|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
16.4.2009 7:56:12   
bamoocham
seznam rojstnih dni za  junijke

JANUAR

FEBRUAR

lino- 19.2.1978
Majana79- 24.02.1979
mk8- 28.2.1985

MAREC

malagala
Janci F- 4.3.1981
Bačko- 9-3-1979
july08- 9.3.1978

mery15031981- 15.3.1981

APRIL

princ_princeska
mojjaka- 9.4.1979
mony25- 14.4.1983
smrketa84- 14.4.1984
dany82- 20.4.1982

MAJ

dreamhorse- 5.5.1982
manna- 27.5.

JUNIJ

kalanteja- 16.06.1983
pikica- 18.6.1985
blu- 20.6

JULIJ

AVGUST

jabolka- 17.8.1981
dodi- 25.8.1974

SEPTEMBER

Goldy- 18.9.1974
lenika- 23.9.1978
miškolinka82- 26.9.1982
mala princeska- 27.9.1982

OKTOBER

loveforever- 2.10.1985
bamoocham- 28.10.1983

NOVEMBER

hanuši- 2.11.1976
tinca84- 10.11.1984
bjondi- 30.11.1975
Fragola- 25.11.1981

DECEMBER

donna22- 8.12.1986
deja777
- 26.12.1984

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.4.2009 7:56:24   
Hanuši
Dobro jutro souser posted image .

Evo mene , da po dolgem času lahko častim s user posted image .

Vidim, da ste čist not padle v droge user posted image user posted image user posted image , pa zdej, ko boste mamice postale user posted image user posted image user posted image .
No mal heca. Kar se tiče teh porodnih načrtov je pa po moje tako, da bolj, ko imaš izdelanega, prej se ti bo kaj šfizlo. Maja mi je rekla,  da so najbolj veseli tistih porodnic, ki znajo samo dihat in to je to. Jaz sem 1x že rodila, pa mi je rekla, da naj niti slučajno ne pričakujem, da bo v drugo isto.

Sem pa zelo vesela, ko sem v MŠ izvedela, da imajo zopet maske s tistim plinom za dihat. Ker jest sem bila kar dober zadeta od plina, ampak tok prisebna, da sem še vse vedla kaj se dogaja okrog mene.
Ker dostikrat smo se hecali na ta račun pa mi je ta kolegica rekla, ja sej zdej pa teh mask ni več. HB, da so jih nazaj uvedli, ker jaz jo bom sigurno zahtevala. To bo pa po mojem tut moja edina zahteva, za vse ostalo se bom pa njim prepustila.

Pa ja punce čim manj na to mislit, ker psiha dela svoje. Kok se jih je nehal odpirat zaradi prevelikega strahu. Ven morajo prit, zdej pa a bojo skočil ali pa lezli, pa ni od nas odvisno.

Punce, sej junijke bomo pa ja hrabre, a ne?!

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 16.4.2009 7:58:21 >

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.4.2009 8:00:00   
biba14
Jutrček, hvala za user posted image .
Lupinico bomo mi imeli od PP ( Plico Swich komplet ), sem pa pri Sončku naročila tudi isofix nastavek. Za teh nekaj mesecev bo čist ok, saj se ne bomo tok vozili z user posted image , potem za avtosedeže pa bom zadolžila user posted image  za analiziranje in izbirouser posted image .
Jaz bom imela EA, no, če pridem tak čas, da jo bom dobila.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.4.2009 8:00:01   
bačko
Jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kava,čaj, kakav, kapučino, ledena kava!Postrezite si!
Mala princeska a bi tudi meni poslala knjigo.Lepo prosim!Ti bom na ZS poslala email!Najlepša hvala!
Imam eno vprašanje?Ali bo katera naročala oblačila od Nexta.user posted image Ke bi jaz tudi nekja naročila pa nimam Vise ali Mastercard kartice.user posted image Imajo pa tako lepa oblačila.user posted image Morala bi za Žano naročiti bodije in pižame.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.4.2009 8:01:18   
bamoocham
Jutro.

Evo, končn sem mal sezname uredila.

Kako smo kaj? Kavico mogoče, čaj?user posted image user posted image
Js sem fajn spala, če ne štejem, kolikokrat sem šla lulatuser posted image

Kavico sem že popila, zdaj pa šibam pod tuš. Ob 10h imamo zadnjič materinsko, potem pa grem končn k frizerju po pramenčkeuser posted image .

Komaj čakam, da grem po paket na pošto od Recinkota. Ker sama ne bi mogla nest, je pretežko-3 paketi so-zato čakam, da bo moj popoldan prišu iz šihta in grema po paketeuser posted image Moj bo sestavljal previjalno, jaz posteljico, tak da boma danes popoldan sobico rihtala.user posted image

Lepo se imejte, pa se beremo kaj kasneje. Lep dopoldan še naprej. Papa

Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.4.2009 8:09:23   
Hanuši
bačko, jaz bom sigurno, sam zdele za začetek mam že vse, tko, da bom naslednjo rundo, ko bojo kratki rokavi pa  po mojem vse prek nexta naročila.

