|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mali kričači NOVEMBERK 2008
10.4.2009 11:31:02   
orka
helow
čist na kratk,me baše cajt,mogoče zwečer kej weč
andromeda...jst sem banano skupi s svežim jabolkom,pa ja blo wse ok....
sonček ja wroč,zato swe se mi2 odločili biti sedaj okol poldneva not bit,pa wčeri smo bli na zbiljah in sem se nalezla rdeče barwe,pa mi dons tolk ne paše bit na soncu,popoldne jo spet mahnemo wen...

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
10.4.2009 14:23:10   
Andromeda
Mi2 sva pravkar noter prišla in res,kot orka pravi, od 12. pa do 15. je že kar prehud sonček. Jaz sem se namazala s kremo za sončenje, pa že zdaj čutim, da me peče. Tudi Dario ima lepo rdeča lička, čeprav je zaščiten s senčnikom.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
10.4.2009 18:52:21   
jada
Živjo

no mi smo pa pnoči kar dobr spali, zjutraj me je pa moja mami čist šokirala, ko mi je povedala da je anja ful slabše (ker je prespala pri njej), tako da sem šibala v Ljubljano po njo, in je bila revež čist boga. Popoldan sva šle k zdravnici in ima lažjo obliko rota virusa user posted image user posted image user posted image . Upam da bo pri tej obliki ostalo. Če kaj poje jo boli trebšček, pa slabo ji je, trese se, trebušček ima napihnjen, vročino cc 37,5, je skoraj nič, pije pa še kar. Skratka čez praznike se bomo zdravili, se mi zdi namreč da je šele sedaj ko smo doma prišla malo k sebi in se je celo nasmehnila.

NO jaz drugače že kuham šunko, jutri me čakajo pa še jajčka in peka peciva. Potički sm si naročila pri mami in svakinjiuser posted image , rolado in ostalo pecivo bom pa sama pekla. Sedaj pa šibam še malo pospravit in pomit, potem pa crkljanje z Anjo.

Vsem čvekicam pa želim lepe, mirne velikonočne praznike!!!

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2953
10.4.2009 19:23:11   
orka
...lepe welikonočne praznike wsem skupj,pa welik pirhov...

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 2954
10.4.2009 20:39:03   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

Aja, pa danes imamo nekatere post - ne pozabite. Tako, da bojo danes ribice za kosilo.

Jaz sem pa nardila testenine z cesnom, olivami, malancani in baziliko. So bile super.

Zdaj sem pa samo malo probala potico, da vidim ce je ok. No pa je dobra. Je pa letos drugačna kot lani. Sem dala v testo malo ajdove moke, nadev iz kokosa pa ni ful sladek. Men je dobra. Predvsem pa zdrava user posted image Aja pa brez jajc je tudiuser posted image   Mi je pa dons ful lepo vzhajala.....

Nace spi, nosek ima spucan, smo sli kupit uno za čistit, materina dusica pa tudi v zakeljcku ob glavi. Upam, da bo boljsa noc.

Lepe in mirne praznike!
K

Neposredna povezava do sporočila: 2955
10.4.2009 21:47:04   
Andromeda
jada - upam, da se bo Anja kmalu pozdravila. Eh, pa ravno za praznike, kaj moremo?

No, jaz danes nisem uspela vse lepo pospravit (ti, ti lenoba user posted image ), jutri bom še pirhke barvala, v nedeljo gremo pa do mojih v Novo mesto in bomo tam prespali.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
11.4.2009 7:17:58   
_katja_
Odkritje tedna.... vsi so mi govorili da je sojino mleko zanic. In grem potem najprej kupit rizevega. Ki je sladkana in malo mastna voda (vsaj meni se tako zdi). Zdaj sem pa za peko kupila malo več sojinega (je bilo ceneje), in ga probam....mmm dobro....in dam v kavo in mmmmmm sploh dobro in predvsem zelo zelo podobno kot kravje... user posted image user posted image user posted image user posted image

Cist sm navdusena da bo jutranja kavica spet pravauser posted image

Aja ena velika user posted image :)

Noc je bila boljsa user posted image

MEETING PA KAR VELJA ZA SREDO 15.4.  da si boste malo splanirale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2957
11.4.2009 8:33:36   
Andromeda
Dobro jutro!

