|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 4. del
10.4.2009 20:33:27   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Krfjolca pride jutri domov? Upam, da nambo napisala porodno zgodbico in kako sta z malo Saro. In seveda Anžetova reakcija. Torej Krfjolcaaaaaaaa.... user posted image

Ja, tudi jaz že komaj čakam poročilo. user posted image

Letos sem pa prvič prevzela barvanje pirhov za celo bajto (prejšnja leta je za to poskrbela mama). Eno rundo sem pobarvala v rdečem vinu (sem včeraj prvič slišala za to) in so ratali res lepi temni s kristalčki. Eno rundo sem dala v čebulne olupke, s tem da jih je pol "navadnih", pol pa sem jih zavila v mrežo od sadja in je prišel lep odtis mreže. Jutri bo pa še Živa spacala eno rundo, verjetno kar s prstnimi barvami.

Aja, pa danes nam je uspelo kupit Živi čelado za na kolo. Zadnjič smo kupili sedež, čelade pa za nič na svetu ni pustila pomerit. Potem smo se par dni doma pogovarjali o čeladi in jo psihično pripravljali na pomerjanje user posted image , danes pa si je eno izbrala (zeleno z žabicami), pomerila, potem pa je skoraj ni hotela dati z glave.
Je ugotovila da: "Nič ne boli čelada". user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 10.4.2009 20:34:41 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 526
11.4.2009 10:49:00   
Zamima
Nogavica, si bila pa pridna, jaz sem jih tudi letos sama pobarvala sicer 22 kom, ker sta dve med kuhanjem počili, ampak, sem zadovoljna user posted image

Me pa ta luna in PMS čist uničujeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem tečna kot driska že ene par dni,... vse vidim črno, brezizhodno,...  user posted image user posted image

očitno, res že nujno rabim oddih.

Računalniški tečaj je za mano user posted image , v saj to,... uspešno.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 527
11.4.2009 20:45:48   
Aja1
Dober večer.
Tako lepo sončno vreme mi je pa prav všeč. Smo bli cel dan zunaj - samo spali smo notr (vsi user posted image ). Sva se z Nejo igrali v mivki in ne vem, katera je bolj uživala. user posted image user posted image user posted image

Jutri gremo pa k  tašči in tastu, popoldan pa še do naših in mogoče dobimo eno punčko (Nejino sestrično) na počitnice do ponedeljka. Neja že komaj čaka. user posted image
Zdaj pa perem že nevemkateri stroj. Vse bunde, posteljnino,.... Mislim da je oprano. Grem obesit.

Bo kej čveka danes? Tastar je šel v službo (pride okol polnoči), Neja spi, mami bo pa dolgčas.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 528
12.4.2009 13:58:09   
Anonimen
Čestitke, Krfjolca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 529
12.4.2009 20:41:24   
Aja1
Čer.

Pri nas je še veselo. Ima Neja prvič na počitnicah sestrično Emo in temu primerno je tudi veselje. Punci še kar pojeta v postelji, se smejita. No, pa naj jima bo, ker bosta (itak user posted image ) jutri dlje spali. Jutri dopoldan gremo pa v ZOO.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 530
13.4.2009 14:38:11   
krfjolca
Čau, punce, hvala vsem za čestitke user posted image

Tamala že nekaj gode, tako da bom kar z bloga skopirala zgodbico user posted image :

Skratka - porod je bil pis of kejk. Še prejšnji dan sem se hecala, da bi bilo super, če bi me zjutraj ginekolog kar s pregleda poslal rodit - in tako se je tudi zgodilo. Vprašal me je, če sem psihično pripravljena, da sem dovolj odprta in mi torej lahko sprožijo, če želim. Seveda me je kar katapultiralo v porodni blok. Tam so me pripravili, prišel je še Dejan, potem smo pa čakali. Imela sem svoje popadke skoraj do konca, pa še ti niso bili nič pretresljivega, po cca 2 urah pa so mi dodali še malo umetnih, pa se je začelo. Ko sem po ene pol ure zelo bolečih popadkov začela težit, naj mi zdaj pa že dajo tisto Ultivo ali karkoli proti bolečini, je pa rekla babica, naj najprej malo pritisnem, potem bomo pa videli. Pa je bilo v 5 minutah vsega konec. Skratka, v primerjavi s prvim porodom, nadvse prijetno preživeto dopoldne :). Jaz pa ko rožica - nič strgana, nič šivana, ko sem prišla na oddelek, sem se šla lepo stuširat, umit lase (boljš, da tega kaka soseda ne izve) in je bilo to to.

