Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 7:56:12
|
|
|
|
bamoocham
|
seznam rojstnih dni za junijke JANUAR FEBRUAR lino- 19.2.1978 Majana79- 24.02.1979 mk8- 28.2.1985 MAREC malagala Janci F- 4.3.1981 Bačko- 9-3-1979 july08- 9.3.1978 mery15031981- 15.3.1981 APRIL princ_princeska mojjaka- 9.4.1979 mony25- 14.4.1983 smrketa84- 14.4.1984 dany82- 20.4.1982 MAJ dreamhorse- 5.5.1982 manna- 27.5. JUNIJ kalanteja- 16.06.1983 pikica- 18.6.1985 blu- 20.6 JULIJ AVGUST jabolka- 17.8.1981 dodi- 25.8.1974 SEPTEMBER Goldy- 18.9.1974 lenika- 23.9.1978 miškolinka82- 26.9.1982 mala princeska- 27.9.1982 OKTOBER loveforever- 2.10.1985 bamoocham- 28.10.1983 NOVEMBER hanuši- 2.11.1976 tinca84- 10.11.1984 bjondi- 30.11.1975 Fragola- 25.11.1981 DECEMBER donna22- 8.12.1986 deja777- 26.12.1984
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 7:56:24
|
|
|
|
Hanuši
|
Dobro jutro so . Evo mene , da po dolgem času lahko častim s . Vidim, da ste čist not padle v droge , pa zdej, ko boste mamice postale . No mal heca. Kar se tiče teh porodnih načrtov je pa po moje tako, da bolj, ko imaš izdelanega, prej se ti bo kaj šfizlo. Maja mi je rekla, da so najbolj veseli tistih porodnic, ki znajo samo dihat in to je to. Jaz sem 1x že rodila, pa mi je rekla, da naj niti slučajno ne pričakujem, da bo v drugo isto. Sem pa zelo vesela, ko sem v MŠ izvedela, da imajo zopet maske s tistim plinom za dihat. Ker jest sem bila kar dober zadeta od plina, ampak tok prisebna, da sem še vse vedla kaj se dogaja okrog mene. Ker dostikrat smo se hecali na ta račun pa mi je ta kolegica rekla, ja sej zdej pa teh mask ni več. HB, da so jih nazaj uvedli, ker jaz jo bom sigurno zahtevala. To bo pa po mojem tut moja edina zahteva, za vse ostalo se bom pa njim prepustila. Pa ja punce čim manj na to mislit, ker psiha dela svoje. Kok se jih je nehal odpirat zaradi prevelikega strahu. Ven morajo prit, zdej pa a bojo skočil ali pa lezli, pa ni od nas odvisno. Punce, sej junijke bomo pa ja hrabre, a ne?!
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 16.4.2009 7:58:21 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:00:00
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček, hvala za . Lupinico bomo mi imeli od PP ( Plico Swich komplet ), sem pa pri Sončku naročila tudi isofix nastavek. Za teh nekaj mesecev bo čist ok, saj se ne bomo tok vozili z , potem za avtosedeže pa bom zadolžila za analiziranje in izbiro . Jaz bom imela EA, no, če pridem tak čas, da jo bom dobila.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:00:01
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Kava,čaj, kakav, kapučino, ledena kava!Postrezite si! Mala princeska a bi tudi meni poslala knjigo.Lepo prosim!Ti bom na ZS poslala email!Najlepša hvala! Imam eno vprašanje?Ali bo katera naročala oblačila od Nexta. Ke bi jaz tudi nekja naročila pa nimam Vise ali Mastercard kartice. Imajo pa tako lepa oblačila. Morala bi za Žano naročiti bodije in pižame.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:01:18
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro. Evo, končn sem mal sezname uredila. Kako smo kaj? Kavico mogoče, čaj? Js sem fajn spala, če ne štejem, kolikokrat sem šla lulat Kavico sem že popila, zdaj pa šibam pod tuš. Ob 10h imamo zadnjič materinsko, potem pa grem končn k frizerju po pramenčke . Komaj čakam, da grem po paket na pošto od Recinkota. Ker sama ne bi mogla nest, je pretežko-3 paketi so-zato čakam, da bo moj popoldan prišu iz šihta in grema po pakete Moj bo sestavljal previjalno, jaz posteljico, tak da boma danes popoldan sobico rihtala. Lepo se imejte, pa se beremo kaj kasneje. Lep dopoldan še naprej. Papa
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:09:23
|
|
|
|
Hanuši
|
