Skaana
|
od mene po dolgem času . Matcar, čestitke, čudovita dišeča kepica . Botrca, če ima čisto zabasan nosek, pri nas najbolj pomaga Sterimar. Zakon, ker lahko naenkrat zelo veliko špricneš noter in res spere. Lana38, upam da bo Jan ostal zdrav . Naš Aleksej je že pravi fantolin. Ves čas je v pogonu, a kateri malček ni . Začel je končno malce bolj razločno govoriti. Je pa tolk posrečen, ker pokaže pa izredno razločno kaj bi rad. Zelo veliko razume, ve kje ima kaj, gre po stvari, prinese, pospravi... Pa tak smeško je in velik cartljivec. Seveda je trmast tudi (se vleže na tla ali zabije v zid ). Najljubša igra je lovljenje okoli kavča z Ateno. Pa kocke tudi zelo rad sestavlja, gleda knjigice, "poje" (ta ta ta ta ta ta - melodija vse najboljše za te). Skratka, ni nam dolgčas niti sekunde. Je bilo zadnjič za solze smešno. Sedimo in jemo za mizo, pa rečem Ateni, kako je zdaj že fino, ko bo začel Aleksej že govorit in jo vprašam, če mi ga bo pomagala naučiti. Pa se Atena obrne k njemu, ga pokliče Ej ti! in mu čisto počasi reče: Reči JA!" Aleksej pa čisto resno in počasi POKIMA. Sem mislila, da bom od smeha iz stola padla... Z zdravljem smo tudi kar bogi. Skoz je nekdo bolan, vsak teden. Zdaj trenutno imam jaz hudo vnetje ušes - tako da mi kri in gnoj teče ven (Vrtnica, pri meni pa žal ni prvoaprilska ). Nič, se grem počasi pripravit za službo (ja, žal ne morem v bolniško ). Danes sma verjetno tudi zaključila z dojenjem. Sem se že nekaj časa pripravljala na to, ker sma se itak samo proti jutru crtljala in je bila potreba samo še iz moje strani. Zdaj sem pa dobila AB (sicer hiconcil, bi še vseeno lahko dojila), pa sem zjutraj poskusila in je mali čisto brez problema sprejel flaško namesto mene... Lepo bodite
< Sporočilo je popravil Skaana -- 3.4.2009 10:09:53 >