Tamala je cel cuker, spi in je - in ja, dojiva se! Sem tako srečna, da ne morem povedat.
V porodnišnici sem tretji dan, ko sem se že malo začela sekirat, prosila za dodatek, ker ni bilo še niti kapljice mleka. Mala je pa ves čas sicer lepo vlekla, vendar v prazno. In mi je pediatrinja, ki je videla, da sem slabe volje, rekla: "Gospa, ne se sekirat, dojenje je super, če gre, če pa ne, pa pač tako je - otrok pa rabi celo mamo, ne vse zasekirane."

Po tem je tamala pojedla 20 ml dodatka in zaspala za 3 ure. In v teh treh urah je meni joške začelo dobesedno razganjat. Ko se je zbudila, sem jo podojila in od takrat ni dobila niti kaplje dodatka. Zdaj nama gre super, jaz imam sicer nekaj problemov z navali mleka in z malce bolečimi bradavicami, vendar se uspešno prebijava skozi. Jaz pa v devetih nebesih.

Anže je super zadovoljen s sestrico, predvsem pa s tem, da sem jaz spet doma. V teh dneh je bil kar revček, sicer ni tega izrekel, vendar se mu je po obnašanju videlo, da me grozno pogreša. Ko sem morala še en dan dlje ostati v porodnišnici (zaradi izvidov in preventive - pa je bilo vse OK), je pa sploh težko prenesel. Sploh ker sem mu ves čas obljubljala, da bova skupaj barvala pirhe.
Zdaj pa veselo opazuje sestrico, jo ves čas boža in se stiska k njej, jaz pa pridno pazim, da ne bi naredila kaj, kar bi zbudilo ljubosumnje.

PS: Kolikor sem se bala kranjske porodnišnice, ko imajo na forumu toliko za povedati čeznjo, moram zdaj napisati, da večje prijaznosti še nisem doživela. Niti pri prvem porodu. Od vsega osebja, pa ga ni malo, od porodne sobe, do zdravnikov, pediatrov, sester in celo strežnic - vsi so super in se trudijo maksimalno. Nisem doživela niti ene živčne ali neprijazne besede, pa je bila zdajle med prazniki cela norišnica, ker je bil oddelek nabito poln.

Še slikica:
user posted image

< Sporočilo je popravil krfjolca -- 13.4.2009 14:40:12 >

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 531
13.4.2009 16:12:02   
max81
iiiiiiii kako luštna pupika....še tukej iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 532
13.4.2009 19:04:46   
Aja1
Krfjolca, super porodna zgodba user posted image . Pa lušna Sara user posted image . A se samo meni zdi, da je podobna Anžetu?

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 533
13.4.2009 19:48:00   
krfjolca

Krfjolca, super porodna zgodba user posted image . Pa lušna Sara user posted image . A se samo meni zdi, da je podobna Anžetu?

Haha, ista sta. Kot bi ju na kopircu duplicirali user posted image . Sam lulčka nima user posted image .

Sicer pa hvala vsem za čestitke ;)

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 534
13.4.2009 20:54:53   
Zamima
še enkrat čestitke krfjolca za pupico Saro! Fuuul lepo ime  user posted image , je bilo v ožjem izboru pri Zali user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 535
13.4.2009 21:19:01   
Nogavica
krfjolca, super porodna zgodba. In super, da vam dobro uspevajo prvi dnevi. user posted image  Mala je pa itak pravi cukrček.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 536
13.4.2009 21:42:07   
marella1
Krfjolca: še enkrat čestitke. Je bilo prav fino prebrat tole tvojo porodno zgodbo, ma se ti vid da si prav srečna

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.4.2009 18:02:28   
Nogavica
Dan!