Punce dejte mi povedat, a ne, da bojo naši škratki v kratkih rokavih. Jaz sem si zamislila, da prve 3 tedene ali mesec bojo v dolgih, pol bo pa ja julij in avgust ter peklenska vročina. Ker nam je v MŠ rekla, da naši bodo imeli pa samo en bodi z dolgimi rokavi.user posted image

Jaz imam sestro junijko in se ful dober spomnim, da jo je mami, po 1 mesecu peljala k Dr, ker je imela ful rdečih pik. Izkazalo se je, da ima vročinske pike. In Dr. ji je reku, da če je nam vroče, je tut otroku, in, da , če smo mi v naramnicah, ne more bit otrok v dolgih rokavihuser posted image user posted image

Tko, da jaz nameravam julija kupovat kratki rokav, ker zdele mam večino 56 št. razen par bodijev in pižamic 62, ker za spat pa bo verjetno rabil dolg rokavuser posted image

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 16.4.2009 8:11:07 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.4.2009 8:16:36   
bačko
Hanuši jaz sem Žano rodila julija in sem jo imela od samega začetka v kratkih tako da bom tudi zdajšni pupi julija in avgusta oblekla bodije s kratkimi rokavi in kratke hlačke.
Kdaj pa boš naročala?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.4.2009 8:18:49   
lenika
Dobro jutro!

Hanuši, seveda bodo naši dojenčki tudi v kratkih rokavih. Jaz sem Matica rodila 12. maja in je bil potem cel julij in avgust v kratkih rokavih in kratkih hlačkah ali pa kar v bodiju brez rokavov in pleničkah. Bolan ni bil v prvem letu nikoli.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.4.2009 8:21:48   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Punce dejte mi povedat, a ne, da bojo naši škratki v kratkih rokavih. Jaz sem si zamislila, da prve 3 tedene ali mesec bojo v dolgih, pol bo pa ja julij in avgust ter peklenska vročina. Ker nam je v MŠ rekla, da naši bodo imeli pa samo en bodi z dolgimi rokavi.user posted image  

Meni so vse mlade mamice rekle, da mora imeti user posted image  vedno en rokav več kot mi...torej če imamo mi kratke ali brez,mora imeti user posted image  dolge...res da ne flis, ampak navadne mako majčke bodo za začetek čist ok. Jaz sem kupila 5 bodijev 56 z dolgimi rokavi, 4 žabice in 4 mako majčke ( ki se mi zdijo kar primerne za prvi mesec, saj so tanke ), za spanje pa pajaca ( enega pa moram še kupit ). Dojenčkom je v bušiju toplo (če ima našetelo 36.5 stopinj ), tako da mu bo, ko bo prijokalna svet kar hladno...vsaj za zjutraj in zvečer rabi dolge rokave...no tako vsaj jaz mislim...čez 3 tedne pa ga bom že oblkla v kratke rokave...ko se malce klimatizira in seveda, če bo toplo...ampak to vse laho naknadno dokupimouser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.4.2009 8:24:54   
Hanuši
bačko, sej bomo tut po porodih še na vezi, ker po mojem, da bom tam začetek julija naročala, ko bom videla kok velikega korenjaka bomo imeli.

Ker jaz kratkega rokava nisem še nič kupila, ker bojo julija ravno razprodaje in se nam po moje bolj splača takrat kupovat. Upam, da ima next tut razprodaje, ker do sedaj nisem še nič preko njih naročala

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.4.2009 8:37:42   
bačko
Hanuši seveda bomo na vezi tudi po porodu!No bom mojo mamo vprašala če ima ona mogoče kartico mastercard ker bi jaz že zdaj naročila za Žano.Ker pri nas težko dobim pižamice z stopalkami in bodije za 2 leti.A mogoče veš kako se naroča pa čevlje?Imajo neke čudne velikosti in mi ni ravno jasno.user posted image Sem bolj blond!user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.4.2009 9:08:05   
majana79

Next - mislim da je skuštrana napisala, da je tam naročala, pa meni je tudi ena iz enega drugega foruma priporočila njihove izdelke. Jaz za novorojenčka nisem ravno prepričana, če bom kaj naročila, moti me to, ker nimajo zapenjanja ob strani pri bodijih, kar je baje bolj priporočljivo kot samo spodaj in na vrhu?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.4.2009 9:12:42   
mojjaka
Jutro!

