Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 8:58:57
|
|
|
|
lonja
|
Daaaaan, če ima katera še kej placa v želodcu jo vabim na repete velikonočnega zajtrka, šunka, hren, jajca, vse... . Edin krofov ni.... . V glavnem, še dobr, da so prazniki za nami, ker sicer bi obstajala možnost da se približam 100 kilam . S ta starejšo princesko sva barvali jajca, pa celo k žegnu sva nesli, Manca pa je samo pridno dobivala žegn posredno preko mleka, in nič se ni pritoževala . Jst dežnička za na voziček še ne uporabljam, ga imam pa enga tacga čip iz BC. Ampak bo že moral bit dober. Če je bil za ta veliko princesko, bo tud za Manco OK. Evo pa še eno slikco mojih dveh prinesk:
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 9:13:39
|
|
|
|
CIPRESA
|
Mi imamo pa NORICE zdaj jih ima Žiga, in dvomim da jim bo Anja ušla. Mah sam da ni dolgcajt, non stop mamo neki. Upam da bomo zdravi vsaj v sredo ko moramo v tretjo posvetovalnico in potem 24.4. ko gremo na pregled v LJ. Drugače pa so tako lepi dnevi bili in so še zdajle da mi je kar malo hudo da moramo biti skos noter. Pa še vprašanje, ali res ne smejo otroci gledati TV ko imajo norice? Naš Žiga rad gleda risanke pa nevem ali naj jih gleda ali raje ne?
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 9:28:29
|
|
|
|
lonja
|
Cipresa, mi smo preboleli norice pri letu in pol, in smo normalno gledali risanke, ne vem, zakaj jih ne bi. Pa tudi ven smo šli takoj, ko je vročina padla, samo ne v družbo otrok, da se ni kdo okužil. Ko pa so se mehurčki začeli sušiti, pa čist normalno tudi na kak izlet . Drgač smo pa meli dost blago obliko, se ni praktično nič praskala, čeprav je imela pikice čist po celem telesu. Srečno!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 9:44:44
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: medika 13 IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Js bom najbrž vzela kr marelo, pepenny ne vem, kk bi mi pasal na vozek ... pa sam črne imnajo menda. Je to res? ja pepeny je res sam črn, sam je res ful uporaben, jaz ga ne zamenjam za nobeno marelo več ... katja, če me spomin ne vara imaš jane voz, naj ti povem da njihovo original marelo ne moreš montirat, če maš montirano strhco, jaz sem jo nesla nazaj Ja, imam Jane ... Ne gre??? Ja ... Pol bo pa treba pepenny kupit ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 10:11:56
|
|
|
|
uršula83
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja* Mene pa zanima, a se še pri kateri pri otroku tako ušeska krvijo. Tako ima mehka, da čim obrne glavico se ji takoj prepogne, tako da ji desni že kar mal štrli. Sej čim vidim, ji jih poravnam, sam ponoč pa ne morem vidit. Sem že premišljevala, če bi ji kakšen trakec gor dala al nej kar pustim, kakor bo pač bo? Hvala in lp. Teja Pri Blažu se isto prepognejo, ampak zarad tega ušesa ne postanejo štrleča. Sem vprašala. Štrleča ušesa so samo stvar genov.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:21:20
|
|
|
|
skorpika
|
OTIKA dej mi neki razlož: a rabiš za fredov obroč vpet nujno neoprenske hlačke ali ima lahko samo plavalno pleničko? ker ne vem točno kako se namontira, pa da ne bi prekmal kej kupovala te prosim, če mi razložiš... hvala!
