čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: =jasna= Zdravo še od mene! Naraščaj spi, mož tudi... Mu ostaja še dopust od lani in ga mora izkoristit. Jutri imamo prvo posvetovalnico za Katjo. Tko ko sem jo merila in vagala ima okoli 55cm in malo čez 5kg (jah, punca rada ziza ). No, točno bo pa jutri vaga povedala. Sam upam, da bo toliko časa da javim... Malo jo krčki matrajo, tako d aje zvečer od 19-20 ire pa tja do 22-23 po rokah in cvili, joka in prdka. Zanimivo pa je, da če jo dam na previjalno in razvijem se pa smeje in se "pogovarja". Čez dan smo pa večinoma zunaj. Samo v voziček jo dam pa zunaj po dvorišču naredim dva kroga in takoj zaspi - v stanovanju pa to ne pali?! prehrana mamice in krčki - To ni nič povezano! Jaz zaradi zdravstvenih težav ne jem nič jajc (in izdelkov, ki jajca vsebujejo), mleka občasno za vzorec, pa še to z 0,5 % maščobe, nič kofeta, nič maščobe, nič svežega sadja in zelenjave (vse to samo kuhano), nič svinine, samo pusto meso, nič ostrih začimb (le peteršilj in zelena), ne smem duhega sadja, nič čokolade, kruh samo en dan star,... skratka nič od nič, pa Katjo vseeno dajejo krčki. Evo, mi smo živ primer, da prehrana mamice in krčki niso čisto nič v povezavi! kolki in široko povijanje - Mi smo imeli kolke 1a in ne povijam. Isto je bilo pri sinu in je tudi na kontroli pri 3m (če se prav spomnim) imel kolke 1a. Toliko za1x, moram še kaj naredit predno se zbudijo... se pa (upam d abo čas) javim ju3! uboga, kaj pa pol lako sploh ješ , kakšne težave pa to imaš , oporost k sem ferbčna, sej če ti ni da poveš ni treba.