|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
16.4.2009 14:19:29   
Goldy
Grethy - oj! Midve razgrajava - no mala razgraja, mami je bolj pridna, ker ji v nasprotnem primeru obljubljajo bolnico, mož in bodoči očka pa delaaaaa! Pospravlja, kuha, sestavil je posteljico, pomil okna.... No, pa mal mora tudi na teren it, da bo kaj denarja za našo štručko, ko mami že 7 mesecev bolniško tolče.
Ti se pa le pozdravi. Pa menda se ja enkrat v CE na kavi dobimo. Pišuka, tako blizu, pa takooo daleč.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
16.4.2009 14:20:50   
Goldy
stella - user posted image user posted image  pri nas se je to zgodilo v 1. postopku. Sicer smo to izvedeli potem kasneje v bolnici, ampak itak je user posted image .

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
16.4.2009 14:31:38   
pikovit
MISMIS JEEEEEEEEEEEEE TO MI DELI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Od zdaj naprej pa samo še brezalkoholno pivo user posted image

ČESTITKA PUNCAuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
16.4.2009 14:37:44   
Rakica_80
Mene pa zanima, zakaj je treba jemat Suprefact in Menopur skupaj, če Suprefact spravi žensko v meno, menopur pa obratno, v čem je sedaj forauser posted image
To sem lih danes razmišljala in mi ne gre v račun....Mismis javi seuser posted image
Če kakšna pozna odgovor, naj mi razloži, hvala!
In še eno vprašanje, po kolikem času-dnevih Suprefacta ste dobile Stopko?
user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
16.4.2009 14:41:24   
arneja
Se se morala zaradi Mismiske priklopit. Pa punca, ti si carica user posted image user posted image user posted image . Črtica je črtica, se tudi jaz strinjam s puncami. Vidiš, samo ženska te je morala v roke dobiti, pa je uspelo user posted image . Ne pa tvoj dr. D user posted image .

Špelka, držim pesti, da bo vse ok. Mi je res hudo, ker se je toliko nate zgrnilo. Ampak verjamem,. da bo vse ok user posted image .

N74, je srček vsaj malo se že zacelil user posted image ?

Biba, kako kaže s tvojim endometrijem?

Pozdravčke tudi vsem ostalim user posted image .

Mismis, kapo dol pred tabo user posted image user posted image user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
16.4.2009 14:43:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

MISMIS JEEEEEEEEEEEEE TO MI DELI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Od zdaj naprej pa samo še brezalkoholno pivo user posted image

Jap, jutri pade Bavaria.
Nič nisi rekla, če prideš? user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
16.4.2009 14:44:36   
mismis
BEBIII, suprefact moraš jemati istočasno z Menopurjem, ker ti preprečuje tvoj naravni ciklus, torej ovulacijo:

Moja stopka je padla po skoraj enemu mesecu špikanja, torej 28.02. sem začela, stopka pa je bila 27.03.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
16.4.2009 14:45:46   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Se se morala zaradi Mismiske priklopit. Pa punca, ti si carica user posted image user posted image user posted image . Črtica je črtica, se tudi jaz strinjam s puncami. Vidiš, samo ženska te je morala v roke dobiti, pa je uspelo user posted image . Ne pa tvoj dr. D user posted image .

Arneja, saj ženska me je že imela v rokah, v postopku, da ne bo pomote, vendar zgleda da še ni bil pravi čas oz. se še ni najdla prava otroška duša za naju dva. user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
16.4.2009 14:46:53   
arneja
Sonček, a da tvoj šef v igralnem centru na tleh spi user posted image ? Si me res nasmejala s to izjavo user posted image .

WP, kar naj te špika, to sigurno samo dobro pomeni user posted image .

Hedi, kakšna sončka imaš ti user posted image . Noki, pa ti tudi user posted image .

Pija, ti boš pa zdaj tudi počasi na špikice prešaltala, ne user posted image ?

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
16.4.2009 14:49:13   
Rakica_80
Hvala Mismis- pardon MAMIuser posted image user posted image
Ja jaz tudi en mesec, če ne bo še več, ker 24, bo lih en mesec....koliko časa pa se največ lahko špikašuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
16.4.2009 14:49:20   
miklarom
KIWI - user posted image user posted image user posted image user posted image  super, zdaj pa s polno paro naprej do zmage

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
16.4.2009 15:02:13   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jap, jutri pade Bavaria.
Nič nisi rekla, če prideš? user posted image

Ne lubica ne bo me,ker greva jutri na koncert Novih fosilov.Če pa boste dolgo v noč žurale,pa se kaj oglasim.Te pokličem.Uživaj in bodi vesela user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
16.4.2009 15:06:14   
cukica
 Mismis iskrene čestitke zate sem pa res vesela,...
Stella žal mi je,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julija čimprej okrevaj,vem kako zgleda,...user posted image user posted image user posted image

Nokes lepa otročka,...Vidim da sta pridna,...???
Bozza user posted image user posted image user posted image  Žal mi je,naj bolečina hitro mine in novi zmagi na proti,...

