Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:02:10
|
|
|
|
tilči
|
Dober dan! Se še jaz malo javim .Vglavnem smo večji del zunaj,malo urejamo vrt,danes gremo še po rožice za na okna,tamala dva se igrata zunaj.Tilen je sedaj dobil novo gugalnico,tako sta sedaj z Nejcem vsak na eni strani drevesa in se gugata Spimo kar v redu,Nejc je včeraj popil zadnjo dozo AB in upam,da bo sedaj ok.danes grem v lekarno po Imunoglukan,ki ga priporočajo P.Upam da bo vredu,ker tale bimbi nam ni nič pomagal Tašča se kar vredu rihta,zaenkrat je še pri svoji mami in imamo blažen mir v hiši .Sem že malo žleht. Anitka... za podaljšanje Špelin@... za spanje Hijenca...držim pestke ostalo sem pa pozabila .Ne mi zamerit. grem Nejca spravit v posteljo,s Tilnom greva pa malo na dvorišče Uživajte!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:05:41
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu." Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu." Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!" Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu." Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:07:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim .Vglavnem smo večji del zunaj,malo urejamo vrt,danes gremo še po rožice za na okna,tamala dva se igrata zunaj.Tilen je sedaj dobil novo gugalnico,tako sta sedaj z Nejcem vsak na eni strani drevesa in se gugata Spimo kar v redu,Nejc je včeraj popil zadnjo dozo AB in upam,da bo sedaj ok.danes grem v lekarno po Imunoglukan,ki ga priporočajo P.Upam da bo vredu,ker tale bimbi nam ni nič pomagal Tašča se kar vredu rihta,zaenkrat je še pri svoji mami in imamo blažen mir v hiši .Sem že malo žleht. Uživajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:08:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu." Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu." Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!" Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu." Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!" O hudo Poslušte in poglejte tole: http://www.youtube.com/watch?v=nSMWpucT5Lc http://www.mojvideo.com/video-damjan-murko-povecanje-penisa/aa037c80bdfceb334ec1 Polulala se bom
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 16.4.2009 12:12:42 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:17:05
|
|
|
|
sesil
|
Anitka, zakon da so ti podaljšali porodniško.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:41:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu." Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu." Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!" Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu." Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!" O hudo Poslušte in poglejte tole: http://www.youtube.com/watch?v=nSMWpucT5Lc http://www.mojvideo.com/video-damjan-murko-povecanje-penisa/aa037c80bdfceb334ec1 Polulala se bom sem pogledla še 1. zakonski prepir in se ful vidi, kak je vse zaigrano!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:49:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Ej, celo spali smo od pol dveh do petih 3,5 UR V KOSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! Ja, derem se Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kar tako naprej. Grem zdaj prebrat, če ste kaj pisale
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:52:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so bili pa hitri! in do kdaj boš zdaj uživala doma? Moram jutri nesti še eno izjavo od delodajalca in bom vse točno izvedela. Ponavadi podaljšajo za tri mesece, kar bi pomenilo, da greva v vrtec (oba skupaj ) z novim šolskim letom, ker imam še star dopust za koristit in se tako lepo izteče vse skupaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:52:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pa se je vsa slaba volja in najedanje v RA (oz. na fizio?) vsaj za nekaj splačala Aha
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:53:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Nia5 luštkani čeveljci . Lepo jih nosita. Za kavo pa velja. Upam, da bova kmalu spet kofetkali. Ta teden grem en dan po plenice in mleko v Avstrijo pa se lahko kaj zmenive. Ti mi kr sporoči, ko greš, lahko se zapeljeta celo do nas, da bosta škratka lahko po tleh puzala , če ti ugaja OK, danes verjetno ne, ker ima Gal malo vročine in ne upam nekaj zunaj z njim laufat .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:55:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dober dan! Se še jaz malo javim .Vglavnem smo večji del zunaj,malo urejamo vrt,danes gremo še po rožice za na okna,tamala dva se igrata zunaj.Tilen je sedaj dobil novo gugalnico,tako sta sedaj z Nejcem vsak na eni strani drevesa in se gugata Kak fajn Spimo kar v redu,Nejc je včeraj popil zadnjo dozo AB in upam,da bo sedaj ok.danes grem v lekarno po Imunoglukan,ki ga priporočajo P.Upam da bo vredu,ker tale bimbi nam ni nič pomagal Upam, da bo sedaj mir. A praviš, da Bimbi ne pomaga? Jaz sem si ga pa nabavila. Bomo videli. Tašča se kar vredu rihta,zaenkrat je še pri svoji mami in imamo blažen mir v hiši .Sem že malo žleht. Anitka... za podaljšanje Hvala Špelin@... za spanje Hijenca...držim pestke ostalo sem pa pozabila .Ne mi zamerit. grem Nejca spravit v posteljo,s Tilnom greva pa malo na dvorišče Uživajte!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 12:56:27
|
|
|
|
Anitka
|
Hijenca kak je bilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:01:57
|
|
|
|
suzy85
|
me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:02:56
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hijenca kak je bilo? mene tud firbec matra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:03:36
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli. ojoj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:05:48
|
|
|
|
sesil
|
eno tiste ki ste mazale otroke s fenistilom, zakaj točno ste jih mazale. naša ima neke "lišaje". pediater je takrat rekel da je to suha koža. sedaj je to preraslo v mal hujšo obliko in jo srbi. v lekarni mi je da la fenistil, pa ne vem če bi jo s tem mazala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:09:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli. Ojej Jaz bi na tvojem mestu šla na obisk. Saj spuščajo po dva.
