|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
16.4.2009 9:55:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

In pejdi prrrosim že danes v adrialab, ker sicer bo mene in vse ostale pobralo. Mislim...user posted image user posted image
Moja dva mala sta kar živčna ker se jest tukile derem od veselja!!user posted image
Ma to je caaarsko!!!

Evo, jst se stud strinjam s Hedi, da pejd kr dons na krvnega.

Drgač pa (en mal potihoma, bom jutri bolj na glas) JEEEEEEEEEEEEE.... miška je pa nosečka...
Sem ful ful vesela za vaju.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
16.4.2009 9:55:47   
bambi75
Stela držim pesti za čimvišjo vrednost hormona.

Potrpežljivost je največja skrivnost uspeha.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
16.4.2009 9:56:54   
gigi1
Stella stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
16.4.2009 9:57:27   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

In pejdi prrrosim že danes v adrialab, ker sicer bo mene in vse ostale pobralo. Mislim...user posted image user posted image
Moja dva mala sta kar živčna ker se jest tukile derem od veselja!!user posted image
Ma to je caaarsko!!!

Drgač pa (en mal potihoma, bom jutri bolj na glas) JEEEEEEEEEEEEE.... miška je pa nosečka...

Madonca, letos pa bo mišje zalege user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
16.4.2009 10:01:34   
diana79
tudi iz moje strani ćestitke!zelo sem vesela zate!pri meni je še belina,samo prsi imam full velike in malo občutljive na dotik!krčov nimam,je pa mi full srbi po trebuhu,in po prsih!čudno je to da danes sem si skuhala kofe(brezkofeinsko)in mi enostavno  smrdel tako da nisem spila!danes je 9 dan po ET!bomo videle kaj bo iz tega!najbrž bom v nedelja delala test!menda ne bo prezgodaj a ne?user posted image user posted image user posted image

so dnevi,so leta in so pomladi,ko se imamo preprosto radi,so trenutki,ko je treba na novo začeti in so ljudje,ki jih je treba preprosto objeti!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
16.4.2009 10:03:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

No pri nas zadeva je sledeča, imamo sicer dve črtici, ampak je naša zelo, zelo rahla user posted image , tako da še nismo 100%, da je to, to in se nočemo prehitro veseliti. A ja, test sem delala s BC, tako da je lahko vzrok tudi da nisem dovolj časa namakala palčko v urin.

Sicer test nisem delala s prvim urinom, ker sem itak celo noč hodila na stranišče.

Odločitev je sledeča, jutri ponovimo test s CB-jem, če bomo pa še vedno v kakšenm dvomu, gremo pa še  v Adrialab. Tako, da bomo s ta pravim veseljem počakali do jutri.

....to mismis user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ful sem vesela za teuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
16.4.2009 10:05:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Takole, zaenkrat se vam vsem zahvaljujem za dobre želje in čestitke.

Sedaj pa vas prosim, d aveliko te pozitivne energije preusmerite v našo Stello, da se bo njen beta hCG povečal user posted image user posted image user posted image user posted image

..navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
16.4.2009 10:07:26   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: diana79

tudi iz moje strani ćestitke!zelo sem vesela zate!pri meni je še belina,samo prsi imam full velike in malo občutljive na dotik!krčov nimam,je pa mi full srbi po trebuhu,in po prsih!čudno je to da danes sem si skuhala kofe(brezkofeinsko)in mi enostavno  smrdel tako da nisem spila!danes je 9 dan po ET!bomo videle kaj bo iz tega!najbrž bom v nedelja delala test!menda ne bo prezgodaj a ne?user posted image user posted image user posted image

...o čestitke za belinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
16.4.2009 10:08:07   
gloria
...evo zdej pa grem mirno in veselo na sprehoduser posted image ...

Špelka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
16.4.2009 10:17:36   
suska
mismis - meni tole ze mal po januarju diši user posted image . Ti ju decembra še kar čuvaj - ziher je ziher!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
16.4.2009 10:21:13   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: suska

mismis - meni tole ze mal po januarju diši user posted image . Ti ju decembra še kar čuvaj - ziher je ziher!

sej so kozorogi (izkušnje imam z možem) tudi fajn ljudjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
16.4.2009 10:21:31   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: suska

Suska, nemogoče da pridemo do januarja. Moraš upoštevati, da je bil datum punkcije/ovulacije 29.03.2009, torej po tem je bila zadnja M 15.03.2009, po tem sem noseča že 4. tedne.
Kar vstavi v IVF kalkulator datum punkcije 29.03.2009, pa boš videla, da dobiš pričakovani datum poroda 19.12.

