|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
16.4.2009 13:39:34   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Pa še eno vprašanje...Mi smo danes dobili potrdilo domov..Davčno številko od Marinele..končno..sem jih morala spomnituser posted image
Kaj pa naj zdaj s tem potrdilom??
Grem kam,da mi dajo tisti listek z davčno al kako?

po kakšen listek bi šla?a ni gor napisana davčna?zdej ne dajejo več tistih majhnih pildkov ampak napišejo na a4 format

Hvala, sem mislila, da dobimo še tisti majhen listekuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
16.4.2009 13:39:57   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Birdy NE MEČTE JIH ČEZ OKEN, da ne prečkajo Saveuser posted image

Pa tiste pasje ketne skrij, pa uhane, ker se te že kr mal bojimuser posted image

Ja pišuka, kam nej jih pa damuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bojo šle čez oken v smeti, može?user posted image user posted image user posted image
Pasje ketne so pa lih pred kratkim romale v smeti k sem mal čistko delala... Tko da pr nas ma ketno sam še pesuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
16.4.2009 13:41:08   
Čebel@

Majchy,pa ti ta sol in voda pomagata?Daš v vročo vodo al mlačno-hladno???
Ti preko noči mine,ali te zjutraj še zmeraj boli???
Kateri del noge pa te boli_?

hehe..koliko vprašanj..user posted image user posted image user posted image

imam sol od justa in jo dam eno žlico v vročo vodo(oz.tolk toplo da dam lahko noge notri) in imam namočene dokler se voda ne shladi......meni mine je pa res da si pred spanjem še zmasiram podplate......kakšen teden so me cele noge bolele(do riti) pa so se mišice že utrdileuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
16.4.2009 13:41:10   
kayica24
po kakšen listek bi šla?a ni gor napisana davčna?zdej ne dajejo več tistih majhnih pildkov ampak napišejo na a4 format

aja???

Potem pa je to to in ne rabimo nič več urejat???
Ja potem pa super..

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
16.4.2009 13:43:15   
Čebel@
kayica,timy.......če sta že dobili napisani davčni je to to........jaz sem svojo med selitvijo izgubila zato imam tudi taveliki listek

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
16.4.2009 13:43:27   
kayica24
meni mine je pa res da si pred spanjem še zmasiram podplate......kakšen teden so me cele noge bolele(do riti) pa so se mišice že utrdileuser posted image user posted image user posted image

Mene pa bolijo od kolena navdol do gležnjev..Najbolj na področju meč,nekje v notranjost me boli..Ah saj bo že...
Zgleda nisem navajena tolko pešačituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
16.4.2009 13:44:02   
Čebel@

Potem pa je to to in ne rabimo nič več urejat???

nič ti ni treba urejatuser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
16.4.2009 13:45:26   
Čebel@

meni mine je pa res da si pred spanjem še zmasiram podplate......kakšen teden so me cele noge bolele(do riti) pa so se mišice že utrdileuser posted image user posted image user posted image

Mene pa bolijo od kolena navdol do gležnjev..Najbolj na področju meč,nekje v notranjost me boli..Ah saj bo že...
Zgleda nisem navajena tolko pešačituser posted image user posted image user posted image

ja to bo pa muskerfiberuser posted image user posted image user posted image bolj na izi pejt,sploh če v nosečnosti nisi bila neki full aktivna......to se ti mišice delajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
16.4.2009 13:47:00   
Čebel@
jaz pa pogrešam petrap!!!upam da jo ni odpihnilouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
16.4.2009 13:47:43   
kayica24
Ja pa me nene mišice bolijo,ker pol bi me tudi na dotik in ob masaži bolele,ne???Pa me nene..nekje taka neopredeljena bolečina v notranjosti...user posted image
A je to tudi to?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
16.4.2009 13:54:42   
Čebel@

Ja pa me nene mišice bolijo,ker pol bi me tudi na dotik in ob masaži bolele,ne???Pa me nene..nekje taka neopredeljena bolečina v notranjosti...user posted image
A je to tudi to?

uf po pa ne vem če bi to bile mišice......jaz ti predlagam sol+vodo in noge na višino-bi moglo po moje nucati

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
16.4.2009 14:03:56   
kayica24
hvala!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
16.4.2009 14:15:26   
Čebel@

hvala!
ni zakej.........upam da ti bo kaj nucalouser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
16.4.2009 15:22:12   
Pikica_82
Živijo! Jaz bi se vam tudi pridružila pri čveku če lahko.
Pa še najini podatki:
Aleks, 7.2.2009, 2600g in 47cm.
1. posvetovalnica: 4085g, 52,5cm (5t)
2. posvetovalnica: 4700g, 55,5cm (8t)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
16.4.2009 15:41:02   
kayica24
Pikica DOBRODOŠLA!!!!

