal mora tudi na teren it, da bo kaj denarja za našo štručko, ko mami že 7 mesecev bolniško tolče. Ti se pa le pozdravi. Pa menda se ja enkrat v CE na kavi dobimo. Pišuka, tako blizu, pa takooo daleč.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:20:50
|
|
|
|
Goldy
|
stella - pri nas se je to zgodilo v 1. postopku. Sicer smo to izvedeli potem kasneje v bolnici, ampak itak je .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:31:38
|
|
|
|
pikovit
|
MISMIS JEEEEEEEEEEEEE TO MI DELI .Od zdaj naprej pa samo še brezalkoholno pivo ČESTITKA PUNCA
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:37:44
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mene pa zanima, zakaj je treba jemat Suprefact in Menopur skupaj, če Suprefact spravi žensko v meno, menopur pa obratno, v čem je sedaj fora To sem lih danes razmišljala in mi ne gre v račun....Mismis javi se Če kakšna pozna odgovor, naj mi razloži, hvala! In še eno vprašanje, po kolikem času-dnevih Suprefacta ste dobile Stopko?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:41:24
|
|
|
|
arneja
|
Se se morala zaradi Mismiske priklopit. Pa punca, ti si carica . Črtica je črtica, se tudi jaz strinjam s puncami. Vidiš, samo ženska te je morala v roke dobiti, pa je uspelo . Ne pa tvoj dr. D . Špelka, držim pesti, da bo vse ok. Mi je res hudo, ker se je toliko nate zgrnilo. Ampak verjamem,. da bo vse ok . N74, je srček vsaj malo se že zacelil ? Biba, kako kaže s tvojim endometrijem? Pozdravčke tudi vsem ostalim . Mismis, kapo dol pred tabo .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:43:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit MISMIS JEEEEEEEEEEEEE TO MI DELI .Od zdaj naprej pa samo še brezalkoholno pivo ČESTITKA PUNCA Jap, jutri pade Bavaria. Nič nisi rekla, če prideš?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:44:36
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, suprefact moraš jemati istočasno z Menopurjem, ker ti preprečuje tvoj naravni ciklus, torej ovulacijo: Moja stopka je padla po skoraj enemu mesecu špikanja, torej 28.02. sem začela, stopka pa je bila 27.03.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:45:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Se se morala zaradi Mismiske priklopit. Pa punca, ti si carica . Črtica je črtica, se tudi jaz strinjam s puncami. Vidiš, samo ženska te je morala v roke dobiti, pa je uspelo . Ne pa tvoj dr. D . Arneja, saj ženska me je že imela v rokah, v postopku, da ne bo pomote, vendar zgleda da še ni bil pravi čas oz. se še ni najdla prava otroška duša za naju dva.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:46:53
|
|
|
|
arneja
|
Sonček, a da tvoj šef v igralnem centru na tleh spi ? Si me res nasmejala s to izjavo . WP, kar naj te špika, to sigurno samo dobro pomeni . Hedi, kakšna sončka imaš ti . Noki, pa ti tudi . Pija, ti boš pa zdaj tudi počasi na špikice prešaltala, ne ?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:49:13
|
|
|
|
Rakica_80
|
Hvala Mismis- pardon MAMI Ja jaz tudi en mesec, če ne bo še več, ker 24, bo lih en mesec....koliko časa pa se največ lahko špikaš
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 14:49:20
|
|
|
|
miklarom
|
KIWI - super, zdaj pa s polno paro naprej do zmage
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:02:13
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: pikovit MISMIS JEEEEEEEEEEEEE TO MI DELI .Od zdaj naprej pa samo še brezalkoholno pivo ČESTITKA PUNCA Jap, jutri pade Bavaria. Nič nisi rekla, če prideš? Ne lubica ne bo me,ker greva jutri na koncert Novih fosilov.Če pa boste dolgo v noč žurale,pa se kaj oglasim.Te pokličem.Uživaj in bodi vesela
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:06:14
