altaja
|
Hojla, evo meneeeeee iz MF Vse je ok, otroček živahen, pa ful je zrastel od zadnjič. Skos nama je neki mahal pa rokice kazal kot da bi hotu da mu štejemo prstke, je kazal da jih ma na vsaki roki 5 . Koliko je velik ne vem, ker tako kot je že omenila Tulpek, je težko zmerit ker se skos neki zvijajo. Plodovnice je dovolj, postlca je ok, vse štima! Težek je pa neki čez 300g, točno ne vem, sem pozabila, v materinski pa ne vem kje to piše, tko da... Glede spola je pa tko, da je moja G rekla da pove samo če je sigurna v to kar vidi. Zdelo se ji je da bi lahko bil fantek, ampak se ne upa trditi z gotovostjo, tko da ostaja vprašanje oz presenečenje. Je blo pa tko lepo gledat... noro! Sem ji povedala da me je malce skrbelo če je primerno velik, glede na to da mam čist mejhen buši, pa je rekla da je vse ok, buši je pa mejhen zato ker je lepo v medenici. Da je to pogost pojav pri velikih in vitkih, oz po domače se reče da ga maš v križu. Tko da sem vesela in pomirjena. Edino ena stvar pa je..nisem dobila nobene slikce. Ne vem, ampak zgleda je pozabila, ker ponavadi jo da vedno. Je pa na srečo moj snemal tko da mava posnet uz - vsaj neki. Jst pa album s sabo nesla da bom takoj slikco dala not.. pa drugič. Naslednji pregled je 13.5. ko mam tud tisto sladko zadevo za spit ko kontrolirajo sladkorno. Joj, tolk stvari je za pokomentirat... Prazniki so mimo, bilo je lepo, sončno, smo bli večinoma zunaj pa pri babicah. Krsta pri nas ne bo, čeprav sva oba krščena, vendar je pri meni isto kot če ne bi bila. Bedno mi je ker so me krstili zarad babic in ne zarad prepričanja staršev, zato sem se odločila da tega jst ne bom nardila. Ne bom vse odločala v imenu nekoga drugega o njegovi veroizpovedi. Če bo pa kdaj hotel lahko to naredi kadarkoli. Vera je eno, cerkev pa drugo. Vzgajala ga bom da bo verjel predvsem vase, v dobro, v moč lepe besede, moč narave,...za to pa ne rabim cerkve. Sicer pa vsak pri sebi najbolje ve in vsak naredi kar verjame da je najbolje. Prave oz napačne odločitve tukaj ni. čutim vsak dan, predvsem pa zvečer pred spanjem in takoj ko se zbudim. Pa tud čez dan. Mancag: vse najboljše! Lepo se mejte, jst grem k mojim na obisk filmček od kazat .
|