|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
15.4.2009 12:57:50   
Sarchi
Dan tečke nosečke,
debata teče o šoli, midva bova šla kar v maju (termin je od sredine maja do sredine junija), naslednja je šele v septembru, takrat bo lahko že prepozno user posted image . V porodnišnici v Postojni.
Sicer pa sem se mal potolažla k berem vaše poste in vidim da nisem edina k brcik še ne čuti sploh, le občasno take mehurček al metuljčke. kakorkoli. Sem v 18t in 3 dni. Upam da je vse gud. 4.5. mam MF, takrat bom ravno napolnila 21 teden. Najbrž tud ok, da bomo lahko vidli če je malček ok. Buši se je pa kr konkretno že napihnu user posted image user posted image user posted image , tko da upam da tud pikico hmal začnem čutit.

lepo se mejte in uživajte.

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
15.4.2009 13:08:39   
baja*
IZVIRNO SPOROČILO: Sarchi

Dan tečke nosečke,

ti bom dala jaz tečkouser posted image
no ja, nekaj je pa tud na temuser posted image user posted image user posted image user posted image

MŠ: midva sva prvič šla (v MB P) in mi je bilo ful všeč - sploh ogled porodnišnice in rokovanje z novorojenčkom - so me taka čustva prevzela, da jojuser posted image . No zdaj v drugo pa ne bova šla. Teorijo in prakso kolko tolko obvladava, tako da ne bi smelo bit panikeuser posted image . Potrdilo za mojega pa tud še imam nekje (vprašanje kjeuser posted image user posted image ), do septembra bo menda že veljalouser posted image

čestitke za uspešno morfologijouser posted image user posted image user posted image  jaz jo mam šele 13.5.

< Sporočilo je popravil baja* -- 15.4.2009 13:09:10 >

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
15.4.2009 13:28:43   
Bety11
Pozdravljene!

Pregled sem opravila....tehtnica je pokazala 6 kg več...user posted image user posted image user posted image  in nihče ni nič komentiral...Pritisk pa (po tehtanju seveda) 130.....Tudi to G ni nič komentiral...

ICT izvid...hmmm...nekaj nepomembnega v majhnih količinah so našli, kar naj ne bi bilo nevarno za plod....jeeeeeeeeeesss....Pa ponovni pregled krvi naslednji mesec..user posted image user posted image user posted image

Pogledal mi je nekaj (v vagini user posted image ) z eno speciality napravo, potem sem šla na drugo mizo in še UZ, srček....Naj bi bilo vse OK...Meni je bilo pomembno samo to, da sem slišala srčka..user posted image

In naslednji pregled je 20.5.

To je to...Zdaj pa moram jesti samo solate in podobno, da ne bom prevelika user posted image ...To je moja odločitev, pa bomo videli, če mi bo uspelo vsaj ostati na teh kg....

Imejte se lepo...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
15.4.2009 13:34:14   
mancag
Prejšnji teden sem poklicala v ZD. CE. in sem vprašala, kdaj so termini za mesec maj in junij. Sestra me je vprašala kdaj imam rok, povedala sem ji ,da mes. sep..
Povedala mi je, da sem še prezgodna. Potem se začnejo dopusti in ne ve kako bo nap.,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S fantom sva se odločila, da greva v mesecu juniju. Mene ful vse zanima.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
15.4.2009 13:39:39   
Bety11
Pozabila sem se pohvaliti, da je moj hemoglobin v krvi 148.....user posted image  (to so pridelale koprive, regrat, čemaž in ohrovt ta mesec)

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
15.4.2009 13:39:54   
tulpek
manca, a je povedala, kdaj so maja in junija termini? To tudi mene zanima, ampak se še odločam, kam sploh iti. To v CE mi ni všeč, ker je dopoldne, enako v Velenju, v Šentjurju so pa popoldne, ampak še ne vem terminov. 

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 4156
15.4.2009 13:40:18   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11

Pozabila sem se pohvaliti, da je moj hemoglobin v krvi 148.....user posted image  (to so pridelale koprive, regrat, čemaž in ohrovt ta mesec)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pregleda kri šele naslednji mesec, se pa ne bi branila tvojega rezultata.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.4.2009 13:41:17 >

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4157
15.4.2009 14:15:48   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Dan tečke nosečke,

user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
15.4.2009 14:17:33   
altaja

Dan tečke nosečke,

Jst sem dans tečka rdečka...matr!