Moram pohvalit tvojega sinčka--KAK JE SLADKI!!!RES LEP DOJENČEKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
16.4.2009 15:46:48   
Pikica_82
Hvala user posted image  Mi je malo špeheca zdaj zraslo user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
16.4.2009 15:55:30   
Čebel@

Pikica DOBRODOŠLA!!!!

Moram pohvalit tvojega sinčka--KAK JE SLADKI!!!RES LEP DOJENČEKuser posted image user posted image user posted image

se strinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa seveda se lahko pridružiš čveku-smo vsake veseleuser posted image user posted image user posted image user posted image pa mali ima full lepo ime-jaz sem hotela imeti Alex-a pa se moj ni strinjal(zdaj imava itak pupouser posted image user posted image )

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
16.4.2009 16:01:07   
Pikica_82
Uf, midva sva se tud težko zeedinla glede imen. Moj je htel met Aleksandra sicer, pa je meni to predolgo. Sva potem pri Aleks ostala. Če bi mela punčko, bi bla pa najbrž Sara. Al pa Neja. Pa drugič user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
16.4.2009 16:39:27   
simonakr
Pikica dobrodošla!

Joj pa tale vreme, sm hotla iz zdele na kavico z vozičkom pa tako piha da niti nosu ne pomolim ven! Bomo pa tlele mal čvekal!user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3094
16.4.2009 16:46:24   
tanci29
hej

evo nas nazaj..no sta že oba papcala tud

hana ima 5.090g in 59,5cm pa kontrola teže spet čez 2 tedna

joj kakšen jok pridem nazaj pole

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
16.4.2009 16:51:24   
kayica24
Uf, midva sva se tud težko zeedinla glede imen. Moj je htel met Aleksandra sicer, pa je meni to predolgo. Sva potem pri Aleks ostala. Če bi mela punčko, bi bla pa najbrž Sara. Al pa Neja. Pa drugič user posted image

Moj user posted image je Aleksander..Jaz ga pa kar Aleks kličem...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
16.4.2009 16:53:27   
kayica24
Danes je tak bedno vreme,da bolj ne bi moglo bit...Nič nisma bile z miškico zunaj..Preveč piha...Jaz oz. modva z mojim pa greva danes malo v savne pa malo zaplavat,da si hrbtenico raztegnem..Cela sem že zakočena,vse me boli od dvigovanja nošenja..Pa se grem malo razvajat...Miškico bo pa njena babi čuvala...user posted image user posted image user posted image Na srečo skupaj stanujemo...user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
16.4.2009 16:57:13   
Pikica_82
Evo user posted image  
Pri nas tud ful piha, še dobro, da sva bla dopoldan zunaj. Sem mislila, da bova še kaj šla, ker sem kura pol stvari pozabla kupit (brez listka ne smem več nikamor user posted image ), pa bova raje kr doma ostala.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
16.4.2009 17:41:30   
Vesnozaver
juhu,

midva tud nisva sla danes nic ven....ker piha....predvsem pa zato, ker je ata pozabil vozek dat zjutraj iz avta...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy naj uske grejo cimprej drugam....idite na obisk h komu, ki si je pravkar opral lase...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem zlobna hm?user posted image user posted image user posted image user posted image

pikica dobronamdosla!user posted image cuj ti viim da sva mb obeuser posted image   bi se lahko kdaj doble....jaz sem na studencih doma, pa ti?

Neposredna povezava do sporočila: 3099
16.4.2009 17:42:57   
Vesnozaver
sunny lepa frajlica, ko mama, zrihtana u nulouser posted image user posted image user posted image user posted image pa ne bom prevec hvalila, da ne bos me kregala pol, ce ti bo speh prevec zrasel, zdaj ko si na dieti...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?