|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
15.4.2009 9:43:57   
*Orhideja*
A imate vse ta "pregled" s pitjem glukoze. Jaz ga imam čez 14 dni pa sem stara 23 let, suhe postave in noben v družini nima sladkorne. Zgleda, da moj G kar vse pošlje.
Koliko je pa treba spiti te vode?

Sulfinija: Mene je podobno bolelo, ampak samo na desni strani. Nekaj časa me je bolelo, pa me je nehalo pa spet začelo. Sedaj me že kakšen teden ne boli. Se mi pa zdi, da je bilo to od preveč sedenja.

Benjamin: 13.8.2009

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
15.4.2009 9:51:28   
Sulfinija
Orhideja,hvala za tvoj odgovor,vendar meni ziher ni od sedenja ker cele dneve ležim sem na mirovanju mogoče od kakih pretensih spodnjic sicer je danes veliko boljše.

Punce tesno štejem dneve do petka še jutri potem pa pregled juhej.Upam,le da bom dobila dovolilnico da me peljejo vsaj do vikenda in tam dalje ležim če ne se mi bo med štirimi stenami zrolalo totalno.No in jutri stopim v 24.teden juhej.Moj user posted image  kje bil danes do sedaj spet aktiven da temu ni kaj veselo je brcal,migal,...kar oreng brcike so bile danes.

Poletje,morje,prvi maj pogrešala bom tole za vse kar sem sedaj prikrajšana vendar sedaj mi je prvi in edini cilj,da boma z najino user posted image  čimdlje skupaj bomo vse tole kar sedaj ni nadoknadili drugo leto v troje in bo tolk slajše,kajne?

Vsem želim en lep sončen dan.

LP mojcauser posted image 22t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
15.4.2009 9:57:15   
šivilja
Sulfinija - držim pesti, da bo sedaj vse OK, pa malo podpis popravi, če bo jutri že 24T ( pa ne zamerit).

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
15.4.2009 10:37:52   
any27
Miška u super, tudi jaz že z veseljem pričakujem nakupovanjeuser posted image user posted image .
Jaz sem se pa odločila, da se bova odpravila šele drug mesec v nabavo, ko bom upam da zvedela spol. Da ne rabim gledat na nevtralne barve, čeprav ne mislim nabaljati vse v roza ali vse v modri.
Sams tudi jaz bom vzela paket od socialne, kajti tu dobiš stvari brez davka, zato so ceneje oz. jih je ful user posted image
Kar se pa tiče pregleda, pa tudi meni ni hotel G na morfologiji povedati spola user posted image , po mojem mišljenju niso čisto sigurni, pa raje sploh ne povejo.
77ira jaz bom šla ravno s tem namenom, ker bo to moj prviuser posted image  in sem firbčna. Pri drugem sigurno ne bom šla,..
Flora mislim da je za papirje za socialno še malo prezgodaj, kajti kakor jaz vem se to ureja nekje 60 dni pred porodom user posted image

Meni ni nič rekel, da bi mogla kakšno glukozo pit, lahko me bo pa 12.5. na ta pregled napotil.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
15.4.2009 10:39:05   
go_ta
Oj, punce! Še en lep sončen danuser posted image  Jst sm bla na sprehodu, je tolk pasal, zdaj papcamuser posted image  pol pa mal branja za diplomsko.
Flora, mislim, da greš na socialno lahko 60 dni pred PDP-jem, če se ne motim? Drugač pa res paše, ko si doma in so tko lepi dnevi. Se kr odvadiš delatuser posted image  Jst bi bla lahk komot doma, mogoče bi delala 2,3 urce na danuser posted image
Muca83, ah, jaz ne gledan na dizajnerske stvariuser posted image  Pri recinku majo pa kvalitetne stvari pa tud cene so dokaj normalne, tko da bom maja, junija tud jst naročila pri njih.
Zdaj grem pa klicat za materinsko, bo treba počas začet obiskovat ... Kako gre pa zdaj čas hitro!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
15.4.2009 11:39:56   
opatija
Ojlauser posted image !