Meni se je pa nocoj sanjalo kako sem prinesla domov našega user posted image in potem sem bila čisto kurja...nisem vedla kako ga sprevit, pa bruhal je, sem se kr jokat začela, nisem vedla kaj nardit, sem sestro klicala da je prišla pomagat...aja pa namesto luleka je imel tako malo špičko, tk da sploh nisem vedla a je fantek al punčka, pa fuuul je jokal, jaz pa nisem znala z njim delatuser posted image Sem se čist zmatrana zbudla, samo sreča da so bile samo sanje in resnici je ponavadi čisto drugače kot pa v sanjah, tako dauser posted image . Je pa res da se zadnje čase pogovori nanašajo samo na porod in nauser posted image . Sva včeraj bla na obisku pri moževih sorodnikih, pa še ni blo strica doma ko sva prišla in seveda sva s teto govorile le o porodu,pa o njenih izkušnjah o tem....je moj kar ven ušel, ima že polna ušesa o poroduuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.4.2009 9:38:31   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka

Komaj čakam ,da končam delat pa grem na sladoled. A ve kakšna če laho tudi ko rodimo pojemo sladoled ? če kaj škodi za dojenčka ko dojimo,... 

Nič ne škodi, v mejah normale seveda user posted image , kar privošči si ga tudi junija, julija, avgusta,.....user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.4.2009 9:42:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981
Mala princeska-hvala za poslan mail,knjigo sem tudi ja požirala,res je zanimiva samo me pa zanima kaj od tega je res in kaj neuser posted image

Ja to tudi mene zanima, kaj je res in kaj ne - ampak to žal vesta samo onedva verjetno. user posted image user posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.4.2009 9:45:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

Punce, sej junijke bomo pa ja hrabre, a ne?!

Tako se govori. Bomo Hrabre Miške user posted image user posted image user posted image , pogumne da je kaj! user posted image user posted image user posted image
Ja, tud jaz mislim da je v drugo pri meni lahko drugače - bomo videli user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.4.2009 9:47:23   
malagala

10ka - Lupinico sem dobila od prijateljev, vem, da ni bila udeležena v nesreči, je pa bila precej rabljena - edina, pa veliko vožnje...Sicer sem jo oprala, uredila in bo ostala kot rezervna lupinica, ker imava 2 avta...Sprva sem mislila, da bo OK, ko sem pa zadnjič videla, koliko bolj komot so Maxi cosi lupinice, sem začela razmišljat, da bi bilo boljše novo vzet...Za kratke vožnje bo pa ta tudi Ok...

Lsica - Res HVALA za inf. o lupinicah pri Recinkotu, so kar 20 eur ceneje - cena je samo 111eur. Sem jim že poslala mail glede možnosti izbire barv...Res moramo biti previdni, kje se kaj splača kupiti..

Hvala tudi ostalim za vaša mnenja...Vem, da kompliciram...A voziček, košara, cotke, prrevijalna, posteljica - vse to imam rabljeno, le avtosedež se mi zdi zelo pomemben, zaradi varnosti otroka samega. Pa jogi naj bi bil nov in elektronska varuška mora biti "brezhibna".

LP vsemuser posted image

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.4.2009 9:48:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham
Komaj čakam, da grem po paket na pošto od Recinkota. Ker sama ne bi mogla nest, je pretežko-3 paketi so-zato čakam, da bo moj popoldan prišu iz šihta in grema po paketeuser posted image Moj bo sestavljal previjalno, jaz posteljico, tak da boma danes popoldan sobico rihtala.

Super, veselo urejanje sobice.

Moja posteljica stoji v kotu in je še ne bomo sestavili.

Jezi me, ker ne najdem obloge za k posteljici, nikjer je nisem našla, kolegica pa tudi še ni pogledala če mi jo ni vrnila. Tak, da če jo ne najdem - potem bom primorana kupit novo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.4.2009 9:55:47   
skuštrana
A mogoče veš kako se naroča pa čevlje?

Bačko, jaz Lizi vzamem tudi čevlje, vsako sezono ene sandalce in pa takšne platnene teniske. Liza ima geox 27, ciciban tudi 27 pri next pa sem naročila 7. Ampak meni je  lažje, ker ima od lani št.6 in ji je čisto na knap, tako da sem letos naročila št. večjeuser posted image Imaš pa tam eno razpredelnico kjer lahko izbereš pravo velikost.

Za novorojenčka sem pa naročila pižamce, pa one pajacke s kratkimi hlačami, ki so kao body ter bodije brez rokavov. Pa še par neumnosti za dušouser posted image So mi vse prijateljice, ki imajo jinijske otroke rekle, da nujno rabim kratke rokave in pa brez rokavov, ker se bo drugače otrok skuhal..No, saj če pogledam ven, že sedaj je okoli 25 stopinj kaj šele bouser posted image user posted image Uh....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.4.2009 9:56:50   
tinca84
Dobro jutro vsem!

mojjaka
tudi midva ko greva kam na obisk sam o porodu in o otrocih debatiramo. Moj tudi včasih kr vstran gre, pravi da se ne znam o ničemer drugmu pogovarjat.