_katja_ hvala za kavico.

Naša noč je bila še kar znosna, okrog štirih se je začelo z dajanjem dude.....ups, Dario je pravkar raztresel piškotke iz vrečke, s katero se je zamotil....hehe, imam po celi sobi nasmeteno. Itak moram sesalc vžgat.

No, saj gren kar na delo, ker bom še pirhke barvala, da jih bom ob dveh nesla požegnat.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
11.4.2009 23:23:54   
Andromeda
Zjutraj gremo v Novo mesto, pa da vam še voščim:

Vesele velikonočne praznike!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2959
12.4.2009 9:55:03   
klavdiy4
Pozdravljene!

Res se bolj malo oglasim...

če se ne motim : user posted image CLAUDI VSE NAJ NAJ ZA  VČERAJŠNJI PRAZNIK ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsem pa želim:
 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
12.4.2009 17:10:47   
nagajiva
Ojla

Uf, saj berem še, pol pa sonce pa kar ven pobegnem in pozabim kaj napisat user posted image . Pa vidim, da nisem edina user posted image .....
Drugače smo ok....smo včeraj meli piknik, da smo proslavili rojstvo nečaka in je blo prav luštno. Danes pa malo žehto peremo, miceni pa se z atijem ukvarja user posted image user posted image user posted image .

Nič, šibamo nazaj ven......

Opazujem te, kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke....In šele, ko tvoja dlan leži v moji opazim, kako zelo majhen si. Tako si majhen-pomeniš mi pa ves svet!

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.4.2009 7:19:42   
_katja_
Claudi: z moje strani tud vse najboljše. Dva dni prepozno, ampak upam, da vseeno velja user posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.4.2009 7:26:49   
_katja_
Se res pozna lepo vreme in prazniki ....zatisje na RRu....

Upam, da ste preživele lep vikend in se niste preveč najedle. Jest sem letos kar vesela, ko sem na dieti in se posledicno tud nism prevec najedla user posted image
Danes ponoči sem šla spat v drugo sobo in pustila dragija s flaškami in Nacetom samega.....Sem se mogla mal naspat, ker je bilo par noči kar slabih zaradi zamašenega noska, lune, al ne ve česa še vsega,,,, no in sm se naspala maluser posted image Ceprov sem enkrat ponoci ustala, ker se je cez dvoja zaprta vrata slisal jok, pa nič ni kazalo da je dragi buden. Je res spal kot top zraven...heh ne vem kako jim to rata. Ampak sem ga sam ruknla in odsla nazaj spat. Ob 5,00 so me pa tolk joske bolele, da sm se zbudila. Ampak dobr....je bilo v kosu nekaj več kot zadnje noci, tko da super user posted image

Dragi je sel na en dolg trening, tko da sva sama z miskotom, do ene 15,00. Gremo pol vn, dopoldne bova pa doma, mal okol hiše pa je.....pa mogoče bom še en peciv spekla, ker mam sam se 1 košček potice.....

Glede srečanja: SREDA 15.4. 2009 ob 9,30 v Tivoliju na parkirišču. Sej se bomo že najdle. Lahko napišem na en list RR user posted image

Lep praznični ponedeljek!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.4.2009 17:37:50   
Claudi
Ojla!