|
|
|
|
cukica
|
Mismis iskrene čestitke zate sem pa res vesela,... Stella žal mi je,... Julija čimprej okrevaj,vem kako zgleda,... Nokes lepa otročka,...Vidim da sta pridna,...??? Bozza Žal mi je,naj bolečina hitro mine in novi zmagi na proti,...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:40:51
|
|
|
|
Reby
|
Julija, Bozza in Stella - žal mi je za vas punce, upam, da se čimprej poberete in v nove zmage Noki - kakšna lepotca sta I&V, res lepa mušterčka za naše borke, pa ful sta si podobna Barbi - a te jutri poberem? Diana - le zdrži do torka, saj bo hitro minilo Lara - lepo, da ste vsi bp, še malo, pa bosta škrata tukaj mismis - danes si pa vse zbezala na plano, Lučko, Mlinčko, Mojsonček, Grethy, Pikovitko ... Miklarom - bravo za lepe rezultate Kiwi - super za 5 celic, te so ziher taprave
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:51:30
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Julija, Bozza in Stella - žal mi je za vas punce, upam, da se čimprej poberete in v nove zmage Noki - kakšna lepotca sta I&V, res lepa mušterčka za naše borke, pa ful sta si podobna Barbi - a te jutri poberem? Diana - le zdrži do torka, saj bo hitro minilo Lara - lepo, da ste vsi bp, še malo, pa bosta škrata tukaj mismis - danes si pa vse zbezala na plano, Lučko, Mlinčko, Mojsonček, Grethy, Pikovitko ... Miklarom - bravo za lepe rezultate Kiwi - super za 5 celic, te so ziher taprave Reby, a se lohk jutr slišve, ekr ne vem, če bom sploh do doma prišla, ker se lohk zgodi, da bom direkt iz službe uletela k mismisu na pir. Mam za jutr tolk zabasan urnik, da do zadnga ne bom vedla. Tko da bi raj vidla, če se jutr slišve, če bom pa kdaj vmes kej utegnila, pa lohk tud k teb zavijem za kakšne pol urce. A prav?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:52:27
|
|
|
|
BarbiG
|
Miklarom in Kiwi, čestitke za super vmesna rezultata.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:55:01
|
|
|
|
biba007
|
MIKIMIŠKA, po to je SUPER!!!! Bravo!!!! Evo, pa imaš v petek ŽUR Z RAZLOGOM A, pa še moj raport. Ništa od endometrija. Štrajka. Če bi lahko, mu gladko odpovem delovno razmerje, pa naj gre štrajkat s svojim sindikalnim zaupnikom na cesto ….. Evo….mah nič, me je precej potrlo… grem za nekaj časa v ilegalo….
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 15:57:38
|
|
|
|
Rakica_80
|
Biba007, kaj pa je narobe s tvojim endometrijom Oprosti, nisem na tekočem.....
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 16:05:02
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Reby, a se lohk jutr slišve, ekr ne vem, če bom sploh do doma prišla, ker se lohk zgodi, da bom direkt iz službe uletela k mismisu na pir. Mam za jutr tolk zabasan urnik, da do zadnga ne bom vedla. Tko da bi raj vidla, če se jutr slišve, če bom pa kdaj vmes kej utegnila, pa lohk tud k teb zavijem za kakšne pol urce. A prav? Ok. Le javi mi, ker če ne, me bo možek zapeljal do mismisa in prišel pol tut iskat
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 16:19:59
|
|
|
|
sonček33
|
bozza i n stella žal mi je. en velik objem za vaju nokes - kako lepa otročka imata...srčka arneja - jah tkole je....šef je šef, četudi zdaj v mojem naročju spi gloria - so rožice posajene LL - kako si, se slišiš kaj z netko goldy - ti kar počivaj grethy - mis ju...si bla kaj v naših koncih za praznike lučka - kako si žižek - pozdravi se čimprej miklarom - super vmesni rezultat diana-bela barva je zakon julija- ni besed, objem zate
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 16:24:34
|
|
|
|
bozza
|
Sem klicala dr. Reša, pa pravi, da naj nadaljujem s prometriumom, saj še ni vse izgubljeno, ker se še ni povsem ulilo. Ampak kar ne upam preveč upati. Test ni pokazal dveh črtic, ampak danes je šele 9. dan po ET.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 17:02:14