Danes me je ponoči ful trgalo po rokah, nič kaj ni prijetno tole.

Včeraj sva šla z mojim v trgovino kupit okvir za sestavljanko, prideva domov, stopim iz avta in seveda js primem okvir (sem posilena in ne morm čakat mojga ne) in mi 10 cm nad tlemi spolzi počasi iz rok. Samo dotaknil se je k tlem in je šipa počila, jst pa v jokuser posted image . Mislim da mi zadnje čase vse gre narobe.

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.4.2009 9:57:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: malagala

Pa jogi naj bi bil nov in elektronska varuška mora biti "brezhibna".

Kaj je pa narobe s starim jogijem?user posted image user posted image No, moj bo star 5 let - zdaj je hranjen pod francosko posteljo, moja skoraj 5. letnica ni veliko spala v svoji posteljici in ni "prescan" (op.izrazu, prelulan); ga bom pa definitivno krepko prezračila na balkonu, presesala s sesalcem,....
Elektronsko varuško sem tudi prvič imela sposojeno, sedaj drugič jo imam tudi...
Sem brala članek v enem starejšem izvodu Mojega Malčka, da AngelCare varuško priporočajo v porodnišnici le tistim otročkom, ki imajo težave z dihanjem že ob rojstvu, da če se otrok rodi zdrav ne bi smelo biti večjih težav (itak včasih delamo preveliko paniko in ob vsakem šumu pogledamo na user posted image ).
Skratka vsaka odločitev ali boste uporabljale nove/stare avtosedeže, jogije, varuške,.....je prepuščena vam. user posted image

Sedaj pa eno vprašanje za vas:
Ali ima katera od vas mačka v stanovanju (ali pa kužka)? user posted image user posted image Ga boste ob rojstvu user posted image "izselili" ven - mačka mislim? user posted image

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.4.2009 10:02:39   
biba14
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ali ima katera od vas mačka v stanovanju (ali pa kužka)? user posted image user posted image Ga boste ob rojstvu user posted image "izselili" ven - mačka mislim? user posted image

Mi2 imava 8mesecev starega yorkija in ostane pri naju-zakaj neuser posted image ..saj se vendarle nič ne spremeniuser posted image -zanj sevedauser posted image

< Sporočilo je popravil biba14 -- 16.4.2009 10:03:08 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.4.2009 10:02:43   
skuštrana
Ker nam je v MŠ rekla, da naši bodo imeli pa samo en bodi z dolgimi rokavi.user posted image

Ma, to govorijo v vsem MŠ, pa patronažne tudi, samo če se tega držiš je pa drugouser posted image
Po moje je to malo zastarelo, saj ko smo mi bili majhni so bile t okoli 30 že redkost, dandanes so pa to že normalne poletne t user posted image In pri plus 30 v senci si jaz ne predstavljam otroka tlačit v dolge rokaveuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.4.2009 10:10:52   
bačko
Skuštrana Žana ima 22 številko čevljo.Koliko je to poltem po njihovo? 3 ali4?

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.4.2009 11:07:39   
Lsica
Kak se vam zdi pa moja ideja, jaz mam sam ene 4 bodije s kratkimi rokavi, ostalo z dolgimi, ampak sem rekla, da če bo res tko vroče, bom pa rokave odrezala, ker pol pa onih z dolgimi pač ne bomo rabili. Ne grem zdaj še enkrat kratke rokave kupovat. Mogoče sam pol dokupim še kaj, kar bom videla da rabim.ž

Drugače se pa men tud zdi pretirano v dolge rokave oblačit. Ja, zvečer, pa v stanovanju/ hiši, če imate noter hladneje...sicer pa ne. Sama mam julija rojstni dan, pa vem, da me je mama že takrat (mnogo let nazaj) slekla, da sem tud mal nagica potelovadilauser posted image .

malagala, me veseli, da si pogledala še k Recinkuuser posted image .
Jaz bom kar večino stvari tam kupila (no, mogoče še kakšno stvar, posteljnino, brisače v Ikei) - mislim, da majo kvalitetno in definitivno najceneje. Tudi jogije sem zadnjič gledala v MŠ - majo razstavljene. Prav nič mu ne manjka, dovolj trden se mi je zdel,... Edino če se bova odločila za posteljo 70x140, potem pa bom kupila tistega v baby centru, kjer se da še prevleka dol in jo lahko opereš. Bo mal večja investicija, ampak bo tud bolj dolgoročnauser posted image .

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?