Pozdravček vsem po aktivnih praznik. Za začetek smo imeli piknik, nato cel dan kolesarjenja z obiskom živalskega vrta, sledilo je kopanje v toplicah in spet en dan večinoma na kolesu. V prostem času, ki ga je bilo izjemno malo, pa sem kuhala še na zalogo... Moram priznati, da sem kar pošteno utrujena. Včeraj sem sicer še prilezla na Rožnik, danes pa ni šlo, pa še popoldne grem na aerobiko in se mi zdi, da bi bilo malo pretirano. Rekreacija mi zelo paše, opažam pa, da postajam vedno bolj utrujena, bolečine med nogami pa so vedno pogostejše. Jah, se pozna, da je trebušček vedno večji, pravzaprav sem več kot očitna nosečnica.

S kilami nisem prav nič zadovoljna, zato se nameravam začeti malo bolj pazitri, samo kaj ko imamo v skrinji 4 banjce sladoleda in se komaj držim stran. Mogoče pa tole še pojem, potem pa RES nič ved sladkarijuser posted image

Ful vam zavidam urejanje otroških sobic. Neskončno si želim, da tudi nam čim prej uspe kupiti svoje stanovanje, kjer bo prostor tudi za (upam) 2 otroški sobici. Sedaj Nikec spi v najini mikro spalnici, ki bo od avgusta naprej spalnica za 4 člansko družinico. Ko bo imel naš user posted image cca 6m, pa nameravava z user posted image odstarniti najino posteljo, midva bova spala v dnevni sobi na raztegljivem kavču (na srečo se raztegne v 2 jogija iz latexa in se super spi), najina fantička pa bosta imela svojo sobico. Takrat bomo kupili posteljo za Nika, user posted image pa bo spal v Nikovi posteljici. Takrat bom tudi jaz uživala v urejanju otroške sobice in poslikavi sten, vendar upam, da pravo urejanje otoške/kih sobic v lastnem domeku čim prej sledi!

Joj, dela imam že čez glavo, vendar mi je delovna vnema nekam pobegnila in jo vedno bolj nestrpno pričakujemuser posted image Bom izkoristila lenobo in počakala, da na balkon posije sonček. Se grem malo posončit, ker imam dovolj te kraljeve bledoličnostiuser posted image Bi bila rada že malo zagorela, ko gremo za prvomajske na Hvaruser posted image

Drage user posted image maksimalno uživajte!

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
15.4.2009 11:43:51   
DeLucia
Orhideja:Jaz imam ta petek preizkus glukoze. Pa sem tudi med vitkimi, nobene sladkorne v družini....Ampak se mi zdi čisto prav, da dam še to čez. Dejmo čim več preiskav čez, samo da bo o.k. vse na koncu. Baje se spije kozarec zelo zelo sladke vode in nato ti čez 1 uro vzamejo kri. Sestra mi je rekla naj za ziher limono s seboj prinesem, če ne bom mogla spit.

Sulfinija:vidim da boste ene pričele že z materinsko šolo? A se to ne prične hodit v 7. mesecu?

(odgovor članu *Orhideja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
15.4.2009 11:49:22   
tejči77
Pozdravljene!
Danes je pa moj dan MF. Jeeeeeee! Komaj čakam, čeprav si moja g navadno ne vzame kaj dosti časa, prvič si je vzela prav za UZ morfologije 10min največ. Pa vseeno, že dva meseca in pol nisem videla naše bebice.

Kerala, se priporočam za olje in vino. Daj mi kaj na stran prosim. Imamo namen prit na izlet v soline (sicer še ne vem kdaj), ker imam od mobitela družinsko vstopnico, pa tako lepo  se mi je tam šetat.

Moja mala je pa včeraj zbolela in je dobila antibiotike, danes pa izgleda čisto ok, še vročine nima???? Sej ne vem, a ji sploh naj dam antibiotike? Zdaj sva že vzele dve doze, bo najbolje da dokončava.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
15.4.2009 11:54:57   
Sanikaa
Živijo souser posted image !!

