metuljcek321
|
- garaže in vhodna vrata se šajnajo, da je joj ... menda se ne bo zdaj uscal, pa mi barvo zmučkal?! - frendica glih odšla - je blo fletno počvekat, mala je pa tudi imela svoj vriskalno-migotalni šov - medved v Rožni dolini - pa dio mio, tam sva se včeraj šetali s ta malo?! - auroraa, prišparaj marcipanove Mercije - mi smo super stranka! - mesek - zadnjič sem kupila puranova in piščančja prsa, jih razrezala & spakirala v mini vrečkice (pozaugala ven zrak s tisto mašinco & zalepila vrečkice s taisto "napravo"), pa hoap v skrinjo z njimi, zdaj pa dam every other day - enkrat purana, enkrat piščanca ... pakunge so cca. 4 dag. - novi zobki, dopusti, plazenje, vstajanje in ostale vragolije - Aptamil Mueller - 11,99 evrov ali 12,99 evrov --- na enem piše dvojka z oranžno, na drugem z modro ... Ja, ko je pila samo mleko in to ful, smo tudi mi veselo praznili denarnico - tko kot Umpa - evri so se stekali kot za šalo - blagor doječim mamam, res. - flower, Lan - držta se, netki, poročaj o avtu - držim pesti, da se dobr razplete. Katerega sta pa imela ogledanega? - hd, za spletno stran ... jep, se strinjam - v napačno smer potujejo zgornji napisi in slikice (no, za arabski trg bi bla pa to terna) ... pošlji link, ko bo sfiniširano, da bomo lahko klikale & še 1x prečekirale, prav? Veliko energije ti želim pri opremljanju spletne strani! A pol si se kar za nohti.net ime odločila? - neboglasnica, are you feeling any better today? - Majuška, marička, dobr, da ni šel foto v franže. To bi pa bla izguba, a ne? Se splača na računalo/DVD/zunanji disk itd. zapečt every now and then - zihr je zihr. - neprespane noči - naj se nehajo tako na hitro kot so se pričele!!! - London - karta iz Celovca je 120 evrov - glih frendica, ki je bila prejle pri meni, gre konec aprila mal počekirat (tudi anglistka in zavedna London-ljubka/fenica). Hostli so pa itak za džabe, še posebej fino je, k je funt padel - we like that a looot