|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
15.4.2009 13:47:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

men je jasno da so preobremenjeni, ampak tako obnašanje še vedno ni najboljše... sploh do nosečk k so že tko živčne (vsaj jz k sem prvorodka)... vsi pravjo da bo pol na oddelku vse lepo in prav- edini problem je pa ta, da do oddelka morš pridt... men še kr ni usojen user posted image

slej ko prej prideš do porodne sobe - ko bo TVOJ čas (verjetno te tudi v PO ne bi kar vzeli in rekli, da pejmo rodit...), saj še imaš čas. (vsaka prvorodka pa tudi ni tako panična (mogoče pa so sestre ravno zato neprijazne)

pomiri se in preberi kakšno knjigo!

Ne vem, kdo si anonimen, toda tvoje pripombe so po moje zelo neumestne! user posted image user posted image user posted image Panika gor ali dol, takšen nespoštljiv odnos, kot ga je doživela Blueeyes, je katastrofalen!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1876
15.4.2009 13:48:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

slej ko prej prideš do porodne sobe - ko bo TVOJ čas (verjetno te tudi v PO ne bi kar vzeli in rekli, da pejmo rodit...), saj še imaš čas. (vsaka prvorodka pa tudi ni tako panična (mogoče pa so sestre ravno zato neprijazne)

pomiri se in preberi kakšno knjigo!

Ma ja, da so sestre zato neprijazne, ker majo gnečo - ta je pa bosa! Kaj pa profesionalnost na delovnem mestu - če ta velja za vse druge poklice, tud za tega! Ena prebrana knjiga pa problemov, ki jih imaš s komunikacijo z zdr. osebjem, ne bo rešila - pa ne trdim, da so vse sestre take, ker ni res, je pa dovolj, da ti že ena s svojim arogantnim odnosom vse "zaserje". Da si pa kot prvorodka še bolj prestrašena in morebiti tud panična, je pa normalno, in to bi zdr. osebje moralo vedet - če ne so zastonj vse materinske šole, ki te učijo, da če je kaj narobe, da takoj v P. Zakaj pa bi hodile, če te pa potem imajo za norca?! Celo prikazat te skušajo kot hipohondra in paničarja!

Bravo Pat74! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
15.4.2009 13:49:50   
sonček85
tko zdaj  grem pa kosilat,me pa malo skrbi za deteljo,po moje je res ostala v P in že diha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sedaj so mi pa žačeli gnjavit user posted image
tašča je klicala ,da kje smo če smo že šli da celo noč ni spala in je misla da sem že šla,
mami skrbi  k sem jo klicala v ponedeljek
pa sem rkela boste že zvedle k bo user posted image babice user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
15.4.2009 13:50:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Babuške, midve z Elo sva pa ravnokar dobili obisk user posted image : na balkon je priletela iz sosednje vrbe majhna ptička (mislim, da je bila lastovička) in se vsedla na voziček, ki ga imava zloženega na balkonu. Skakala iz vozička na pleten stol in nazaj ter ves čas gledala noter. Kot bi nama prišla nekaj povedat! Šla sem po semena, da bi ji dala nekaj za jest, pa je potem, ko sem odprla balkon, kar odletela. Bilo je res neverjetno! user posted image A to pomeni, da se danes pakiramo za Ptuj? user posted image
kmalu boste šli rodit.Lastovička je dala znak ,da bo treba voziček razstavit.user posted image user posted image

nas pa vsak dan obišče golobček na oknu od otroške sobe pol pa gruli user posted image user posted image

Jaz sem pa prej urejala seznamčke in sem kopirala znakec roza štorklje,pol gre pa dragi neki na komp si za službo ure pisat in klikne  prilepi pa mu da štorkljo ,je rekel mami daj prid tole pogledat ,to moraš videt,pa sva se potem tko smejala ,sam sem mu potem lepo povedala da sem tio jaz uporabila,lahko pa da bo res kak znak pa da rodimo v nedeljo ali ponedeljek kamor sdta ta dva uznakca padla user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiii, vidiš kako ptički (pravi in računalniški) točno vedo, kam morajo. user posted image user posted image user posted image