Sem kar z strahom stopila na tehtnico , ker vikendi pri mami so kobni za moje kg..in sem sam v tem podaljšanem vikendu dobila 2 kg!!!user posted image
Mene so pa začele standardne nosečničke motnje...križ, bolečina v preponi, krči po noči v nogah...prebava vsak dan po svoje..potem popgledam svojega triletnika in vidim kako bo vsega tega hitro konec user posted image

Pa ne morem verjeti da so nekatere do zdaj lahko skrivale nosečnost..vsaka čast ..jaz svojo žogo ne bi mogla skriti niti z šatoromuser posted image !!
Vidim praznujejo se rojstni dnevi user posted image user posted image user posted image  čestitam. Mene mojuser posted image  pelje za rojstni dan po Italiji. samo še en teden imam 29user posted image . Že dva tedna vse planira in načrtuje in piše sezname (pač čisti melanholik je) in dela rezervacije in kupuje karte ...jaz se samo bojim kako bom vse to preživela in če me bojo noge držale user posted image  Potolažil me je da bo srečen če vsaj pol tega vidimo kaj je dal na seznam... Nisem preveč mirna , ker seznama nisem vidla in še ga ni končal user posted image

Porodniška Tri leta nazaj smo lahko izbirale , če gremo 28 dni , ali 42 dni pred PDP-jem. Seveda potem je tudi prej bil konec. Na sociali se ureja vse med 60 in najkasneje 30 dni pred PDP-jem. Tudi delodajalec nekatere stvari mora izpolnjevat tak da je boljše prej kot kasneje.
Tri leta nazaj tisti paketi niso bili meni bogve kaj , pa sem rajši vzela denarno pomoč. Pa tudi ženske so preračunavale ali se splača kakšen paket in je edino finančno ugoden bil tisti z vozičkom , ampak je meni voziček bil koma. Upam da so danes kaj boljši in zdi se mi super da si ga danes lahko same sestavimo user posted image . Meni zdaj nima smisla paket ker imam vse od prvega in to ni apsolutno nič uničeno ..vse je kot novo.

Next še čakam paket (plačala sem 2.4.). Edino me pomirja da je res samo 9 delovnih dni vmes. Komaj čakam ..nisem se mogla zadržat in sem naročila bodije z rožicami in čebelicami ..in fantek v njih bi res smešno izgledal ..ampak jaz resno upam da bomo dobili eno majhno punco user posted image
Boga Modrasmotka upam da ti se bo ginekolog smilil in te dal spet na bolniško. Ta komisija je res zauser posted image !%@%/"

Drage souser posted image  bodite dobro in božajte bušije ..ker kmalu vas bo otrok resno pogledal v oči in vprašal ..mami zakaj si sitna!? Ati kaj bomo naredili z mami? (jaz sem ostala brez besed)

Jaz sem pogumno zakoračila v 23 teden!! Lp

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
15.4.2009 11:56:57   
Arwen

Sams – noro, da sta zdržala tako dolgo in nista nikomur povedala. user posted image Kako so reagirali v službi?

Miska_mccute
– kako, a biznis že laufa?user posted image   A si že dobila papir za potisk? Jaz sem si včeraj kupila eno luštno vijolično majčko in sem se odločila in bi imela tak rumen znakec kakor imamo na avtu, gor piše: Baby on board.user posted image Bo šlo? Moj naslov ti pošljem na ZS, ti pa meni številko TR. Hvala!

Muca83 – jaz se tudi počutim čisto enako kakor prej in se mi prav pogosto zgodi, da pozabim, da sem noseča.user posted image Trebuh me sploh še ne ovira, energije imam pa tudi veliko.

Reby in tulpek – super za MF. Upam, da nisem še katere zgrešila.

Any27- dobrodošla med nami!user posted image

Opatija – ti želim, da si čimprej uredite svoje gnezdece, do takrat se bo pa pač treba znajti  tako ali drugače. Vse ob svojem času. Mi smo tudi v vlažni kleti živeli 3 letauser posted image , ampak smo tako uredili, da je imel mali svojo sobo, nismo pa imeli dnevnega prostora. Smo potrpeli in preživeli, je pa potem toliko lepše in znaš veliko bolj ceniti tisto, kar si ustvaril.

