mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, kako ste kaj... mene pa danes spet zvija, upam da se hudič ne bo odločil danes priti, ko je že 18. dan od ovulacije Dakec, srce moje, upam da se tvoje lep želje uresničijo. Si pa bolj malo med nami, a lahko dobim slikice tvoje princeske na mejl, da vidim kako napredujeta. Shuka, lepo da se javiš, kako je mali princ. Je že kaj bolje? Blanč, hvala tudi tebi za pestke, kako ste vi trije? Reby je pa pridna, nam vsako jutro postreže kavico Noki, takoj ko zvem ti povem, brez skrbi. Ampak tudi če nam je uspelo, bo to najbolj čudna nosečnost, ker nimam nobenega znaka, ama čisto nobenega. Ne izcedkov, ne boleče joške, kej pa so čisto mehke, ne glavobolov, ne slabost, nič, nijente, nada, zero Kiwi, super za stopko S.Suzi, seveda me živči dajejo, kaj pa tebe, ti boš tudi kmalu začela Gloria, ti se kar spočij, upam da ni z Nikcem kaj hujpega, ampak da ga samo luna moti BEBIII, ne moreš naše Reby prehiteti, razen če bi načrtno vstala tako zgodaj, samo za to, da nam skuhaš kavico
< Sporočilo je popravil mismis -- 15.4.2009 9:07:09 >