go_ta
|
Hej, pupe! Še en lep sončen dan, juhu Včer sem bla pa čist zmatrana, sam da sem se ulegla na kavč, sm že spala, mojemu se je zdelo tok smešno Zdj morm pa mal pečt pecivo, ma mami jutri roj.dan Aja, pa včer je bebica VES dan brcala!!! Pa skoz me je nekaj špikalo, bolelo v spodnjem delu ... Sem bla prov prestrašena, kaj je zdaj to, ker prej me ni nič bolelo Bomo videli, kako bo danes. Se bom odpovedala današnjemu jutranjemu sprehodu, bova šla zvečer z okol mesta, bom videla, če bo danes isto. Drug teden imam pregled 22. 4., bom mal pojamrala G. Moj G sicer ni nič omenjala testa za glukozo, v 28 t naj bi samo zmeril maternični vrat, v 32,34 t mam pa zadnji UZ. Uf, kje je še to. Drugač sem pa v 25 t Se mi zdi, da gre zdaj čas ful ful hitro! Jaz pa še zmer nimam nič za bebico, razen vozička. Odlašam in odlašam, ne vem, kako se mi bo dalo kasnej nakupovat, ko bo vroče in bom vsa okrogla So si pa ljudje ful različni, sem opazla. Eni govorijo o kolk mam velik trebuh, drugim se zdi majhen. Ne maram pa komentarjev v stilu: Uuu si se pa poredila. Ja itak, da sm se, če sm pa NOSEČA?! Se pa še noben ni dotikal mojega bušija, kar se mi zdi zanimivo Sicer me to niti ne bi tolk motilo, mogoče pa oddajam take vibracije ha ha ha. Tejči77, hel32, čestitke za MF in fantka! Kje smo zdaj v razamerju fantje:punce? Sulfinija, ti pa kar počivaj, še malo pa boš nadoknadla vse za nazaj, boš uživala s svojim dojenčkom pa vozičkala naokrog! Za zdaj dost pisanja , se vam ne bo dalo niti brat, grem zdaj pečt kokosove kocke. Uživajte, božajte svoje otročke pa malo Mozarta jim navijte he he.