|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
15.4.2009 14:55:53   
Pat74
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
No sedaj so mi pa žačeli gnjavit
tašča je klicala ,da kje smo če smo že šli da celo noč ni spala in je misla da sem že šla,
mami skrbi k sem jo klicala v ponedeljek
pa sem rkela boste že zvedle k bo babice

user posted image user posted image user posted image

Pri men se je tud že začelo, me kliče moja sestrica - pa ji ne smem zamerit, ker vem, da tako saj odklopi situacijo z možekom, ki je v bolnici.

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
15.4.2009 15:02:31   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

No sedaj so mi pa žačeli gnjavit
tašča je klicala ,da kje smo če smo že šli da celo noč ni spala in je misla da sem že šla,
mami skrbi k sem jo klicala v ponedeljek
pa sem rkela boste že zvedle k bo babice

user posted image user posted image user posted image

Pri men se je tud že začelo, me kliče moja sestrica - pa ji ne smem zamerit, ker vem, da tako saj odklopi situacijo z možekom, ki je v bolnici.

ja to pa res ne moreš.

No zdaj se bo začelo user posted image user posted image user posted image user posted image Samo jaz se ne javim če mi ni do tega tko da če bojo preveč žnarali ne bom dvignila ali se oglasila user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
15.4.2009 15:04:51   
brigita23

brigita.m dobro kosilo mi smo pa jedli oz .sva jedla kompot in šmorn user posted image user posted image user posted image moj ga ni k ga želodec matra spet nekaj user posted image

mmmmm...sej je bilo tudi vaše kosilo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne vem če ne bom to večerjala, si mi full lušte naredlauser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
15.4.2009 15:06:19   
brigita23

punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo user posted image user posted image

jst jih kličem kr čevapčičiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da ne govorim o gležnjih in kolenihuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
15.4.2009 15:06:39   
sonček85
kopirano iz dolenjk

Evo mene...rodila....se oglasim ko bom kaj bolj pri sebi, sem imela CR in sem čisto na tleh, brez moči.

Najin sonček TAJ:

10.4.2009 ob 12.30h

3300g in 51cm

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.4.2009 15:22:00 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
15.4.2009 15:07:17   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

brigita.m dobro kosilo mi smo pa jedli oz .sva jedla kompot in šmorn user posted image user posted image user posted image moj ga ni k ga želodec matra spet nekaj user posted image

mmmmm...sej je bilo tudi vaše kosilo superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne vem če ne bom to večerjala, si mi full lušte naredlauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja jaz to obožujem user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1906
15.4.2009 15:07:27   
brigita23

nenalena in brigita:jaz se popackam že če sladoled jem na kavču user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič sem dala svežo pižamo gor in evo je planico pa se popackam user posted image user posted image user posted image

smo take male packe user posted image user posted image user posted image

jst mam vse majčke zapackane, še dobro da obstaja Vanishuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
15.4.2009 15:07:36   
sonček85

punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo user posted image user posted image

jst jih kličem kr čevapčičiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...da ne govorim o gležnjih in kolenihuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1908
15.4.2009 15:09:31   
brigita23

Evo mene...rodila....se oglasim ko bom kaj bolj pri sebi, sem imela CR in sem čisto na tleh, brez moči.

Najin sonček TAJ:

10.4.2009 ob 12.30h

3300g in 51cm

user posted image

user posted image

joj kok smo šikaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
15.4.2009 15:10:31   
brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa so res tak hecni nouser posted image user posted image user posted image , sej še mal

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
15.4.2009 15:11:19   
brigita23
sonček kaj misliš da bojo naši bebiji že bikci a???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1911
15.4.2009 15:11:52   
Miška2006
Detelja, kje si?

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1912
15.4.2009 15:12:27   
brigita23
grem nekaj sladkega iskat...mi je malo sladkor padeluser posted image user posted image user posted image user posted image ....

kje je naša detelja.....če rojevaš vedi da smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1913
15.4.2009 15:13:02   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Detelja, kje si?

user posted image user posted image user posted image user posted image midve sva pa istih misliuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
15.4.2009 15:18:04   
sonček85

nenalena in brigita:jaz se popackam že če sladoled jem na kavču user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič sem dala svežo pižamo gor in evo je planico pa se popackam user posted image user posted image user posted image

smo take male packe user posted image user posted image user posted image

jst mam vse majčke zapackane, še dobro da obstaja Vanishuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja sam res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1915
15.4.2009 15:18:06   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če pa so res tak hecni nouser posted image user posted image user posted image , sej še mal
ja samo res še mlo pa bo,to pravijo da je že pol porod skoraj tu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1916
15.4.2009 15:18:07   
sonček85

sonček kaj misliš da bojo naši bebiji že bikci a???user posted image
ja po moje bo moj kr bikec,za tvojega pa ne vem,po moje tudi