Glukoze meni ne bo treba piti, so mi merili samo sladkor v krvi in je bil o.k.
Nič, grem zdaj spet uvajat našo novo delovno silo.user posted image Sem jo poslala na malico, zdaj pa spet akcija. Čau, A.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
15.4.2009 12:11:15   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: 77ira

Tulpek, tudi jaz bom naslednji mesec glukozo pila, pa ne zato ker sem prestara (vsaj tako se tolažimuser posted image ), ampak ker imamo v družini sladkorno.

Meni je G rekel, da dalajo te teste vsem nad 25 let. Pa ne vem, ali je to povsod praksa, ali samo pri nas.

Pa še za seznam: 27 let

(odgovor članu 77ira)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
15.4.2009 13:23:03   
aprilčica07
Ma ste pa naklofale dosti za en dopoldanuser posted image user posted image user posted image user posted image

opatija: tudi pr nas je prostorska stiska in bo zaenkrat  naša spalnica tudi otroška... sčasoma bomo neki poštimali. ampak je tako,  da so itak večni problem finance.. saj ne, da nam gre slabo (živimo normalno), meni to tudi pride malo prav kot izgovor, ker on navija, da bi si poštimali do konca zgornji štuk pr njih (živijo v mestu, jst sem pa vaška deklina), jst pa da bi pr nas dozidali en mali prizidek in ker se nisva dokončno dogovorila je stanje tako kot je.. ampak važno, da bomo zdravi... s temi mojimi težavami je vse drugo kr nekam izvenelo, tudi ta problem:)
tejči77: fanj opravi na morfologiji!
sams: ja, tudi jst sem se spraševala kako sta tako dolgo zdržala?  da nista nobenemu povedala? jst tega nisem sposobna izvestiuser posted image
arwen, tulpek: a cukr merijo tud drgači? ker meni ni moja g do zdaj nič omenila.. pa tudi v prvo se spomnim, da nisem nič pila, mi je pa baje enkrat vodo vzela zaradi meritev curka in kri tudi..
any27: dobrodošla!user posted image user posted image

Tako, zdaj sem sita, smo ble na malci, je tako lepo zunaj, sončke sije in je že prav toplo, smo tle že vsi v kratkih rokavih::)user posted image Zdaj pa spet še malo delat.

Lepo se imejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
15.4.2009 13:36:48   
tulpek
Aprilčica, sladkor lahko izmerijo tudi v krvi (brez predhodnega pitja glukoze), ampak ne vem, če so tisti rezultati dovolj, da pokažejo nosečniško sladkorno. Meni je rekel, da za vsak slučaj dela ta test vsem nad 25 let, najboljše, da povprašaš svojo G. Če seznam ne laže, si 32, podobno kot sodelavka, in ona je šla na ta test (pa ima drugega G).

< Sporočilo je popravil tulpek -- 15.4.2009 13:37:49 >

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
15.4.2009 13:49:53   
Sanikaa
Zdaj pa vidim da moj ginekolog pol tega me dela. Nikoli mi ni meril MV, tudi glukoze ne..zdaj sem drugič čez celo nosečnost pri njemu. Zdi se mi da vsak dela po svoje. Res pa je da mi vsakič sestra pregleda vodo z tistimi testnimi palčkami..to si pa tudi lahko sama naredim doma. Ne vem če te palčke kažejo tudi prisotnost sladkorja v vodi ,ali samo bakterije in levkocite. Nič bom vidla kaj bo rekel na kilograme....se kar nabirajo..pa mi očitno ne manjka inzulina user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
15.4.2009 14:19:05   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

Zdaj pa vidim da moj ginekolog pol tega me dela. Nikoli mi ni meril MV, tudi glukoze ne..zdaj sem drugič čez celo nosečnost pri njemu. Zdi se mi da vsak dela po svoje. Res pa je da mi vsakič sestra pregleda vodo z tistimi testnimi palčkami..

Ah, tudi moj nič od tega ne dela. V 1. user posted image  mi je celo pozabil dati injekcijo za Rh-, pa se je sestra zadnji dan spomnila user posted image , jaz pa tudi nisem bila pozorna. Jaz ga za vsako stvar moram opomniti pa tudi sedaj, ko imam težave s krvjo in user posted image  mu moram vsakič reči, naj mi napiše napotnico. Preobremenjenost ali šparanje?!?

