|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009 - 4. del
16.4.2009 10:04:13   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Ja, medvedek se je izgubil... user posted image Pa Tivoli je zaprt za sprehajalce, zaradi nevarnosti...

No, jst pa nimam nekih groznih problemov z britjem in  urejanjem nohtov. Gre, čeprav težje, ampak gre... Aja, punce, nohtov ne smete imeti lakiranih na porodu, tako da se zadnje dneve ne splača trudit s kakšno francosko manikuro... user posted image

zakaj pa ne smemo met nalakiranih nohtom??? to pa prvič slišim... a tud s prozornim lakom ne??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
16.4.2009 10:09:45   
lake
Jst sm pa že resno razmišljala o francoski manikuri user posted image . Jst se trenutno bolj s sloni razumem kot z medvedi, tko da bi blo bolš če bi se slon okol sprehaju user posted image .

Zdej pa šibam še po tazaden bolniški listek, da ga pošljem pa v bauhaus. Se tipkamo kasnej.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
16.4.2009 10:09:59   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

Ja, medvedek se je izgubil... user posted image Pa Tivoli je zaprt za sprehajalce, zaradi nevarnosti...

No, jst pa nimam nekih groznih problemov z britjem in  urejanjem nohtov. Gre, čeprav težje, ampak gre... Aja, punce, nohtov ne smete imeti lakiranih na porodu, tako da se zadnje dneve ne splača trudit s kakšno francosko manikuro... user posted image

zakaj pa ne smemo met nalakiranih nohtom??? to pa prvič slišim... a tud s prozornim lakom ne??

to tudi mene zanima. Jaz sem jih pri prvem porodu imela, če se ne motim.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
16.4.2009 10:10:19   
Tanja_
flaska pridem, ni panike. Sm ravn včer novo metlo kupila, pa je prodajalec reku k sm plačala, gospa a vam jo zavijem al boste kr odletela z njouser posted image
A pa maš kej za prigriznit?K brez bencina ne morem pucatuser posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
16.4.2009 10:20:14   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

flaska pridem, ni panike. Sm ravn včer novo metlo kupila, pa je prodajalec reku k sm plačala, gospa a vam jo zavijem al boste kr odletela z njouser posted image
A pa maš kej za prigriznit?K brez bencina ne morem pucatuser posted image

user posted image

Ti si pa res naspidirana danes! Pazi, da kje sproti malega ne izgubišuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
16.4.2009 10:20:32   
petrazg
Glede nohtov - v materinski šoli nam je babica rekla, da ne smejo biti namazani, ker se na nohtih zelo hitro vidi, če je kaj narobe in se začnejo barvati... Ne me prosim za besedo držat, tako sem si  jaz zapomnila. Mi je ostalo v spominu, zato si od prvega alarma dalje sploh ne upam nohtov mazat... 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
16.4.2009 10:22:32   
FLASK_A

Glede nohtov - v materinski šoli nam je babica rekla, da ne smejo biti namazani, ker se na nohtih zelo hitro vidi, če je kaj narobe in se začnejo barvati... Ne me prosim za besedo držat, tako sem si  jaz zapomnila. Mi je ostalo v spominu, zato si od prvega alarma dalje sploh ne upam nohtov mazat... 

Ja, nam so rekli enako in si jih tudi nisem mazala zadnji mesec. Zdaj si jih tudi ne bom.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
16.4.2009 10:22:39   
petrazg
Na radio so pravkar sporočili, da je medvedek na trim stezi v Mostecu....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
16.4.2009 10:39:38   
KatMat
oh kako pase pocitek...se enga mam na lagarju za danes...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
16.4.2009 10:41:11   
KatMat
malo malcat treba...kaj pa cem...en jogurt pa,jah kaj cem-poli je tud za pojes da ne bomo stran metal

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
16.4.2009 10:42:19   
copka
Od vceraj ko sem nazadnje brala ste se dotaknile ogromno tem.

Pokica_ super da si doma. Kar se malo pocakajte. Me delate zivcno tiste, ki srasite z laznimi alarmi rok imate pa za mano. Kar lepo pocakajte v vrstiuser posted image - jaz hocem prej rodituser posted image  

zoja09- so pa smotani v laboratoriju, da dajejo info pred zakljuckom testiranjauser posted image  kaksnih bedarij pa ni pametno delat ne glede na rezultate
Tanja_- super za pogodbouser posted image

madejka- vse najboljseuser posted image

donat- meni so prvi pozirki bili za nic, sedaj pa ko me zgaga pece ga z velikim uzitkom spijem in me kmalu mine

zoo- mene ne vidijo vec v zivalskem vrtu, ker menim, da je to mucenje zivali. Oz. je to kot gledanje nagacenih zivali, ki so ze zdavnaj brez duse in samo cakajo na smrt. Tistemu medvedu, ki se seta po Tivoliju pa zelim cimdaljse zivljenje.

