Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 10:43:18
|
|
|
|
lara light
|
Mismis, mismiskaaaaaaaaaaaaaa, vsa sem v kurji koži Tudi moja dva, tko kot Miškina brcata ko zmešana, ker je mami vesela , se spomniš moje črtice, bledična, da te kap od strahu al je al ni...pa glej, danes sem 35t z dvema čmrljema ...ma kako sem jaz vesela, poročaj kako je s krvnim! Jupi jaja, jupi...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 10:46:05
|
|
|
|
gigi1
|
Larica lepotička kako si ti meni? Ste že donošeni . Jupijajajajajjaaja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 10:46:56
|
|
|
|
mlinčka
|
Za tole moram pa tud jaz prilezt iz ilegale (sem še vedno v izgnanstvu, stanovanje še kar v razsulu), čeprav si v sanjah nisem milsila, da se bom kdaj javila s taščinega kompjuterja . Skratka, mišmiška naša, vesela sem zate do amena, iskrene čestitke, bejba !!! Moram še mlinčku sporočit, ampak ti tud v njegovem imenu že zdaj lahko čestitam in ljubim ruke ! Ne skrbi, bo zdej on hajnije v tvojem imenu in na vaše zdravje tolkel ! Jutri nas žal verjetno ne bo, da bi te poobjemčkala, bomo pa definitivno v mislih z vami. Jaz namreč že dans zvečer šibam nazaj v mama hotel, moj se pa poleg šihta ves čas z majstri v stanovanju ubada, tko da... Ti, se je pa izkazal, da dr. D očitno ni bla tvoja srečna roka, a !
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 10:48:00
|
|
|
|
diana79
|
vem ampak uradno 23.4. moram na krvno v lj.!sestra mi je rekla da ni nič drugače in da v nedeljo 19.4. lakho doma naredim test!no mogoče pa še ne bo pokazalo ampak ne vem zakaj me potem niso naročile kasneje na krvn test???!!!!zdaj pa res ne vem kaj naj naredim,je pa tako težko čakati!lakho v nedeljo probam,če pa še ne bo pokazal bom pa v torek ponovno a ne?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 10:53:21
|
|
|
|
gigi1
|
Diana za test nič drugače ne naročajo, ker krvni v vsakem primeru pokaže. Mogoče sestra ni bila pozorna, da je ET že 2. dan, ker na GK skoraj vedno delajo ET 5. dan. Lahko delaš test že v nedeljo, le skrbi me, da ne boš preveč razočarana, če še ne bo pokazal. Možno, je da že pokaže...je pa tudi zelo možno da ne. To je tako kot, da bi tiste, ki so imela ET 5i dan delale test že 9i dan.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 11:02:30
|
|
|
|
diana79
|
si me prepričala,bom počakala do torka!za vsak slučaj!boljše počakati,kot da sem spet razočarana!kaj pa če bi šla v ponedeljek na z.d. v krškem na krvno,bi mogel že pokazat!itak krvni test stane toliko kot CB pa bolj zanesljiv! sem pa res nestrpna a ne?grozzzza!kar sama sebi sem smešna!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 11:13:01
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Za tole moram pa tud jaz prilezt iz ilegale (sem še vedno v izgnanstvu, stanovanje še kar v razsulu), čeprav si v sanjah nisem milsila, da se bom kdaj javila s taščinega kompjuterja . Skratka, mišmiška naša, vesela sem zate do amena, iskrene čestitke, bejba !!! Moram še mlinčku sporočit, ampak ti tud v njegovem imenu že zdaj lahko čestitam in ljubim ruke ! Ne skrbi, bo zdej on hajnije v tvojem imenu in na vaše zdravje tolkel ! Jutri nas žal verjetno ne bo, da bi te poobjemčkala, bomo pa definitivno v mislih z vami. Jaz namreč že dans zvečer šibam nazaj v mama hotel, moj se pa poleg šihta ves čas z majstri v stanovanju ubada, tko da... Ti, se je pa izkazal, da dr. D očitno ni bla tvoja srečna roka, a ! Hvala za čestitke celotni tvoji družini. No to je pa smola, mislim da vas ne bo. Kako pa naj se jaz zdaj ob trebuščke drgnem??? Ali morda veš, a naša zgubljena Daisy pride. in kot kaže, dr. d res ni bil moja srečna roka :)
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 11:13:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 si me prepričala,bom počakala do torka!za vsak slučaj!boljše počakati,kot da sem spet razočarana!kaj pa če bi šla v ponedeljek na z.d. v krškem na krvno,bi mogel že pokazat!itak krvni test stane toliko kot CB pa bolj zanesljiv! sem pa res nestrpna a ne?grozzzza!kar sama sebi sem smešna! ti kar počakaj, lej koliko časa jaz čakam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 11:35:05