Jaz nisem posebej skrivala nosečnosti, ampak pozimi itak težje opaziš, ker si skrit pod kupom oblek. Pa še, ker sem se toliko zredila, se mi je ful časa poznal debeli trebušček. Sedaj pa, ko sem počasi prešaltala na kratke rokave pa RES ne morem več skriti oz. ne moreš več zamenjati z debelim trebuhom ampak kar veš, da je nosečniški. V službi pa že krožijo govorice, so prišle tudi do mene user posted image . Ampak ne vejo še vsi.... Jaz kar zdržim, ker še vedno ne vem, če bo vse OK z otročičkom, pa sem ful vraževerna in nisem hotela, da vejo vsi.

Cel dan se šparam, ker gremo na pizzo danes in nisem hotela malicat v službi, sem kao bila na sendviču. Potem pa vmes poješ 100 malenkosti in se nabere več kot če bi pojedel en normalen obrok. Sem ful jezna sama nase user posted image .

Zdej pa grem še malo delati.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
15.4.2009 14:20:21   
opatija
Uh, sem zdele kar obupanauser posted image Dobra dva tedna si dajem injekcije, pa jih imam že pouhen kuferuser posted image Nogi imam že čisto plavi, kot bi me kdo tepel, špikanje mi je zoprno, potem pa me še pol ure peče noga. Joj, res ne vem kako bom zdražala do poroda, potem pa še 6T po porodu. Najbolj trapasto pa se mi zdi, ker je zdravnik sam rekel, da tole pred porodom sploh ni nujno, ampak za vsaaak slučaj. Pa povedala sem mu, da sem ful aktivna, kar je pohvalil, pa vseeno. Mah, sorri za tole teženje, sem morala dati ven, ker se mi ob tem špikanju res obračauser posted image

Aprilčica imaš definitivno prav, važno da smo zdravi, da se imamo radi in da nam je luštno! Še zdaleč nam ni hudega. Naše stanovanje je od sorodnikov in smo lahko notri dokler nam paše. Dobili smo ga sicer v zelo slabem stanju, ker so imeli obupne podnajemnike, ki so uničili kar se da. Nama z user posted image je bil to izziv in sva vse zrihtala do daske in sedaj nam je prav luštnouser posted image Lokacija je sanjska in če bi imeli še eno sobico, bi nas morali metat venuser posted image Kljub krizi sva z user posted image ugotovila, da bi bil v cca letu dveh čas, da se vrževa v nakup svojega stanovanja. Arwen si kar predstavljam zadovoljstvo, ko ustvariš nekaj svojegauser posted image

Vidim, da že razmišljate o urejanju porodniške. Jaz se od prvič nič kaj dosti ne spomnim, vem le, da sem letala kot zmešana. Pri meni je še malo bolj komplicirano, ker sem samozaposlena v kulturi in je še malo več birokracije, vso zadevo pa otežuje dejstvo, da sem jaz za te stvari precejšen baksus. Še dobro da stvari urejam vedno pri istih dveh referentkah na Dursu, ki sta do takih zmedenih osebkov kot sem jaz kar tolerantne in mi bolj počaaaasi razložita kako in kajuser posted image

Glede preiskave za sladkor sem jo jaz imela že v prvi user posted image . G je rekla da bom imela tudi tokrat in sicer v cca 28T. Takrat sem popila tisto sladko vodo, ni bilo ravno prijetno, prav grozno pa tudi ne.

Vse nove dobrodošle!!!user posted image Šele sedaj sem opazila, da smo dobile nekaj novih članic, bodo jeseni povsod sami vozičkiuser posted image user posted image

Vedno pozabim, moj naslednji pregled je 8.5. G mi je že povedala, da UZ ne bo, da bo merila MV. Mogoče bo takrat tudi tista glukoza. Ali kaj veste, moramo biti takrart tešče. Meni niso namreč ničesar rekle, res pa je, da so sestre nekam zmešane. Vedno mi narobe napišejo tedne nosečnostuser posted image

No, pa sem se spet razpisala... Lepo se imejte!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
15.4.2009 14:59:24   
Flora2
Hvala punce, me je informativno zanimalo kdaj se to na socialni ureja, pa vidim da kar precej prehitevamuser posted image .

