JaLuca
|
Pozdravljene, zdaj se mali dve malo igrata, tako da imam malo mira, dolgo tak ne . Sta še bile včeraj in danes doma, ker sta malo prehlajeni, ampak danes sta že boljše, tako da jutri gresta v vrtec. In ker je tako lepo vreme, mi v malem stanovanju, hodimo okrog nonstop, da me že noge bolijo. V okolici desnega kolena zadaj imam že kar le žile izbočene. očitno bo pri tej nosečnosti desna noga na udaru, v prejšnji je bila leva bolj izpostavljena. Nosečniške obleke oz hlače bolj elegantne sem jaz kupila v MB - brezje "la vie" trgovina. Če še obstaja ne vem. Mogoče malo dražje, ampak sem jaz kupila nekaj stvari v prvi nosečnosti, ker je skoz po njegovi strani nekaj, pa še včasih sem rabla v službi, če sem imela kakšen sestanek, pa bom še kar znucala še enkra, ker v mesecu juniju naj bi bil krst. Ležalnika oz. gugalnika nisem rabla pri nobeni, ker nobena ni hotela biti v njem notri, sta se kar drli, sem pa zato izkoristila košaro. oz vozek, pa sem kar to tudi furala po stanovanju. V MŠ ne bom šla, sem bila prvič, drugič ne, saj ti tak ostane vse v spominu, pa še majhna razlika je bila pri niju, zdaj prav tako. Sem pa hodla na PT v ZD, dopoldanski čas, od pon do pet, en teden. Oblačil za bebija ne bom kupovala, ker mi je tak vse ostalo, kaki kompletek že , bolj za mojo dušo, če pa bo tokrat slučajno fante, pa bom te stvari uporabila za doma, za kam it, pa bom že dokupila kakšen kompletek, več tak ne, ker prehitro prerastejo. Pred 2 letoma septembra, sem uporabila na začetku iz bombaža, ker je bil res topel, kar vroč september, samo potem se je na hitro shladilo, tako da sem že kar uporabljala toplejša oblačila oz. oblačila večplastno, da sem po potrebi lahko hitro slekla. Druge stvari bodo tudi prišle prav, edino morem iti v šoping za predalnik in za posteljo, za najmanjšo, da bo odstopila kinderped. Si pa bom mogoče od mame sposodila kavč za ta čas, ker se bomo največ do enega leta selili, te pa teh stvari ne bom morala prenesti v hiško, ker so tudi poškodovane od plesni. Bom denar rajši šparala, pa potem ji kupila sobico. V glavnem ne mislim nič zapravljati, ker bo vsak evro prišel prav. V torek imam pregled in mislim, da mi bo G naredila kar MF, ker bom takrat že v 21 tednu. Brcike se pa že čutijo vsako večer, sploh po večerji, drugače tak ne čutim, ker sem preveč v gibanju. Zdaj pa me že kličeta...................
|