Najprej hvala za čestitkeuser posted image Praznovala nisem nič, ker ima moj 1.maja RD in bova enkrat sredi maja naredila skupaj majhno feštico....Sta mi pa oba moja fanta dala po eno vrtnico, še Žan jo je čist sam v rokci držal...res ful lepouser posted image

Tudi jst upam, da ste preživele lepe velikonočne praznikeuser posted image Vreme nam je bilo kar naklonjeno.
Mi smo bili v nedeljo pri mojih starših, danes smo bli pa na Bledu, oz.smo naredl en sprehod okoli.Mali je v vozičku neki sitnaril, ga je Gašper  mogu mal nosit, pa sonček se je več ali manj skrival.Drugače pa fino, ful veliko ljudi, ful veliko vozičkov,  v glavnem lušten sprehod.Nazaj grede pa itak pica user posted image Tko da zdele te tri dni nism na dieti user posted image Še uni dve kili k sm zgubla, sm jih zdej nazaj dobla...tko da gremo jutr spet od začetka...

Jutri zjutraj pa Žan dobi drugo pikicouser posted image

Imejte še lep praznični ponedeljek, vsaj kolikor ga je še ostalo!

papa

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.4.2009 19:09:46   
orka
helow
pupe,dajmo se pofočkat,tiste k bomo u sredo prišle?
jaz bom,če le ne bo dež
1. ORKA
2.
3.
4.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.4.2009 20:08:24   
_katja_
IZVIRNO SPOROČILO: orka

helow
jaz bom,če le ne bo dež
1. ORKA
2. Katja
3.
4.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.4.2009 21:17:52   
Andromeda
Hello!

claudi- z zamudo - vse naj naj!

Tivoli
- khm, nočem komplicirat, ampak ob 9.30 je za nas malček prezgodaj...Pa še brez avta sem in bom morala peš it, kar vzame od Stožic do Tivolija vsaj 3/4 ure...

Tudi mi smo se imeli lepo za praznike. Včeraj smo šli do mojih v NM in prvič z Dariem tam prespali in moram phvalit mojega fantka - res je bil priden in lepo pančal, edino proti jutru alarm na AC... Je spal v prenosni postlci in ni bilo naklona, pa se takoj pozna...Ah, bo že minilo.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 13.4.2009 21:18:25 >

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.4.2009 9:34:10   
Andromeda
Dobro jutro!

KJE PA STE? Že vse vzunaj? No, mi2 sva do osmih poležavala, pa še brat je pri meni, ker je tu prespal in smo ravno zajtrk pojedli. Dario je tak dobrovoljček spet, veselo tolče po tipkovnici zraven.

Eno ? - krompirček
- ste ga uvajale samostojno ali še s kako zelenjavco? Ker mi smo od zelenjave probali samo bučke in seveda korenček...

Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.4.2009 9:35:02   
Andromeda
Aja, glede na to, da sem prva, se pa spodobi da skuham user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.4.2009 12:03:35   
TINKA05
Evo mene zlo nahitrco.

Zadnje čase nimam več nobenega časa, ker se pripravljamo na gradnjo - čez 14 dni začnemo, s tem, da se moram selit ven iz stanovanja, ker bodo tudi tega rihtali. v glavnem noro!!! user posted image

Vidim, da vsi otročki lepo napredujejo. Tudi naš šmrkolinček pridno raste - ima že 6800g. Si je sam premaknil večerno uro za spanje. Prej je hodil spat okoli 10h, zdaj ga pa že ob pol devetih ni več. Se pa zato tudi zjutraj eno uro prej zbudi za jest. Prej je bil lačen ob 7h, zdaj pa bo 6h. Ampak to je dobro, da po obroku zaspi nazaj še za 2-3 urce.
Tudi pri nas smo začeli z gosto hrano (uvajanje). Sprobali korenček, jabolka, riževo kašico, in vse sadne okuse Frutkov. Danes oz jutri začnem s krompirčkom - dodala mu bom korenček.

Banane mu še nisem dala, ker imamo na momente še vedno težave s kakanjem. Razmišljam tudi o varianti s slivami. Kako pa slive pripravit zraven banane? Mislite da bo OK, če mu suhe slive skuham in pretlačim z banano?

Zdele greva še papcat, potem pa na sončka. Mejte se!

Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.4.2009 14:35:17   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_

IZVIRNO SPOROČILO: orka

helow
jaz bom,če le ne bo dež
1. ORKA
2. Katja
3. anja-- pomar*ANČA*
4.

mogoče bom malce kasneje, sam pridem pa ziher.

slive+banano jst naredim tako, da slivo najprej prekuham da je mehka, potem pa skupaj pretlačim. ampak ne mara. danes je prvič dobil jabolčni frutek in ga je full pojedel. še popoldan mu bom dala eno rundo.  ne bom ga več mučila z mojo kuho, ker mu očitno ni všeč, pa bova malce z frutki še šlepala.

ste se lepo imela čez praznike? mi smo cele dneve samo jedli...cel teden nočem nič mesnega skuhati, ker imam odpor do mesa. smo pa prvič prespali pri starših in je bilo takooooooo fajn, cele dneve so nas crklali, zjutraj sem gala dala v varstvo on sva z dragim še malce polenarla.... bom kupila prenosno posteljco, ker je bilo malce neprejitno spat, ker sva imela gala med nama.

čmru me že kliče, čez vikend so ga vsi sorodniki razvadili, danes je pa hud ker ga ne nosim. aja pa prsta je začel cuzatuser posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.4.2009 16:21:35   
Andromeda
Jaz sem prej pretlačila krompirček, zraven dala še malo AM, ampak je bilo Dariu fuj in fej. Bom jutri dala še kako zelenjavo zraven.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.4.2009 18:06:43   
jada
Živjo

no mi2 sva bila pa danes na enem daljem sprehodu s katjo, ter seveda na obvezni kavi s čvekom. user posted image Je prav pasalo. Anja je šla danes v vrtec, zaenkrat kaže da je ok. No popoldan sem klicala pediatrinjo, glede cepljenja 2 doze, ampak mi je prestavila na prihodnji teden ko bo Žiga bolje. Upam da pozdraviva tale nosek. Drugače smo pa ravno iz LJ, mi je Žiga od Lj do doma jokal - oziroma vreščal v avtu user posted image , tako da ga ima sedaj kar očka.

Čez vikend mi je pa prav pasalo da smo bili bolj doma, sami,, ooz. moji starši so bili na zajtrku, potem smo šli pa na sprehod v Arboretum, kjer se je trlo mamic z vozički. Zdej za jutri - pride kakšna še na tale zmenek v Tivoli??? Poleg anje in orke??

Andromeda -ko dam Žigu krompirček mi zapre usta z ravno črto user posted image , če mu dam poleg krompirček, ni nič bolje, še slabše je pa z bučko in brokolijem. user posted image Tako da bom poskusila z rižkom.

Drugače imava pa lepo uvedeno dopoldansko malico (sadje - banano, ali pa jabolko, marelica ali pa suha sliva, jabolko, ali pa rozine, jabolko, ali pa hruška, jabolko, marelica) včasih mu dodam poleg rižek, včasih pa kar brez. No popoldan imava pa tudi popoldanski obrok goste hrane in sicer kakšno kašo (gres, riž, bananina kaša ......) Sem pa rekla da počakam do 6 meseca ko mu bom poskusila poleg zelenjave dati še puranovo meso, mogoče bo bolj usta odpiral user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.4.2009 20:50:06   
Andromeda
Kako se potem zmenimo za jutri? Jaz oziroma midva bi lahko prišla ob 10.30... Če seveda ne bo dežja user posted image . Ker nas je danes že ujel dežek, še dpbro, da smo bili zelo blizu doma.

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.4.2009 20:52:25   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: jada

Andromeda -ko dam Žigu krompirček mi zapre usta z ravno črto user posted image , če mu dam poleg krompirček, ni nič bolje, še slabše je pa z bučko in brokolijem. user posted image Tako da bom poskusila z rižkom.

Jaz mu bom jutri dala zraven krompirčka še korenček, pa upam, da mu bo kaj bolj všeč.

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?