Skaana
|
IZVIRNO SPOROČILO: želva Skaana, vprašala bi te še, če Alekseju že pride v poštev tisti skakalni konnj ali je še premajhen? Študiram, da ga bi kupila za Manco, ap se mi zdi, da bi se mi potolkla Manca je preživela ta hujši kos slinavke, zdaj že je normalno, smo bili pa 4 dni samo na juhci in jogurtu, pa še to v minimalnih količinah. Je kar težko gledat revčk,e ker jih res zelo boli. Tulili smo cele noči, zdaj še vedno, ampak zato ker se je razvadila in hoče pri meni spat in me celo noč kliče No, zdaj ko je Manca prebolela, jo je še Jerca dobila, upam da pri njej ne bo tako hudo, tale moja mala kepica, ker lahko pride do dehidracije. Zdaj ima že 3. dan mehurček na ustnici, ampak še lepo je in zgleda, da jo še nič ne boli. Mislim, najprej dva ogromna za tvoji bubanki. Pa že itak ne vem, kako ti znese, zdaj pa še ta res zoprna bolezen , da bi ššccc vsaj od Jerce izginila ekspresno hitro. In da je ne bi tako bolelo. Glede nočnega joka je pa čisto razumljivo, mama ji je zdaj največja opora in ko si zraven vsa bolečina mine, saj veš, mamin pihec je tudi najboljše zdravilo . Saj bo minilo, je pa res, da ni dobro, če bi se zdaj preveč navadila na tvojo bližino ponoči. Ampak če bo tako, pa tudi nič hudega, ste v najslabšem primeru še vedno "samo" štirje v postelji . Glede konja, je ful razlika kako je narejen. Naš buhteljček se še zdaj ne zna spravit na njega, ko ga pa gor posedemo, pa ni boljše igrače. Nasploh je to igrača, ki bi jo uvrstila najvišje na lestvici po mojih izkušnjah. Še pri Ateni rula in ko dobimo kakeršne koli obiske, sta konj in slon najbolj zasedena . Ja no, so pa eni drugi modeli, ki se podirajo, niso stabilni. Jaz sem tega pred cca tremi leti kupila v Mullerju. Če hočeš, ga lahko pofotkam in ti pošljem sliko. Je tudi izredno trpežen, je dal že ogromno stvari skozi (profizoriš uzde, makedam, trava, flumastri, pa je še čisto cel in ohranjen ). Aja, imamo še slona, ki je kao Aleksejev, ki je tudi zelo stabilen, ampak se težje otrok drži (iam ob strani uhlje), je pa bolj zanimiv rilec. Tega sem pa kupila v Hoferju enkrat... Ayo, hvala da si tu objavila slikce, res so kjut tile naši malčki . Joj, bežim še Atenino sobo posesat in pobrisat do konca. ajte se in naj ne bo začetek delovnika preveč težak...