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis No pri nas zadeva je sledeča, imamo sicer dve črtici, ampak je naša zelo, zelo rahla , tako da še nismo 100%, da je to, to in se nočemo prehitro veseliti. A ja, test sem delala s BC, tako da je lahko vzrok tudi da nisem dovolj časa namakala palčko v urin. Sicer test nisem delala s prvim urinom, ker sem itak celo noč hodila na stranišče. Odločitev je sledeča, jutri ponovimo test s CB-jem, če bomo pa še vedno v kakšenm dvomu, gremo pa še v Adrialab. Tako, da bomo s ta pravim veseljem počakali do jutri. Ooo mišmiš, se mi je kar zdelo, da je treba na rr prit sem pa res tkoooo vesela in imela že ves čas dober filing. Vmesni rezultati so bli zelo podobni mojim lepo praznovanje za mamo, še lepše pa za vaju v decembru
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 11:53:56
|
|
|
|
kimsy
|
mismis - ni lepšega kot priklopit se na rr in prebrat tako lepo novičko!!! Sm toook vesela zate... stela - upam, da hormon narašča diana - kdor čaka dočaka! Držim pesti! julia1 - , kaj vse more človek prestati, da na koncu pride do cilja. Drži se...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 11:55:49
|
|
|
|
nokes
|
sem se registrirala, naučila limat slike in pofotkala otroke mišmišič samo zate no, sta spančkala do zdajle, laufaaaam! jutri spet pridem, lulaš???
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:01:50
|
|
|
|
Rakica_80
|
Julija ma bošca ti, in to kr oba al kaj Ma nemoreš verjet...... Dej si malo pavze kakšen mesec in v nove boje naprej!!! Drži se...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:08:29
|
|
|
|
kimsy
|
BEBIII - kako kaj tvoje špikanje? Moj mi pripravi vse, včeraj sm se mogla pa skoraj skregat z njim, k me je hotu on pičt. No, pa sm mu pol po dolgem času pustila... Na začetku je pa skor bežov. Me pa full, ampak res full boli desni jajčnik! Ma napihnen vampek mam.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:09:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes sem se registrirala, naučila limat slike in pofotkala otroke mišmišič samo zate no, sta spančkala do zdajle, laufaaaam! jutri spet pridem, lulaš??? o to pa sta sončka full sta cotka... hvala hvala hvala
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:10:56
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Larica lepotička kako si ti meni? Ste že donošeni . Jupijajajajajjaaja Srčica moja prelepa zala, saj ne vem, po tauradni verziji 37t še nismo , po besedah moje G pa rodimo bp, tko da smo veseli . Kako ti? Slišim, da se boste nekaj dobile in bo tudi moja Daisy, prosim, da mi jo v mojem imenu polubčkate in poobjemčkate, saj jaz čeprav bi jo v živo vidla, zarad trebuha ne bi mogla do nje
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:12:43
|
|
|
|
lara light
|
Noki, vem da je za Mismisa, a si ne morem pomagat, da ju ne bi občudovala ...moram mal kumarc takoj pojest, ker to je preveč sladkooooooooo, prelepa sta! Super mami!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:17:35
|
|
|
|
mojsonček
|
O, lepotičke! Tole bo pravi podvig, če mi zdele uspe poslat post, ker me že cel teden zaj.... net... MIŠMIŠA... ma to je blo pa fuuuuul lepo prebrat in držim pesti, da bo še naprej vse na pozitivno naštelano, jutr plus pol lep beta pol pa vseen en al pa dva miškolina, da bi v vaši hiši še več veselja... STELLA upam, da bo beta poskočila in boš brezskrbna srečka nosečka ŠPELČ mislim nate in držim pesti, da se vse dobro izteče za vaju s pikico... veeeelik objemček JULIA bogica... včasih človek res ne more verjet, da se usoda tako poigra z njim... upam, da ti bo čim prej poplačano to trpljenje... ŠUKI pozdravček in objemček zate in lupčka za sončka Maja ZARČI lepotička... lepo, da se oglasiš kljub tempu, ki ga furaš... upam, da si dobro in da nabiraš pozitivno energijo za nove boje... LARICA, SONČI, AJSI... zdej je pa res že sitno odštevate, no SONČI lahko že diha pa sploh ne vemo... upam, da vas čaka lepa porodna izkušnja, ki jo boste delile z nami... NOKI, HEDI... kolk so lepi čmrlčki mali.... človeku se kr oči zalesketajo, ko vidi ta mala bitjeca... pa vaši korenjaki ZVEZDI, SONČI33 in GLORIA... k tko pridno rastejo in vas osrečujejo pa ABRINA gimnastičarka... jst komaj čakam... Vsem pošiljam lep pozdrav in vam želim ogromno sončka v vas in okoli vas....
