Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:04:13
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ja, medvedek se je izgubil... Pa Tivoli je zaprt za sprehajalce, zaradi nevarnosti... No, jst pa nimam nekih groznih problemov z britjem in urejanjem nohtov. Gre, čeprav težje, ampak gre... Aja, punce, nohtov ne smete imeti lakiranih na porodu, tako da se zadnje dneve ne splača trudit s kakšno francosko manikuro... zakaj pa ne smemo met nalakiranih nohtom??? to pa prvič slišim... a tud s prozornim lakom ne??
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:09:45
|
|
|
|
lake
|
Jst sm pa že resno razmišljala o francoski manikuri . Jst se trenutno bolj s sloni razumem kot z medvedi, tko da bi blo bolš če bi se slon okol sprehaju . Zdej pa šibam še po tazaden bolniški listek, da ga pošljem pa v bauhaus. Se tipkamo kasnej.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:09:59
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Ja, medvedek se je izgubil... Pa Tivoli je zaprt za sprehajalce, zaradi nevarnosti... No, jst pa nimam nekih groznih problemov z britjem in urejanjem nohtov. Gre, čeprav težje, ampak gre... Aja, punce, nohtov ne smete imeti lakiranih na porodu, tako da se zadnje dneve ne splača trudit s kakšno francosko manikuro... zakaj pa ne smemo met nalakiranih nohtom??? to pa prvič slišim... a tud s prozornim lakom ne?? to tudi mene zanima. Jaz sem jih pri prvem porodu imela, če se ne motim.
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:10:19
|
|
|
|
Tanja_
|
flaska pridem, ni panike. Sm ravn včer novo metlo kupila, pa je prodajalec reku k sm plačala, gospa a vam jo zavijem al boste kr odletela z njo A pa maš kej za prigriznit?K brez bencina ne morem pucat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:20:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ flaska pridem, ni panike. Sm ravn včer novo metlo kupila, pa je prodajalec reku k sm plačala, gospa a vam jo zavijem al boste kr odletela z njo A pa maš kej za prigriznit?K brez bencina ne morem pucat Ti si pa res naspidirana danes! Pazi, da kje sproti malega ne izgubiš
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:20:32
|
|
|
|
petrazg
|
Glede nohtov - v materinski šoli nam je babica rekla, da ne smejo biti namazani, ker se na nohtih zelo hitro vidi, če je kaj narobe in se začnejo barvati... Ne me prosim za besedo držat, tako sem si jaz zapomnila. Mi je ostalo v spominu, zato si od prvega alarma dalje sploh ne upam nohtov mazat...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:22:32
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Glede nohtov - v materinski šoli nam je babica rekla, da ne smejo biti namazani, ker se na nohtih zelo hitro vidi, če je kaj narobe in se začnejo barvati... Ne me prosim za besedo držat, tako sem si jaz zapomnila. Mi je ostalo v spominu, zato si od prvega alarma dalje sploh ne upam nohtov mazat... Ja, nam so rekli enako in si jih tudi nisem mazala zadnji mesec. Zdaj si jih tudi ne bom.
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:22:39
|
|
|
|
petrazg
|
Na radio so pravkar sporočili, da je medvedek na trim stezi v Mostecu....
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:39:38
|
|
|
|
KatMat
|
oh kako pase pocitek...se enga mam na lagarju za danes...
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:41:11
|
|
|
|
KatMat
|
malo malcat treba...kaj pa cem...en jogurt pa,jah kaj cem-poli je tud za pojes da ne bomo stran metal
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:42:19
|
|
|
|
copka
|
Od vceraj ko sem nazadnje brala ste se dotaknile ogromno tem. Pokica_ super da si doma. Kar se malo pocakajte. Me delate zivcno tiste, ki srasite z laznimi alarmi rok imate pa za mano. Kar lepo pocakajte v vrsti - jaz hocem prej rodit zoja09- so pa smotani v laboratoriju, da dajejo info pred zakljuckom testiranja kaksnih bedarij pa ni pametno delat ne glede na rezultate Tanja_- super za pogodbo madejka- vse najboljse donat- meni so prvi pozirki bili za nic, sedaj pa ko me zgaga pece ga z velikim uzitkom spijem in me kmalu mine zoo- mene ne vidijo vec v zivalskem vrtu, ker menim, da je to mucenje zivali. Oz. je to kot gledanje nagacenih zivali, ki so ze zdavnaj brez duse in samo cakajo na smrt. Tistemu medvedu, ki se seta po Tivoliju pa zelim cimdaljse zivljenje. Danes sem se dobila z babico, ki upam, da bon pri porodu. Mi je pa pred zmenkom nekaj steklo in sem imela mokre hlacke in ko sem se obrisala na WC je bila ko ena sluz na papirju- kot jajcni beljak. In sem povedala tej babici in je rekla, da imam tudi trebuh precej nizek in da je lahko bila plodovnica, torej da se pripravlja telo (pa sem tudi vohala hlacke- pa nimam pojma ali je smrdelo ali ne). A veste da lahko ovoj mehurja tudi otrocek strga z nohtkom?? Jaz sem mislila, da je to bolj trpezno. No, sva zmenjene, da jo danes poklicem in povem, ce mi je se kaj teklo. Sicer bi raje bikca kot ovencka, ampak bi pa ne glede na to, rada sla rodit. Se pocutim pripravljeno (vsaj tako se mi zdi ). Glede nalakiranih nohtov sem enkrat brala, da ni fajn, da so nalakirani, ce se slucajno zgodi, da morajo s tisto scipalko meriti (ne vem tocno kaj-kisik?). Ko sem sla na abrazijo so se sestre pogovarjale, da bo ena zenska hoces noces morala dat dol lak (na abraziji ti dajo tisto scipalko na prst).