< Sporočilo je popravil mismis -- 16.4.2009 10:23:12 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
16.4.2009 10:23:54   
Grethy
mismis sem tako vesela da me kar nosi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
16.4.2009 10:26:06   
Reby
Mismis - še prej boš mami, ker bosta 2 user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
16.4.2009 10:29:46   
Goldy
Grethy - dekle, kako si????? Ku, ku!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
16.4.2009 10:29:48   
Julia1
Drage sotrpinke,

najprej čestitke za mismis in stello!!! No, za stello držim pesti da bo vse ok s hormonom...

Jaz se spet vračam po kakih 2 tednih z novo diagnozo...user posted image Če se spominjate, sem pred dvemi tedni izvedela, da v maternici ni bilo videti nosečnosti, čeprav je bil test CB pozitiven. Vse skupaj mi je bilo sicer malo čudno, saj sem imela beta hcg visok, o user posted image ne duha ne sluha, znaki nosečnosti so se kar vrstili...

No, teden dni po tem nesrečnem UZ pa me je takoooo pošteno zvilo v trebuhu, da sem prvič v življenju mislila, da tega ne bom preživela. Z možem sva šibala v Lj k Rešu, ta pa je na podlagi UZ posumil na IMN in me urgentno poslal v bolnico. Tam so me seveda še enkrat pregledali in potrdili dvojno IMN v jajcevodu, in sicer s še vedno prisotno biodinamiko (da sta se mogla oba stlačit v moje kilave jajcevode - res ne vem user posted image ). No, še isti trenutek sem se znajdla v operacijski in se čez 2 uri zbudila na oddelku...Včeraj sem po enotedenskem ležanju v bolnišnici končno prišla domov.

To je najbrž že za rubriko "saj ni res pa je" - g. so nama pojasnili, da se to sicer zgodi v postopku IVF zares zelo zelo redko, se pa tudi to dogaja. Pa kam sta lezli ti moji dve pikiciuser posted image ?!? In to obe, da bi vsaj ena najdla pravo pot...

No toliko za enkrat, zdaj pa grem počasi nazaj ležat, ker imam ves trebuh prerezan in me šivi še kar močno bolijo.

Ker vas že kar nekaj časa nisem mogla spremljat, se opravičujem če morda nisem kaki podala user posted image za žalosten konec in če nisem kaki čestitala za uspešen postopek. Žal ne morem predolgo sedet za računalnikom da bi uspela prebrat vseh 30 strani ki sem jih zamudila...upam da razumete.

lp in upam da se čimprej spet tipkamo...mogoče se oglasim že jutri če se bom dobro počutila.

papa

Julija1

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
16.4.2009 10:36:12   
MBT1979
IZVIRNO SPOROČILO: Julia1

Drage sotrpinke,

najprej čestitke za mismis in stello!!! No, za stello držim pesti da bo vse ok s hormonom...

Jaz se spet vračam po kakih 2 tednih z novo diagnozo...user posted image Če se spominjate, sem pred dvemi tedni izvedela, da v maternici ni bilo videti nosečnosti, čeprav je bil test CB pozitiven. Vse skupaj mi je bilo sicer malo čudno, saj sem imela beta hcg visok, o user posted image ne duha ne sluha, znaki nosečnosti so se kar vrstili...

No, teden dni po tem nesrečnem UZ pa me je takoooo pošteno zvilo v trebuhu, da sem prvič v življenju mislila, da tega ne bom preživela. Z možem sva šibala v Lj k Rešu, ta pa je na podlagi UZ posumil na IMN in me urgentno poslal v bolnico. Tam so me seveda še enkrat pregledali in potrdili dvojno IMN v jajcevodu, in sicer s še vedno prisotno biodinamiko (da sta se mogla oba stlačit v moje kilave jajcevode - res ne vem user posted image ). No, še isti trenutek sem se znajdla v operacijski in se čez 2 uri zbudila na oddelku...Včeraj sem po enotedenskem ležanju v bolnišnici končno prišla domov.