< Sporočilo je popravil Anitka -- 16.4.2009 13:12:57 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:12:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno tiste ki ste mazale otroke s fenistilom, zakaj točno ste jih mazale. naša ima neke "lišaje". pediater je takrat rekel da je to suha koža. sedaj je to preraslo v mal hujšo obliko in jo srbi. v lekarni mi je da la fenistil, pa ne vem če bi jo s tem mazala. Jaz sem za suho kožo oz. lišaje dobila na recept kremo, ki so mi jo naredili v lekarni (Linola fett krema + olivno olje). Fenistil pa sva imela le v obliki kapljic, ko je imel neke pikice in zadnjič pri laringitisu. Mislim pa , da ne bo nič hudega, če jo s tem namažeš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:12:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, PODALJŠALI SO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so bili pa hitri! in do kdaj boš zdaj uživala doma? Moram jutri nesti še eno izjavo od delodajalca in bom vse točno izvedela. Ponavadi podaljšajo za tri mesece, kar bi pomenilo, da greva v vrtec (oba skupaj ) z novim šolskim letom, ker imam še star dopust za koristit in se tako lepo izteče vse skupaj. Sem ti pisala včeraj, da soseda tudi dela v šolstvu in so ju podaljšali porodniško in gre septembra v službo. Fouš sem vama samo zaradi varstva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:12:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli. Ti kar pojdi na obisk, otroci pa po mojem menju in zdr. osebja kolikor je meni znano naj ne bi hodili noter. Jaz vem, da svojim ne bi pustila. Odvisno od stanja in sorodstvenega razmerja.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 16.4.2009 13:13:08 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:12:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil eno tiste ki ste mazale otroke s fenistilom, zakaj točno ste jih mazale. naša ima neke "lišaje". pediater je takrat rekel da je to suha koža. sedaj je to preraslo v mal hujšo obliko in jo srbi. v lekarni mi je da la fenistil, pa ne vem če bi jo s tem mazala. Fenistil je proti alergiji. Ti jo kar namaži, nimaš kaj izgubit. Drugače pa jo namaži s kako res mastno kremo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:12:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali. Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na svetu." Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša na svetu." Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!" Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na svetu." Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel: "Kdo za vraga je Damjan Murko?!" O hudo Poslušte in poglejte tole: http://www.youtube.com/watch?v=nSMWpucT5Lc http://www.mojvideo.com/video-damjan-murko-povecanje-penisa/aa037c80bdfceb334ec1 Polulala se bom sem pogledla še 1. zakonski prepir in se ful vidi, kak je vse zaigrano!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:13:39
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je pravkar mami klicala in pravi, da je stari ata v šok sobi v komi. zdej pa ne vem, če bi še šla na obisk, ker lahko gresta v sobo samo po 2 obiskovalca, pa bodo verjetno otroci šli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 16.4.2009 13:13:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hijenca kak je bilo? mene tud firbec matra čakam na sms
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Moško imeSaMaaKatero ime izbrati?Val (
29%)
Nik (
45%)
Lovro (
26%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!