In sami znaki okrog naju, mislim Sonček, da nobena od naju ne bo dočakala svojega PDP. user posted image Jaz sem ravno eno dobro urco spala in sem si sanjala, kako previjam Elo. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo res ,neki znaki so ,mene so spet prej malo krči a nič posebnega ,le kdaj se bosta malčka odločla da spoznata svoja starša,mogoče najmu pa na isti dan prime in greva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je, pol bosta pa Ela in Aleks imela na isti dan rojstni dan. Kaj veš, morda se še celo kdaj v prihodnosti spoznata in zaljubita ... ta bi bila dobra, a ne? user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1879
15.4.2009 13:51:56   
Anonimen

BE:ujej,ta sestra pa res ne zna gledat,mene k je pregledala zadnjič v P me je tko lepo da nisem nič čutla,res pa je da moraš biti sama sproščena k te gelda vaginalno user posted image
Joj pa kako ti laghko to rečejo,mislim ,to je pa res absurd ,kako imaš srečo da naletiš na take user posted image

sej mi je rekla da nej bom sproščena... pa sem bla... dokler ni začela rint po men, pa me je vse začel bolet in pol sploh nisem mogla bit sproščena... sem se počutla k da sem en žaklj k brska po njemu... ta LJ P ne vem če mi je usojena - oz mi niso naklonjeni ne dr ne sestre

aprilčice čestitke vsem ki ste glih povile svoje user posted image  ... vidim da ste zdej pohitele.. da rojevate kot po tekočem traku user posted image  user posted image  sej je prov, zdej je vaš čas

NenaLena ja povedala sem svoji G... je bla čist šokirana nad njihovim vedenjem... nisem ji še nič omenila za PO P... najbrž ji bom zdej v ponedeljek rekla ko mam ponovni pregled... da nej mi da kr napotnico.. hvala za vse une informacije o Združenju Naravni začetki... se bom mal pozanimala o tem... drgač pa k sem normalno hodila k moji G na pregled (k še nisem bla noseča) me noben vaginalni pregled ni bolel, skor čutila nisem da sploh kej dela,... tko da ne vem a bi mogli bit te zdej kej drugačni če sem noseča?? jz mislim da ne.. mi pa ta ženska ni nč rekla, sam roke je zarila not, mi je blo kr nerodn k so mi solze prtekle (pa k je res fajn bolel in dobro prenašam bolečino, ampak ole je blo pa višek) pol sem se zamislila a je to normalno da je tko bolel al ne... zato sem pa vprašala pol še kle na rr vas k mate več izkušenj

BrinaBA hvala za deljenje tvoje porodne zgodbe user posted image  user posted image  user posted image  lepo da ma vsaj kdo dobre izkušnje z LJ P če jih že jz nimam

Blueeyes veliko nosečnic bolijo vaginalni pregledi in potem mislijo, da je to pač normalno. Toda resnično ni! Gre samo za to, da imamo v nosečnosti logično spodaj vse bolj občutljivo in bi zato morale babice in dr. biti bolj nežne in previdne pri pregledih. Toda med njimi so žal tudi "mesarji" user posted image , saj ne morem reči drugače, ki bi te še nadrli, če bi jim kaj rekel, češ: "Kaj pa tako jamraš, madonca ste pa občutljivi." To so totalno neprofesionalni ljudje, zato se jim ženske ne smemo pustiti kot neke ponižne Cankarjanske mame. user posted image
Jaz ti predlagam, da naslednjič, ko boš imela vaginalni pregled, tistemu, ki te bo pregledoval, povej, da te je nazadnje tako bolelo, da si se kar jokala od bolečine in da prosiš za zares nežen pregled. Če se pa na prošnjo ne bo odzval (pol tako veš, kakšen kreten je!), pa reci, da zahtevaš, da te pregleda nekdo drug, ki bo bolj spoštoval tvoje želje. To je tvoja pravica, zato jo izkoristi. user posted image  

ja sej men je jasno da smo zdej bolj občutljive, ampak bolečino res dobr prenašam, zarad tega vem da to ni bla samo bolečina ampak cela muka...  user posted image  user posted image  

zdej mam zvezo z eno babco.. jo morm dons poklicat.. pol bom pa vidla...