Danes sem se dobila z babico, ki upam, da bon pri porodu. Mi je pa pred zmenkom nekaj steklo in sem imela mokre hlacke in ko sem se obrisala na WC je bila ko ena sluz na papirju- kot jajcni beljak. In sem povedala tej babici in je rekla, da imam tudi trebuh precej nizek in da je lahko bila plodovnica, torej da se pripravlja telo (pa sem tudi vohala hlacke- pa nimam pojma ali je smrdelo ali ne). A veste da lahko ovoj mehurja tudi otrocek strga z nohtkom??user posted image  Jaz sem mislila, da je to bolj trpezno. No, sva zmenjene, da jo danes poklicem in povem, ce mi je se kaj teklo. Sicer bi raje bikca kot ovencka, ampak bi pa ne glede na to, rada sla rodit. Se pocutim pripravljeno (vsaj tako se mi zdiuser posted image ).

Glede nalakiranih nohtov sem enkrat brala, da ni fajn, da so nalakirani, ce se slucajno zgodi, da morajo s tisto scipalko meriti (ne vem tocno kaj-kisik?). Ko sem sla na abrazijo so se sestre pogovarjale, da bo ena zenska hoces noces morala dat dol lak (na abraziji ti dajo tisto scipalko na prst).

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
16.4.2009 10:42:26   
KatMat
glih tickercke gledam...punce...pocas bomo zacele kapljati v p!!!!blue ma sam se 17 dni!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
16.4.2009 10:44:04   
KatMat
copka!! ti pa se manj kot blue!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
16.4.2009 10:46:11   
elyy
Evo jst sm spilauser posted image ,morem še zajterk pojest jst bl kasnej jem ....kr oči so me zabolele k sm brala k ste ble pridne,pa ste tok napisale.
Prej ustanem in ful čutm neki mokro na hlačkah....sem kruser posted image  skor,pol pa pogledam pa(vidm,da mi je čist malo ušlo na pižamo,zgleda tko k voda sam z belim tokom obarvana)me je kr stisnel pr srcu!
Sej dobeseno me ni strah  poroda,sam jst bi rada,če me kej prime....da me bo moj odpelu v P. nepa k ni nobenga doma,da me bo rešilcuser posted image ....si sploh tega neprestavljam!

povijalne mizice:jst morem še nabavt,jo bom v kopalnico dala...bova šla z mojmu za vikend...tko,da bom še tega rešena!

neprofitno stanovanje:v naši občini majo dober narjen,skor vsak dobi stanovanje v novih blokih...pa res nisem slišala,da bi mel kšne težave z vlažljivimi stanovanji....ker majo ta stanovanja dost mojih znank,ker se nama to bolj splača,kot pa kredit zdvigvat za dobo 20 let po 400 eur mesečnega obroka.....sva se šla pozanimat že neki časa nazaj....in to nebi šlo....
pr neprofitnih stanovanjih ti po dohodku plače izračunajo mesečno najemnino,pa še odkupš ga lohka!  

porodnišnice:jst res srčno upam,da me nebodo,kar same pustil v porodni sobi z masko.....pol nej se pa znajdem,kar sama......se mi bo kr zmešal.....

donat:men pomaga,k me zgaga peče,sam nesmeš ga preveč spit,k pol na WC letišuser posted image

fotografije:morem svoj album tud uredit,k nimam nobene slike gor....morem it po kšne nove baterije za v digitalca..pa bom čez kšn dan uredila..pa bojo tud moje gor!

zdej grem pa neki pojest,pol pa cunje obest...pa neki pospravt!
se pol slišmo*
čao 

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
16.4.2009 10:50:58   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

copka!! ti pa se manj kot blue!!!

ja, en danuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
16.4.2009 10:51:36   
zoja10
good morning vietnam user posted image

Tanja jaz ne bi dvomla da ma Flaska bencin, skoz svoje zajtrke slika pa jih gor lima...user posted image user posted image user posted image user posted image  za take dobrote ji jaz še nohte postrižem user posted image user posted image

mene neki trga, žicam mojga da greva na morje..user posted image  sej sam na eno kavo...če rodim tam dol, bom mela pa fajn razgled....user posted image

Drgač pa, vse po starem, slabo spanje... tašča je doma,kao ful kuha..user posted image ...(ne bom ponavljala zgodbe o skrinjiuser posted image ).