Ojej Opatija tole s temi injekcijami je pa grozno, verjamem, pa še nekaj časa bo trajalouser posted image , sploh pa ko se vse to na koži tako pozna, meni že ko kri vzamejo imam modrico, nimaš kaj drži se.

Vidim, da imate nekatere res smolo s svojimi ginekologi, jaz res ne vem kaj jim je da pri nosečnicah varčujejo in se obnašajajo tako ignorantsko, saj se gre za zdravje dvehuser posted image .

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
15.4.2009 16:17:39   
*anč*
jst mam pa izvide ... z našo dečvo je vse ok!! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
15.4.2009 16:23:13   
Anonimen
ARWEN!danes sem dobila papir...zdaj se za***avam z masino in iscem gonilnike za racunalnik....jutri grem po barve, tako da najkasneje v ponedeljek zacnem aktivno delat.ce imas kje na racunalniku sliko, ki bi jo imela, mi poslji link do slike, pa napisi kaj naj bi pisalo.
slikice u sobici si ze naredla???mene je trenutno malo minilo, cakam da zagonuser posted image
ANČ!user posted image user posted image user posted image supeeeeeeer!!!!!!samo da je vse u redu in da je dete zdravo! uzivaj v nosecnosti!!!!

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3669
15.4.2009 16:30:10   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: opatija

Vedno pozabim, moj naslednji pregled je 8.5. G mi je že povedala, da UZ ne bo, da bo merila MV. Mogoče bo takrat tudi tista glukoza. Ali kaj veste, moramo biti takrart tešče. Meni niso namreč ničesar rekle, res pa je, da so sestre nekam zmešane. Vedno mi narobe napišejo tedne nosečnostuser posted image

8 ur prej ne smeš nič jesti in NIČ PITI, niti vode. Tega je mene najbolj groza, ker non stop pijem in se mi bo verjetno zmešalo. Najboljše da kak teden prej pokličeš in vprašaš, če ti bodo delali test.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
15.4.2009 16:40:25   
go_ta
anč, čestitkeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJuser posted image  Samo, da je vse v redu! Zdaj pa uživaj v nosečnosti!user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
15.4.2009 16:41:49   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

jst mam pa izvide ... z našo dečvo je vse ok!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
15.4.2009 20:05:54   
hel32
user posted image Lep pozdrav
Evo mene sem imela danes MF, z user posted image  je vse BP, glavica,nogice,rokice, ledvičke, mehur,nogice,srček,
velik je za tedne nosečnoti ravno prav težek pa 420g,dobimo pa fantka user posted image ,skratka vesela sem da je vse v reduuser posted image user posted image user posted image user posted image    , glede na moj pritisk,
je pa trenutno bil z glavico naprej.
Tudi jaz morem čez en teden imet glukozni test in moraš biti tešč.
Pa pa in lepe sanje.
21tuser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
15.4.2009 21:33:20   
aprilčica07
Večer:)

anč: čestitkeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa res začni uživat....  pa še parček boste tudi vi imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image jst se še malo držim nazaj, ker čakam še na mf ampak, sem optimistika in upam, da bo vse ok:)
hel32: čestitke za mfuser posted image

Kaj več ne bom pisarla, sem crknjena ko pes. Se pozna, da sem po dolgem cajtu sedela na šithu 10 ur in poseldice so očitne. Zdaj samo plačam položnice in šibam v vodoravno:)

Lepo se mejte.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
15.4.2009 21:47:55   
Flora2
Evo se še jaz na hitro javim, sem ravno domov prišla smo imele babnice svoj večer, no bolj popoldan ki se je zavlekel v večer, upam da nismo dežja naredile, smo čvekale ko strganeuser posted image .

Punce meni se zdi da gre zadnje par tednov vse tako hitro, me je kar malo strah da se ne zavedam kako fajn obdobje je tale nosečnost in vse radosti, ki jih prinaša. Mal me pa zgleda danes tudi hormoni dajejo sem čist raznežena in za vsako figo imam solze v očehuser posted image .

Anč super novica, čestitamuser posted image , zdaj pa veselo naprejuser posted image .
Hel 32 tudi tebi čestitke za MF, res super še za user posted image .

Pa lahko noč babnice pa lepo spite.user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.