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 16.4.2009 12:18:17 >
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:37:34
|
|
|
|
miska73
|
Mišmišu moj, sej je prou, da še nista čist euforična dokler ni dokončno potrjeno. Jst sem morala nardit dva krvna testa, pa ene par palčk polulat preden sem dokončno priznala sebi in vam, da sem res noseča. Ampak ziher je to to, oziroma me ko nore navijamo, da je. Julija srčica, Pa da se ti je moralo to zgoditi. Revica, upam da boš čimprej sestavljena skupaj in boš lahko šla v nove boje. A jajcevod so ohranili ali so ti ga odstranili? Noki men se je cuker dvignu. Kak sta fejst.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:38:52
|
|
|
|
bozza
|
Mene je pa danes obiskala. Mismis, čestitke!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 12:44:05
|
|
|
|
miska73
|
A od Stelle je že kaj novic? Pa od ostalih današnjih akterk? Bozza drži se pupika. Pa čimprej v nove plane za nove zmage.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 13:02:21
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy BEBIII - kako kaj tvoje špikanje? Moj mi pripravi vse, včeraj sm se mogla pa skoraj skregat z njim, k me je hotu on pičt. No, pa sm mu pol po dolgem času pustila... Na začetku je pa skor bežov. Me pa full, ampak res full boli desni jajčnik! Ma napihnen vampek mam. Kimsy, jaz sem včeraj vzela prvi Menopur in že se ponoči čutila zbadanje v jajčnikih, v bistvu me je dvakrat zbodlo tako, da sem se zbudila A sedaj me kr neki desni jajčnik zbada, a zdravila takoj začnejo učinkovat, ali kako no sej če tako mora bit, sem vesela, naj zbada Jaz si pa sama dajem špikice, mi je kr všeč , pomaga mi samo odpret vodice, ker se je meni v Lj, ko mi je sestra kazala, zdrobila- sem zelo nežna res Kateri dan špikanja si? Nokes, prava cukerčka sta jaz bi tudi imela dva Bozza, žal mi je Drži se...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 13:08:12
|
|
|
|
miklarom
|
mišmiš - čestitke , joj kok sem vesela, sem ti rekla da si da sem jaz to čutila na vodi bravo, jeeeeeeeeeeeeee stella - držim pestke zate no jaz nazaj iz UZ- pridelali smo že preko 20. celic, vse so zelo lepe samo malo še morejo zrastit, dr. je rekla da je zelo lep rezultat , v soboto 18.4. imam spet UZ - in mislim da mi bo kmalu padla stopka.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 13:10:50
|
|
|
|
kimsy
|
BEBIII -- jst sm danes 6 dan. Pikam se zvečer, sm se pa lih včeraj pred mojim hvalila, kok je ta runda super, k me nč ne zbada v jajčnikih in trebuh ne raste. , ta krog sam še 4x, v ponedeljek mam UZ.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 13:11:54
|
|
|
|
BarbiG
|
Bozza .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 16.4.2009 13:14:20
|
|
|
|
Goldy
|
noki - ejej, to sta pa res cukrčka, u nulo.... bozza -
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......