Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:20:28
|
|
|
|
Anonimen
|
pozdravljene, se bolj redko oglašam - ker vas komaj sledim. Sedaj imam pa malo miru, ker sem našega 2,6 letnika poslala na dvodnevno rajžo pa lahko malo bolj spremljam. Vidim, da se srečujemo kar s podobnimi težavami.....tale voda oz. bolj tok je zares kar zoprn...no, vsaj meni... malega/malo kar fajn čutim in je precej bolj živahno od prvega.... pa ena je omenila MORJE - jest ga tudi pogrešam, zato komaj čakam, da se bomo kam odpeljali - btw....ste že kaj rezervirale poletne počitnice ? kam jo boste kaj mahnile ?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:20:53
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drgac mam pa od dohtarja potrdilo o neozdravljivi bolezni....lenoritis ja pa jade... a nisi slišala da so odkrili zdravilo,ga boš hmal dobila.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drgac mam pa od dohtarja potrdilo o neozdravljivi bolezni....lenoritis a tud to se da dobit no jz sem prah pobrisala že v ponedeljek tak da ga danes ne bom bom zdej bolj počivala a bom šla lahko popoldne na mlajčke da bom mal brata zažrla
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:21:56
|
|
|
|
KatMat
|
buhnedej!!! zbombandiram celo fabrko
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:22:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl jaz sem včeraj posesala pa pobrisala po tleh,pol sta pa z vrtca prišla pa mi je tamala cuker v prahu raztresla po kuhinji in hodniku.a se pri takih sploh splača pospravljat? ne olive res se nesplača pospravlat, sam kaj čmo če pa ne bi bi jz že po orenk smeteh hodila če sploh bi k bi se kam prlimala
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:23:24
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drgac mam pa od dohtarja potrdilo o neozdravljivi bolezni....lenoritis a tud to se da dobit no jz sem prah pobrisala že v ponedeljek tak da ga danes ne bom bom zdej bolj počivala a bom šla lahko popoldne na mlajčke da bom mal brata zažrla a mate "postavljanje"? razkužit se ne smeš (beri-z alkoholom),kakšno kilo si pa lahko navlečeš gor.jaz bi tud kam šla,na sladoled..
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:24:29
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat buhnedej!!! zbombandiram celo fabrko nikar porodnišnice zbombardirat,ha ha ha...ti bo mala dala vetra
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:26:25
|
|
|
|
KatMat
|
morm povedat da stvari za mojo lubiko ki bi morali prepeljati ze dva dni nazaj (mah ze dva meseca se vozjo) se vedno niso v moji lasti... edin kar mam so stvari za v porodnisnico...vlozki,blazinice,hlacke....za svojo ritko sem poskrbela...aja pa en paket planick za naso bebiko...da bo imela ko pride iz porodnisnice
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:26:41
|
|
|
|
Anonimen
|
pa kje imate energijo še za pospravljanje ? Pri nas je pospravljeno dokler mali ne pride domov.....potem pa spet jovo na novo........
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:26:55
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Glede nohtov - v materinski šoli nam je babica rekla, da ne smejo biti namazani, ker se na nohtih zelo hitro vidi, če je kaj narobe in se začnejo barvati... Ne me prosim za besedo držat, tako sem si jaz zapomnila. Mi je ostalo v spominu, zato si od prvega alarma dalje sploh ne upam nohtov mazat... nam v MŠ kej tazga niso omenjali... sicer pa si itak samo s prozornim namažem nohte... tko da kle ni panike medo je pa res aktiven... se tkole šeta... jz sam upam da ga ne bojo usmrtil.. copka bodi v nizkem štartu pripravljenosti katmat ja res, samo še 17 dni... pa nisem prva s seznama ... za lenoritis pa se mi zdi da ga mam tud jz zoja10 jz sem tud prej opazovala siničko k je bla n balkonu.... tko lahkotno je prepevala, da se mi je kr zehat začelo.. bi takoj potonila v spanec... cveka res se pozna če te en dan ni na rr... te kr pogrešamo... javi se kej porod men je tud zdej glih soseda rekla k sva ble na sprehodu, da nej jo kr pokličem če bo spet kakšen alarm, ker je glih na bolniški, tko da me ona zategne do P .. tko da če mojga ne bo kje v bližini sae mam vsaj na nekoga za zanest FLASK_A res dobre slike... Leela jz sem tud za to, da še kakšen LJ sreča medveda in ne samo mi hribarji čistačice dons bom mela pa jz čistilno... samo da se malo oddahnem... k sem bla glih na sprehodu skor 2 ure *Lina* super da si se malo oglasila morje jz ne grem nikamor... me ne vleče... mojga pa tud ne... z Gajo pa se mi bo še manj dal pol okol letet