Sam' ne pusti se Blueeyes, me smo tukaj s tabo in te 100% podpiramo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 1880
15.4.2009 13:56:20   
Anonimen

tko zdaj  grem pa kosilat,me pa malo skrbi za deteljo,po moje je res ostala v P in že diha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tašča je klicala ,da kje smo če smo že šli da celo noč ni spala in je misla da sem že šla,
pa sem rkela boste že zvedle k bo user posted image babice user posted image user posted image user posted image

Dobra si in super si to rešila! user posted image user posted image user posted image Jaz pa moram priznat', da imam kar mir s telefonskimi klici. Očitno sem takšna "sukos baba", da me še poklicat ne upajo user posted image user posted image user posted image . Ok, z mamo se tako slišiva vsak dan, toda počaka, da jo jaz pokličem. Me je pa včeraj moj dragi poklical iz službe, kako sva (ponavadi niti pod razno nima časa, da bi me med službo klical), če že moramo kam it user posted image user posted image user posted image .

Fajn se najej, pa se tipkamo kaj zvečer. user posted image Še nisem uspela odgovorit na ZS user posted image , toda bom danes.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1881
15.4.2009 13:56:35   
Blueeyes

BE:ujej,ta sestra pa res ne zna gledat,mene k je pregledala zadnjič v P me je tko lepo da nisem nič čutla,res pa je da moraš biti sama sproščena k te gelda vaginalno user posted image
Joj pa kako ti laghko to rečejo,mislim ,to je pa res absurd ,kako imaš srečo da naletiš na take user posted image

sej mi je rekla da nej bom sproščena... pa sem bla... dokler ni začela rint po men, pa me je vse začel bolet in pol sploh nisem mogla bit sproščena... sem se počutla k da sem en žaklj k brska po njemu... ta LJ P ne vem če mi je usojena - oz mi niso naklonjeni ne dr ne sestre

aprilčice čestitke vsem ki ste glih povile svoje user posted image  ... vidim da ste zdej pohitele.. da rojevate kot po tekočem traku user posted image  user posted image  sej je prov, zdej je vaš čas

NenaLena ja povedala sem svoji G... je bla čist šokirana nad njihovim vedenjem... nisem ji še nič omenila za PO P... najbrž ji bom zdej v ponedeljek rekla ko mam ponovni pregled... da nej mi da kr napotnico.. hvala za vse une informacije o Združenju Naravni začetki... se bom mal pozanimala o tem... drgač pa k sem normalno hodila k moji G na pregled (k še nisem bla noseča) me noben vaginalni pregled ni bolel, skor čutila nisem da sploh kej dela,... tko da ne vem a bi mogli bit te zdej kej drugačni če sem noseča?? jz mislim da ne.. mi pa ta ženska ni nč rekla, sam roke je zarila not, mi je blo kr nerodn k so mi solze prtekle (pa k je res fajn bolel in dobro prenašam bolečino, ampak ole je blo pa višek) pol sem se zamislila a je to normalno da je tko bolel al ne... zato sem pa vprašala pol še kle na rr vas k mate več izkušenj

BrinaBA hvala za deljenje tvoje porodne zgodbe user posted image  user posted image  user posted image  lepo da ma vsaj kdo dobre izkušnje z LJ P če jih že jz nimam

Blueeyes veliko nosečnic bolijo vaginalni pregledi in potem mislijo, da je to pač normalno. Toda resnično ni! Gre samo za to, da imamo v nosečnosti logično spodaj vse bolj občutljivo in bi zato morale babice in dr. biti bolj nežne in previdne pri pregledih. Toda med njimi so žal tudi "mesarji" user posted image , saj ne morem reči drugače, ki bi te še nadrli, če bi jim kaj rekel, češ: "Kaj pa tako jamraš, madonca ste pa občutljivi." To so totalno neprofesionalni ljudje, zato se jim ženske ne smemo pustiti kot neke ponižne Cankarjanske mame. user posted image
Jaz ti predlagam, da naslednjič, ko boš imela vaginalni pregled, tistemu, ki te bo pregledoval, povej, da te je nazadnje tako bolelo, da si se kar jokala od bolečine in da prosiš za zares nežen pregled. Če se pa na prošnjo ne bo odzval (pol tako veš, kakšen kreten je!), pa reci, da zahtevaš, da te pregleda nekdo drug, ki bo bolj spoštoval tvoje želje. To je tvoja pravica, zato jo izkoristi. user posted image  

ja sej men je jasno da smo zdej bolj občutljive, ampak bolečino res dobr prenašam, zarad tega vem da to ni bla samo bolečina ampak cela muka...  user posted image  user posted image  

zdej mam zvezo z eno babco.. jo morm dons poklicat.. pol bom pa vidla...

