|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčki 2007
3.4.2009 8:48:41   
Foxina
botrca čimprej ozdravte user posted image user posted image user posted image

matcar čestitke!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
3.4.2009 9:28:06   
lana38
matcar!user posted image user posted image user posted image

botrca!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jana.
LP

lana38

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
3.4.2009 10:06:13   
Skaana
user posted image

od mene po dolgem času user posted image .

Matcar, čestitke, čudovita dišeča kepica user posted image .

Botrca,  če ima čisto zabasan nosek, pri nas najbolj pomaga Sterimar. Zakon, ker lahko naenkrat zelo veliko špricneš noter in res spere.

Lana38, upam da bo Jan ostal zdrav user posted image user posted image user posted image .

Naš Aleksej je že pravi fantolin. Ves čas je v pogonu, a kateri malček ni user posted image . Začel je končno malce bolj razločno govoriti. Je pa tolk posrečen, ker pokaže pa izredno razločno kaj bi rad. Zelo veliko razume, ve kje ima kaj, gre po stvari, prinese, pospravi... Pa tak smeško je in velik cartljivec. Seveda je trmast tudi (se vleže na tla ali zabije v ziduser posted image user posted image user posted image ). Najljubša igra je lovljenje okoli kavča z Ateno. Pa kocke tudi zelo rad sestavlja, gleda knjigice, "poje" (ta ta ta ta ta ta - melodija vse najboljše za te). Skratka, ni nam dolgčas niti sekunde. Je bilo zadnjič za solze smešno. Sedimo in jemo za mizo, pa rečem Ateni, kako je zdaj že fino, ko bo začel Aleksej že govorit in jo vprašam, če mi ga bo pomagala naučiti. Pa se Atena obrne k njemu, ga pokliče Ej ti! in mu čisto počasi reče: Reči JA!" Aleksej pa čisto resno in počasi POKIMA. Sem mislila, da bom od smeha iz stola padla...

Z zdravljem smo tudi kar bogi. Skoz je nekdo bolan, vsak teden. Zdaj trenutno imam jaz hudo vnetje ušes - tako da mi kri in gnoj teče ven (Vrtnica, pri meni pa žal ni prvoaprilska user posted image ). Nič, se grem počasi pripravit za službo (ja, žal ne morem v bolniško user posted image ). Danes sma verjetno tudi zaključila z dojenjem. Sem se že nekaj časa pripravljala na to, ker sma se itak samo proti jutru crtljala in je bila potreba samo še iz moje strani. Zdaj sem pa dobila AB (sicer hiconcil, bi še vseeno lahko dojila), pa sem zjutraj poskusila in je mali čisto brez problema sprejel flaško namesto mene...

Lepo bodite user posted image

< Sporočilo je popravil Skaana -- 3.4.2009 10:09:53 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
3.4.2009 10:44:04   
lana38
Skaana, jaz imam Tima.user posted image  Pa vseeno, hvala za lepe želje.
LP

lana38

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
3.4.2009 15:00:57   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Botrca,  če ima čisto zabasan nosek, pri nas najbolj pomaga Sterimar. Zakon, ker lahko naenkrat zelo veliko špricneš noter in res spere.

Kaj pa je Sterimar in kako se daje?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
3.4.2009 15:02:39   
botrca
Jan pa ima angino in sva na antibiotiku. Zdaj je komaj zaspal, ker revček sploh ne more dihat. Grem tudi jaz spat, ker ponoči je bilo pestro in nisem nič spala.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
3.4.2009 15:56:56   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Matcar je rodila:

user posted image

matcar,iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

botrca naj se Jan čim prej pozdraviuser posted image

skaana upam,da bo z zdravjem tudi pri tebi kmalu boljeuser posted image

Mi pa smo včeraj bili z Evo pri psihiatrinji zaradi nespanja....jo je opazovala pri igri,nato je še morala ene like devat v pravo odprtino,pa kocke zložit eno na drugo,pa risat...in potem nama z mojim pove,da je z evinim razvojem vse super,da je živahna punčka,ki nima zadržkov.Sem ji povedala,da je ta teden pa Eva super spala,pa je rekla,da se lahko zgodi,da bo to ponovno prešlo v fazo nespanja,kar pa bi potem pomenilo,da moramo poiskati pomoč naprej,ker ,da rabi otrok spanec(to mi je itak kristalno jasno),ker se v spanju marsikaj dogaja,da je potreben za normalni razvoj user posted image  in da tako kot je prej spala Eva je kar resen problem.Ponovno se moram pri njej oglasit konec maja,da ji poročam,kako je med tem časom spala Eva,no jaz upam,da res ne bo prešlo nazaj v fazo tako slabega spanja,ki ga je Eva imela še pred kratkim.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
3.4.2009 16:27:34   
Ayo
matcar user posted image user posted image user posted image

user posted image

botrca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za JANa!!!

andreja, upam da vam ne bo treba hodit na preiskave za EVO in da bo se naprej lepo spala!!!