|
|
|
|
Goldy
|
sonček33 - Lovro raste kot konaplja, kaj? Jap, sem pridna in počivaaaam. Zdej pa težim vsem okrog, kaj bi vse še bilo za narest. In najbolje bi bilo danes, ne jutri... bozza - ti pa kar ubogaj strica Reša!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 17:31:18
|
|
|
|
n74
|
Joj, sem kar vedela, da moram na rr, čestitam naši mišmiški, pa privoščim, da sta se oba pikeca prijela, da boste kompletni strelci v bajti špelka - pa ravno par dni nazaj si me tolažila na zs, sem ti napisala, da si pa ti res imela že dosti nesreče prej in da je sedaj super izpadlo. Zdej pa še tole, bomo zdržali pestke zate in za pikico, da se lepo izteče reby - ravno danes bila v ZD Rakovnik, sem šla po bolniške liste, pa nisem na nobenih vratih tvoje dr.zasledila. Sva se mogoče napačno razumeli, pa si mislila ginekologinjo? Saj je vseeno, sem slišala, da gre moja dr.stran in da junija nova pride, bomo videli kako bo prizanesljiva do frišnih poletnih nosečk julija1 - sem ravno včeraj razmišljala, kako je bil marec z nosečkami uspešen, potem smo imele pa kar 4 od sedmih smolo. Bo pa fino vedeti za drugič, če je test pozitiven in na uz ni nič vidno, da je treba kar vstrajat pri preiskavah, ker kasnejša IMN lahko prinese posledice. Saj ti jih še nisi imela, kajne? Kdaj sta pa sedaj zmenjena z Rešem? Sem bila v bolnici z eno punco, ki je ravno tako imela IMN, pa gre pri Rešu v naslednji postopek že avgusta. Drži se, saj bo
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 17:35:25
|
|
|
|
Pija76
|
Mismis ja Žižet je ščvekala . To pa zato, ker sem ji včeraj jamrala, da ti sploh nič ne napišem kolk skoz mislim nate (vaju/vas) ker me doma je_be internet, na šiht pa itak nimam časa!!!! Pol pa zjutraj ko sem brala SMS sploh nisem vedla zakaj gre, ker mi vedno ena prijateljica pošlje sms in sem mislila, da je ona in sploh nisem gledala kdo piše, pol je bla pa WTF je to, no pol sem pa dojela ! No še krema se mi ni posušila na rokah ko sem že tipkala! POl sem poa vidla da še nisi javila, in sem mogla mal diskretno napisat ! No zdaj pa uradno: ČESTITKE DEAR, SREČNO DO KONCA IN NAPREJ!!!!!!!!!! Pivo pa hm hm hm - ah dost ga je blo, zdaj pa non alco ! Pikovit dobr žuraj jutri ! Arneja a da bi šla med fiksarke spet praviš? Hm....ne vem En lep pozdravček vsem, grem kuhat, pa če bo povezava še mal pridem!!!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 17:49:20
|
|
|
|
n74
|
Sem pomotoma prehitro objavila, pa še nisem vseh obdelala arneja - srček je še kar, spodaj mi pa vse skupaj štrajka. Sem že hotela včeraj malo pojamrat na rr, pa me je tolko zvilo. Ne počivam dovolj, sem včeraj pospravljala doma, potem si pa še privoščila en daljši sprehod in zvečer je bila štala. Toliko me je zvijalo, da sem mogla vzeti tablet, potem je spodaj nekaj počilo, kot bi počil mehurček in na wc-ju so padale ven kepe strjene krvi. Madonca sem se ustrašila, ponoči sem imela more, da so mi rodila ven letela. Danes je veliko bolje, imam samo še rjav izcedek. Seveda, če se stvar ponovi, grem nazaj na urgenco. Pa ti, sta se že z Rešem kaj zmenila? biba007 - ne razumem, bosta spet prekinila postopek? Pa si sedaj pila krvomočnico in kakšno pivo vmes? Pa še vedno nič? Je mogoče treba vzeti malo več pavze med postopki, da E k sebi pride? Kaj predlaga ata? Bemti me to jezi, da ne doživim podobno junija bozza - kar še jemlji prometrium, še ni vse izgubljeno stella - pišuka, kako to en dan plus, potem pa takoj slabe novičke? Drži se punca, mogoče pa še ni vsega konec kiwi - pet celic ni kar tako, super rezultat je
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......