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
16.4.2009 15:40:51   
Reby
Julija, Bozza in Stella - žal mi je za vas punce, upam, da se čimprej poberete in v nove zmage user posted image  user posted image  user posted image
Noki - kakšna lepotca sta I&V, res lepa mušterčka za naše borke, pa ful sta si podobna user posted image
Barbi - a te jutri poberem?
Diana - le zdrži do torka, saj bo hitro minilo
Lara - lepo, da ste vsi bp, še malo, pa bosta škrata tukaj user posted image
mismis - danes si pa vse zbezala na plano, Lučko, Mlinčko, Mojsonček, Grethy, Pikovitko ...
Miklarom - bravo za lepe rezultate user posted image
Kiwi - super za 5 celic, te so ziher taprave user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
16.4.2009 15:51:30   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Julija, Bozza in Stella - žal mi je za vas punce, upam, da se čimprej poberete in v nove zmage user posted image  user posted image  user posted image
Noki - kakšna lepotca sta I&V, res lepa mušterčka za naše borke, pa ful sta si podobna user posted image
Barbi - a te jutri poberem?
Diana - le zdrži do torka, saj bo hitro minilo
Lara - lepo, da ste vsi bp, še malo, pa bosta škrata tukaj user posted image
mismis - danes si pa vse zbezala na plano, Lučko, Mlinčko, Mojsonček, Grethy, Pikovitko ...
Miklarom - bravo za lepe rezultate user posted image
Kiwi - super za 5 celic, te so ziher taprave user posted image

Reby, a se lohk jutr slišve, ekr ne vem, če bom sploh do doma prišla, ker se lohk zgodi, da bom direkt iz službe uletela k mismisu na pir. Mam za jutr tolk zabasan urnik, da do zadnga ne bom vedla. Tko da bi raj vidla, če se jutr slišve, če bom pa kdaj vmes kej utegnila, pa lohk tud k teb zavijem za kakšne pol urce. A prav?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
16.4.2009 15:52:27   
BarbiG
Miklarom in Kiwi, čestitke za super vmesna rezultata. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
16.4.2009 15:55:01   
biba007
MIKIMIŠKA, po to je SUPER!!!! Bravo!!!! Evo, pa imaš v petek ŽUR Z RAZLOGOMuser posted image user posted image user posted image

A, pa še moj raport. Ništa od endometrija. Štrajka. Če bi lahko, mu gladko odpovem delovno razmerje, pa naj gre štrajkat s svojim sindikalnim zaupnikom na cestouser posted image ….. Evo….mah nič, me je precej potrlo… grem za nekaj časa v ilegalo….

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
16.4.2009 15:57:38   
Rakica_80
Biba007, kaj pa je narobe s tvojim endometrijomuser posted image Oprosti, nisem na tekočem.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
16.4.2009 16:05:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Reby, a se lohk jutr slišve, ekr ne vem, če bom sploh do doma prišla, ker se lohk zgodi, da bom direkt iz službe uletela k mismisu na pir. Mam za jutr tolk zabasan urnik, da do zadnga ne bom vedla. Tko da bi raj vidla, če se jutr slišve, če bom pa kdaj vmes kej utegnila, pa lohk tud k teb zavijem za kakšne pol urce. A prav?

Ok. Le javi mi, ker če ne, me bo možek zapeljal do mismisa in prišel pol tut iskat user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.4.2009 16:19:59   
sonček33
bozza i n stella žal mi je. en velik objem za vaju

nokes - kako lepa otročka imata...srčka

arneja - jah tkole je....šef je šef, četudi zdaj v mojem naročju spi

gloria - so rožice posajene

LL - kako si, se slišiš kaj z netko

goldy - ti kar počivaj

grethy - mis ju...si bla kaj v naših koncih za praznike

lučka - kako si

žižek - pozdravi se čimprej

miklarom - super vmesni rezultat

diana-bela barva je zakon

julija- ni besed, objem zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.4.2009 16:24:34   
bozza
Sem klicala dr. Reša, pa pravi, da naj nadaljujem s prometriumom, saj še ni vse izgubljeno, ker se še ni povsem ulilo. Ampak kar ne upam preveč upati. Test ni pokazal dveh črtic, ampak danes je šele 9. dan po ET.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.4.2009 17:02:14   
Goldy
sonček33 - Lovro raste kot konaplja, kaj? Jap, sem pridna in počivaaaam. Zdej pa težim vsem okrog, kaj bi vse še bilo za narest. In najbolje bi bilo danes, ne jutri...user posted image

bozza - ti pa kar ubogaj strica Reša!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.4.2009 17:31:18   
n74
Joj, sem kar vedela, da moram na rr, čestitam naši mišmiški, pa privoščim, da sta se oba pikeca prijela, da boste kompletni strelci v bajti user posted image user posted image user posted image