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:42:26
|
|
|
|
KatMat
|
glih tickercke gledam...punce...pocas bomo zacele kapljati v p!!!!blue ma sam se 17 dni!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:44:04
|
|
|
|
KatMat
|
copka!! ti pa se manj kot blue!!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:46:11
|
|
|
|
elyy
|
Evo jst sm spila ,morem še zajterk pojest jst bl kasnej jem ....kr oči so me zabolele k sm brala k ste ble pridne,pa ste tok napisale. Prej ustanem in ful čutm neki mokro na hlačkah....sem kr skor,pol pa pogledam pa(vidm,da mi je čist malo ušlo na pižamo,zgleda tko k voda sam z belim tokom obarvana)me je kr stisnel pr srcu! Sej dobeseno me ni strah poroda,sam jst bi rada,če me kej prime....da me bo moj odpelu v P. nepa k ni nobenga doma,da me bo rešilc ....si sploh tega neprestavljam! povijalne mizice:jst morem še nabavt,jo bom v kopalnico dala...bova šla z mojmu za vikend...tko,da bom še tega rešena! neprofitno stanovanje:v naši občini majo dober narjen,skor vsak dobi stanovanje v novih blokih...pa res nisem slišala,da bi mel kšne težave z vlažljivimi stanovanji....ker majo ta stanovanja dost mojih znank,ker se nama to bolj splača,kot pa kredit zdvigvat za dobo 20 let po 400 eur mesečnega obroka.....sva se šla pozanimat že neki časa nazaj....in to nebi šlo.... pr neprofitnih stanovanjih ti po dohodku plače izračunajo mesečno najemnino,pa še odkupš ga lohka! porodnišnice:jst res srčno upam,da me nebodo,kar same pustil v porodni sobi z masko.....pol nej se pa znajdem,kar sama......se mi bo kr zmešal..... donat:men pomaga,k me zgaga peče,sam nesmeš ga preveč spit,k pol na WC letiš fotografije:morem svoj album tud uredit,k nimam nobene slike gor....morem it po kšne nove baterije za v digitalca..pa bom čez kšn dan uredila..pa bojo tud moje gor! zdej grem pa neki pojest,pol pa cunje obest...pa neki pospravt! se pol slišmo* čao
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:50:58
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat copka!! ti pa se manj kot blue!!! ja, en dan
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:51:36
|
|
|
|
zoja10
|
good morning vietnam Tanja jaz ne bi dvomla da ma Flaska bencin, skoz svoje zajtrke slika pa jih gor lima... za take dobrote ji jaz še nohte postrižem mene neki trga, žicam mojga da greva na morje.. sej sam na eno kavo...če rodim tam dol, bom mela pa fajn razgled.... Drgač pa, vse po starem, slabo spanje... tašča je doma,kao ful kuha.. ...(ne bom ponavljala zgodbe o skrinji ). Sinička me pozdravlja skoz okno... kje je pa Cvekica? a tud ona spet v fata klubu? aja ona je direktor (hecam)
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:52:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: elyy Evo jst sm spila ,morem še zajterk pojest jst bl kasnej jem ....kr oči so me zabolele k sm brala k ste ble pridne,pa ste tok napisale. Prej ustanem in ful čutm neki mokro na hlačkah....sem kr skor,pol pa pogledam pa(vidm,da mi je čist malo ušlo na pižamo,zgleda tko k voda sam z belim tokom obarvana)me je kr stisnel pr srcu! Sej dobeseno me ni strah poroda,sam jst bi rada,če me kej prime....da me bo moj odpelu v P. nepa k ni nobenga doma,da me bo rešilc ....si sploh tega neprestavljam! s ves da mene tud to skrbi... moj je v enmu dnevu v prekmurju in v gorici...me prav zanima kje bo ko bo nastopil cas da gremo v p
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:52:58
|
|
|
|
KatMat
|
cveki kofetka
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:54:07
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 kje je pa Cvekica? a tud ona spet v fata klubu? aja ona je direktor (hecam) ne ona ima danes cvekalni dan je na obisku pri kolegici. Se pozna, da je ni, a ne?