Sam' ne pusti se Blueeyes, me smo tukaj s tabo in te 100% podpiramo! user posted image user posted image user posted image

thanx NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
15.4.2009 13:57:50   
Anonimen
Jaz tudi šibam user posted image v trgovino po kislo smetano, pol pa kuhat kosilo! Se tipkamo ... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1883
15.4.2009 14:20:51   
brigita23
halo punce

Kaj počnete???? Mi smo se ravnokar najedliuser posted image user posted image user posted image ...ziher bo vprašala junonca: Kaj ste pa jedli?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...naredila sem zelenjavno juhico in doma spekla pico s slanino papriko, artičokami, hrenom...no u glavnem fulllllllll kaloričnouser posted image user posted image .

Zunaj spet tako lepo sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image , se zdej malček spočijemo potem pa na sprehod in sladoleduser posted image . Nam danes skoraj celo dopoldan ni deal intrnetuser posted image user posted image user posted image , jst pa nujno rabila mail.

Junonca-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi pozabljivci smo kr pozabili kupiti kozmetiko...hvala da si me spomnila, ker jst sem mislila da jo že imam zloženo v previjalniuser posted image user posted image ...jo greva iskat z dragim.

No zdej grem pa mal počekirat...a je detelja še med nami????user posted image ...no če je v Rimu ji privoščim, pa Cvetki matjetki tudiuser posted image user posted image user posted image ....

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
15.4.2009 14:22:48   
Cveta28
Blančica, L&L user posted image user posted image user posted image
Pregledi in osebje - nam so v MŠ skozi ponavljali, da je zdravstveno osebje tam zaradi nas in ne me zaradi njih. Ter da tete v sprejemni resnično znajo 'zamočit' vso stvar in da naj jih kar malce na kratko držimo. Jaz verjamem, da lepa beseda lepo mesto najde in verjamem, da je zdravniško osebje preobremenjeno ampak po drugi strani so pa oni tam, da nas strokovno 'obdelajo', ker je to pač njihov poklic in me nismo študirale nobene zdravstvene ali medicinske fakultete zato jim moramo pač popolnoma zaupati. Glupo mi je samo to, da potem zaradi ene osebe ali izkušnje pade slaba ocena na vso okolico.
BrinaBA - zela porodna zgodba samo tvoja Zala se mi je malce zasmilila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
15.4.2009 14:25:21   
Cveta28
Drugače smo pa danes imeli eno in pol urni sprehod čez jarška polja do Bežigrada in potem po PST čez Žale nazaj. Tašča se je kar utrudila (mogoče bo sedaj malce manj klepetala user posted image ), mali nečakec se je na pol poti zbudil in potem opazoval okolico, svakinja pa je pridno odtekla eno rundo. Meni je prav pasalo.
Čez par minutk imamo pa kosilce: grahovo juhico, meska in motovilčka.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
15.4.2009 14:27:03   
brigita23

Dobro jutro drage souser posted image in mamice!

