|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
16.4.2009 10:43:18   
lara light
Mismis, mismiskaaaaaaaaaaaaaa, vsa sem v kurji kožiuser posted image user posted image user posted image  Tudi moja dva, tko kot Miškina brcata ko zmešana, ker je mami veselauser posted image , se spomniš moje črtice, bledična, da te kap od strahu al je al ni...pa glej, danes sem 35t z dvema čmrljemauser posted image ...ma kako sem jaz vesela, poročaj kako je s krvnim! Jupi jaja, jupi...user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
16.4.2009 10:46:05   
gigi1
Larica lepotička kako si ti meni? Ste že donošeni user posted image user posted image user posted image . Jupijajajajajjaaja

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
16.4.2009 10:46:56   
mlinčka
Za tole moram pa tud jaz prilezt iz ilegale (sem še vedno v izgnanstvu, stanovanje še kar v razsulu), čeprav si v sanjah nisem milsila, da se bom kdaj javila s taščinega kompjuterja user posted image .

Skratka, mišmiška naša, vesela sem zate do amena, iskrene čestitke, bejba user posted image user posted image user posted image !!! Moram še mlinčku sporočit, ampak ti tud v njegovem imenu že zdaj lahko čestitam in ljubim ruke user posted image ! Ne skrbi, bo zdej on hajnije v tvojem imenu in na vaše zdravje tolkel user posted image ! Jutri nas žal verjetno ne bo, da bi te poobjemčkala, bomo pa definitivno v mislih z vami. Jaz namreč že dans zvečer šibam nazaj v mama hotel, moj se pa poleg šihta ves čas z majstri v stanovanju ubada, tko da...

Ti, se je pa izkazal, da dr. D očitno ni bla tvoja srečna roka, a user posted image !

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
16.4.2009 10:48:00   
diana79
vem ampak uradno 23.4. moram na krvno v lj.!sestra mi je rekla da ni nič drugače in da v nedeljo 19.4. lakho doma naredim test!no mogoče pa še ne bo pokazalouser posted image user posted image user posted image ampak ne vem zakaj me potem niso naročile kasneje na krvn test???!!!!zdaj pa res ne vem kaj naj naredim,je pa tako težko čakati!lakho v nedeljo probam,če pa še ne bo pokazal bom pa v torek ponovno a ne?

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
16.4.2009 10:53:21   
gigi1
Diana za test nič drugače ne naročajo, ker krvni v vsakem primeru pokaže. Mogoče sestra ni bila pozorna, da je ET že 2. dan, ker na GK skoraj vedno delajo ET 5. dan. Lahko delaš test že v nedeljo, le skrbi me, da ne boš preveč razočarana, če še ne bo pokazal. Možno, je da že pokaže...je pa tudi zelo možno da ne. To je tako kot, da bi tiste, ki so imela ET 5i dan delale test že 9i dan.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
16.4.2009 11:02:30   
diana79
si me prepričala,bom počakala do torka!za vsak slučaj!boljše počakati,kot da sem spet razočarana!kaj pa če bi šla v ponedeljek na z.d. v krškem na krvno,bi mogel že pokazat!itak krvni test stane toliko kot CB pa bolj zanesljiv!user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa res nestrpna a ne?grozzzza!kar sama sebi sem smešna!

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
16.4.2009 11:13:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Za tole moram pa tud jaz prilezt iz ilegale (sem še vedno v izgnanstvu, stanovanje še kar v razsulu), čeprav si v sanjah nisem milsila, da se bom kdaj javila s taščinega kompjuterja user posted image .

Skratka, mišmiška naša, vesela sem zate do amena, iskrene čestitke, bejba user posted image user posted image user posted image !!! Moram še mlinčku sporočit, ampak ti tud v njegovem imenu že zdaj lahko čestitam in ljubim ruke user posted image ! Ne skrbi, bo zdej on hajnije v tvojem imenu in na vaše zdravje tolkel user posted image ! Jutri nas žal verjetno ne bo, da bi te poobjemčkala, bomo pa definitivno v mislih z vami. Jaz namreč že dans zvečer šibam nazaj v mama hotel, moj se pa poleg šihta ves čas z majstri v stanovanju ubada, tko da...

Ti, se je pa izkazal, da dr. D očitno ni bla tvoja srečna roka, a user posted image !

Hvala za čestitke celotni tvoji družini.