To je najbrž že za rubriko "saj ni res pa je" - g. so nama pojasnili, da se to sicer zgodi v postopku IVF zares zelo zelo redko, se pa tudi to dogaja. Pa kam sta lezli ti moji dve pikiciuser posted image ?!? In to obe, da bi vsaj ena najdla pravo pot...

No toliko za enkrat, zdaj pa grem počasi nazaj ležat, ker imam ves trebuh prerezan in me šivi še kar močno bolijo.

Ker vas že kar nekaj časa nisem mogla spremljat, se opravičujem če morda nisem kaki podala user posted image za žalosten konec in če nisem kaki čestitala za uspešen postopek. Žal ne morem predolgo sedet za računalnikom da bi uspela prebrat vseh 30 strani ki sem jih zamudila...upam da razumete.

lp in upam da se čimprej spet tipkamo...mogoče se oglasim že jutri če se bom dobro počutila.

papa

Julija1

Oh Julija1 žal mi jeuser posted image . Pa zakaj je tega treba?!?!?!?

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
16.4.2009 10:38:03   
gigi1
Julija1 bogica naša user posted image user posted image user posted image . Res mi je žal, da si to morala prestajati. Drži se in se čimprej pocajtaj.

Diana 12 dan bo v nedeljo? Ne vem...glede na to, da si imela ET že 2 ali 3 dan je morda le malo prezgodaj. Kaj pa če bi počakala vsaj do torka? Držim pesti močno, močno user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
16.4.2009 10:38:24   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Julia1

Drage sotrpinke,

papa

Julija1

Julija1, zadnje čase pa berem tuki gor same čudne stvari. Kakorkoli, zelo mi je žal, da se je tako končalo. user posted image  Drži se in upam, da boš kmalu bolje. Mislim nate in ti želim čimprejšnje okrevanje. ampak kar ne morem verjet - obe pikici, pa saj to ne more bit res, no.

(odgovor članu Julia1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
16.4.2009 10:38:29   
mismis
Julia, to je pa res smola user posted image user posted image . Tudi res je, kar pravijo, da se v postopkih IVF redko zgodi izvenmaterična nosečnost, ampak so bili že primeri, tudi nekatere naše punce so jo imele.

Ti sedaj lepo počivaj, da se spraviš skupaj in pozdraviš

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
16.4.2009 10:39:39   
T1979
user posted image   Julia    user posted image . Počivaj.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
16.4.2009 10:40:38   
mismis
Reby, zaenkrat poskušam ostati še z obem nogama na tleh, namreč tako rahlo črtico sva imela že decembra 2007, pa sem naslednji dan začela krvaveti. Tako, da se bom veselila in špekulirala ali sta eden ali dva, šele jutri oz. v ponedeljek po krvnem testu. Tudi naš je še čisto zadržan, ker se boji ponovnega razočaranja.

Gretka, srce tudi mene bo jutri nosilo, samo da vidim tisti + na CB-ju.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
16.4.2009 10:41:31   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ma to je caaarsko!!!

Madonca, letos pa bo mišje zalege user posted image

user posted image user posted image user posted image , we want more...

seveda držim pesti za stello in špelko!!!

julija, no, da se pa vse to zgodiuser posted image ? si pa res revica, vsa ta kalvarija z nosečnostjo ja in ne, pa testi in na koncu še takšna bolečina. upam, da se kmalu pozdraviš in se odločiš za nov, tokrat uspešnejši, postopek!!

nokes

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
16.4.2009 10:42:14   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Diana 12 dan bo v nedeljo? Ne vem...glede na to, da si imela ET že 2 ali 3 dan je morda le malo prezgodaj. Kaj pa če bi počakala vsaj do torka? Držim pesti močno, močno user posted image user posted image user posted image

Diana, tukaj se stinjam z Žiži. Glede na to, da si imela ET 2 dan počakaj do torka, da boš 100%, namreč moraš upoštevati, da tvoje pikice niso bile še na ravni blastocist, ko so ti jih vstavili.
Drugače ti pa želim VELIKO SREČE

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
16.4.2009 10:43:02   
mismis
Noki, a ti mi pa ne privoščiš nobene nove slikice tvojega princa in princeske?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......