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat drgac mam pa od dohtarja potrdilo o neozdravljivi bolezni....lenoritis a tud to se da dobit no jz sem prah pobrisala že v ponedeljek tak da ga danes ne bom bom zdej bolj počivala a bom šla lahko popoldne na mlajčke da bom mal brata zažrla a mate "postavljanje"? razkužit se ne smeš (beri-z alkoholom),kakšno kilo si pa lahko navlečeš gor.jaz bi tud kam šla,na sladoled.. ja postavlal bojo mlajčke in tega jz ne smem zamudit, a veš kojk dobrot je za pojest na takih shodih sam se moram mal šparat da mi pol v soboto ne bojo hlače premejhne pila ne bom alkohola k ga itak ne smem pa še pritisk dviguje ( vino ) no tako da bo kr sokec al pa voda
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:27:12
|
|
|
|
Dudica1
|
ČE KATERO ZANIMA ČAJ ZA DOJIT SM DODALA LINK OD ČAJNICE PATRA SIMONA AŠIČA... če katera pozna...včeraj mi je kolegica povedala za ta čaj ga je dobila in ima mleka ful pa še pravi da je mleko prav sladko...tako da izgubit nimam kaj...pit moraš tako ali pa tako in sem si jih naročila 5 škatlc... http://www.sitik.si/DOMOV.htm
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:28:29
|
|
|
|
OliveOyl
|
ne olive res se nesplača pospravlat, sam kaj čmo če pa ne bi bi jz že po orenk smeteh hodila če sploh bi k bi se kam prlimala [/quote] a si predstavljaš?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
midva bova pa letos hodila na morje kot muhe enodnevnice, k ni keša bova stanovanje rihtala, aja ker medo se sprehaja in kje???? sem neki zgrešila?!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:30:24
|
|
|
|
KatMat
|
ja kje si to prebrala???odpre mi link ampak ker caj je to??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:31:03
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ČE KATERO ZANIMA ČAJ ZA DOJIT SM DODALA LINK OD ČAJNICE PATRA SIMONA AŠIČA... če katera pozna...včeraj mi je kolegica povedala za ta čaj ga je dobila in ima mleka ful pa še pravi da je mleko prav sladko...tako da izgubit nimam kaj...pit moraš tako ali pa tako in sem si jih naročila 5 škatlc... http://www.sitik.si/DOMOV.htm a to se ne da kje v trgovini kupit?? morš prek neta naročit??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:31:39
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja kje si to prebrala???odpre mi link ampak ker caj je to?? aja pozabila napisat...pojdi pod čajnico in to je čaj za doječe matere
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:31:48
|
|
|
|
OliveOyl
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja kje si to prebrala???odpre mi link ampak ker caj je to?? po moje je pod čajne mešanice-mamica čaj a je dudi?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:32:27
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ČE KATERO ZANIMA ČAJ ZA DOJIT SM DODALA LINK OD ČAJNICE PATRA SIMONA AŠIČA... če katera pozna...včeraj mi je kolegica povedala za ta čaj ga je dobila in ima mleka ful pa še pravi da je mleko prav sladko...tako da izgubit nimam kaj...pit moraš tako ali pa tako in sem si jih naročila 5 škatlc... http://www.sitik.si/DOMOV.htm a to se ne da kje v trgovini kupit?? morš prek neta naročit?? ja lahko pri njih v stični v čajnici drugače pa tuki na netu
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
nč pridem nazaj grem še mal delat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:33:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja kje si to prebrala???odpre mi link ampak ker caj je to?? po moje je pod čajne mešanice-mamica čaj a je dudi? ja mamica čaj ali čaj za doječe matere
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:35:00
|
|
|
|
KatMat
|
sam pod narocila najdem ta caj...kje si pa preberem kaj je not??ce grem pod cajnico se mi odpre sam opis kaksna je
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:36:07
|
|
|
|
KatMat
|
aha...tnx
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 12:36:29
|
|
|
|
Blueeyes
|
ne vem a sem blesava... kje so pa cene??? sam za dostavo sem vidla (Naročene izdelke, ki so na zalogi Vam bomo dostavili v roku 5 - 7 delovnih dni preko hitre pošte INTEREUROPA EXPRES. Strošek dostave znaša 4,5 € na paket. Kupnino in dostavo plača naročnik prevozniku hitre pošte (INTEREUROPI).
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?