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
15.4.2009 14:17:44   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Še eno vprašanje,verjetno prav trapasto,ampak,a mi kahko poveste zakaj se uporablja nosečniški pas,tista zadeva iz širokega blaga.Ne vem,ni mi čisto jasno,saj imajo nosečniške hlače že itak elastiko čez trebuh,kaj bi potem še s tem?user posted image Razsvetlite me!user posted image

jaz imam dva, v bistvu zato, ker nosim trenirke in imajo nizek pas,zdej mi pa vse pod trebuh zleze, pa kožo kažem (majice pa tudi ne nosim dolge) ...no men to ni lepo, pa sem si dala pas gor, da je moja koža skrita...drugače ga pa res ne rabiš.

Punce, a v Lj. imate tak dolgo materinsko šolouser posted image user posted image user posted image , jakaj hudiča pa se dela tam?? v CElju traja to nekje 4 -5 dni po 2 uri max.

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
15.4.2009 14:19:45   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Dan tečke nosečke,

jaz sem že 4 mesece po malem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
15.4.2009 14:31:32   
ja.lo09
Vam jaz povem kaj se vreče tečka. Če kaj slučajno ni po moje, se lahko pripraviš na napad hude jeze ali pa napad joka, ki ne mine tako hitrouser posted image , mater ti hormoniuser posted image .
In hvala vsem za nasvete v zvezi z oblekami, bom malo pobrskala po trgovinah.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
15.4.2009 14:38:16   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: barika

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Dan tečke nosečke,

jaz sem že 4 mesece po malem user posted image user posted image user posted image

jzt tud, resnica user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4163
15.4.2009 15:38:22   
škorpijončica
Živjo punce

Hvala za vaša sporočila, sem danes že bolje, sm se pomirila... Moja mami je tako paniko nardila, da je šla zjutraj k mojmu ginekologu vprašat kaj naj. Mislim, da veste kaj ji je povedal, da naj me nehajo sekirat, da je maček lahko še vedno pri meni. Wc čisti moj dragi odkar sem zvedla, da sem noseča, pa roke si tud redno umivam, danes pa mi je mami prinesla še razkužilo, da si roke še razkužim pred obrokom. Vila malina, Rubin in Lenck, pa že veste ali ste že prebolele toxo? Meni so rekli, da še nism in se morm pazit, saj zato pa nas tko skrbi. Saj maček verjetno nima te bolezni, sam zdaj ko je lepo vreme me prosi, da bi šel rad ven, pa se lahko od kakšne ljubice naleze, česar pa ne morm preprečit.
Ko bo pa enkrat dojenček doma, pa brez skrbi, da ne bom dovolila, da bi maček kaj naredil otroku, saj je dovolj veliko stanovanje, da v spalnico ne bo imel vstopa.
Jutri imam pregled, upam da bo vse ok. Držte pesti zame, ko pa pidem domov vam pa napišem kako je blo.

Vidim, da vas tud nosečniški hormoni dajejo... A veste kako se po latinsko reče maternici? Histericus..haha, zdaj vem zakaj...jst imam čist histerične napade, da se me fant tako boji včasih...če me tolaži, še bolj jokam, zdaj ima pa novo strategijo, pa se mi smeje, pa me oponaša in se norca dela iz mene, pa prej mine, ko se sama sebi neumna zdim, da se tkole cmizdrim...:)

Aja, a ste ve tud tok mazoljaste? Jst se izogibam ogledalom, ker tole je pa že hujše kot puberteta.

Fajn se imejte

(odgovor članu Sarchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4164
15.4.2009 15:59:43   
veselka
škorpijončica,

jaz imam doma dve mucke, posvojila sem jih pa malo preden sem zanosila. mojo taščo tud skos neki skrbi, pa učasih mal poteži, pa čist so vn padl ko so zvedl, da sva ta prvi posvojenki še družbo pripeljala.

jaz sem toxo že prebolela. ampak moj vseeno še puca wc večinoma, ker mi je zlo dolgo smredelo.