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:22:28
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla marela jst je še nimam sam jo bom nabavla pepeeny mi ni všeč ušesa moji se tudi ful krivijo sam ji ne bom dajala nobenih trakov gor ... kar bo bo sam nobeden od naju nima štrlčih ušes tko da ... prazniki so mimo HB tamala mi spi potem gremo vn zdej grem vn kr okol 4h 5h popoldne ker ni več tako močno sonce se kr malo bojim.... lep dan želim
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:22:59
|
|
|
|
arupnik3
|
aja skorpika pol je bla pa res kšna druga
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:28:51
|
|
|
|
skorpika
|
ja vrjetn res
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:30:32
|
|
|
|
skorpika
|
pr nas je pa začel neki padat, glih ven prideva pa dež ...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:32:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Skorpika, nam je na plavanju teta rekla, da če se bomo samo za plavalne pleničke odločili, da pol se jih zadaj zareže, tak da luknja rata in se potem tam čez fredov obroč pripne. ker če obroč ni nikamor pripet, otrok skos dol leze in ga je treba popravljat ... tako da so neoprenske hlačke skoraj boljše ... no mi jih bomo kupili, ker so potem tudi za na morje fajn, ko ni tako topla voda kot v bazenu in neopren ščiti mehur pa ledvičke.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 13:43:51
|
|
|
|
skorpika
|
no sej se mi je zdel...čist isto razišljava ! Hvala
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 14:04:13
|
|
|
|
Detece
|
Pozdrav še od mene..... Senčnik - ravno sem kupila peppeny,ker marela je katastrofa. Jo moraš skozi popravlat, ker sonce sveti iz različnih strani in potem ne prideš nikamor. Meni ta peppeny ni tako grd, sicer mi je pa najbolj važno, da otroka obvarujem pred soncem. Tudi jaz imam Jane voziček in res so letos naredili bedasto ta dežnik...dela pa Jane univerzalne dežnike, ki lepo pašejo zraven in stanejo 35 eur....so lepi, ampak meni je to še vseeno nepraktično kot sem že napisala. Otika kako je pa z neoprensko obleko?? veš tista, ki je v celem in niso samo hlačke. Danes sva bila z Rujem v razvojni ambulanti, kjer so nama pokazali kako ga morava pravilno držati, dvigovati, obračati...bilo je fajn....je pa drugače vse ok in se normalno razvija
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 14:15:32
|
|
|
|
martka
|
kupila sem plavalne plenice od 4 do 9kg. neopren hlače dobimo tam. za luka jih nisem imela, pa nobenih lukenj na obroču nisem delala, pa mi nikamor ni zlezel. nikoli. ne, ko je bil 3,5 mesecev star, ko smo začeli s plavanjem, niti potem kdaj kasneje ne. gaja pa... bomo videli v petek.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 19:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Detece, pomoje je obleka tut fina, samo poglej, če ima v višini pasu na hrbtu kako zanko za pas. Martka, jaz ne vem, kako ste vi vašega v obroč namontirali, samo naša je ful drobna in še kljub tem hlačkam pripetim na obroč malo dol leze ... kaj bi šele bilo, če jih nebi imela. No smo bili pa danes v posvetovalnici in na 2. dozi cepljenja in za rota in vam povem, da tut trznia ni, ko ji je P dal inekcijo. Pa tudi kasneje je še veselo čebljala in bila ful dobre volje. No potem doma je pa ratala malo sitkana in sem jo dala kar malo prej v posteljo, tak da že lepo panča ... upam, da bo mirna noč in da jo jutri ne bo preveč dajalo tole cepljenje Aja, drugače ima pa pri skoraj 5ih mesecih 6500g in pa 65cm ... in je zdravnik rekel, da ima čisto minikensko postavo ... po kom že?? ... pitaj boga .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 14.4.2009 21:44:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah ja ... mesec je naokoli in je spet tu ... boli in zvija ko hudič ... upam, da kombiniran prašek čim prej prime, ker drugač bom kar ketonal vzela ... če pa še po tem ne bo nič, pa še en pir čez, pa ma da me zadane .
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 8:30:32
|
|
|
|
zverinca
|
Jutro Kako smo kaj? Mi uživamo, nič kaj novega, se pa vsaj pofočkam Lonja kako se lepo nastavita tvoji čebelci za slikanje, meni kaj takega ne uspe, ali je en v muvingu ali drugi. Ni šans Otika, a ti pa spet ? hehe, mi je na misel prišlo da te obišče glih ko so nakazila CSD mene pa od tega šraufa! matr kako ojri letijo Vidim da ste že v večini prešli na športni del vozička? jaz se pa še kar ne dam, pred junijem ga sigurno ne bom dala ven iz košare. Potem pa bom tudi jaz nabavila ta pepeny senčnik, ker ima tudi SPF faktor in je res najboljše, tako da kremice mali do enega leta ne bo imel na koži. aha, lulčki!! mamice fantkov, povejte, vlečete kaj dol kožico? ker jaz sem mu do sedaj jo, pa se mu je vnela, in sedaj slišim in berem zelo različne napotke: eni pravijo pred enim letom ne dol vlečt, drugi ravno obratno. Včeraj sem se pa pozanimala pri primariju urologu pa je rekel naj kožico pustim pri miru še vsaj pol leta, potem pa malo po malo. Tako, toliko od mene za danes, lepo bodite in predvsem uživajte!