No to je pa smola, mislim da vas ne bo. Kako pa naj se jaz zdaj ob trebuščke drgnem???
Ali morda veš, a naša zgubljena Daisy pride.

in kot kaže, dr. d res ni bil moja srečna roka :)

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
16.4.2009 11:13:35   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

si me prepričala,bom počakala do torka!za vsak slučaj!boljše počakati,kot da sem spet razočarana!kaj pa če bi šla v ponedeljek na z.d. v krškem na krvno,bi mogel že pokazat!itak krvni test stane toliko kot CB pa bolj zanesljiv!user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa res nestrpna a ne?grozzzza!kar sama sebi sem smešna!

ti kar počakaj, lej koliko časa jaz čakamuser posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
16.4.2009 11:35:05   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No pri nas zadeva je sledeča, imamo sicer dve črtici, ampak je naša zelo, zelo rahla user posted image , tako da še nismo 100%, da je to, to in se nočemo prehitro veseliti. A ja, test sem delala s BC, tako da je lahko vzrok tudi da nisem dovolj časa namakala palčko v urin.

Sicer test nisem delala s prvim urinom, ker sem itak celo noč hodila na stranišče.

Odločitev je sledeča, jutri ponovimo test s CB-jem, če bomo pa še vedno v kakšenm dvomu, gremo pa še v Adrialab. Tako, da bomo s ta pravim veseljem počakali do jutri.

Ooo mišmiš, se mi je kar zdelo, da je treba na rr prit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa res tkoooo vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in imela že ves čas dober filing. Vmesni rezultati so bli zelo podobni mojim user posted image lepo praznovanje za mamo, še lepše pa za vaju v decembru user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
16.4.2009 11:53:56   
kimsy
mismis - ni lepšega kot priklopit se na rr in prebrat tako lepo novičko!!! Sm toook vesela zate... user posted image  user posted image  user posted image
stela - upam, da hormon narašča
diana - kdor čaka dočaka! Držim pesti!
julia1 - user posted image , kaj vse more človek prestati, da na koncu pride do cilja. Drži se...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
16.4.2009 11:55:49   
nokes
sem se registrirala, naučila limat slike in pofotkala otroke mišmišič samo zate

user posted image

user posted image

no, sta spančkala do zdajle, laufaaaam! jutri spet pridem, lulaš??? user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
16.4.2009 12:01:50   
Rakica_80
Julijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma bošca ti, in to kr oba al kajuser posted image
Ma user posted image nemoreš verjet......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej si malo pavze kakšen mesec in v nove boje naprej!!!
Drži se...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
16.4.2009 12:08:29   
kimsy
BEBIII - kako kaj tvoje špikanje? Moj mi pripravi vse, včeraj sm se mogla pa skoraj skregat z njim, k me je hotu on pičt. No, pa sm mu pol po dolgem času pustila... Na začetku je pa skor bežov.

Me pa full, ampak res full boli desni jajčnik! Ma napihnen vampek mam. user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
16.4.2009 12:09:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

sem se registrirala, naučila limat slike in pofotkala otroke mišmišič samo zate

user posted image

user posted image

no, sta spančkala do zdajle, laufaaaam! jutri spet pridem, lulaš??? user posted image user posted image user posted image

o to pa sta sončka user posted image user posted image user posted image
full sta cotka... hvala hvala hvala

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
16.4.2009 12:10:56   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica lepotička kako si ti meni? Ste že donošeni user posted image user posted image user posted image . Jupijajajajajjaaja

Srčica moja prelepa zala, saj ne vem, po tauradni verziji 37t še nismouser posted image , po besedah moje G pa rodimo bp, tko da smo veseliuser posted image .
Kako ti?
Slišim, da se boste nekaj dobile in bo tudi moja Daisy, prosim, da mi jo v mojem imenu polubčkate in poobjemčkate, saj jaz čeprav bi jo v živo vidla, zarad trebuha ne bi mogla do njeuser posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
16.4.2009 12:12:43   
lara light
Noki, vem da je za Mismisa, a si ne morem pomagat, da ju ne bi občudovalauser posted image user posted image ...moram mal kumarc takoj pojest, ker to je preveč sladkooooooooo, prelepa sta! Super mami!!user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
16.4.2009 12:17:35   
mojsonček
O, lepotičke!

Tole bo pravi podvig, če mi zdele uspe poslat post, ker me že cel teden zaj.... net...

MIŠMIŠA... ma to je blo pa fuuuuul lepo prebrat in držim pesti, da bo še naprej vse na pozitivno naštelano, jutr plus pol lep beta pol pa vseen en al pa dva miškolina, da bi v vaši hiši še več veselja... user posted image user posted image user posted image user posted image

STELLA upam, da bo beta poskočila in boš brezskrbna srečka nosečka

ŠPELČ mislim nate in držim pesti, da se vse dobro izteče za vaju s pikico... veeeelik objemček

JULIA bogica... včasih človek res ne more verjet, da se usoda tako poigra z njim... upam, da ti bo čim prej poplačano to trpljenje...