Poročilo iz pregleda: CTG ok, še vedno odprta 2 cm, maternični vrat se je še malo skrajšal in še vedno fajn zmehčan, kilaža celo 0,5 kg shujšala ... pa G priporočila user posted image . Ni kaj, če bo drug teden 23. aprila, ko imam uraden rok, Ela še vedno vztrajala v trebuščku, se bomo očitno lotili še slončkanja s trebuhom, ki mi bo vsak čas počil user posted image  user posted image  user posted image . Pa uvedli še malinov čaj. Toda kaj esktra pa ne mislim priganjati naše gospodične, saj ima konec koncev čas do 42t. Toda zmenili sva se nekaj dni pred rokom ali pa na rok. user posted image user posted image user posted image No, bomo videli user posted image .

super za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....si dobila dovolilnico za user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
15.4.2009 14:30:14   
brigita23

kpmk:mi je sporočila da pogreša rr zajtrke user posted image user posted image user posted image vse vas lepo pozdravlja 

oooo hvala pozdravi jo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
15.4.2009 14:31:24   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo da se še jaz malo javim,sem bila v CE v McDonaldsu 8sem jedla premier solatko in čikna ) me je sestrica častla user posted image user posted image

Ja glih ko sem jaz šla iz CE je lilo kot noro pa je že hitro tudi minilouser posted image user posted image user posted image

sonček si bila pa čisto blizu mene....bi mogla prit na kavico k meniuser posted image user posted image user posted image ....ja res je prej lil, sam ne dolgouser posted image
ja bi prišla samo nisem bila sma je bila še ena kolegica od sestre zraven,pa hitele smo domov ,saj sem jaz tepka pustila komp vklopljen in če bi do česa prišlo nebi bilo okuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem zadnjič pustila krompiruser posted image ...me je moj skor po ritiuser posted image user posted image user posted image ...pozabljivke smo, nimaš kaj. Pa vsak dan, ampak res vsak dan se popacam po majčkiuser posted image user posted image ...moj zdej sam reče...eh nič novegauser posted image user posted image

O super, še ena "packa", sam' da nisem edina user posted image user posted image user posted image . Sem že pomislila, da bi si od Ele sposodila en slinček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

nenči jst se vsak dan ampak res vsak dan popackamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
15.4.2009 14:34:18   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

evo da se še tuki javim po dolgem času...

včeri zvečer smo imeli spet obisk porodnišnice user posted image  user posted image  pa sem kot vedno tudi tokrat že doma... ja včeri je bil očitno lažni alarm... 2x sem mela čist mokre spodnje hlače, pa mičkeno sem krvavela, tko da sem se šla pokazat v P... najprej me je pregledala sestra... to je bil šok... jz ne vem, a vaginalni pregled naj bi tok bolel al kaj???... je pogledala kok sem odprta (sem btw 2 cm), pa mi je prste tok not zarinla, da je zabolel in so mi kr solze vn prtekle.. sem si kr nos in usta pokrila z roko in zaupila... po tem me je vse tok bolel, da nisem mogla ne sedet in ne stat... pa reče da ni nč.. da ne ve zakaj sem pršla, da ni nobene panike - k da jz pa vem... sm rekla da sem prvorodka in da ne vem kako to zgleda... pa reče da bi to pa že lahko vedla user posted image  pol me je še neke podatke spraševala, pa pol naredila ctg. in sem mogla počakat na dr. da pride iz oddelka...  in glej ga zlomka... isti doktor kot zadnjič... čist adijo... najprej mi reče da jih mam čist preveč rada, da že kr skoz VISIM pr njih user posted image user posted image  sem rekla da mi ni užitek tm viset, in da upam da me ni nikol več nazaj razen še takrat k rodim (pa še to je pod vprašajem).. pol me pregleda... kao tud on nč ne vidi... reče da so to izcedki (mislim, to bi bli pa fajn izcedki, glede na to da sem mela dvoje sp. hlače čist mokre...) pol me še on vaginalno pregleda in neki me pol med pregledom nekam z uno njihovo napravo rukne, pa reče se opravičujem, sem vas mal podrajsal tko da vam zna še mičkeno kri tečt user posted image  user posted image  user posted image  in pol nej zaupam tem idiotom...

tko da... vedno hujše obiske v porodnišnici lj mam user posted image  user posted image  

sem mela pa danes pregled pri svoji G, pa je rekla da je ctg ok... uz mi ni delala. za seznam pa naslednji pregled mam 20.4., mela bom pa ctg in uz

mene ko gledajo če sem odprta ali ne me vedno ful boli...navaden vaginalni pregled ne..ta pa ful...imam včasih občutek, da prste porine do reber....