bačko, jaz bom sigurno, sam zdele za začetek mam že vse, tko, da bom naslednjo rundo, ko bojo kratki rokavi pa po mojem vse prek nexta naročila. Punce dejte mi povedat, a ne, da bojo naši škratki v kratkih rokavih. Jaz sem si zamislila, da prve 3 tedene ali mesec bojo v dolgih, pol bo pa ja julij in avgust ter peklenska vročina. Ker nam je v MŠ rekla, da naši bodo imeli pa samo en bodi z dolgimi rokavi. Jaz imam sestro junijko in se ful dober spomnim, da jo je mami, po 1 mesecu peljala k Dr, ker je imela ful rdečih pik. Izkazalo se je, da ima vročinske pike. In Dr. ji je reku, da če je nam vroče, je tut otroku, in, da , če smo mi v naramnicah, ne more bit otrok v dolgih rokavih Tko, da jaz nameravam julija kupovat kratki rokav, ker zdele mam večino 56 št. razen par bodijev in pižamic 62, ker za spat pa bo verjetno rabil dolg rokav
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 16.4.2009 8:11:07 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:16:36
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši jaz sem Žano rodila julija in sem jo imela od samega začetka v kratkih tako da bom tudi zdajšni pupi julija in avgusta oblekla bodije s kratkimi rokavi in kratke hlačke. Kdaj pa boš naročala?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:18:49
|
|
|
|
lenika
|
Dobro jutro! Hanuši, seveda bodo naši dojenčki tudi v kratkih rokavih. Jaz sem Matica rodila 12. maja in je bil potem cel julij in avgust v kratkih rokavih in kratkih hlačkah ali pa kar v bodiju brez rokavov in pleničkah. Bolan ni bil v prvem letu nikoli.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:21:48
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Punce dejte mi povedat, a ne, da bojo naši škratki v kratkih rokavih. Jaz sem si zamislila, da prve 3 tedene ali mesec bojo v dolgih, pol bo pa ja julij in avgust ter peklenska vročina. Ker nam je v MŠ rekla, da naši bodo imeli pa samo en bodi z dolgimi rokavi. Meni so vse mlade mamice rekle, da mora imeti vedno en rokav več kot mi...torej če imamo mi kratke ali brez,mora imeti dolge...res da ne flis, ampak navadne mako majčke bodo za začetek čist ok. Jaz sem kupila 5 bodijev 56 z dolgimi rokavi, 4 žabice in 4 mako majčke ( ki se mi zdijo kar primerne za prvi mesec, saj so tanke ), za spanje pa pajaca ( enega pa moram še kupit ). Dojenčkom je v bušiju toplo (če ima našetelo 36.5 stopinj ), tako da mu bo, ko bo prijokalna svet kar hladno...vsaj za zjutraj in zvečer rabi dolge rokave...no tako vsaj jaz mislim...čez 3 tedne pa ga bom že oblkla v kratke rokave...ko se malce klimatizira in seveda, če bo toplo...ampak to vse laho naknadno dokupimo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:24:54
|
|
|
|
Hanuši
|
bačko, sej bomo tut po porodih še na vezi, ker po mojem, da bom tam začetek julija naročala, ko bom videla kok velikega korenjaka bomo imeli. Ker jaz kratkega rokava nisem še nič kupila, ker bojo julija ravno razprodaje in se nam po moje bolj splača takrat kupovat. Upam, da ima next tut razprodaje, ker do sedaj nisem še nič preko njih naročala
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 8:37:42
|
|
|
|
bačko
|
Hanuši seveda bomo na vezi tudi po porodu!No bom mojo mamo vprašala če ima ona mogoče kartico mastercard ker bi jaz že zdaj naročila za Žano.Ker pri nas težko dobim pižamice z stopalkami in bodije za 2 leti.A mogoče veš kako se naroča pa čevlje?Imajo neke čudne velikosti in mi ni ravno jasno. Sem bolj blond!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:08:05
|
|
|
|
majana79
|
Next - mislim da je skuštrana napisala, da je tam naročala, pa meni je tudi ena iz enega drugega foruma priporočila njihove izdelke. Jaz za novorojenčka nisem ravno prepričana, če bom kaj naročila, moti me to, ker nimajo zapenjanja ob strani pri bodijih, kar je baje bolj priporočljivo kot samo spodaj in na vrhu?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:12:42
|
|
|
|
mojjaka
|