No jaz pocasi zakljucujem v sluzbi, jutri gremo proti LJ iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Imam zvecer doma se za likat in kufre pripravit!!

Za tiste, ki se dobimo v Tivoliju velja torej

SREDA 8.4. OKOLI 16.30/17!!!

Jaz bom skoraj sigurno brez racunalnika, tako da HOKEJISTKA, FOXINA, SD vas poklicem!!!
ZELVA tvojega telefona pa nimam...user posted image user posted image

Nic, sibam, pridne bodite!!!

Aja, nas Gabriel ima pa drisko in vneto ritko! user posted image user posted image

LP

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
3.4.2009 22:27:58   
Vrtnica79
Matcar čestitamuser posted image user posted image user posted image

Danes sem bila v P pa me niso spustili noter, ker je še v šok sobi. Tako da žal nisma mogle malo počvekat. Ju3 pa gre že na oddelek.

Jan zdaj spi, ima pa angino in dobila sva antibiotik.

Ojej, bošček maliuser posted image . user posted image user posted image user posted image

Skaana pozdravi se čimprej, ja........... ni se za hecat to z zdravjemuser posted image  ( samo druga mi itak nebi verjeleuser posted image ).

Andreja želim ti da bi ostalo spanje tako kot je, da vam nebi bilo potrebno hodit še do zdravnikovuser posted image .

Ayo lepo potujteuser posted image , Gabriel pa je verjetno nervozen ko bo šel na pot da ima drisko........... he, he, malo šale. Upam da ni kaka virozauser posted image .

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
4.4.2009 8:28:13   
lana38
Tiste, ki imate tickerje, a ste opazile, da se vaših sporočil ne da prebrati do konca, ker se več ne vidijo.
Lep dan je zunaj. Tim je malo hripav in kašlja, vročine ni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
4.4.2009 21:06:59   
Skaana
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Skaana, jaz imam Tima.  Pa vseeno, hvala za lepe želje.
LP

user posted image user posted image user posted image oprosti, pobrkala, jaz sem taka čist zblojena oseba in zato se ponavadi izogibam imen user posted image user posted image user posted image

Kaj pa je Sterimar in kako se daje?

Sterimar je fiziološka raztopina (morska voda) v spreju, vstavek daš v nosnico in pritisneš. Boljši od drugih je zato, ker gre naenkrat, z enim pritiskom zelo veliko notri in ni potrebno otročke preveč dolgo matrat. Jaz ga zdaj tudi sama uporabljam za izpiranje nosu in je res zelo učinkovit.

Andreja2000, zelo sem vesela za vašo Evo, da ni kaj hujšega. In dobro, da jo bodo spremljali.user posted image Pa da bi končno ohranjala svoj spanec, princeska mala.

Vsem bubančkom vesolje user posted image za čimprejšnje okrevanje...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
5.4.2009 9:23:12   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Tiste, ki imate tickerje, a ste opazile, da se vaših sporočil ne da prebrati do konca, ker se več ne vidijo.

LP

Jaz vse normalno vidimuser posted image .

Vreme pa uauuuu tako je lepouser posted image user posted image user posted image  zunaj na toplem.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
5.4.2009 9:25:36   
Vrtnica79
Kavica za vse vas

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
5.4.2009 14:10:22   
Foxina
vrtnica kak bi jo z veseljem spila user posted image

skaana to z dojenjem...čist isto sem jst doživljala...jst sem pa bla prisiljena nehat, ker sem se preveč izčrpala...sem mela en tak kolaps...in zdej grem v torek nasl.tedn po 2,5 mescih spet v službo...mam tak rešpekt, kako bom zmogla vseskupi user posted image se pa počutim, kt bi še enkrat iz porodniške prišla...

Neposredna povezava do sporočila: 1389
5.4.2009 22:20:10   
karmy85
Čer!

Matcar čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zboleli v petek in smo imeli včeraj zvečer prov pestro.Popoldne je imela 38 vročine,zvečer se ji je pa zvišala na 38,5 in sem ji dala svečko.Po deseti uri zvečer,sem ji izmerila še enkrat in je imela 39,5.No in grem spat pa začne kašljat in bruha.user posted image  Sem ji mogla zamenjat posteljnino in pižamico,vročina se ji je pa zvišala na 40,3 in sem ji dala svečko,je padla pol vročina.Je pa potem drugič bruhala in je prov vodo bruhala.Čez eno uro je lepo zaspala.
OB 5h zjutraj se ji je pa spet zvišala na 38,9,dala svečko,ob 9h smo pa šli do dežurnega pediatra in je rekel,da je viroza.Mormo pa iti jutri še do svojega pediatra na pregled.
Danes je imela cel dan 39,zdele se je pa umirilo in ima samo 37,2.