To je znak, da je pregled pregrob user posted image . Vaginalni pregled tudi v nosečnosti NE SME boleti, za to mora poskrbeti tisti, ki dela pregled. Žensko najprej obvestiti, da jo bo pregledal, potem samo položiti prste na zunanji del nožnice in počakati, da se ženska sprosti, šele nato pa počasi napredovati, tako da se nič ne dogaja na silo. Babnice to so naše pravice in ne smemo se pustiti, da z nami ravnajo kot s kravami! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
15.4.2009 14:38:52   
sonček85

Babuške, midve z Elo sva pa ravnokar dobili obisk user posted image : na balkon je priletela iz sosednje vrbe majhna ptička (mislim, da je bila lastovička) in se vsedla na voziček, ki ga imava zloženega na balkonu. Skakala iz vozička na pleten stol in nazaj ter ves čas gledala noter. Kot bi nama prišla nekaj povedat! Šla sem po semena, da bi ji dala nekaj za jest, pa je potem, ko sem odprla balkon, kar odletela. Bilo je res neverjetno! user posted image A to pomeni, da se danes pakiramo za Ptuj? user posted image
kmalu boste šli rodit.Lastovička je dala znak ,da bo treba voziček razstavit.user posted image user posted image

nas pa vsak dan obišče golobček na oknu od otroške sobe pol pa gruli user posted image user posted image

Jaz sem pa prej urejala seznamčke in sem kopirala znakec roza štorklje,pol gre pa dragi neki na komp si za službo ure pisat in klikne  prilepi pa mu da štorkljo ,je rekel mami daj prid tole pogledat ,to moraš videt,pa sva se potem tko smejala ,sam sem mu potem lepo povedala da sem tio jaz uporabila,lahko pa da bo res kak znak pa da rodimo v nedeljo ali ponedeljek kamor sdta ta dva uznakca padla user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiii, vidiš kako ptički (pravi in računalniški) točno vedo, kam morajo. user posted image user posted image user posted image

In sami znaki okrog naju, mislim Sonček, da nobena od naju ne bo dočakala svojega PDP. user posted image Jaz sem ravno eno dobro urco spala in sem si sanjala, kako previjam Elo. user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo res ,neki znaki so ,mene so spet prej malo krči a nič posebnega ,le kdaj se bosta malčka odločla da spoznata svoja starša,mogoče najmu pa na isti dan prime in greva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res je, pol bosta pa Ela in Aleks imela na isti dan rojstni dan. Kaj veš, morda se še celo kdaj v prihodnosti spoznata in zaljubita ... ta bi bila dobra, a ne? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si predstavlajš ,pol se pa menta kako je njegova in njena mam ves čas visela na kompu pa ugotovita da gre za naju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
15.4.2009 14:38:53   
sonček85

Dobra si in super si to rešila! user posted image user posted image user posted image Jaz pa moram priznat', da imam kar mir s telefonskimi klici. Očitno sem takšna "sukos baba", da me še poklicat ne upajo user posted image user posted image user posted image . Ok, z mamo se tako slišiva vsak dan, toda počaka, da jo jaz pokličem. Me je pa včeraj moj dragi poklical iz službe, kako sva (ponavadi niti pod razno nima časa, da bi me med službo klical), če že moramo kam it user posted image user posted image user posted image .

Fajn se najej, pa se tipkamo kaj zvečer. user posted image Še nisem uspela odgovorit na ZS user posted image , toda bom danes.

Ja moja mami tud ni taka da bi kr klicala ,samo je pa rekla da če je že kaj ,ker  je morala še prevlekico za košek sešit in je vse včeraj pošila ,k sem jo v ponedeljek tko prestrašla ona pa še zmerla ni do takrat user posted image user posted image user posted image k sem jo klicala.Tko da sedaj ima Aleks že prevlekico sešito in vse user posted image user posted image user posted image jupi moja mami