Danes ponoči nismo nič spali, ker je Živa okrog polnoči začela bruhat, podnevi je pa dobila še drisko in vročino.  Saj bi bilo prelepo, če bi se nam uspelo izogniti ob vsej poplavi teh trbušnih viroz, ki razsajajo. Zdaj samo upam, da ne bova še midva kaj pokasirala. Malo me je strah zaradi nosečnosti. Saj ne vem, če to lahko škodi, ampak lani mi je plod odmrl ravno v času tiste podobne viroze, ki nas je pregnala z morja.
Jutri imam nuhalno (ob 17.20h) in že komaj čakam.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.4.2009 19:13:29   
Aja1
Nogavica, držim pesti, da bo jutri super izvid NS. Pa da ne boš pozabila poročat na RR. user posted image

Včeraj, ko smo bili v ZOO je pa nekdo vzel Nejine najkice, ko je bila na trampolinu. user posted image  Ah, brezveze...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.4.2009 20:56:30   
Zamima
Nogavica, vse bo ok! user posted image držimo pesti.

Aja1, kak so eni ljudje, nimam besed,... groza, jaz svojemu otroku ne bi mogla obuti ukradenih čevljev user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.4.2009 21:10:24   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Aja1, kak so eni ljudje, nimam besed,... groza, jaz svojemu otroku ne bi mogla obuti ukradenih čevljev user posted image

ja, na žalost obstajajo tudi tak ljudje user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 541
15.4.2009 9:47:38   
viv_
Jutrce lepo!

Krfjolca... user posted image user posted image user posted image  Sem ti hotla sprintat pa dostavit čestitke, ampak nisem bila ziher ali si v KR ali na JE. No, še enkrat čestitke! Bravo, punca! Jaz tudi nimam nobenih pripomb čez KR, meni je bilo super! Obakrat!

Jaz sem bila s tamalima za vikend na morju in je bilo ful fino!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.4.2009 11:34:51   
Zamima
Ojla, pri nas spet lep sončen dan. user posted image
Samo jaz sem se s takim glavobolom zbudila, da adijo pamet. user posted image sem po tem, ko sem oddala zalo v vrtcu zadremala nazaj, z upanjem, da bo boljše, pa je samo še slabše. Moram vzet eno tableto.

Dnevi pa kar bežijo, a ne? I like it  user posted image user posted image   user posted image samo naj bo vikend mimo, da lahko začnem s pripravami na odhod user posted image . Ja čist sem navdušena in komaj čakam, da povoham morski zrak... od oktobra, ko smo bili nazadnje je minilo že preveč časa user posted image

No, jutri bo tud hitro mimo, imamo podelitev spričeval s tistega tečaja user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 15.4.2009 11:36:33 >

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.4.2009 17:42:58   
Zamima
Nogavička, upam, da si opravila dobro na nuhalni! Javi se,...

Jaz sem pa danes Zali kupila (no pravzaprav babi ji je) poletne sandale, smo ji vzeli zaprte spredaj in enake, kot jih je imela lani, ker so ji bili res super na nogico in je lepo z njimi hodila, pa še poceni so bili, glede na to, da so iz usnja (12€). user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.4.2009 19:35:48   
Aja1
Nogavica????

Zamima, kje si jih kupila? Kakšne? Jaz moram tudi Neji kupit nekaj za zdaj.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 545
15.4.2009 19:38:40   
Nogavica
Punce, z otročičkom je vse v redu, velik je 7,3 cm, PDP imam 20.10. in 80% verjetno je, da bo fantek. user posted image
Hvala, ker ste mislile name. user posted image
Sva pa morala iti vmes za pol ure ven na sprehod, ker ni bil prav obrnjen, da bi mu izmeril NS, zato se je malo zavleklo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 546
15.4.2009 19:48:12   
Aja1
Super! user posted image user posted image user posted image  Nogavica, kakšni so pa rezultati? 1: koliko?

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.4.2009 20:05:10   
Nogavica

Super! user posted image user posted image user posted image  Nogavica, kakšni so pa rezultati? 1: koliko?

1: 2946

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.4.2009 20:38:12   
Zamima
bravo nogavica! user posted image , super

Naša noče zaspat, ker se njen Nodi pere v pralnem stroju,... user posted image user posted image

Aja1, kupla sem jih v eni trgovini tu v MB,... imenuje se Ego sport....  user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 549
15.4.2009 21:01:48   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

1: 2946

user posted image user posted image user posted image

Ime že izbrano? user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?