v glavnem, mačka daš vedno lahko testirat na kar se ga testirat da in tudi na toxo se ga da, če jo je že prebolel. nisem sicer brala nasvetov drugih, ampak tudi maček skasira toxo samo 1x v življenju in jo kaka potem 3 tedne. od takrat je imun tako kot mi. če pa imaš mačka skos notri, tako kot jaz, pa če ga ne hraniš s surovim mesom, sploh ni problema. moji sta preden sta prišli k meni bili v karanteni, pa zato močno dvomim, da bi toxo skasirala od njiju, pa tudi če, pa kaj. sem pa že kot mejhna prešlatala vsakega mačka, ki je mimo prišel in skasirala takrat mikrosporijo.

nič ne skrbi. muc lahko ostane, ti rajš komplikatorje vn vrž user posted image user posted image user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
15.4.2009 16:04:09   
veselka
no pa še da malo povem o moji MF, ki sem jo imela danes: kolikor se je dalo videt, ker se tale moj user posted image  skriva nekje zadaj, je ok. spola nismo ugotovili, ker heca mami in atija. tud neki aktiven ni bil, da bi se kej premaknil, tko da je pol G obupala. sem naročena naslednji petek še 1x, da izmeri še rokice, ker je barabin sedel gor, pa ledvičke je treba počekirat in seveda, če bomo tokrat kej manj sramežljivi, še spol. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri pa grem na manjšo operacijo, no, odstranili mi bodo v nosečnosti podivjano kožno znamenje. 

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
15.4.2009 16:37:15   
tulpek
Veselka čestitam!

Moj user posted image pa najprej ni hotel ust in mehurja pokazat, pa sem mislila, da ga bom šla čez kak teden spet gledat, potem se je pa razkril in pokazal še ledvičke... tak da nič ne bo s ponovnim pregledom.

S slikicami imava nek problem, sva snemala video in včeraj ni in ni hotel iz kartice na računalnik, pa danes to moj v službi ureja (baje da tam pa gre) in bom dodala kakšno slikico kasneje. Upam, da se bo fajn videlo, saj bodo narejene iz videa.
Pa še ena zanimivost: med gledanjem user posted image je moj čisto pozabil na snemanje in nekajkrat mu je fotoaparat zlezel na čisto nezanimive dele ambulante, namesto na snemanje user posted image . Nauk za drugič: vzemi stojalo s sabo user posted image .

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
15.4.2009 17:30:12   
cukr07
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

A veste kako se po latinsko reče maternici? Histericus..haha, zdaj vem zakaj...jst imam čist histerične napade, da se me fant tako boji včasih...če me tolaži, še bolj jokam, zdaj ima pa novo strategijo, pa se mi smeje, pa me oponaša in se norca dela iz mene, pa prej mine, ko se sama sebi neumna zdim, da se tkole cmizdrim...:)

Ne bo držalo, maternica je po latinsko uterus, tako da boš morala kakšno drugo razlago najti za svoje težave. user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
15.4.2009 17:33:19   
barika
meni je pa danes taaaak slabo, pa glava me boli... no v bistvu že vse od včeraj trajauser posted image , pa malemu zobje rastejo in je še on tečko, tak da sma kompletnauser posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
15.4.2009 17:56:58   
JaLuca
Pozdravljene,

zdaj se mali dve malo igrata, tako da imam malo mira, dolgo tak neuser posted image . Sta še bile včeraj in danes doma, ker sta malo prehlajeni, ampak danes sta že boljše, tako da jutri gresta v vrtec. In ker je tako lepo vreme, mi v malem stanovanju, hodimo okrog nonstop, da me že noge bolijo. V okolici desnega kolena zadaj imam že kar le žile izbočene. očitno bo pri tej nosečnosti desna noga na udaru, v prejšnji je bila leva bolj izpostavljena.

Nosečniške obleke oz hlače bolj elegantne sem jaz kupila v MB - brezje "la vie" trgovina. Če še obstaja ne vem. Mogoče malo dražje, ampak sem jaz kupila nekaj stvari v prvi nosečnosti, ker je skoz po njegovi strani nekaj, pa še včasih sem rabla v službi, če sem imela kakšen sestanek, pa bom še kar znucala še enkra, ker v mesecu juniju naj bi bil krst.

Ležalnika oz. gugalnika nisem rabla pri nobeni, ker nobena ni hotela biti v njem notri, sta se kar drli, sem pa zato izkoristila košaro. oz vozek, pa sem kar to tudi furala po stanovanju.

V ne bom šla, sem bila prvič, drugič ne, saj ti tak ostane vse v spominu, pa še majhna razlika je bila pri niju, zdaj prav tako. Sem pa hodla na PT v ZD, dopoldanski čas, od pon do pet, en teden.