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1917
15.4.2009 15:21:27   
nmag
Naj vam še jaz zaupam svojo porodno zgodbo.
Začelo se je v ponedeljek 6.,dopoldne sem po telefonu še govorila z BrinoBA,ki mi je zaupala svojo zgodbo,katero vam je že napisala,še pohecala sem se in rekla no potem bom pa še jaz kar šla,ker me je podobno matralo kot njo.In res ob treh popoldne se je začelo,popadki so redno hodili na 15-10 minut,ob petih sem klicala moža in mu rekla,da gre tokrat zares in naj pride domov,pa sem še čakala do sedmih zvečer,nakar sem poklicala svojo prijateljico,ki dela v porodnišnici in mi je rekla,da naj grem not,ker grem le že petič in naj ne čakam predolgo,čeprav popadki so bili še vedno samo na 10 minut.Ob osmih sva prišla v P in bila sem odprta dobre 3cm,zmehčana vendar ne dovolj in mala je bila še kar visoko,ampak so me vseeno sprejeli iz enakih razlogov kot BrinoBA,ker smo že tolikokrat rodile.Po klestirju se je pa začelo,v upanju,da bo to hitro za mano sem se ulegla na porodno mizo,predrli so mi še mehur,plodovnica je odtekla,popadki so se začeli na 2-3minute in postali so močnejši,po eni uri me pregleda dr.in pravi,da gre to prepočasi,ker mala ful pritiska dol in res takrat se je začel moj pekel,mala je na vsak način hotela na hitro ven in začela pritiskati kot nora,bolečine so bile neznosne,ker se nisem uspela tako hitro odpirat in mehčat,tri ure sem prestajala peklenske bolečine,sem mislila da se mi bo zmešalo,mož me je bodril drugače je bolj tak trden in mi je vedno govoril,daj saj bo tokrat me je samo gledal in videla sem mu solze v očeh.Hvala babci,stala mi je ob strani me obračala z roko mehčala skratka bila je sijajna,na koncu je bilo tako hudo,da sem imela občutek,da bom eksplodirala,me je babca na glas bodrila in govorila kdaj naj pritisnem kdaj naj počasneje poskušam dihat,da me ne bo raztrgalo,po vsem tem nama je uspelo,Karolinca je ugledala luč sveta brez šivov,za to je zahvala samo babci,katera je bila več kot odlična.Imela sem pa isto,kot pri Ani in ko smo ji to povedali se je pošalila,da smo k njej prišli samo po punčke.
Ko je bila mala zunaj,so me oblile solze sreče,oba z možem sva se zjokala,bila je čudovita in tako polna,buckasta pravi srček.Zaradi tega vsega še danes ne morem normalno hodit,samo bolečine so pa pozabljene.
Vsi so navdušeni nad njo,še Grega bi jo skoz ljubčkal in on bi jo že kar nosil,pravi moja Alina.
Sedaj čakam,da okrevam in da gremo na prvi sprehod.

Čestitam pa vsem novim mamicam,tiste ki še čakate pa srečno.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
15.4.2009 15:26:31   
Miška2006

Detelja, kje si?

user posted image user posted image user posted image user posted image midve sva pa istih misliuser posted image

In popolnoma isti časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, držimo pestkeuser posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

Neposredna povezava do sporočila: 1919
15.4.2009 15:27:29   
sonček85
nmag.čudovit porod ,pa čeprav malo mučen  ko si prestajal 3h muke.Je pa vajin peti sonček lepo prijokal na svet in sedaj sta petič ponosna starša.Kako je pa tvoj dragi nosil majčko user posted image user posted image Saj si mu jo dala ,kajne user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
15.4.2009 15:28:01   
sonček85

Detelja, kje si?

In popolnoma isti časuser posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, držimo pestkeuser posted image user posted image user posted image

po moje že rojeva ali pa carta ,detelja dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
15.4.2009 15:29:15   
sonček85
Sem pa govorila z zupancdam in gre v ponedeljek  v P kjer ji bodo ob 15h sprožili porod ,če prej ne bo nič.Stanje je še isto kot je bilo,3cm odprta,vrat zmehčan,popadki tu pa tam ,danes na CTG-ju jih ni bilo zaznat

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
15.4.2009 15:31:24   
brigita23
evo mal pomočnikov za našo deteljouser posted image

[image]http://lh5.google.com/art693/R-Lq0I-yw4I/AAAAAAAAChw/qhx6xUwLZcg/47c79f9930ea7_thumb%5B4%5D" width=380>

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1923
15.4.2009 15:33:28   
sonček85

evo mal pomočnikov za našo deteljouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1924
15.4.2009 15:38:14   
brigita23
ka me zej neki hecajo tile pomočnikiuser posted image user posted image user posted image ...se vidi da nimam svojga računalnika
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!