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:55:24
|
|
|
|
KatMat
|
ja se a ne
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 10:58:11
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: elyy Evo jst sm spila ,morem še zajterk pojest jst bl kasnej jem ....kr oči so me zabolele k sm brala k ste ble pridne,pa ste tok napisale. Prej ustanem in ful čutm neki mokro na hlačkah....sem kr skor,pol pa pogledam pa(vidm,da mi je čist malo ušlo na pižamo,zgleda tko k voda sam z belim tokom obarvana)me je kr stisnel pr srcu! Sej dobeseno me ni strah poroda,sam jst bi rada,če me kej prime....da me bo moj odpelu v P. nepa k ni nobenga doma,da me bo rešilc ....si sploh tega neprestavljam! s ves da mene tud to skrbi... moj je v enmu dnevu v prekmurju in v gorici...me prav zanima kje bo ko bo nastopil cas da gremo v p moj je rekel, da ima en piknik-zabavo s sodelavci v petek in ponavadi v tisti kucici prespijo. pa sem mu rekla: itak prides domov spat? kaj ce me prime rodit? Pa me je cisto preseneceno pogledal. Pa sem mu rekla, da hocem da me on pelje rodit. Pol mi je pa rekel: kaj pa ce te prime medtem ko sem v sluzbi? a naj pridem iz Lj in te peljem v LJ? Saj te lahko tvoja mami, jaz pa bom ze v P. Sem rekla (ze mal v hecu): kar ti me pridi iskat
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 11:01:14
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ja se a ne mislim, da si je dala kar pravi nick cveka- brez zamere!!
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 11:03:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 good morning vietnam Tanja jaz ne bi dvomla da ma Flaska bencin, skoz svoje zajtrke slika pa jih gor lima... za take dobrote ji jaz še nohte postrižem mene neki trga, žicam mojga da greva na morje.. sej sam na eno kavo...če rodim tam dol, bom mela pa fajn razgled.... Drgač pa, vse po starem, slabo spanje... tašča je doma,kao ful kuha.. ...(ne bom ponavljala zgodbe o skrinji ). Sinička me pozdravlja skoz okno... kje je pa Cvekica? a tud ona spet v fata klubu? aja ona je direktor (hecam) Kar pridite, vas vse povabim, bom čist spedenana očitno Jaz bi tut šla na morjeeeee Al pa nekam k vodi... Me ful pomirja, prav paše...
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 11:06:41
|
|
|
|
Tanja_
|
Moj gre tud naslednji teden za cel teden na pot, pa pol tisti teden po prvem maju spet za cel teden. Je reku, da bo že kako pršu taprav čas, če se takrat slučajn začne. Bo že, jst se sploh ne sekiram zarad tega, bom že našla koga, ki bo hotu it z mano rodit .
|
|
|
|
RE: Majčice 2009 - 4. del 16.4.2009 11:10:10
|
|
|
|
copka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Moj gre tud naslednji teden za cel teden na pot, pa pol tisti teden po prvem maju spet za cel teden. Je reku, da bo že kako pršu taprav čas, če se takrat slučajn začne. Bo že, jst se sploh ne sekiram zarad tega, bom že našla koga, ki bo hotu it z mano rodit . ma, saj tudi ce me v porodnisnico pelje mami je vseeno, samo ona me bo delala se bolj zivcno, pa pol zacne z ... v mojih casih... ko sem jaz sla rodit... Pri porodu pa al bo moj zraven ali pa noben, ker tam mi pa kaksna pametovanja res ne bi pasala, pa tudi z mojim bi se najbolj sprosceno pocutila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Nogomet.пеперутка16Za koga navijate na EURO 2024?Slovenija. (
73%)
Srbija. (
0%)
Italija. (
0%)
Španija. (
0%)
Gruzija. (
18%)
Nemčija. (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!