Jutro! Meni se je pa nocoj sanjalo kako sem prinesla domov našega in potem sem bila čisto kurja...nisem vedla kako ga sprevit, pa bruhal je, sem se kr jokat začela, nisem vedla kaj nardit, sem sestro klicala da je prišla pomagat...aja pa namesto luleka je imel tako malo špičko, tk da sploh nisem vedla a je fantek al punčka, pa fuuul je jokal, jaz pa nisem znala z njim delat Sem se čist zmatrana zbudla, samo sreča da so bile samo sanje in resnici je ponavadi čisto drugače kot pa v sanjah, tako da . Je pa res da se zadnje čase pogovori nanašajo samo na porod in na . Sva včeraj bla na obisku pri moževih sorodnikih, pa še ni blo strica doma ko sva prišla in seveda sva s teto govorile le o porodu,pa o njenih izkušnjah o tem....je moj kar ven ušel, ima že polna ušesa o porodu
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:38:31
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka Komaj čakam ,da končam delat pa grem na sladoled. A ve kakšna če laho tudi ko rodimo pojemo sladoled ? če kaj škodi za dojenčka ko dojimo,... Nič ne škodi, v mejah normale seveda , kar privošči si ga tudi junija, julija, avgusta,.....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:42:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981 Mala princeska-hvala za poslan mail,knjigo sem tudi ja požirala,res je zanimiva samo me pa zanima kaj od tega je res in kaj ne Ja to tudi mene zanima, kaj je res in kaj ne - ampak to žal vesta samo onedva verjetno.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:45:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Punce, sej junijke bomo pa ja hrabre, a ne?! Tako se govori. Bomo Hrabre Miške , pogumne da je kaj! Ja, tud jaz mislim da je v drugo pri meni lahko drugače - bomo videli
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:47:23
|
|
|
|
malagala
|
10ka - Lupinico sem dobila od prijateljev, vem, da ni bila udeležena v nesreči, je pa bila precej rabljena - edina, pa veliko vožnje...Sicer sem jo oprala, uredila in bo ostala kot rezervna lupinica, ker imava 2 avta...Sprva sem mislila, da bo OK, ko sem pa zadnjič videla, koliko bolj komot so Maxi cosi lupinice, sem začela razmišljat, da bi bilo boljše novo vzet...Za kratke vožnje bo pa ta tudi Ok... Lsica - Res HVALA za inf. o lupinicah pri Recinkotu, so kar 20 eur ceneje - cena je samo 111eur. Sem jim že poslala mail glede možnosti izbire barv...Res moramo biti previdni, kje se kaj splača kupiti.. Hvala tudi ostalim za vaša mnenja...Vem, da kompliciram...A voziček, košara, cotke, prrevijalna, posteljica - vse to imam rabljeno, le avtosedež se mi zdi zelo pomemben, zaradi varnosti otroka samega. Pa jogi naj bi bil nov in elektronska varuška mora biti "brezhibna". LP vsem
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:48:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham Komaj čakam, da grem po paket na pošto od Recinkota. Ker sama ne bi mogla nest, je pretežko-3 paketi so-zato čakam, da bo moj popoldan prišu iz šihta in grema po pakete Moj bo sestavljal previjalno, jaz posteljico, tak da boma danes popoldan sobico rihtala. Super, veselo urejanje sobice. Moja posteljica stoji v kotu in je še ne bomo sestavili. Jezi me, ker ne najdem obloge za k posteljici, nikjer je nisem našla, kolegica pa tudi še ni pogledala če mi jo ni vrnila. Tak, da če jo ne najdem - potem bom primorana kupit novo.....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:55:47
|
|
|
|
skuštrana
|
A mogoče veš kako se naroča pa čevlje? Bačko, jaz Lizi vzamem tudi čevlje, vsako sezono ene sandalce in pa takšne platnene teniske. Liza ima geox 27, ciciban tudi 27 pri next pa sem naročila 7. Ampak meni je lažje, ker ima od lani št.6 in ji je čisto na knap, tako da sem letos naročila št. večje Imaš pa tam eno razpredelnico kjer lahko izbereš pravo velikost. Za novorojenčka sem pa naročila pižamce, pa one pajacke s kratkimi hlačami, ki so kao body ter bodije brez rokavov. Pa še par neumnosti za dušo So mi vse prijateljice, ki imajo jinijske otroke rekle, da nujno rabim kratke rokave in pa brez rokavov, ker se bo drugače otrok skuhal..No, saj če pogledam ven, že sedaj je okoli 25 stopinj kaj šele bo Uh....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:56:50