ŠUKI pozdravček in objemček zate in lupčka za sončka Maja

ZARČI lepotička... lepo, da se oglasiš kljub tempu, ki ga furaš... upam, da si dobro in da nabiraš pozitivno energijo za nove boje...

LARICA, SONČI, AJSI... zdej je pa res že sitno odštevate, no SONČI lahko že diha pa sploh ne vemo... upam, da vas čaka lepa porodna izkušnja, ki jo boste delile z nami...

NOKI, HEDI... kolk so lepi čmrlčki mali.... človeku se kr oči zalesketajo, ko vidi ta mala bitjeca...

pa  vaši korenjaki ZVEZDI, SONČI33 in GLORIA... k tko pridno rastejo in vas osrečujejo pa ABRINA gimnastičarka... jst komaj čakam...

Vsem pošiljam lep pozdrav in vam želim ogromno sončka v vas in okoli vas....

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 16.4.2009 12:18:17 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
16.4.2009 12:37:34   
miska73
Mišmišu moj, sej je prou, da še nista čist euforična dokler ni dokončno potrjeno.
Jst sem morala nardit dva krvna testa, pa ene par palčk polulat preden sem dokončno priznala sebi in vam, da sem res noseča.
Ampak ziher je to to, oziroma me ko nore navijamo, da je.

Julija srčica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa da se ti je moralo to zgoditi.
Revica, upam da boš čimprej sestavljena skupaj in boš lahko šla v nove boje.
A jajcevod so ohranili ali so ti ga odstranili?

Noki men se je cuker dvignu. Kak sta fejst. user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
16.4.2009 12:38:52   
bozza
Mene je pa danes user posted image obiskala. user posted image

Mismis, čestitke!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
16.4.2009 12:44:05   
miska73
A od Stelle je že kaj novic?

Pa od ostalih današnjih akterk?

Bozza user posted image drži se pupika. Pa čimprej v nove plane za nove zmage.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
16.4.2009 13:02:21   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

BEBIII - kako kaj tvoje špikanje? Moj mi pripravi vse, včeraj sm se mogla pa skoraj skregat z njim, k me je hotu on pičt. No, pa sm mu pol po dolgem času pustila... Na začetku je pa skor bežov.

Me pa full, ampak res full boli desni jajčnik! Ma napihnen vampek mam. user posted image

Kimsy, jaz sem včeraj vzela prvi Menopur in že se ponoči čutila zbadanje v jajčnikih, v bistvu me je dvakrat zbodlo tako, da sem se zbudilauser posted image user posted image user posted image
A sedaj me kr neki desni jajčnik zbada, a zdravila takoj začnejo učinkovat, ali kakouser posted image  no sej če tako mora bit, sem vesela, naj zbadauser posted image
Jaz si pa sama dajem špikice, mi je kr všečuser posted image , pomaga mi samo odpret vodice, ker se je meni v Lj, ko mi je sestra kazala, zdrobila- sem zelo nežna resuser posted image
Kateri dan špikanja si?

Nokes, prava cukerčka stauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi tudi imela dvauser posted image

Bozza, žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se...

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
16.4.2009 13:08:12   
miklarom
mišmiš -  čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kok sem vesela, sem ti rekla da si da sem jaz to čutila na vodiuser posted image user posted image user posted image  bravo, jeeeeeeeeeeeeee

stella - držim pestke zate user posted image user posted image

no jaz nazaj iz UZ- pridelali smo že preko 20. celic, vse so zelo lepe samo malo še morejo zrastit, dr. je rekla da je zelo lep rezultat user posted image , v soboto 18.4. imam spet UZ - in mislim da mi bo kmalu padla stopka. 

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1497
16.4.2009 13:10:50   
kimsy
BEBIII -- jst sm danes 6 dan. Pikam se zvečer, sm se pa lih včeraj pred mojim hvalila, kok je ta runda super, k me nč ne zbada v jajčnikih in trebuh ne raste. user posted image , ta krog sam še 4x, v ponedeljek mam UZ.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
16.4.2009 13:11:54   
BarbiG
Bozza user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1499
16.4.2009 13:14:20   
Goldy
noki - ejej, to sta pa res cukrčka, u nulo....user posted image user posted image

bozza - user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......