Oblačil za bebija ne bom kupovala, ker mi je tak vse ostalo, kaki kompletek že , bolj za mojo dušo, če pa bo tokrat slučajno fante, pa bom te stvari uporabila za doma, za kam it, pa bom že dokupila kakšen kompletek, več tak ne, ker prehitro prerastejo. Pred 2 letoma septembra, sem uporabila na začetku iz bombaža, ker je bil res topel, kar vroč september, samo potem se je na hitro shladilo, tako da sem že kar uporabljala toplejša oblačila oz. oblačila večplastno, da sem po potrebi lahko hitro slekla.
Druge stvari bodo tudi prišle prav, edino morem iti v šoping za predalnik in za posteljo, za najmanjšo, da bo odstopila kinderped. Si pa bom mogoče od mame sposodila kavč za ta čas, ker se bomo največ do enega leta selili, te pa teh stvari ne bom morala prenesti v hiško, ker so tudi poškodovane od plesni. Bom denar rajši šparala, pa potem ji kupila sobico. V glavnem ne mislim nič zapravljati, ker bo vsak evro prišel prav.

V torek imam pregled in mislim, da mi bo G naredila kar MF, ker bom takrat že v 21 tednu. Brcike se pa že čutijo vsako večer, sploh po večerji, drugače tak ne čutim, ker sem preveč v gibanju.

Zdaj pa me že kličeta...................

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
15.4.2009 19:53:47   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

IZVIRNO SPOROČILO: škorpijončica

A veste kako se po latinsko reče maternici? Histericus..haha, zdaj vem zakaj...jst imam čist histerične napade, da se me fant tako boji včasih...če me tolaži, še bolj jokam, zdaj ima pa novo strategijo, pa se mi smeje, pa me oponaša in se norca dela iz mene, pa prej mine, ko se sama sebi neumna zdim, da se tkole cmizdrim...:)

Ne bo držalo, maternica je po latinsko uterus, tako da boš morala kakšno drugo razlago najti za svoje težave. user posted image

kakor sem poguglala, beseda histero - izhaja iz grščine, hystera, hustera, kar pomeni maternica user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
15.4.2009 20:12:08   
baja*

wow, bravouser posted image user posted image user posted image  jaz sem mela nazadnje 130.

škorpijončica me veseli, da ste se zmenli glede mačkeuser posted image

veselka važička, boš čez 1 teden spet gledla svojo pikicouser posted image user posted image  pa super, da je blo dans vse okuser posted image user posted image  za jutrijšnjo operacijo pa user posted image  in user posted image

barika user posted image user posted image

tak, moj sinek že spi, jaz si bom pa privoščila malo lenarjenja pred tv - po mojem bom glih kako urco zdržala preden me bo pobralouser posted image

nočko punceuser posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
15.4.2009 20:35:06   
litlleMiss
dober večer user posted image

Kako ste kaj?
jaz mam hemoglobin 112 samo mi G ni nič rekel da bi bilo kaj narobe..meni se zdi sicer premalo to, kaj ve mislite? Zanima me tudi če ima katera Peg perego P3 tri-fix celoten komplet..meni se zdi da je kar vredu, samo nevem če je fajn za vozit in če je prilagodljiv. Vem samo da ko se zloži da ne vzame dosti prostorauser posted image
Drugače pa počutje vredu, bebika je mela teden dni počitka, zdaj pa brca kot da trenira kaj notri user posted image na zadnjem pregledu mi je G rekel, da imam punčko, samo da še ni čist 100%. v ponedeljek imam pregled, upam da bo user posted image lepo obrnjena, da bomo te vidli če je res pupika user posted image naročla pa sem se tudi na 3d, ki ga mam v petek. Dvakrat v enem tednu bom user posted image vidla..komaj čakamuser posted image

fajn se mejte..

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
15.4.2009 21:59:47   
eva Ana
ojla, jaz bi naj danes imela 3D UZ, a ni delal, tako da grem v petek ponovno.

In kaj še????? Na NS so rekli, da je fantek, danes pa je baje bilo očitno, da je punčkauser posted image , ki je točno na 21t težka 440g; srček ji veselo bije!

Kaj več poročam v petek!

(odgovor članu litlleMiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
15.4.2009 23:01:08   
veselka

juhu... tut jaz imam pohvalnega, 145 user posted image

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?