|
|
|
|
tinca84
|
Dobro jutro vsem! mojjaka tudi midva ko greva kam na obisk sam o porodu in o otrocih debatiramo. Moj tudi včasih kr vstran gre, pravi da se ne znam o ničemer drugmu pogovarjat. Danes me je ponoči ful trgalo po rokah, nič kaj ni prijetno tole. Včeraj sva šla z mojim v trgovino kupit okvir za sestavljanko, prideva domov, stopim iz avta in seveda js primem okvir (sem posilena in ne morm čakat mojga ne) in mi 10 cm nad tlemi spolzi počasi iz rok. Samo dotaknil se je k tlem in je šipa počila, jst pa v jok . Mislim da mi zadnje čase vse gre narobe.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 9:57:22
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: malagala Pa jogi naj bi bil nov in elektronska varuška mora biti "brezhibna". Kaj je pa narobe s starim jogijem? No, moj bo star 5 let - zdaj je hranjen pod francosko posteljo, moja skoraj 5. letnica ni veliko spala v svoji posteljici in ni "prescan" (op.izrazu, prelulan); ga bom pa definitivno krepko prezračila na balkonu, presesala s sesalcem,.... Elektronsko varuško sem tudi prvič imela sposojeno, sedaj drugič jo imam tudi... Sem brala članek v enem starejšem izvodu Mojega Malčka, da AngelCare varuško priporočajo v porodnišnici le tistim otročkom, ki imajo težave z dihanjem že ob rojstvu, da če se otrok rodi zdrav ne bi smelo biti večjih težav (itak včasih delamo preveliko paniko in ob vsakem šumu pogledamo na ). Skratka vsaka odločitev ali boste uporabljale nove/stare avtosedeže, jogije, varuške,.....je prepuščena vam. Sedaj pa eno vprašanje za vas: Ali ima katera od vas mačka v stanovanju (ali pa kužka)? Ga boste ob rojstvu "izselili" ven - mačka mislim?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 10:02:39
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Ali ima katera od vas mačka v stanovanju (ali pa kužka)? Ga boste ob rojstvu "izselili" ven - mačka mislim? Mi2 imava 8mesecev starega yorkija in ostane pri naju-zakaj ne ..saj se vendarle nič ne spremeni -zanj seveda
< Sporočilo je popravil biba14 -- 16.4.2009 10:03:08 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 10:02:43
|
|
|
|
skuštrana
|
Ker nam je v MŠ rekla, da naši bodo imeli pa samo en bodi z dolgimi rokavi.user posted image Ma, to govorijo v vsem MŠ, pa patronažne tudi, samo če se tega držiš je pa drugo Po moje je to malo zastarelo, saj ko smo mi bili majhni so bile t okoli 30 že redkost, dandanes so pa to že normalne poletne t In pri plus 30 v senci si jaz ne predstavljam otroka tlačit v dolge rokave
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 10:10:52
|
|
|
|
bačko
|
Skuštrana Žana ima 22 številko čevljo.Koliko je to poltem po njihovo? 3 ali4?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 16.4.2009 11:07:39
|
|
|
|
Lsica
|
Kak se vam zdi pa moja ideja, jaz mam sam ene 4 bodije s kratkimi rokavi, ostalo z dolgimi, ampak sem rekla, da če bo res tko vroče, bom pa rokave odrezala, ker pol pa onih z dolgimi pač ne bomo rabili. Ne grem zdaj še enkrat kratke rokave kupovat. Mogoče sam pol dokupim še kaj, kar bom videla da rabim.ž Drugače se pa men tud zdi pretirano v dolge rokave oblačit. Ja, zvečer, pa v stanovanju/ hiši, če imate noter hladneje...sicer pa ne. Sama mam julija rojstni dan, pa vem, da me je mama že takrat (mnogo let nazaj) slekla, da sem tud mal nagica potelovadila . malagala, me veseli, da si pogledala še k Recinku . Jaz bom kar večino stvari tam kupila (no, mogoče še kakšno stvar, posteljnino, brisače v Ikei) - mislim, da majo kvalitetno in definitivno najceneje. Tudi jogije sem zadnjič gledala v MŠ - majo razstavljene. Prav nič mu ne manjka, dovolj trden se mi je zdel,... Edino če se bova odločila za posteljo 70x140, potem pa bom kupila tistega v baby centru, kjer se da še prevleka dol in jo lahko opereš. Bo mal večja investicija, ampak bo tud bolj dolgoročna .
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?