< Sporočilo je popravil zverinca -- 15.4.2009 8:31:17 >
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 9:01:20
|
|
|
|
Nincica1
|
Dobro jutro. Da se še jaz malo javim po dolgem času. Tudi mi kar uživamo v lepem vremenu, mali sicer ne zdrži dolgo v vozičku, tako da malo pokombiniramo s kengurujčkom, ker ga vse tako zanima, da bog ne daj, da kaj zamudi ali zatisne očesa Kar se pa tiče lulčka pa so meni v porodnišnici pokazali, da dam kožico samo kake 2mm nazaj in nič več in prav tako pediatrinja, da do enega leta samo malo, da se luknjica vidi potem po enem letu pa bolj nazaj, tako da mu jaz tako delam pa še to ne vsakič, ko ga previjam, mogoče 2-krat na dan. Danes nas čaka še lep dan, tako da ga moramo izkoristiti,...tudi vi ga lepo preživite s svojimi
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 9:22:24
|
|
|
|
abi
|
Tile lulčki tudi meni niso čisto jasni , patronažna pravi vsako kopanje narahlo privzdigni kožico, potem pediater da do pol leta ni potrebno nič delat . Ne vem potem kako - jaz vsake toliko narahlo privzdignem kožico med kopanjem. Upam da ne bomo imeli težav. Drugače pa mi pridno papamo in spimo celo noč (od 8 do 6 ) . Tudi jaz bom danes namontirala športni del ker je mali velikan očitno prerastel košaro. Danes grem kupit Pamperske št 4 , in Gašper ima dobre tri mes in pol. Lana je imela te plenice ko je bila stara nekje 7 mes. Danes imam v planu sajenje rožic v korita, popoldne grem v vrtec po Lano potem pa v Arboretum Volčji Potok kjer že tako lepo cveti in diši. Fredov obroč sem imela pri ta prvi ampak nekako mi ni najbolje deloval, tako da neoprenske hlačke najbrž bolj fiksirajo in držijo vse skupaj. še Gašper med igranjem.
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 9:31:28
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ah ja ... mesec je naokoli in je spet tu ... boli in zvija ko hudič ... upam, da kombiniran prašek čim prej prime, ker drugač bom kar ketonal vzela ... če pa še po tem ne bo nič, pa še en pir čez, pa ma da me zadane . a tok te matra? mene pa zdaj po porodu nič ne boli, prej pa ful...trkam... mene pa križ, joj, zjutri tamalga kumi ven iz postlce vzamem...filing pa čist isti kot dve leti nazaj, ko so me potem samo še na ortopedsko odpeljali
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 9:36:09
|
|
|
|
skorpika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zverinca aha, lulčki!! mamice fantkov, povejte, vlečete kaj dol kožico? ker jaz sem mu do sedaj jo, pa se mu je vnela, in sedaj slišim in berem zelo različne napotke: eni pravijo pred enim letom ne dol vlečt, drugi ravno obratno. Včeraj sem se pa pozanimala pri primariju urologu pa je rekel naj kožico pustim pri miru še vsaj pol leta, potem pa malo po malo. no pa da rečemo še eno o lulčkih meni je P rekla naj po vsakem kopanju malo dolj potegnem...in mu to delam...tko da mu kožica že gre čez "kapico" in mu lepo sčistim,ker tam se ful začne svinjarija nabirat ...ni pa nič jokal in nič se ni vnelo...mogoče pa gre zato lažje, ker ga vsak drugi dan namakam v oljni kopeli ...tko da je šlo čist na easy...
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 10:16:08
|
|
|
|
skorpika
|
pa še naš škratek med valjanjem po tavelki postli
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 10:40:27
|
|
|
|
pike
|
Dober dan, naša bo 26. 5 mesecev dopolnila, jutri pa imava ponovni pregled in cepljenje tudi za rotavirus. Me prav zanima kaj bo P rekla na težo in višino naše pupe. Prejšnji teden sem jo ponovno stehtala in sva bile na 8.700 g, dolga pa je po moji meritvi 71 cm. Rastejo hitro kot gobice. pleničke: ravno včeraj sem kupila Pampers št. 4 UZ kolkov - imava pa šele zdaj, ker na Ptuju imajo zgleda tako gnečo, da gre zelo počasi, saj sem jo naročila 2 meseca po porodu pa bo imela UZ pri skoraj 5-tih mesecih. Vreme kaže, da bo danes lepo. Včeraj je pri nas kar deževalo in se je shladilo, danes pa imamo spet sončka. Zdaj počakam, da se zbudi pa greva malo ven.
|
|
|
|
RE: Božičkovi pomagači 2008 15.4.2009 10:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pike naša bo 26. 5 mesecev dopolnila, jutri pa imava ponovni pregled in cepljenje tudi za rotavirus. Me prav zanima kaj bo P rekla na težo in višino naše pupe. Prejšnji teden sem jo ponovno stehtala in sva bile na 8.700 g, dolga pa je po moji meritvi 71 cm. Rastejo hitro kot gobice. pleničke: ravno včeraj sem kupila Pampers št. 4 Šit ... naša ima pri isti starosti 2,2kg manj ... ajoj ... tut pleničke št. 3 bodo še kar nekaj časa aktualne, saj ko jih zalepim gre en trakec še čisto čez drugega ... je šlank v pasu, ni kaj .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......