špelka - pa ravno par dni nazaj si me tolažila na zs, sem ti napisala, da si pa ti res imela že dosti nesreče prej in da je sedaj super izpadlo. Zdej pa še tole, bomo zdržali pestke zate in za pikico, da se lepo izteče

reby - ravno danes bila v ZD Rakovnik, sem šla po bolniške liste, pa nisem na nobenih vratih tvoje dr.zasledila. Sva se mogoče napačno razumeli, pa si mislila ginekologinjo? Saj je vseeno, sem slišala, da gre moja dr.stran in da junija nova pride, bomo videli kako bo prizanesljiva do frišnih poletnih nosečkuser posted image

julija1 - sem ravno včeraj razmišljala, kako je bil marec z nosečkami uspešen, potem smo imele pa kar 4 od sedmih smolo. Bo pa fino vedeti za drugič, če je test pozitiven in na uz ni nič vidno, da je treba kar vstrajat pri preiskavah, ker kasnejša IMN lahko prinese posledice. Saj ti jih še nisi imela, kajne? Kdaj sta pa sedaj zmenjena z Rešem? Sem bila v bolnici z eno punco, ki je ravno tako imela IMN, pa gre pri Rešu v naslednji postopek že avgusta. Drži se, saj bo user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.4.2009 17:35:25   
Pija76
Mismis ja Žižet je ščvekala user posted image  user posted image  user posted image . To pa zato, ker sem ji včeraj jamrala, da ti sploh nič ne napišem kolk skoz mislim nate (vaju/vas) ker me doma je_be internet, na šiht pa itak nimam časa!!!! Pol pa zjutraj ko sem brala SMS sploh nisem vedla zakaj gre, ker mi vedno ena prijateljica pošlje sms in sem mislila, da je ona in sploh nisem gledala kdo piše, pol je bla pa user posted image  user posted image WTF je to, no pol sem pa dojela user posted image ! No še krema se mi ni posušila na rokah ko sem že tipkala! POl sem poa vidla da še nisi javila, in sem mogla mal diskretno napisat user posted image ! No zdaj pa uradno: ČESTITKE DEAR, SREČNO DO KONCA IN NAPREJ!!!!!!!!!! Pivo pa user posted image hm hm hm - ah dost ga je blo, zdaj pa non alco user posted image !

Pikovit dobr žuraj jutri user posted image !

Arneja a da bi šla med fiksarke spet praviš? Hm....ne vem user posted image

En lep pozdravček vsem, grem kuhat, pa če bo povezava še mal pridem!!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
16.4.2009 17:49:20   
n74
Sem pomotoma prehitro objavila, pa še nisem vseh obdelalauser posted image

arneja - srček je še kar, spodaj mi pa vse skupaj štrajka. Sem že hotela včeraj malo pojamrat na rr, pa me je tolko zvilo. Ne počivam dovolj, sem včeraj pospravljala doma, potem si pa še privoščila en daljši sprehod in zvečer je bila štala. Toliko me je zvijalo, da sem mogla vzeti tablet, potem je spodaj nekaj počilo, kot bi počil mehurček in na wc-ju so padale ven kepe strjene krvi. Madonca sem se ustrašila, ponoči sem imela more, da so mi rodila ven letela. Danes je veliko bolje, imam samo še rjav izcedek. Seveda, če se stvar ponovi, grem nazaj na urgenco. Pa ti, sta se že z Rešem kaj zmenila?

biba007 - ne razumem, bosta spet prekinila postopek? Pa si sedaj pila krvomočnico in kakšno pivo vmes? Pa še vedno nič? Je mogoče treba vzeti malo več pavze med postopki, da E k sebi pride? Kaj predlaga ata? Bemti me to jezi, da ne doživim podobno junijauser posted image

bozza -  kar še jemlji prometrium, še ni vse izgubljeno

stella - pišuka, kako to en dan plus, potem pa takoj slabe novičke? Drži se punca, mogoče pa še ni vsega konec

kiwi - pet celic ni kar tako, super rezultat jeuser posted image

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......