Nekaj je novega.
Službo sem dobila.user posted image  Jutri začnem delat v Mueller-ju BTC,najbolj me moti,ker bom morala delat sobote cel dan takrat,ko bom delala popoldne in bom tist teden bila s Tejo samo v nedeljo.V vrtec jo bom vozila ob 9h in to bo vse.user posted image
Jutri bo moj doma pa še cel teden,ker se ne upam biti doma,ker me znajo ven vržt.user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
6.4.2009 7:24:21   
lana38
Jaz pa zgornjih postov ne vidim, ker reklame zakrijejo tekst.user posted image
Tim je zaenkrat še samo prehlajen in nima vročine. Upam, da je ne bo dobil.
Včeraj je bilo prekrasno in smo se potepali. Bila sva tudi pri maši. Zunaj so imeli blagoslov presmecov, potem je bila pa taka gužva, da niso mogli vsi v cerkev in sva tudi midva zunaj poslušala po zvočniku. Tim je lepo sedel v vozičku in poslušal. Prav priden je bil. Blaže ne bi nikoli zdržal, se spomnim. Brata pa tako različna....user posted image
LP

lana38

(odgovor članu karmy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
6.4.2009 11:11:58   
diduska
Dober dan, po dolgem času...

sem se en majčkeno zgubila - ma kaj ko čas tako hitro gre! Najprej matcar čestitke za tako luštno štručko! Ayo, dobrodošla! Vsem bubanim mamicam in njihovim malčkom pa user posted image  da se čimprej pocajtate.

No, tudi mi smo po dobrem mesecu zopet na AB, Ella ima sicer neki virus, ki gre na bolje, bruhaje in driska sta se zaustavila, tako da upam, da se bo kmalu spacala.

Sem samo na hitro preletela in vidim, da so trenutno aktualni jedilniki...še jaz našega prilepim gor:

http://www.vrtec-ciciban.si/images/dokumenti/jedilnik_jasli_30_3.pdf

http://www.vrtec-ciciban.si/images/dokumenti/jedilnik_jasli_6_4.pdf

za prejšnji in za ta teden.

Vrtnica, še enega zobka nam proštej - torej, 12!!!

Se javim še kaj ta teden, ker sem tako doma in mala bolj kot ne samo spi, ker nič ne je, pa je totalno brez energije!

lep začetek tedna!!

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
6.4.2009 12:43:39   
andreja2000
karmy85 upam,da se Teja čim prej pozdraviuser posted image
Pa čestitke za službouser posted image

diduska  Elli pošiljam user posted image user posted image user posted image ,da se čim prej pozdravi!

Mi smo te dni bili maksimalno vzunaj.V soboto smo si pri njegovih doma malo vzunaj pekli,včeraj popoldan pa smo bili na enem obisku,tako,da je vikend minil kot blisk.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
6.4.2009 14:37:26   
lana38
Tim je bil pri meni na obisku v službi, pa je kar že delal po tipkovnici in računskem stroju, pa vsak registrator je malo prijel.user posted image
Komaj čakam, da grem domov in ven na sonček.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
6.4.2009 19:24:34   
želva
se vidi, da je lepo vreme in je vedno manj tukaj napisano.

Punce, hokejistka, foxina, ayo, pa šw kakšna, nas ne bo v sredo, ker je Mančk danes dobila vročino. Nimam pojma kje je stakniila virususer posted image Vseeno se lepo imejte.

Mi kljub vročini uživao na sončku, obe punce sta zunaj po cele dneve. Manca je cel čas v pogonu, seveda.

Prekinitev, grem na regratuser posted image

Vedno več nas je!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
7.4.2009 10:12:52   
pikica*
Ojla,

samo sporočam, da tudi jaz odpovedujem za jutri......oba mulčka sta spet bolnauser posted image . Zoja preboleva angino/vnetje ušes/virozo, Lovro pa samo neko trebušno virozo (beri: driska). Uživajte še za nas!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
7.4.2009 10:31:30   
diduska
Hojla,

ja kakor berem smo res vsi nekaj virozni...naša P pravi, da je to zaradi spremenljivega vremena.

Naša se je spacala ven iz bruhanja in tudi T se je normalizirala - papca še vedno bolj malo in driska je še vedno prisotna, upam da bo kmalu bolje.

Se javim še kaj.

Otroci se vas ne bodo spominjali po materialnih dobrinah,ki ste jim jih oskrbeli,
temveč zaradi občutka, da jih cenite.

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
7.4.2009 10:56:07   
soncek.djukelica
me pa pridemo, ayo kar kontaktiri me!

(odgovor članu diduska)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
7.4.2009 11:07:01   
lana38
Ja, vreme je lepo in nas je vse manj na RR. Pa tudi čveka potem ni.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
7.4.2009 12:39:51   
hokejistka
Samo na hitrco- mi se še kar držimo. J sicer prav nemarno kašlja, ampak zaenkrat še drži za v sredouser posted image . ayo  se slišimo. Tvoj mobi imam še iz časov nosečnosti, ampak je malo čudna številkauser posted image

pikica, želva škoda, da so mulčki zboleli user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.