Sinička me pozdravlja skoz okno...user posted image

kje je pa Cvekica? a tud ona spet v fata klubu? aja ona je direktor user posted image  (hecam)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
16.4.2009 10:52:00   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Evo jst sm spilauser posted image ,morem še zajterk pojest jst bl kasnej jem ....kr oči so me zabolele k sm brala k ste ble pridne,pa ste tok napisale.
Prej ustanem in ful čutm neki mokro na hlačkah....sem kruser posted image  skor,pol pa pogledam pa(vidm,da mi je čist malo ušlo na pižamo,zgleda tko k voda sam z belim tokom obarvana)me je kr stisnel pr srcu!
Sej dobeseno me ni strah  poroda,sam jst bi rada,če me kej prime....da me bo moj odpelu v P. nepa k ni nobenga doma,da me bo rešilcuser posted image ....si sploh tega neprestavljam!

s ves da mene tud to skrbi...

moj je v enmu dnevu v prekmurju in v gorici...me prav zanima kje bo ko bo nastopil cas da gremo v p

(odgovor članu elyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
16.4.2009 10:52:58   
KatMat
cveki kofetka

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
16.4.2009 10:54:07   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

kje je pa Cvekica? a tud ona spet v fata klubu? aja ona je direktor user posted image  (hecam)

ne ona ima danes cvekalni danuser posted image  je na obisku pri kolegici. Se pozna, da je ni, a ne?user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
16.4.2009 10:55:24   
KatMat
ja se a neuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
16.4.2009 10:58:11   
copka

IZVIRNO SPOROČILO: elyy

s ves da mene tud to skrbi...

moj je v enmu dnevu v prekmurju in v gorici...me prav zanima kje bo ko bo nastopil cas da gremo v p

moj je rekel, da ima en piknik-zabavo s sodelavci v petek in ponavadi v tisti kucici prespijo. pa sem mu rekla: itak prides domov spat? kaj ce me prime rodit? Pa me je cisto preseneceno pogledal. Pa sem mu rekla, da hocem da me on pelje rodit. Pol mi je pa rekel: kaj pa ce te prime medtem ko sem v sluzbi? a naj pridem iz Lj in te peljem v LJ? Saj te lahko tvoja mami, jaz pa bom ze v P. Sem rekla (ze mal v hecu): kar ti me pridi iskat user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
16.4.2009 11:01:14   
copka

ja se a neuser posted image user posted image user posted image

mislim, da si je dala kar pravi nick user posted image

cveka- brez zamere!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
16.4.2009 11:03:24   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

good morning vietnam user posted image

Tanja jaz ne bi dvomla da ma Flaska bencin, skoz svoje zajtrke slika pa jih gor lima...user posted image user posted image user posted image user posted image  za take dobrote ji jaz še nohte postrižem user posted image user posted image

mene neki trga, žicam mojga da greva na morje..user posted image  sej sam na eno kavo...če rodim tam dol, bom mela pa fajn razgled....user posted image

Drgač pa, vse po starem, slabo spanje... tašča je doma,kao ful kuha..user posted image ...(ne bom ponavljala zgodbe o skrinjiuser posted image ).

Sinička me pozdravlja skoz okno...user posted image

user posted image Kar pridite, vas vse povabim, bom čist spedenana očitnouser posted image

Jaz bi tut šla na morjeeeee user posted image Al pa nekam k vodi... Me ful pomirja, prav paše...

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
16.4.2009 11:06:41   
Tanja_
Moj gre tud naslednji teden za cel teden na pot, pa pol tisti teden po prvem maju spet za cel teden. Je reku, da bo že kako pršu taprav čas, če se takrat slučajn začne. Bo že, jst se sploh ne sekiram zarad tega, bom že našla koga, ki bo hotu it z mano rodituser posted image .

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
16.4.2009 11:10:10   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Moj gre tud naslednji teden za cel teden na pot, pa pol tisti teden po prvem maju spet za cel teden. Je reku, da bo že kako pršu taprav čas, če se takrat slučajn začne. Bo že, jst se sploh ne sekiram zarad tega, bom že našla koga, ki bo hotu it z mano rodituser posted image .

ma, saj tudi ce me v porodnisnico pelje mami je vseeno, samo ona me bo delala se bolj zivcno, pa pol zacne z ... v mojih casih... ko sem jaz sla rodit...user posted image

Pri porodu pa al bo moj zraven ali pa noben, ker tam mi pa kaksna pametovanja res ne bi pasala, pa tudi z mojim bi se najbolj sprosceno pocutila.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!