Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 BE:ujej,ta sestra pa res ne zna gledat,mene k je pregledala zadnjič v P me je tko lepo da nisem nič čutla,res pa je da moraš biti sama sproščena k te gelda vaginalno Joj pa kako ti laghko to rečejo,mislim ,to je pa res absurd ,kako imaš srečo da naletiš na take sej mi je rekla da nej bom sproščena... pa sem bla... dokler ni začela rint po men, pa me je vse začel bolet in pol sploh nisem mogla bit sproščena... sem se počutla k da sem en žaklj k brska po njemu... ta LJ P ne vem če mi je usojena - oz mi niso naklonjeni ne dr ne sestre aprilčice čestitke vsem ki ste glih povile svoje ... vidim da ste zdej pohitele.. da rojevate kot po tekočem traku sej je prov, zdej je vaš čas NenaLena ja povedala sem svoji G... je bla čist šokirana nad njihovim vedenjem... nisem ji še nič omenila za PO P... najbrž ji bom zdej v ponedeljek rekla ko mam ponovni pregled... da nej mi da kr napotnico.. hvala za vse une informacije o Združenju Naravni začetki... se bom mal pozanimala o tem... drgač pa k sem normalno hodila k moji G na pregled (k še nisem bla noseča) me noben vaginalni pregled ni bolel, skor čutila nisem da sploh kej dela,... tko da ne vem a bi mogli bit te zdej kej drugačni če sem noseča?? jz mislim da ne.. mi pa ta ženska ni nč rekla, sam roke je zarila not, mi je blo kr nerodn k so mi solze prtekle (pa k je res fajn bolel in dobro prenašam bolečino, ampak ole je blo pa višek) pol sem se zamislila a je to normalno da je tko bolel al ne... zato sem pa vprašala pol še kle na rr vas k mate več izkušenj BrinaBA hvala za deljenje tvoje porodne zgodbe lepo da ma vsaj kdo dobre izkušnje z LJ P če jih že jz nimam Blueeyes veliko nosečnic bolijo vaginalni pregledi in potem mislijo, da je to pač normalno. Toda resnično ni! Gre samo za to, da imamo v nosečnosti logično spodaj vse bolj občutljivo in bi zato morale babice in dr. biti bolj nežne in previdne pri pregledih. Toda med njimi so žal tudi "mesarji" , saj ne morem reči drugače, ki bi te še nadrli, če bi jim kaj rekel, češ: "Kaj pa tako jamraš, madonca ste pa občutljivi." To so totalno neprofesionalni ljudje, zato se jim ženske ne smemo pustiti kot neke ponižne Cankarjanske mame. Jaz ti predlagam, da naslednjič, ko boš imela vaginalni pregled, tistemu, ki te bo pregledoval, povej, da te je nazadnje tako bolelo, da si se kar jokala od bolečine in da prosiš za zares nežen pregled. Če se pa na prošnjo ne bo odzval (pol tako veš, kakšen kreten je!), pa reci, da zahtevaš, da te pregleda nekdo drug, ki bo bolj spoštoval tvoje želje. To je tvoja pravica, zato jo izkoristi. ja sej men je jasno da smo zdej bolj občutljive, ampak bolečino res dobr prenašam, zarad tega vem da to ni bla samo bolečina ampak cela muka... zdej mam zvezo z eno babco.. jo morm dons poklicat.. pol bom pa vidla...
|