Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 18:27:50
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: AAA Almera, zadnjič sem te pozabila vprašat - kje pa greš ti iz Viča do Dravelj. Jaz si bom tudi morala nabavit novo garderobo, pa sem mislila, da bom prej shujšala ampak slabo kaže. Moram najprej voljo najdet, kam se mi je skrila. No, če jo bo kera najdla naj mi sporoči. mogoče je sla z mojo v družbi z mojo
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 18:40:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 18:44:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 - Majuška, marička, dobr, da ni šel foto v franže. To bi pa bla izguba, a ne? Se splača na računalo/DVD/zunanji disk itd. zapečt every now and then - zihr je zihr. fotke sicer sproti shranjujem na zunanji disk, ampak so včerajšnje bile gor ... Evo, včerajšnje fotke so v mojem albumu Julijke v Tivoliju
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 18:45:19
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška majo žurko....volja žur packe packaste, kr žurirat so šle
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 18:50:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 18:55:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 19:19:02
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška majo žurko....volja žur packe packaste, kr žurirat so šle Moja je glavni organizator, ker je že nekaj let ni na plano
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 19:31:45
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Oh, saj će bi jaz mogla hujšat tudi ne bi bilo večjega uspeha, tokrat sem imela 1. v življenju srečo in je šlo vse in še mnogo več po porodu samo dol Tako je bilo po mojem prvem porodu. Zredila sem se za 17kg, potem pa sem v dveh mesecih po porodu že oblekla vse stare cunje. Teža mi je padla na 49 kg. Sej mi je bilo nekaj časa ok. Ampak pol me je pa že kar zaskrbelo. Pa vsi so se zgražali okoli mene. Se pravi imela sem 10 kg manj kot danes. No in na koncu je bila to posledica nedelovanja ščitnice. Sedaj jemljem pa tablete in zaradi tega hudiča mi pa kile nečejo dol.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 19:41:10
|
|
|
|
dzanika
|
ojla! Tolk da se na hitro malce javim. Ne vem nič kaj tukaj dogaja ker vas nimam časa spremljat. Pri nas je vse super! Služba je pa tut špica in mi gre precej dobro tole uvajanje. Janu pa tut nič ne manjka doma... Mislim da je blo meni bolj hudo ga zapustit kot pa njemu ampak se navajam počasi... Upam da ste vsi v redu in zdravi. papa
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 19:41:49
|
|
|
|
neboglasnica
|
Grr, bila v šopingu za Staša in obletala cel Rudnik, NIČ. Če že imajo, pa sifre ni, ali pa astronomske cene: za hlače kar 23 €. V Kik-u sem sicer nekaj našla, ampak vrsta za umret dooolga. Sem po 15 minutah obupala, ker sem stala še vedno na istem mestu. AAA: bemti, moja ščitnica dela pa v tisto smer, da se redim. Pa še malo ji pomagam in sem tam kjer sem, na +25 kg. Babe, moji so vsi tečni, z mano vred, tako da bom rekla nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 19:42:25
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika ojla! Tolk da se na hitro malce javim. Ne vem nič kaj tukaj dogaja ker vas nimam časa spremljat. Pri nas je vse super! Služba je pa tut špica in mi gre precej dobro tole uvajanje. Janu pa tut nič ne manjka doma... Mislim da je blo meni bolj hudo ga zapustit kot pa njemu ampak se navajam počasi... Upam da ste vsi v redu in zdravi. papa sem ravno nate mislila danes, kako je šel prvi teden mimo. Me veseli, da uživaš in da te Jan ne pogreša preveč.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 19:44:23
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: dzanika ojla! Tolk da se na hitro malce javim. Ne vem nič kaj tukaj dogaja ker vas nimam časa spremljat. Pri nas je vse super! Služba je pa tut špica in mi gre precej dobro tole uvajanje. Janu pa tut nič ne manjka doma... Mislim da je blo meni bolj hudo ga zapustit kot pa njemu ampak se navajam počasi... Upam da ste vsi v redu in zdravi. papa sem ravno nate mislila danes, kako je šel prvi teden mimo. Me veseli, da uživaš in da te Jan ne pogreša preveč. ii ti pa si res zlata. Ja sej sm rekla. Je šlo vse super. Hvala za skrb.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 19:53:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 19:58:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:00:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:00:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:01:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:03:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 20:10:51
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis Nočkooooooo a že?
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:13:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 20:20:44
|
|
|
|
dzanika
|
populis a ti že tut prošnje pošiljaš? Upam da boš mela srečo in ne boš dolgo čakala na službo! sicer pa imamo mi 6 zobekov in kobacamo ko taveliki. Mu komaj sledim po bajti tolk šiba. Pa na noge se postavlja pa me je tolk strah da bo padu pa z glavo kam udaru.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:29:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:41:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.4.2009 20:42:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 16.4.2009 20:44:57
|
|
|
|
glugluglu
|
dzanika, lepo je slišati take novice , pa čestitke za uspešno uvajanje almera, hitro - čimprej napolni do konca omare s službenimi cunjami, da boš potem takoj zanosila flower, samo, da je vse ok naš tamau pa še hodi tu po dnevni sobi (seveda ga Mark drži, ni se hotel usesti ko ga je Mark hotel dati sedet) in čaka, da se greva skopat, nič še ne zgleda zaspan, neboglasnica, kaj se ti dogaja? Nič več se nam ne potožiš , da te lahko potem kaj potolažimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?