Ja tašča pa mislim ,da tudi ne bo vsak dan zdaj klicala k jst sem pa taka da se včas tud javim ne če se mi ne da s kom menit user posted image user posted image user posted image

mene je moj včeraj nadrl da kje sem k se nisem javla tkoj k sem mela telefon natih ,sem pa rekla pa saj new morem bit ves čas na telefonu.Ga je po moje že kr malo stisnalo user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
15.4.2009 14:38:57   
sonček85
brigita.m dobro kosilo mi smo pa jedli oz .sva jedla kompot in šmorn user posted image user posted image user posted image moj ga ni k ga želodec matra spet nekaj user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
15.4.2009 14:38:57   
sonček85

kpmk:mi je sporočila da pogreša rr zajtrke user posted image user posted image user posted image vse vas lepo pozdravlja 

oooo hvala pozdravi jo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
sem ji napisala da jo vse lepo pozdravljamo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
15.4.2009 14:39:05   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

NenaLena,

kako pa čuiš odpiranje?

Lp,

veronikab

Kar je meni znano, odpiranja ne čutiš.....jst ga tud nisem.

Ga nisem čutla, da bi bila 1 cm odprta, niti ne, ko sem bila 4 cm odprta (sem še bila doma). Nikakor pa nisem čutla v porodniuser posted image

Zanimivo. No vidiš, kako smo različne. Jaz na primer čutim vse kite, mišice in kosti, kako se premikajo, mehčajo ... tudi ko mi raste trebušček, to čutim. Pa si dobila kaj za bolečine ali si bila pri polni zavesti?

Po eni strani ni dobro, da vse čutiš, ker je bolečin več...vsaj jst mislim...lahko se pa motim...

Meni so dali le eno svečko proti bočlečinam....drugega nič.

Sem tudi že sama na to pomislila, da zna zato, ker vse čutim, biti bolj boleče user posted image ... ali pa bom že tako navajena vseh teh občutkov, da mi sploh ne bo boleče user posted image user posted image user posted image . Pustimo se presenetiti! user posted image

Nenči sem šele zdle tvoj albumček pogledala...prvo naj ti povem da je sobica za princesko res v pravem pomenu besedeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....fulll lepo, Ela takoo da hitro na svet, ker te čaka rajuser posted image user posted image .
Kar pa se tiče bušija pa je tak lepi, pa res te je sam buši...suhica tiuser posted image user posted image user posted image sm ti kr mal foušuser posted image user posted image .

Oh, hvala brigita user posted image . Sobica je bolj kotiček kot sobica, ker se bomo vsi trije stiskali vsaj še dobro leto v enosobnem stanovanju, tako da je v isti sobi spalnica, otroška in dnevna user posted image user posted image user posted image . Sva se pa res potrudila, da nekako iz majhnega ustvariva čim lepše okolje za vse nas tri, pri čemer nama je zelo pomagala Ikea user posted image . Buši pa se je tudi malo "razpotegnil" čez bedrca, rito, roke in lička (vseh 16 kg ni v bušiju, ti zagotavljam user posted image user posted image user posted image ), ti pa si itak tudi suhica kot sem lahko videla v tvojih albumčkih (prava seksi lepotička si user posted image ), tako da je foušija absolutno nepotrebna user posted image  user posted image  user posted image

najin bebi bo tudi zraven naju v spalnici pa čeprav imava 110m2, ne bi mogla spat ločeno od njegauser posted image ...se mi zdi da bom prve noči itak sam gledala v posteljco kako pančka moj čudežuser posted image .

Mene je celo zalilo...kolena...uffff katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače pa hvala za kompliment, si mi kr polepšala danuser posted image user posted image user posted image user posted image ....lahko zdej eno kepico več pojem, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
15.4.2009 14:40:12   
sonček85
punce mene pa kr groza k pogledam svoje noge od gležnjev naprej,prstki že tko imam male zgledajo še bolj mali k so noge zatečene.Pa jih držim gor ,samo ves čas pa tudi ne more,a ima še katero podobno situacijo user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
15.4.2009 14:42:06   
sonček85
nenalena in brigita:jaz se popackam že če sladoled jem na kavču user posted image user posted image user posted image user posted image zadnjič sem dala svežo pižamo gor in evo je planico pa se popackam user posted image user posted image user posted image

smo take male packe user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
15.4.2009 14:45:47   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Blancica

Pozdravljene drage moje Aprilčice..no in smo ga tudi mi dočakali, našega malega štrukeljčka.V soboto 11.4.2009 je prikukal na svet naš Lan Tristan, velik 49 cm in težak 2600 g. Mamica in očka sta presrečna in se kar ne moreta načuditi temu malemu čudežu ;)
No tako, to je na kratko da se vam javim, ker moram malo počekirat kaj naš mali zaklad počne...sicer je pri očku, ampak vseeno, mamine skrbi user posted image
Porodna zgodba sledi

To pa je naš zakladek user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok so šikani tile naši aprilski krofki in jagodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
15.4.2009 14:48:27   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Pozdravljene!
Sem dobila sms od vaše L&L , moje sosede.

Lep pozdrav. Moje ime je Orson in sem se danes ob 9 39 rodil moji mamici Lidiji
in atiju Iztoku. Velik sem 51 cm in težek 3500g.

Oba sta ok , kaj več bo pa potem sama javila, ko pride iz porodnišnice.

Še z moje strani iskrene čestitke za še eno zdravo moško
glavo v družinici....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
15.4.2009 14:53:01   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Moja in Zalina porodna zgodba user posted image :

Že cel teden sem bila odprta 3 cm in imela ponoči 2-3 ure močne popadke na 15 minut (začeli so se okrog 1 ure ponoči); potem pa se je stvar proti jutru umirila. Čez dan sem čutila samo otrdevanje trebuha, ki pa ni bilo enakomerno.zraven tega sem imela hud nahod in me je vsa stvar kar precej utrudila. V četrtek zvečer pa so se popadki začeli že ob 20h zvečer in so bili na 15 minut. Do 23h sem razmišljala, da bi poklicala babico (s katero sva bile dogovorjene). Otroka sta že spala. Potem pa sem jo le poklicala – rekla mi je, da naj se kar odpravim, da ona sicer ni v službi, vendar bo poklicala v P in vse uredila.

Doma smo organizirali varstvo za tamala dva (najprej babica, potem stric) in ob 00.15 sva z možem prispela v porodnišnico. Maternični vrat je bil še 1-2 cm, odprta sem bila za 3-4 cm, otrok pa še vedno zelo visoko. CTG je pokazal popadke na 15 minut – skratka nič pretresljivega, če ne bi bil CTG preveč pasiven – vsaj po mnenju sprejemne babice; zgleda, da so mojo zalo izmučili ti nočni popadki in otrdevanja in se je preveč umirila. Babica je poklicala dr. Blejčevo, ki me je ob pregledu izvidov in ob dejstvu, da sem trtetjerodka (prva dva poroda pa sta bila tudi 3-4 tedne pred PDP in izredno hitra)  takoj poslal v porodno…

Seveda je sledil še klistir in predrtje mehurja – vendar proti pričakovanjem popadki niso bili močnejši in še vedno na 15 minut. Ob 5.30 sem dobila umetne popadke, ki so v trenutku spremenili situacijo – hudi popadki na 3-5 minut. Dobila sem tudi masko. Ob 6h sem bila že odprta za 8 cm. Ker je istočasno potekal še en porod, sem mogla počakat, da so končali (v teh 10 minutah čakanja na iztis bi verjetno rosila kar sama, če bi se vlegla na hrbet in razširila noge J. Ta del čakanja na babico je bil kar hud. Potem je babica priletela v sobo, vzela rokavice (asisitirala ji je zdravnica, ker so bili ostali zaposleni drugje J), dvakrat sem pritisnila in Zala je bila rojena!!! 20 dni pred PDP, težka 3030 g in dolga 50 cm.
Tudi tokrat brez šivov in drugih komplikacij.

Najlepši otroček na svetu, ljubezen mamina in očkova… user posted image user posted image user posted image

Vsa pohvala osebju Ljubljanske porodnišnice in mojemu zlatemu možu, ki mi je stal ob strani..user posted image user posted image user posted image

full lepa porodna zgodba....so se mi kar učke zarosileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Hm ime za fantka
Slavi 01

Hm ne vem kako naj bi dala s partnerjem ime fantku? Ampak ta imena ni niso niti podrazno ušeč.

Robi (16%)

Uroš (13%)

Kevin (17%)

Matjaž (30%)

Andrej (11%)

Izidor (14%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!